| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 09:44
- Nahlásit
rosnička
To jakože kuli háravý Nyný? Špatnej vlif psovoda, řekla bych!
Špatnej psovot,pani .Není to kuli Nyný,ta bude u Gerdy f autě,esi vůbec,je to kuli tomu,že ispidich je na hlavu .no jak trefně říká RD...čím víc polezeš psoj do prde*e,tím dříf tě tam pošle
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 09:45
- Nahlásit
rosnička
Nyný místo traverzou dala pusinku na čumáček
Jako pardon pani, ale tohle vám s dovolenim nevěřim.
slovo "vopčas" to docela pjekně vystihuje, ne?
Já to spíš myslela, že aspoň nějaký slovo, co znamená vopakování, by tam mohlo bejt, jinak by to znělo - jednou byla docela hodná...nebo možná byla aspoň jednou docela hodná...nebo nevim.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 09:48
- Nahlásit
Gerda
Draka má brácha. Já bych ho zabila, já jsem nervák. A on mi ho stejně nepuči.
Dalmatinky mám dva, Bucku a tohohle.
Diana je tank.
A pak mám ještě ričbeka. Ale kříženého.
Ta první je druhý den u mě a vypadá jak somálské děcko, bo se poprvé od října nažral. Je to jeden z těch, co nabízí bullvnouzi. Já ho chtěla na začátku roku koupit, ale pak jsme se nedohodli na ceně a teď ho mám sice zadara, ale chudák si prožil.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 09:48
- Nahlásit
isdpch
zítra postavíme Gerdu před hotovou věc a bude
dík že ses mě zastal náčelníku!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 09:52
- Nahlásit
isdpch
Nýna s Marií budou v autě a pan Čertoslav v kotci
Se jen vobávám, že Marie si zase bude Nýnu namlouvat a Nýna jí kousne, bo je odtažitá a nechce si s Mařkou hrát na manžele.
Mucholabka
A rvou se ti čuby?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 09:52
- Nahlásit
Mucholabka
ty uz nemas pana draka? a ja si vcera koupil 50i metrovou pradelni snuru, ze pujdem poustet, kdyz ted tak hezky fouka...
benda
videl som lasku raz vo sne kracat hlubkou duhovou,
jej krehky hlas na kridlach niesol tonov par,
zlatiste slnko si napev piesne tisko hudlo s nou -
ja som sa krasou opajal
saty ti laska sam vietor utkal z jemnych pavucin
z nesmelych slov, ktore vzdy sepka milencom
skoda ze marne sa pokusam ta zovriet v naruci
skoda ze laska si len snom...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 09:53
- Nahlásit
Čau lidi, jenom procházím, makám
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 09:53 - Změnil/a: rosnička
- Nahlásit
isdpch
dobrý den paní rosňo, jak se máte
Mám se dobře, co to de!! Moc to nejde, Tobě se svjéřim, bo béš mnět pochopení: sem bula minulej tejden na banálnim vyšetření u dochtora a na votchodu že si prej mám cinknout pro výsledky z laborky za dest dnůch. Fčéra, asi sedmej den, sem našla ve schránce předvolání k dochtoroj s nápisem "VOKAMŽITĚ PŘIŤTE!!!!" Tak mám asi ňákou chorobu, po kerý budu brzy umřetá . Ale se nebuj, jen co zjistim, jaxe menuje, podám soukromý info!
škoda, že nemáte foto, sou vjeci, kterejm jeden těžko uvěří
Hlejte, fak jo !!! Ale foto nemám- na takovýdle nevočekávaný situace čék nejni dost připravenej.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 09:55
- Nahlásit
janika
tak von je to hásky?? Von to není picbům?
Mucholabka
Je ale fakt háský i když je to teda dalmatín.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 09:56
- Nahlásit
Gerda
Já to spíš myslela, že aspoň nějaký slovo, co znamená vopakování, by tam mohlo bejt, jinak by to znělo - jednou byla docela hodná...nebo možná byla aspoň jednou docela hodná...nebo nevim.
Pani, s tim vopakovánim souhlasim. Ale buťme mentálně na výši: dyš sem to jednou viděla JÁ, moch to klíďo zasejc jindy, to dá rozum, vidět třá i NĚGDO JINEJ, né???
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 09:57
- Nahlásit
argosek
Já ho neměla nikdy, on byl vždycky u bráchy a teď už mi ho ani nepuči na pouštění.
Gerda
Jak se chcou rvát, dostanou po čuni. Ričbek chodí s košem, páč jí nevěřím. Dává mi na psy svoje stokilové nohy a vydává u toho hororové zvuky.
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
Mám jeden odbornej a všeobecnej dotaz - když jste tu odborníci přes ty traverzy, potřebuju vědít, jestli se mám začít jako bát, když má drahá půle se chystá koupit traverzu. Tvrdí že na strop, ale mám mu věřit???
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
rosnička
Fčéra, asi sedmej den, sem našla ve schránce předvolání k dochtoroj s nápisem "VOKAMŽITĚ PŘIŤTE!!!!"
Pani, to byl verš z Fausta: Přiť, Mefisto, přiť, zas me svrbí řiť!
A měla ste jít do knihovny přece!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:01
- Nahlásit
Mucholabka
Ričbek chodí s košem
A dalmatínci se snesou v pohodě? Dyť Diana měla killovat, ne? Sem myslela, že ti spapá toho bez nohy.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:03
- Nahlásit
Mucholabka
aha ja myslel, ze mas draka, a dve feny (tedy pred nejakym casem, nez to zacalo u vas nabobtnavat )...
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:04
- Nahlásit
Gerda
Pani, to byl verš z Fausta: Přiť, Mefisto, přiť, zas me svrbí řiť!
A měla ste jít do knihovny přece!
No, vono mi zmátlo, že tam bulo razítko (na tom lístku jako, aby nedošlo k mejlce) a to teda zaručeně nebulo s knihouny!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:05
- Nahlásit
Gerda
Diana pejsky nepapá a navíc neumí nosit košíček a chodit s ním na jahůdky. Ričbek s dalmatinkou tankistku mají rády. A Bucka nemá ráda Draka, on ji kous. On je takové vůl.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:06
- Nahlásit
Mucholabka
Čéče, Mucholabka, interpersonální vztahy v Tvý smečce, to je lahůdka!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:08
- Nahlásit
Mucholabkacau muchos,nejak se ti to rozrusta,jo mit zahradu jak ty,tak mam taky prepsovano.
Gerdapani,kdy ty dva oddame?jako hajana s vasi markou?veno mit nemusi,jen ceka ty svatebni darky tady okolo ostatnich na foru.
davidkova renatacaute pani,jak zijete?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:09
- Nahlásit
isdpch
budu na tý přednášce tak hoďku a pak se s nim půjdu projít, od tří se íípí
no hele a nebylo by lepčí dybysis prostě přečet f kompu ty pachofky vod Eise a nemusel ses tak honit? Sorry,ale ty máš fakt dost
rosnička
předvolání k dochtoroj s nápisem "VOKAMŽITĚ PŘIŤTE!!!!"
helejte a nechce von rande???
Gerda
že Marie si zase bude Nýnu namlouvat a Nýna jí kousne
Nýna psy nekouše ,ale můžete přeci Mařku strčit do vokládačky dyš nehárá ne?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:09
- Nahlásit
rosnička
No, a to ještě ten černý dalmatinek chodí jak mlsný kocour a všechno ojede, i mně, ričbeka-ale kříženého zezadu, zepředu, i pojď na mě z boku zkouší. Buca už ho zjebala, bo jí tím nasral. Kolem ní jenom chodí a piští, ale už si netroufne. A Buca ojíždí Dianu
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:17
- Nahlásit
davidkova renata
rosnička
předvolání k dochtoroj s nápisem "VOKAMŽITĚ PŘIŤTE!!!!"
helejte a nechce von rande???
Nechce, je mu asi šedesát a já su pacoš, co tam neleze, leda aš po štyrech a dyš uš se tam doplazim (doslova), tak zásadně neumim podat žádnou informaci krom vlastního ména (bo si prt pamatuju).Uznejte, že stýkat se s takovym pacošem dobrovolně, to už by mušel bejt ůůůůplně senylňí !!! A to zas nejni.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:21
- Nahlásit
rosnička
Uznejte, že stýkat se s takovym pacošem dobrovolně, to už by mušel bejt ůůůůplně senylňí!
Může ale bejt ůchylnej,bacha na to,pani
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:21
- Nahlásit
Ale že mi k sobě ti dva hodí....
Jdu vám pacoši koupit vjenec, kdy už umřete?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:25
- Nahlásit
Kolik stojí napíchání nového obočí? Sem si teď šla vyrobit obočí na hlavu tužkou, a místo obloučku mám krásné vlnky....už mě to prdí...chci opravdické obočí nafurt.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:30
- Nahlásit
Mucholabka
ty vole to jsou starosti :-D
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:31
- Nahlásit
Mucholabka
No, a to ještě ten černý dalmatinek chodí jak mlsný kocour a všechno ojede, i mně, ričbeka-ale kříženého zezadu, zepředu, i pojď na mě z boku zkouší. Buca už ho zjebala, bo jí tím nasral. Kolem ní jenom chodí a piští, ale už si netroufne. A Buca ojíždí Dianu
Wo.e, Mucholabka, todle by se dalo speněžit!! Nech si to vošetřit na patentovym ůřadě a skus s tim f sezóně vobjíždět poutě!
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:33
- Nahlásit
Mucholabka
Jdu vám pacoši koupit vjenec, kdy už umřete?
Eště nefim, ale slibuju, že fčas podám zasvěcený info!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:39
- Nahlásit
davidkova renata
ale můžete přeci Mařku strčit do vokládačky dyš nehárá ne?
Jistě, můj pes může bejt v kotci, zatímco váš buldozer se může klidně válet v teple v knedlíčku!!!!!!!!!!!!!!!!
nemethova5
pani,kdy ty dva oddame?jako hajana s vasi markou?veno mit nemusi,jen ceka ty svatebni darky tady okolo ostatnich na foru.
No, svatba nesmí bejt v kvjetnu, to je jistá vjec, oddáme je v červnu, někdy v půlce, až budou všichni po vejplatě, aby nám mohli dávat hezké dárky, to dá rozum.
Mucholabka
Takže černý dalmatínek je vždycky kocour? A berete taky každý ráno modrej prášek? Dyš se vám kamarádí tank s dalmatínkem, ričbek-ale kříženej je ojížděn černým dalmatínkem kocourem....drak se nepouští, bo vám ho nepučej....
rosnička
No, vono mi zmátlo, že tam bulo razítko
to bylo jako že ste nevrátila včas knížky vod Goetha.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:41
- Nahlásit
nemethova5
No pani, vy žádný dárek nedostanete, bo já toho vašeho psa neviděla asi tisíc roků, a přitom vy ty moje jo. Vy už ho snad ani nemáte...
|