| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 21:56
- Nahlásit
Benda
Už se těším na narozky bratrance, mám pro něj dárek kterej si užije a bude si s ním hrát a já budu štastný dárce
Bacha na to, Mášenek už se dožaduje kapsičky, drátu do počítače a hendsfríčka Slíbila jsem mu to k příštím narozeninám a on remcá
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 22:00
- Nahlásit
janika
filtry na foták
želva
nevím o čem mluvíš
Biluška
chlapy jsou děti a proto dělají větší radost tem co jim dávají dárek z dárku
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 22:07
- Nahlásit
Biluška
Bacha na to, Mášenek už se dožaduje kapsičky, drátu do počítače a hendsfríčka Slíbila jsem mu to k příštím narozeninám a on remcá
Tak zde pomůže jen traverza nebo sex,možná ještě sex s traverzou
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 22:09
- Nahlásit
Erin
KJdyž se chceš hádat, tak co ta, Kopecká? Už má konečně zas nakrytou fenu?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 22:12
- Nahlásit
Mucholabka
já mám vykastrovanou fenu
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 22:14
- Nahlásit
Mucholabka
A to jako já sem vodpovědná za blbku co množí???Vona akurát chodí ke mě držet kokra kerýho jiná blbka neudrží .A včil do mě
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 22:14
- Nahlásit
želva
Copak ty seš Kopecká?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 22:15
- Nahlásit
Erin
No já enom esi víš...bo je pi*a. A vůbec, si zodpo, bo jí to neumíš vymluvit a určo se ani nesnažíš.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 22:18
- Nahlásit
Mucholabka
no jo no jsem
|
želva
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 22:19
- Nahlásit
janika
a na to jsi čekala vid?
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 22:20
- Nahlásit
Mucholabka
Ty jsi ji viděla?Té nic nevymluvíš...chovala špice..pak tydle picbuly(tenhle termín jsem prvně slyšela od vetky co už 6 let je na vet ústředí)No tyngeligence prakovýho děla...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 22:20
- Nahlásit
už se perou::???
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 22:22
- Nahlásit
Kde je prdlá céfka s hnijící nohou???MÁM ABSŤÁK!!!!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 22:25
- Nahlásit
Erin
prakovýho děla...
Má dotaz:co je to prakový dělo?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 22:26
- Nahlásit
Erin
tak to jsme dvě , ale já jdu raději spát nebo to dopadne špatně
tak dobrou
forum běží dál,tady se nebude zamykat nikdyx,je tu otevřene NONSTOP
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 22:31
- Nahlásit
Neessi
Má dotaz:co je to prakový dělo?
Molotův koktejl na gumě...u jisté paní honící se v lebeni
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 22:33
- Nahlásit
Neessi
nááhodou, jo! Proč myslíš, že jsem si nenechala udělat ten výlet do minulosti? Páč kdybych tady napsala svůj rok narození, tak se se mnou nebude nikdo bavit, páč s důchodcema se nikdo nebaví . No náš první pesan byl taky bez granulí a dožil se 16 let. Jen jsem se nechala omámit tak jako tím, že vyvážený bobule atd. Dneska to vidím, jinak, kdybych si to naštudovala, tak to půjde. Teď jedem už dva roky na mase a je to znát.
Erin
ale i na štěndách vidím,že flaxa je flaxa no právě, že si to taky myslím.
Tak abych to tady nezahlcovala, když zítra založím syrový téma, můžu poprosit o konzultaci, jak to děláte u těch prcků a vlastně vůbec - informací není nikdy dost. Jen aby se to nezvrhlo v bitvu granule x vařený x syrový x vegetariánský a hladovka???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 22:34
- Nahlásit
Benda
já budu štastný dárce
co si to necháš vyoperovat??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 22:35
- Nahlásit
Erin
sex s traverzou
teda včera tady podobný téma už bylo, ale sex s traverzou ešče ne!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 22:38
- Nahlásit
želva
až se ráno vzbudíš, zkus si sehnat MFDnes z dneška. Je tam s Landroverem rozhovor.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 22:39
- Nahlásit
janika
nějaká sprosťárna
to bé ta sprosťárna určitě,páč v dějinách jsem kovanější než v matice a vo prakovým dělu jsem jaxtěžif neslyšela a nečetla.I když z matematicko-fyzikálního hlediska by se ta koule z děla dala vystřelit i přímočarým pohybem bez pomoci explozivního tlaku.Jenže by ten lauf musel mít nejmíň trojnásobnou délku kvůli napnutí pružiny a ta koule by musela mít o mnoho menší průměr než ten lauf..........
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 22:41
- Nahlásit
janika
no však je to tu samej gynolók, tak co se čoveče divíte?
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 22:44
- Nahlásit
PetraK
Jasan, co vím povím.
Mám 6hlavou smečku :2 vklodavky, 3 čaučauinky, starší dáma akitka inu.
Nezatracuji žádnou stravu,jen aplikuji pestrost a střídání vařené ,syrové, granule...hodně jsem si vyslechla od vetů jak špatně činím...a ejhle poslední dobou už mi nějak nespílají...safra teď proběhla reklama na bezva mok s vlkodaváky..du si nalelejt a brou brou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 22:46
- Nahlásit
Erin
tak jo dík a dobrou s kobrou a..... jednu si paní dejte za mě. Whískej já můžu
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 22:47
- Nahlásit
PetraK
žádný syrový téma nezakládej,kecá se tu furt vo krmení pro psy kolem dokola,jako by to byla nějaká věda.Granule vynalezl lakotný výrobce potravin,páč mu bylo líto vyhozených zbytků a pak z toho začli "vědátoři"tvořit vyvážené krmivo pro líné majitele psů.Až budou i lidi žrát granule,tak asi těm psům taky nic nezbude jiného.Lidi jsou děsný,tak budou neustále nasírat tu přírodu a mršit ji,až sami zcepení!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 22:52
- Nahlásit
janika
já sem v počátcích výchovy Zrzavohubcovy objevila Emériku , základem krom důslednosti - je, se hodit do klidu. Lehce se řekne, hůř třeba v pubertě /psí -svou už mám snad za sebou ?? / se udělá a pak jsem se naučila nasadit vysoký Cé, když zmetek poslechne a zupácký řev, když provede přesný opak. Nic víc k tomu nejni potřeba, dělaj z toho fšichni akurát vědu .
Joj, kdyby to bylo tak lehký! Což?
Jdu následovat asi Erin a hópnu do peří. Jen tu whískej tady nemám zkusím rum převlíknout za whískej, třeba to vyjde
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 22:55
- Nahlásit
Neessi
žádný syrový téma nezakládej,kecá se tu furt vo krmení pro psy kolem dokola,jako by to byla nějaká věda.Granule vynalezl lakotný výrobce potravin,páč mu bylo líto vyhozených zbytků a pak z toho začli "vědátoři"tvořit vyvážené krmivo pro líné majitele psů.Až budou i lidi žrát granule,tak asi těm psům taky nic nezbude jiného.Lidi jsou děsný,tak budou neustále nasírat tu přírodu a mršit ji,až sami zcepení!
, to jo, to jsou moje slova, ale červík stejně hlodá - jak u toho štěněte, když je větší plemeno, s poměrem masa, příloh, zeleniny, jak často tvaroh, vajíčko a tak. Aby pes nerostl moc rychle a nebyl pak ten scípák?? Říkají, že se musí vybalancovat vápník a fosfor. Aby pak z něj nebyl třebas sádrovej pejsek?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 22:57
- Nahlásit
janika
lezu se poradit a prostě na gynoloogii nemám
co to plácáš?Každej,kdo má toho svýho chlupáče rád,tak si s ním poradí a ne že né,jak tvrděj na různých "poradnách",že nestačí jen mít rád.To je tak nehorázná blbost!Láska je základ a selský mozek to vyladí.Z každýho psa nemusíš dělat tajtrlíka,co vzorně chodí u nohy a skáče,jak pískáš.Pes má ,bohužel,jednu blbou vlastnost:miluje své páníčky za všech okolností.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 22:59 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Neessi
co to plácáš?Každej,kdo má toho svýho chlupáče rád,tak si s ním poradí a ne že né,jak tvrděj na různých "poradnách",že nestačí jen mít rád.To je tak nehorázná blbost!Láska je základ a selský mozek to vyladí.Z každýho psa nemusíš dělat tajtrlíka,co vzorně chodí u nohy a skáče,jak pískáš.Pes má ,bohužel,jednu blbou vlastnost:miluje své páníčky za všech okolností
To jste sem tohle člověče nemohla napsat v pondělí?? Když jsem měla z toho svýho milujícího čokla opar až na zadeli? Bývalo by mě to uklidnilo a nemusela jsem si vzteky sedat na ruce, až jsem vypadala jako přerostlej tučňák!!!
Objevila jsem další Emeriku - umím opravit příspěvek na podruhý, ale přece. Asi jsem si ten alkahůl neměla dávat?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 23:00 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
PetraK
co se mi to tam uložilo???? Celý to mělo být takhle!!!
Neessi
co to plácáš?Každej,kdo má toho svýho chlupáče rád,tak si s ním poradí a ne že né,jak tvrděj na různých "poradnách",že nestačí jen mít rád.To je tak nehorázná blbost!Láska je základ a selský mozek to vyladí.Z každýho psa nemusíš dělat tajtrlíka,co vzorně chodí u nohy a skáče,jak pískáš.Pes má ,bohužel,jednu blbou vlastnost:miluje své páníčky za všech okolností.
To jste sem tohle člověče nemohla napsat v pondělí?? Když jsem měla z toho svýho milujícího čokla opar až na zadeli? Bývalo by mě to uklidnilo a nemusela jsem si vzteky sedat na ruce, až jsem vypadala jako přerostlej tučňák!!!
|