Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 900 . 901 . 902 . 903 . 904 . 905 . 906 . 907 . 908 . 909 . 910 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 10:22 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

argosek

aha - no buřta nenakrájíte, budete opékat bez zářezů a čekat až praskne a chleba úhledně odervete. Růčo stačí.

vy jste kynologicky genius..lovecaky tu dva mam, tak jeste usetrim

- případně můžu -kdyby došli, taky jednoho dodat. Stejně jsem mu v pindělí slíbila, že půjde do salámu, tak aspoň nebudu hovořit do větru

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 10:25
- Nahlásit

PetraK
jooo, mám založený nový účet, pošlete něco
símtě, čokli jsou už týden pryč

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 10:34
- Nahlásit

čus grafomanííí a benda s argouškem,kerý tu budou ted furt bo vedle maj banána
ste normální?????gdo to má číst a nemůže to nečíst bo je to ftipný.Nic nestíhám,zas du

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 10:36
- Nahlásit

Mucholabka

Fakt jo?? A to je super - když já to moc nestíhám sledovat . Tak nepotřebuješ? mám to nasměrovati jinam? A pesani v poho v nových domovech? Najdu to u Tebe na stránkách?? (to je dotazů jak u výslechu, co? Ale mám hroznou radost! )

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 10:38
- Nahlásit

PetraK
Na stránkách nenajdeš nic, bo se mi s tím nechce párat Pesani v poho, akorát Dorku panička sundávala z límce od bundy a musela ji nadopovat Diazepamem. Jinak tak celkem v poho.
Jsem ty psy rozprskla po celé čr, čb, brno, ostrava.
Ale jinak mám nového psa a ten je po operaci.

radkah
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 10:42
- Nahlásit

Ahoj, tak....ráno jdu jako obvykle z integrace. Zamířím do nejbližšího vietnamského obchodu-češi už neustáli konkurenci-koupit nejlevnější cigarety na trhu....připravených 51Kč a vietnamec mi vrací korunu a mávne rukou. Myslela jsem, že maj akci, ale neměli, pak jsem se koukla na nohy, jestli jsem v rámci integrace, nevyšla v bačkorách aaa NIC. Volám to mámě-deprese, že už vypadám tak, že mi vietnamci dávaj korunu a ona:"jo, ten mi minule dal pytlík brambor, jen tak"-mám trochu strach, že někdo něco provalil, jak to u nás doma chodí a vypadá...nebo že by ty tři psi....kynologická bunda, kterou Pepka včéra poblila a já si toho všimla v půlce promenády po hlavní nákupní ulici? Bojím se tam jít nakupovat, že vyfásnu zadara rajčata

brut
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 10:43
- Nahlásit

radkah

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 10:43
- Nahlásit

radkah
Nekuř, uschne ti.

radkah
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 10:47
- Nahlásit

Gerda
vidím, že se ti taky daří. Není nad TO vědět, že v tom člověk není sám. Hele, taky máš pocit, že ty hospody jednou za tři tedny sou dost málo?Jako syndrom vyhoření za rohem, číhá a pokud nemám na zádech vopici skočí tam....áááá to se pak delší dobu neuvidíme, protože 31pavilon je uzavřenej a nebudu moc mít návštěvy,Ale můžete chodit venčit pod okno, pokud zrovna nebudu sprchovaná nebo přikurtovaná, to bych si pak užívala jen poslech...."a jak je sedni...néééé, sedni sem řekla-zlato a víš o čem jsme včéra mluvily a co si mi slíbila? Tak si sedni..na zadeček..kurva sedni, nebo ti dám facku že se ti to kousavý... .

želva
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 10:53
- Nahlásit

taky u vás leje?

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 10:55
- Nahlásit

radkah
Nejlevnější cigarety nestojej 51 Kč, ale 50, ty kouřim já.
Jesi je 31 zavřenej, docela se obávám, aby tě nešoupli na 17, bo tam už ti pod okno nezavenčíme, jelikož i dybys nebyla sprchovaná, budeš za mřížema. A odtamtud není úniku. Možná zkus ten seruprám zapít vodkou s brufenem, teoreticky by ti to mělo pomoct se integrovat bez deprese, nebo spíš by ti to mohlo bejt úplně fuk. V každym přípatku hospoda jednou za tři je málo, chce to 3x za jeden, protože podle hesla "Co je v lihu, to se nekazí" bychom tak mohli přeží i apokalypsu. Možná bychom kvůli tobě mohli venčení nazkoušet jako rozhlasovou hru, bo jak tě čtu, holka, vypadá to, že přikurtovaná budeš min do tý doby, než ti brufen s vodkou začne účinkovat. A tak ti do okna budeme házet scénáře dalších venčení, aby sis to mohla před povinnou včerní hygienou prostudovat a potom přemýšlet, kde je to jinak, než ve scénáři. Myslíš, že kurtovanejm dávaj slíp ent plej?

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 11:01
- Nahlásit

Zdarec fšicí co čekaj i nečekaj na fekálistu,aby jim vyvezl žumpu,tu domácí,né tu fórovou.....

radkah
Hele,my tady máme vietnamce,že gdyž u nich nakoupíš třá za 520,-,tak ti to zaokrouhlej na 500,-,asi si to můžou dovolit!

Gerda
taky kouřím za 50,-

radkah
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 11:09
- Nahlásit

Gerda
jenže já kouřím stovkový-se vyplatí. No 31má taky mříže a nemá kliky nba oknech-možná už ani na dveřích. Hygiena, v pavilonech....je vidětř, že v oboru gerontopsychiatrie jsi opravdový začátečníkem. Budu ráda, že vyfásnu kalhotky a ne slipy. Už si někdy přikurtovaná četla scénáře....v neděli na hradech se vobětuju a kromě "ženy za pultem"-pro Petra, předvedu jeden všední den na uzavřeném pavilonu , teda jen v případě, že tam saraxová nebude mít robě-pro děti vysloveně nevhodný. Přečetla jsem si noviny Prahy dvě, kde se zase nějakej vzdělanej zastupitel vyjadřuje ke psům ve městě a naší královské části...kde je zkorumpovaná i klika vod hajzlu. Tak si představte, že i přes to, že se vysadily velmi odolné dřeviny, neustály tu psí moč-asi mluvěj vo těch stoletejch dubech co vykácela Skanska nebo Orco nebo co....a že děti musej, díky vzrůstajícímu počtu psů, zavírat do hřišť parku grébovka-za asi 18milionů-z čehož jim minimálně půlka skončila v kapse. Zas je dobrý, že toxíci maj klid na aplikace, neboť po 18hodině tam jiní návštěvníci nejsou...trávníky, díky psí moči, odstupují-z nich by si měli vzít zastupitelé příklad... . Jdu na několik dvojek nalačno-by mohlo zabrat a potom napíšu panu zastupiteli. Musím toho senilního pána uklidnit. Žije chudák ve strachu ze psích lejn, nemocí, škrkavek a....to ještě neslyšel o problémech s likvidací jaderných vodpadů-půjdu na něj pomalu, aby se dožil dalších voleb

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 11:10
- Nahlásit

jablunka
Vjetnamský obchody mi vyhovujou, mají pořád otevříno, skoro všecko tam koupíš (já teda stejnak kupuju jen čokoládu a cigára), ovoce maj dobrý, sou slušný...
Pani a kdy nám tady vyvezou tu forovou žumpu? Musíme se ňák vobjednávat? Mám pocit, že už se to nerozpouští, že WC net čistič odpadů už to nezvládá, ani trpaslíci nechtějí být na zahradě Smrdí smrdí, to to smrdíííííííííí.

radkah
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 11:10
- Nahlásit

želva
leje a sme rádi že JEN leje-brzo možná poteče krev

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 11:16
- Nahlásit

radkah
Jdu na několik dvojek nalačno-by mohlo zabrat.
Hele ale abys pak neměla díru v žaludku, vono to nalačno dělá vředy...na předvedení dne se těšim, nabiju si baterky do foťáku a pak to pustim mámě, řeknu jí, že to jsou moji noví kamarádi, které přivedu v neděli na kachnu k obědu, že mají dogy ) (občas mámě dělám nápory na nervovou strukturu, aby se jí obnovily vzruchy a zůstala pořád v postřehu)

Jimmi
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 11:19
- Nahlásit

radkah
ahoj, rajčátko
ber to s nadhledem jako ta ženská co zaměnila pilule antikoncepce s váliem, sice má deset dětí, ale její to jedno

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 11:23
- Nahlásit

radkah
brzo možná poteče krev
...řekl malý hemofilik a píchl se špendlíčkem do prstíčku....

radkah
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 11:34
- Nahlásit

Gerda
S kachnou ať se nepeče-jsem vegetarián, ale pokud by na ní trvala Ajda si dá...to pak ale většinou neztihne s "obsahem" ven a.... jedinou jistotou je, že ti máma už nezavolá NIKDY... .Jimmi
nadhled je můj starší brácha... .
S těma vředama si mě dost rozhodila..půjdu k vietnamcům, pro nějaký společensky netolerovaný drogy-prej se přizpůsobujou trhu rychle. Až na něj , z 5cm vzdálenosti, s vytřeštěnejma vočima a tlumeným hlasem, s ústy dotýkající se jeho asijského lalůčku, vyhrknu:"máš něco?", TUŠÍM ŽE VYFÁSNU ZAS JEN RAJČATA

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 11:41
- Nahlásit

radkah
Až na něj , z 5cm vzdálenosti, s vytřeštěnejma vočima a tlumeným hlasem, s ústy dotýkající se jeho asijského lalůčku, vyhrknu:"máš něco?",
Je fakt, že ti starost s nakláněním se k asijskému laláčku odpadá, bo máš výšku správně rostlého vjetnamského obchodníka. Takže zkus netřeštit oči, ale vlastně, mám tu jednu parádní věc - atropin - co sem si kapala do očí při zánětu duhovek, má výbornou vlastnost, že zornice paralyzuje v jejich rozšířené podobě, takže celých 14 dní vypadáš jako na pervitinu ovšem bez schopnosti zaostřit na předměty blízké. Pošlu ti kapky, abys těch paradajek rajských dostala aspoň po dvou kilááááách.

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 11:45
- Nahlásit

Gerda
Vjetnamský obchody mi vyhovujou, mají pořád otevříno, skoro všecko tam koupíš (já teda stejnak kupuju jen čokoládu a cigára), ovoce maj dobrý, sou slušný..
Já si na ně taky nestěžuju,navíc už se dá i kvalita oděvvů srovnávat s kamenejma vopchodama!
Pani a kdy nám tady vyvezou tu forovou žumpu? Musíme se ňák vobjednávat?
Vobjednáfka je nutná,ale než by to tady vyvezl,tag by sme se nedoplatili!
Jimmi
jako ta ženská co zaměnila pilule antikoncepce s váliem, sice má deset dětí, ale její to jedno
No dyk to sem já,ale zastavila sem se na čtyrech!

Jen tak mimochodem...dneska sem přišla na to,že sem jak ta naše žumpa,buď nasraná,nebo vyčerpaná!

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 11:55
- Nahlásit

jablunka
No dyk to sem já,ale zastavila sem se na čtyrech!
Takže si ty pilule užívala špatně, nebo moc krátce, bo jinak bys měla už klapzubofku.

že sem jak ta naše žumpa,buď nasraná,nebo vyčerpaná!
)) pani, vy ste blpka!

želva
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 11:55
- Nahlásit

radkah
jak to?
Gerda
cvoku

želva
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 12:02
- Nahlásit

benda,isdpch + janika
se vomlouvám,ale slávii neměli )
http://www.youtube.com/watch?v=3dqIYmhgXO0&feature =related

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 12:04
- Nahlásit

Mucholabka

Toho novýho - toho dalmatínovýho - jsem tu zaznamenala. To je ten co ho mácháš v savu aby vyblednul, žejo?

To je teda rychlost s jakou rafani našli nový domov!! Tak snad to pro ně půjde i dál dobře.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 12:07
- Nahlásit

radkah
Pána poslance přes pochcaný trávníky pošli k nám. Naše zahrada je jasným důkazem, že psí moč a bobky ničemu neškodí, ba naopak. Vše je pečlivě přihnojeno, absolutně bez práce a schválně si vzpomeň jaký jsme loni měli problém vůbec někam narvat tu nadúrodu totálně fšeho A tam co chodí čůrat psi i já (když se mi nechce domů ) rostou úplně nejbujnější kopřivy

jablunka
Vobjednáfka je nutná,ale než by to tady vyvezl,tag by sme se nedoplatili!
Posílám našeho žumponora, je levnej. Bere 400,- ať toho je kolik chce Enomže se bojí psů, ani k nám nechce jezdit, dostat ho sem na forum plný čoklůch bude asi problém

radkah

TUŠÍM ŽE VYFÁSNU ZAS JEN RAJČATA
Ber i rajčata, obratem je na tržnici střelíš vitamínuchtivejm babkám

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 12:21
- Nahlásit

janika
simtě, dy´t tu zas te´d nikdo neni minimálně 20 minut!

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 12:32
- Nahlásit

janika
V tom případě ti doporučim v noci spát, bo je tu stejnak zamčeno kvůli smradu, musí se tu v noci větrat než to vyveze pan velkoseptikář vod Biluše.

želva
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 13:25
- Nahlásit

janika
ale včera tu jsme byli

Benda
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 13:30
- Nahlásit

Ahoj lidi

želva
isdpch
tak dnes to vypukne, máme super fanoušky připravené fandit
Neznáte někdo toho bubeníka na fotce který řve slávie do toho
je mi nějak povědomý ale nevím odkud ho znám

<< 1 ... 900 . 901 . 902 . 903 . 904 . 905 . 906 . 907 . 908 . 909 . 910 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání