Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 900 . 901 . 902 . 903 . 904 . 905 . 906 . 907 . 908 . 909 . 910 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
želva
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 20:21
- Nahlásit

davidkova renata
a jako já žádnou roli mít nebudu? na mě jste zas zapoměli

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 20:28
- Nahlásit

janika
který nejen že nejsou za jeden roh, ale nejsou ani po tý přímce, jako jenom po tý úsečce
jéééžiš ty toho Ajnštajna ale nezapřeš
želva
a jako já žádnou roli mít nebudu? na mě jste zas zapoměli
zatim nic vo náckách neplánujemale co nejni může bejt

Erin
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 20:34
- Nahlásit

Všem

Tak holka setrvává v latentním stavu blbosti.
Jinak dnes byl kuřecí vývar s masem a nudlemi,kuřecí rizotko se zeleninovým salátem,na sváčinku do zítřejší hokny, pečená vepř.kotletka na česneku kladená do čerstvě upečeného bochníku šumavského chleba.
Sakra já se chcu s někým pohádat...jsem si dneska dokonce vobjednala indukční vařič s programem, co ani pudínek nepřipálí,rizotko přihřívá...

Ebony
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 20:39
- Nahlásit

davidkova renata
no malinko jo, jsem objevila zdroj krásnýho masa a nějak jsem to přehnala s objednávkou a museli to holt sežrat, no

Erin
Jinak dnes byl kuřecí vývar s masem a nudlemi,kuřecí rizotko se zeleninovým salátem,na sváčinku do zítřejší hokny, pečená vepř.kotletka na česneku kladená do čerstvě upečeného bochníku šumavského chleba
boha jeho, to jsem neuvařila za celý svůj život, tolik věcí

akorát ten kuřecí vývar s nudlemi teď občas vařím malým psům

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 20:43
- Nahlásit

davidkova renata

asi bysem potřála nějakýho psychouše,ale nemůžu tak dlouho čekat,esi mi rozumíš

proč dlouho čekat? Teď v pondělí byl psychoušů plnej Strahov, když se hrálo derby. Určitě se zase někde hoši srotěj, tak bude z čeho vybírat

Neessi - můžu se přidat do fronty gratulantů? Věřím, že těch není nikdy dost.

A jak byl tudle v tydlevízy u Krauze Tlustej, tak to byl Benda??

Erin
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 20:50
- Nahlásit

janika

Tak začni

Ebony

boha jeho, to jsem neuvařila za celý svůj život, tolik věcí

akorát ten kuřecí vývar s nudlemi teď občas vařím malým psům

nekecej, já taky vařím jen když mám depku alias depičku

Benda
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 20:53
- Nahlásit

Dobrý večer dobrou noc jdu dělat fotky, tak čus kynologové.

Ps: Benda má na hnátě ponožku a moc se mu to líbí. hold je to manekýn )))

Erin
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 20:53
- Nahlásit

Neessi

Upřímné gratulace ke zdravě uloženým a perfektně fungujícím kloubečkům....kéž by bylo více takto stavěných NO

Erin
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 21:03
- Nahlásit

janika

Nadbůch????ten co tu není?Co mu prdla céfka a hnije mu noha?Ježiškunakřižku za toho se denně modlím...na tohle téma nestartuju,bo z bližních chorobou postižených se sranda nedělá!
Dyk to poudám, mám asi syndrom vzteku vyhoření

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 21:03
- Nahlásit

Erin
Pojď se hádat. Sem se před chvílí poštěkala s manažerkou, práskla jsem jí s telefonem a před tím jsem na ni ještě zařvala, že v pondělí bude mít na stole výpověď . Už mě to tam fakt neba. Ještě teď se třepu vzteky a jsem pěkně v ráži. O čem se budem hádat? O vařiči? Nejlepší je stejně vařit v kotlíku nad ohněm

Ty malý trupky byli asi dvě hodiny samy doma, dostali se do koupelny a některá z nich ukradla, rozkousala a zčásti sežrala takový ten plastový, jednorázový holící strojek Samozřejmě i s žiletkou. A nevím, která to byla. Do úvahy připadá Hessit, Puma, Lila, Bonnie, Winky a Rozárka. Hesinu škrtám, v životě nic nekousala a v devíti letech s tím nejspíš nezačne. Pumu taky škrtám, ta kousala naposled jako štěně, poslední tři roky už ne. Lilu škrtl veterinář, neboť ta se svýma třema zubama taky nemůže nic rozkousat. Takže zbývá Bonnie, Winky a Róza. V hubě nemá žádná nic pořezanýho. Budem čekat, které začne být blbě

Neessi
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 21:05
- Nahlásit

PetraK
Erin

Díky za ovace a gratulace(je fakt,že patří spíš chovatelce,já to jen ladila pohybem a stravou)-připisuji vám plusové čárky

Ebony
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 21:07
- Nahlásit

Erin
nekecej, já taky vařím jen když mám depku alias depičku
nekecám, já vůbec nevařím, jen psům

Neessi
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 21:07
- Nahlásit

Erin
vařím jen když mám depku alias depičku
hm.Tak já vařím furt,depka nedepka.Dneska jsem spíchla jen kulášek(pochopitelně že z toho masíčka měly nejdřív odděleno krakenky a co zbylo,šlo do guláše pro gaučáka)

Neessi
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 21:09
- Nahlásit

janika
který nejen že nejsou za jeden roh, ale nejsou ani po tý přímce, jako jenom po tý úsečce

bože,takhle se umět vyjadřovat!To je nádhera!Proč já to vždycky zkrátím jen na to,že "je blbá".

Erin
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 21:09
- Nahlásit

Biluška

To je mi líto...manažerka je blbka.

O kotlíku s narůstajícími cenami za topná media také uvažuji.

Žiletku najdeš jistě někde pohozenou,zubem nepoškozenou.

Ebony
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 21:10
- Nahlásit

Neessi
a tos krmila odmala jen masem?

Já teď cpu Amálu jen syrovým, jsem se zařekla, že granuli do roka neuvidí

Erin
kdys jsi tu psala o takových vločkách k masu, je to dobrý?

Erin
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 21:15 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit

Ebony

Jj hlavně je dávám do syrového mletého masa...jsou to teňulinké vločky: http://aarkas-eden.com/korn-gold/

želva
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 21:16
- Nahlásit

zatim nic vo náckách neplánujemale
davidkova renata
jakej jsem já nácek,jako že nesnášíte Landu,tak budete nenávidět i mě?

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 21:18
- Nahlásit

Biluška

dobře to dopadne, určitě má pravdu Erin. Já jsem takhle taky trnula, když Ešus rozhryzal gelovou svíčku ve skleněným kalamáři a když jsem přišla, seděl uprostřed střepů. Spokojeně. To by v tý tlamajzně něco měly, řízlýho.Neessi

Neessi
smažoretku neumim, tak jsem aspoň gratulírovala. :-D

K tomu krmení syrovým - je tu někdo kdo krmil většího psa takhle odmalička? Já začla až od roku, ale dneska bych to vzala rovnou, jen si říkám, jak se to sestaví, abych nezmršila poměr minerálovej?

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 21:19
- Nahlásit

Erin
...manažerka je blbka.
To je slabej výraz. Ona je úsečková, přesně tak jak píše Janika o komsi jiném . Nevidí teda od bodu A do bodu B, ale od jednoho řitního otvoru (pochopitelně výše posazeného než je ona) k druhému

O kotlíku s narůstajícími cenami za topná media také uvažuji.
Já už ho využívám . Zmražené věci místo v mikrovlnce rozmrazuju na kamnech, nebo na krbu . Ještě chvíli a začnu tam vařit vodu

Žiletku najdeš jistě někde pohozenou,zubem nepoškozenou.
To ne . Okousaná žiletka už právě byla nalezena. Teď se hledají ty chybějící kousky. Buď je má některá v sobě, nebo jsou zapadlé v koberci. Jako na potvoru máme šedý zátěžák, takže v tom tu žiletku najdu příští Vánoce

janika
když má někdo specifický rozhled v rámci stupnice blbosti, tak je škoda to nezpřesnit definicí
Tu stupnici by stálo za to zpracovat

želva
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 21:19
- Nahlásit

janika
taky to nebylo na tebe

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 21:23
- Nahlásit

Jo a musím se Vám pochlubit. Mášenek má dneska narozeniny. Dala jsem mu nový mobil, umí to úplně fšechno, pomalu mu to i utře zadek . Bože, tolik radosti pohromadě jsem viděla naposled na maturitním večírku . Dokonce ani nevečeřel, aby si mohl hrát s novou hračkou

PetraK
je tu někdo kdo krmil většího psa takhle odmalička? Já začla až od roku, ale dneska bych to vzala rovnou, jen si říkám, jak se to sestaví, abych nezmršila poměr minerálovej?
Já teda všem novým majitelům krtečků doporučuju první rok krmit nějakýma kvalitníma granulema. Právě kvůli tomu poměru. Je fakt, že jsou to všechno nezkušení lidi, kteří mají pro štěně nachystané pedigrý a tak . Vaření s vyrovnaným poměrem by asi nezvládli.

Erin
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 21:23
- Nahlásit

želva

Hele, Landa je bezva kluk..zvláštní, méně čitelnej pro některý lidi.No a co nenech se otrávit

Neessi
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 21:24
- Nahlásit

Ebony
a tos krmila odmala jen masem?

jo a hlavně syrovým.Vařila jsem jen když měly čuby "suchou stoličku",abych to trochu změnila.K tomu syrovou zeleninu,jablka,2x týdně tvaroh,syrová vejce celá a občas syrové tresky.Jako příkrm jsem dávala Trope zeleninové pelety,nebo vař.rýži.Ale do ranní dávky jsem dávala trochu granulí CaninRoyale large,teď dávám CR mobiliti (ale veterinární).

Neessi
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 21:28
- Nahlásit

PetraK
je tu někdo kdo krmil většího psa takhle odmalička? J

No já.Ale takhle jsem krmila psy vždycky od malička (dřív byly zdroje jen syrovýho masa,ale to ty nepamatuješ:lol

Erin
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 21:47
- Nahlásit

PetraK

K tomu krmení syrovým - je tu někdo kdo krmil většího psa takhle odmalička?

Jo já takhle krmím už asi 5 let 2 vlkodavky i jejich mimča,3 čau čaui..tedy střídám vařené s přílohami,granule,syrové...ale i na štěndách vidím,že flaxa je flaxa

želva
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 21:49
- Nahlásit

Erin
tedy to je psů

Benda
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 21:51
- Nahlásit

Biluška
Bože, tolik radosti pohromadě jsem viděla naposled na maturitním večírku

přesně tohle miluju nejlepší dárky jsou dárky mužům )
Už se těším na narozky bratrance, mám pro něj dárek kterej si užije a bude si s ním hrát a já budu štastný dárce

Benda
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 21:53
- Nahlásit

želva
slávie slávie )) zejtra vyhraje

želva
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 21:54
- Nahlásit

Benda
ty se se mnou bavíš? já myslela že ne když jsem ten nácek? udajně tedy ....
fakt mě to nasralo

<< 1 ... 900 . 901 . 902 . 903 . 904 . 905 . 906 . 907 . 908 . 909 . 910 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání