| Autor |
Zpráva |
Benda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 21:36
- Nahlásit
Neessi
já ho prostě žeru.
já ho žeru taky akorát to nerad říkám páč se bojím jestli nejsem gay
Mucholabka
si asi nebyla na vojně
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 21:39
- Nahlásit
Benda
Byl to pro mě opravdu silný zážitek. Jindy mi to nevadí, normálka práce, ale mám teď nějaký slabý žaludek, každé ráno se mi chce blinkat (a to nejsem těhotná, fakt), nemůžu si dát ani jedno pivo, páč pak bliju celý den, nesnesu kafe-chce se mi pak blinkat, nesnesu, když mi v práci někdo začne chrchlat do telefonu, nesnesu, když si vedle mě na zastávce cygán vytáhne z paty mrmel...i teď jak to píšu mi natahuje...asi půjdu k dochtorovi...
|
želva
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 21:41
- Nahlásit
Benda
na konci bylo několik rvaček, to by se ti líbilo
jo vo tom sem slišela a koukals dneska na fotbal,na novinkách je i vivdeo jak se pokusili rozbít vrata,Ale tohle už nechápu
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 21:42
- Nahlásit
Mucholabka
asi půjdu k dochtorovi...
A nejlíp k Neessi.......
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 21:44
- Nahlásit
Mucholabka
nevím přesně o čem mluvíš ale já bych z granulí neblinkal ale přišel o zuby
Fakt nevím co jsi viděla ale granule to asi nebyly.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 21:46
- Nahlásit
Benda
Já málem blinkala z těch kober-hovínek ze zahrádky, co pejsci nakakali kolem stromečků.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 21:51
- Nahlásit
želva
na fotbal nekoukám
Mucholabka
Já málem blinkala z těch kober-hovínek ze zahrádky
no hold jsi nebyla na vojně
|
želva
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 21:56
- Nahlásit
Benda
no to já taky moc ne,ale dnes se hrálo derby SLÁ - SPA 1 /1
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 21:56
- Nahlásit
Benda
Co se děje na vojně?
Řikam, jinak mi to nevadí, ale teď mám nemoc a nikdo mi nevěří, ale až umřu na rakovinu žaludku, pak budete řikat, no joo, vona nam to řikala, a my si mysleli, že kecá...
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 22:02
- Nahlásit
Mucholabka
pak budete řikat, no joo, vona nam to řikala, a my si mysleli, že kecá...
tuhle větu teda souvětí nesnáším na vojně je to fajn, mají zelené oblečky
želva
a co ta slávka ? jak to vidíš ?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 22:08
- Nahlásit
Benda
a co ta slávka ?
no vedou 1 : 0,na to nemám slov,ale pevně věřím,že jestli slávie postoupí,tak jim už někdo to překazí a nebudou mít pohár
|
želva
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 22:46
- Nahlásit
gooooooooooooooooooooooooooooool
aspon jeden
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 22:56
- Nahlásit
želva
deme do finále ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
jsme tam ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
želva
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 23:00 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
benda
jaký finále????????????????????
pevně v tom věřím,že ten pohár nedostanete
nesnáším slávii
a doufám že Růžička tu slávii už nikdy nepovede jako trenér protože je to blb a stejně to máte podplacený
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 23:15
- Nahlásit
želva
hej hou hej hou máme to hej hou ))))))))
|
želva
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 23:17
- Nahlásit
Benda
máš štěstí že jsem už v klidu a že tě znám,ale stejně,bych tu slávii zabila
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 00:00 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
já nemohu usnout
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 06:03
- Nahlásit
Dobré ráno fšem, kteří musí vstávat v takovou nelidskou hodinu a budou jak blbí dřít až do pozdního večera.
Rozinka jde dneska pod kudlu tak nám držte palce. Navíc nevím jak to udělám, protože na devět vezu Rozárku na veterinu a na půl desáté mám pracovní schůzku. Domů to nestíhám. Tak nevím jestli mám jet v kostýmu a doufat, že mi ho Roza nezaprasí, nebo jet v riflích a někde za stromečkem se pokusit převléct. Ale v Krnově těch vhodných stromečků zase moc není, aby tam policie nebyla dřív než natáhnu silonky
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 06:25
- Nahlásit
Taky dobré ráno-už jsem musela fstávat ve 4 hod,bo nám tu řádí smečka zatoulaných velkých psů a dělají bordel po celý vsi a všude řvou psi,včetně mých krakenek.Asi se chtěli ti zatoulaní dostat k sousedovi do stájí na jehňata,ale nezadařilo se jim,tak před chvílí odtáhli a konečně je klid,jenže já musím do rachoty a nedospalá.Ach jo.
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 07:50
- Nahlásit
Dobré ránko všem
Biluška
pokud se zastavíš v Krnově na tržnici,můžeš se převléci v našem tranzitu.Mirka tam právě odjela
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 08:00
- Nahlásit
Pentas
Dík za nabídku. Asi to přece jenom risknu v kostýmu, jinak to nebudu stíhat. Přinejhorším požádám Galuszku, aby si došel pro Rozu do auta a vyložil si ji sám . Ale když budu mít chvilku tak se stavím na tržiště pokecat a nakoupit nějaký plevel. On tady stejně nemá šanci přežít, protože LIlátko a Armiš mi tu zahradu systematicky likvidují . Aram žere bledulím hlavičky a Lilátko zadupává narcisy do země. Z tulipánů zbyla tak pětina a ta stejně nevyroste, protože na ni už si taky brousí zuby Fakt nevím o co se snažím. Budu pěstovat akorát růže, nejlépe nějaké hoooooodně trnité .
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:11
- Nahlásit
Dobré ráno množitelé
tak máme novou sousedku a protože je to majitelka bíglice tak mě v rámci utužování kynologických vztahů pozvala na kafe. Benda si s paní bíglovou moc hezky hrál, nejdřív v obýváku potom v chodbě a nakonec v nějakém pokoji. Paní sousedka ovšem neřekla, že její psí slečna hárá a tak jsem zjistil až pozdě že si hrajou na mamku a taťku.
Předběžně tedy přijímám žádosti o štěně bígla bez PP.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:16
- Nahlásit
Zdarec fšicííííííí.......
Tak abych neusla ukolébána,taxme se teď vrátili od dětský můdr a Terezka(skoro 16ti letá kobyla) má spálu. Povídala mudra,že skoro ukázkovou,ale nějak nevím co to znamená,páč sme tam jeli s dutinama!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:21
- Nahlásit
čus fšicííí slávistííí
Benda
Předběžně tedy přijímám žádosti o štěně bígla bez PP.
no vidíš,jaxes na těch forech naučil vobchodovat! snad budou aspon nějak psychicky narušený nebo tak něco...
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:25
- Nahlásit
davidkova renata
budou ukázkový, krásný a yntelygentní s psychicky narušenými psovody
Na kolik štěnat mám jako majitel kryče nárok ?
Slávie Slávie Slávie, ve finále JE
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:25
- Nahlásit
Benda
Kam lze poslat nějakou tu gratulaci k rozšíření rodiny
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:27
- Nahlásit
PetraK
gratulace mailem, dárky poštou na PObox
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:32
- Nahlásit
Benda
dárky poštou na PObox
nemělo to být správně na ÍPObox?
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:39
- Nahlásit
PetraK
jo jo mělo.
IPObox je velký nerezový box, potom jsou menší plechové ZOPboxy
ps: V neděli jsme jsme jeli vlakem a byla tam jedna paní co přátelsky okukovala Benda, prostě milovnice psů. Když jsme vystoupili na nádraží a procházeli kolem těch úložných boxů na tašky tak mě napadlo do jednoho boxu šoupnout Bendu. Ta paní málem upadla a já dostal vynadáno od dcery i ženy
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:39
- Nahlásit
dobré ráno všem kteří před chvíli vstávali a ještě dospávaj nad pc
Benda
sláva vítězům,čest poraženým
jště ty stim furt prud,stačí že přišel ten kokot domů,a zeptal se mě jestli nevím jak hráli Liberečáci? tak jsem ho přetáhla hned na chodbě a mám vod něj pokoj až do večera než vypadne do rachoty a to ještě chtěl večeři ,tak jsem ho poslala na věky věků do háje
dnes bude večír deník britn džousnové,tak to je jediný na co se za celej den budu těšit,jo ale bendajs doufám že dostanete Budějovky,bo vy vás mohli poraziti
|