Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 891 . 892 . 893 . 894 . 895 . 896 . 897 . 898 . 899 . 900 . 901 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 17:18
- Nahlásit

Gerdajanikadekuju dekuju,ze by to byl tajny milenec marky,třá virtualnijablunkapani to neva,mame doma tri prachovky,jinak chrtak si moc teda libi.

Neessi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 17:22
- Nahlásit

jablunka

ahoj ,pani.Vy máte anglickej trávník ve stejný kvalitě,co my

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 17:56
- Nahlásit

Neessi
máte anglickej trávník ve stejný kvalitě,co my
To by na nás angláni byli pyšný!!!!

Darina1
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 19:00
- Nahlásit

Biluška
Paní tak je třeba na ty zmetky. To víte já se budu srat a na stará kolena ještě po mě budou něco chtít? Tudle nudle snosu a kurát tak suchý. Nic jen dluhy a to můžou být rádi, že jsem je nechala žít a nezamordovala. Majzlíky.
davidkova renata
Ne paní na Vás to neplatilo. Vy jste milá osoba od přírody což si velice vážím a vy určitě máte krevní skupinu O+ a to jestli fakt tak já říkám, že jsme pokrevně spřízněné.
jablunka
Paní no teda i já bych šla k Vám na záhradu a ani ten angličan by mi nevadil. Hlavně tam muší být moc pejsku a to vy opravdu splňujete. Kašlete na to zelené hlavně, že pejsci maj pohodu.
nemethova5
Tak paní za 1. Hajan úplná nádhera a za se mam blaho.
2. Ta osoba co semnou nekomunikuje jste VY osobo. Páč já tady píši romány a vy jako nic a nezájem, že chodíte makat. Odepisovat máte a nevydělávat jen love.
3. Sam super naštvaná, že nepřijede Hajan, ale je fakt, že by tam byl chudák. Jen já chtěla ho pohladit pro štěstí. No tak nic, alespoň to mám na koho svést když nezískám titul.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 19:03
- Nahlásit

jablunka

čéčé ty ten trávník taky meješ savéém?

Neessi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 19:06
- Nahlásit

Jimmi
ty ten trávník taky meješ savéém?

určitě psíma chcankama,bo tak jedinečný fleky savo neudělá

nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 19:08
- Nahlásit

Darina1pani ja vam pujdu poradne fandit i s kamoskou,nebojte,hele,hjak bude pekne,tak si me pani uzijete v havirove az,az,hele co ti udelali za hnusoty na cvicaku na sumbarku???jinak muzeme zapadnout nekam do hospudky na zahradku a muzeme s coklama jit na lucinu,nebojte hajana si pohladite,budete mit prilezitosti az,az.musim vydelavat,bo mam pujcky.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 19:16
- Nahlásit

jablunka
pani,nutně potřebuju pučit Tedíííka bo f práci mě bude krásně pomáhat,s prachofkou vypadá,že je kamarád a mě nebaví utírat prach
Gerda
Zítra budu elektrifikována a v pátek plynyfikována
eště přihodte info gdy béte zplynována at to máme komplet

Darina1
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 19:24
- Nahlásit

nemethova5
Paní mě na cvičáku Šumbarku neudělali nic. Já chodila na cvičák ke Štýrské tam kde vy, ale já myslela, že vy jinde. Jinak já byla spokojena páč si na mě nikdo nemohl dovolovat velko kynologicky páč jak já mam toho dobráka doma tak on se někdy nezná a za mě a vlast by padl. Jinak my kousaly s Košťálem. Vy taky na něm?
No to si pište, že budete fandit a jestli nedostanu Bobika tak ani sem už nechoďte páč já to na Vás bonznu, že to je s krs Vás, že jste neměla Hajana.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 19:34
- Nahlásit

janika
tak na prach já doma používám svýho psa
já to potřebuju f práci,to by Klaksona nebojaxemenuje mohly přejít roupy,dohromady je to asi 5 000metrůch čtverečních

Jimmi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 19:34
- Nahlásit

Neessi
ještě by to mohla vylepšit základama tunelů co mám na trávníku já
já psa původně rekvalifikovala na tuneláře, ale protože hrozilo zřícení základůch, tak jsem do jam začela házet velký šutry, teď mám celkem obdivovanou skalku, páč to ještě nigdo nikdá neviděl

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 19:39
- Nahlásit

Jimmi
trávník taky meješ savéém?

Neessi ti už odpovjedíla a navíc mám na zahradě neustále rotavátory a rovnou čtyři,tagže tak!
davidkova renata
s prachofkou vypadá,že je kamarád a mě nebaví utírat prach
Pani,to by ste musela napíchnou na tu tyč i toho čokla,páč dokud to vypadá jako pachofka,tak to nepustí!
Darina1
Kašlete na to zelené hlavně, že pejsci maj pohodu.
Já na to prdím a oni si tu pohodu udělají!

Jimmi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 19:44
- Nahlásit

jablunka

pani, já vás chápu, máme totéž v bledě zeleném + ty díry zatarasené šutrama

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 19:45
- Nahlásit

Jimmi
ještě by to mohla vylepšit základama tunelů co mám na trávníku já
Není potřeba,už je hotovo!Máme zahradu rozdělenou na přední a zadní(ta je jenom psí,přední je společná) a na tý zadní sou dva vobrofský smrky.Čekám,kterej spadne dříf!A lidi tam nepouštím,páč by se tam stratili jako mamuti f pasítch!

Jimmi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 19:48
- Nahlásit

jablunka

jestli vám ty psiska s laskavostí v sérci nekopou vlastně hrobečky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 19:49
- Nahlásit

Jimmi
jestli vám ty psiska s laskavostí v sérci nekopou vlastně hrobečky
ofšem pozor! Gdo jinému jámu kopá..

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 20:10
- Nahlásit

davidkova renata

Zvážená pani Davidkova,
já teda vůbec nejsem srab na to svičení, jak ste psala u krapet úchylnýho pitíka, já jen nevěděla, páč tu tak jako nestíhám- jsem za pomalika , sem nevěděla, že už probíhá soustředění pod vedením O'Haraftky Nyný. Jenomže ono by to asi časově tak jako nevycházelo???? Vy jste za vzornou pracovnici odpoledne a já dopoledne. A o víkendu jezdím kulačit na čerstvý vzduch . Leda by nějakej prezident či Nadbůch vyhlásil celorepublikový prázdniny??? Páč jinak toho svýho ouchyla asi nezmáknu

nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 20:27
- Nahlásit

Darina1jasne pani,ze budu fandit,nic na me pani nesvadejte,ja za nic nemuzu,jo chodila,ale kousala jsme na toho honzu viciana,na kostala jsem delala zkousky IPO1,jako na figuranta.
janikaano mařka od gerdy,hajan bude jeji virtualni milenec!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 20:28
- Nahlásit

davidkova renatacaute pani,co noveho,krom toho,ze furt pracujete jako ja?taky u vas tak prselo?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 20:35
- Nahlásit

PetraK
O'Haraftky Nyný

ste trupka,že jo,pani?Holt musíme sehnat jinýho Rheta
či Nadbůch vyhlásil celorepublikový prázdniny
nadbůchoj uhnila noha a asi humříl,řikala Biluše
nemethova5
taky u vas tak prselo?
ted leje

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 20:35
- Nahlásit

janika
kam vubec přišel mistr Nadbuch? vedle ho vídávám, že byl on-line, ale nejako mlčí.
On je načtvaný, protože jste si dělali legraci z jeho uhnité nohy jak mu posledně prdla cévka a půl roku tahal nohu

Jdu spát, ne že toho zase naflákáte jako fčera . Vyčůrat, zhasnout, zamčít a spát

Jo a Borderátko asi umže, dneska jsem ho donutila třikrát obejít Mienku, je totálně vyčerpané a teď se tři dny nehne

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 20:40
- Nahlásit

Biluška
Jo a Borderátko asi umže, dneska jsem ho donutila třikrát obejít Mienku
Aby nebyla moc vosvalená až si jí Gerda bude brát..
On je načtvaný, protože jste si dělali legraci z jeho uhnité nohy
Jááááá néééééé,vyřidte mu,že já nic!!!At přinde,ne,beztak musíme domluvit tu předmandželskou smlouvu

rosnička
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 20:43
- Nahlásit

Ad pejsci a zahrada:
milovaná fenečka se v noci přihlásila, že by jako rychlou louži. Rosňa, duše dobrá (starej blbec), ji vzala na zahradu, kde Brů v mžiku splynula s tmou. Oděna v lehké noční košilce ledva pod sedinku podupávám na nejvyšším schodě a usilovně klepu kosu. Po chvíli, jež se mi zdála delší, než by se slušelo volám- šeptem, samosébně, máme sousedy "Brutynko, deme!" Nic.
"Tak Brutko, honem!" Zase nic. "Bruty!" Luskám prsty, kterýžto počin používáme co pomocný povel. Pro změnu opět nic. "Brutyno, ale už!!!" Odpovědí mi bylo ze zahrady hrobové ticho. Značně nasratá vpochoduji na zahradu.....no kde byste mysleli, že jsem tu důru našla? Stála, nevidouc, neslyšíc, pod buxusy a K PRASKNUTÍ SE CPALA GRANULOVANOU CHLÉVSKOU MRVOU!!!!!!!!!!

Neessi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 20:52
- Nahlásit

rosnička
K PRASKNUTÍ SE CPALA GRANULOVANOU CHLÉVSKOU MRVOU

tfůůůůůůůj,co to je?Granulovaná,jo?Jako že instantní?Tak jestli potřebujete bio,tak zabalím pár čerstvých koblížků a pošlu to Brut jako bonboniéru.

rosnička
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 20:56
- Nahlásit

Neessi
tfůůůůůůůj,co to je?Granulovaná,jo?Jako že instantní?Tak jestli potřebujete bio,tak zabalím pár čerstvých koblížků a pošlu to Brut jako bonboniéru.
Jo, přesně jak řikám, granulovaný! Ale smrděj jako pravý! Já to musim vědět, bo se jí v nestřežený chvíli podařilo mě voblíznout, patrně v radostném vytržení, že nebyla ztraverzována. A to teda nebyla- by mi ta traverza přimrzla k okončetině!

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 20:57
- Nahlásit

davidkova renata

Holt musíme sehnat jinýho Rheta

JAK SEHNAT JINÝHO Rheta??? JInýho?? No to ne! O'Haraftka bude držet celibát do podzimka, začne hárat tak nějak začátkem listospádu (že jí vzkazuju, ať si to tak ráčí naplánovat), to huž bude po kulačský sezóně a já budu moct mučit to svý zrzavý veledílo. konečně mu voplatim, jak teď mučí von mě!!! Prosííím, moc prosíím, jo??

rosnička
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 20:58
- Nahlásit

Neessi
pošlu to Brut jako bonboniéru.
Nic neposílejte, zbalim Brů batůžek a štandopéde ji pošlu k tetě Neessi na prázdniny, ať si holka užije.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 20:59
- Nahlásit

davidkova renata

nadbůchoj uhnila noha a asi humříl,

buď lže Biluše a Nadbůcha si někdy syslí a nebo lhal Nadbůch (a tomu bych teda nevěřila ), páč ten řikal, že je jako Lenin. Taky vječnej! Tak jak je to?? Vysvětlí mi to někdo?

Neessi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 20:59
- Nahlásit

jablunka
Máme zahradu rozdělenou na přední a zadní(ta je jenom psí,přední je společná)

My už nemáme co rozdělovat.Ale kdyby se natáčel válečnej film,tak bych ji mohla pronajmout jako plenér filmařům.Zákopy jsou hotový.Dokonce ta sfině Bordžínka zlikvidovala i trpaslíka Ignáce.Ještě zbyl Budha,ale ten je z pískofce,tak ho zatím podrabala i s tím kusem mlýnskýho kamene,na kterým stál.Tak nevím,asi se má nějaký hrabošský přeftělení,nána jedna.

rosnička
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 21:00
- Nahlásit

PetraK
lže Biluše a Nadbůcha si někdy syslí
To bude vono!!! A nepodělí se!!!

<< 1 ... 891 . 892 . 893 . 894 . 895 . 896 . 897 . 898 . 899 . 900 . 901 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání