| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 10:08
- Nahlásit
Mucholabka
jablunka
no je to humus,to jako jo,ale fakt nevim co jinýho a hlavně komu..
Benda
už se bojíš?
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 10:09
- Nahlásit
davidkova renata
už se bojíš?
a čeho jako ?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 10:10
- Nahlásit
Benda
a čeho jako
zubaře
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 10:14
- Nahlásit
davidkova renata
vždyť už jsem bez zubu
Dneska to byl náhodou koncert, byl jsem tam jako první. Paní doktorka mě posadila, dala injekci, sestře přikázala aby mi tancovala a sama se šla připravit. Potom to šlo taky jak po másle, trochu zapáčila a pak ho vytáhla
Jinak jsem přišel na to, že sestry u zubaře by mohly hrát basket, jak pořád držej těm pacošům hlavu tak měly výborný držení míče
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 10:15
- Nahlásit
Benda
vždyť už jsem bez zubu
ahááá,já myslela až f poledne.
přikázala aby mi tancovala
A co dala,brejkdenc nebo čtverylku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 10:16
- Nahlásit
Benda
Jinak jsem přišel na to, že sestry u zubaře by mohly hrát basket, jak pořád držej těm pacošům hlavu tak měly výborný držení míče
taky by mohly sklízet třá melouny..
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 10:25
- Nahlásit
davidkova renata
taky by mohly sklízet třá melouny.
hlavně když nebudou pacientům driblovat s hlavou
A co dala
já to gentlmensky nevyžadoval
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 10:27
- Nahlásit
Benda
já to gentlmensky nevyžadoval
srabe
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 10:32
- Nahlásit
davidkova renata
to víš že to bylo se sebezapřením páč sestřička je moc pěkná ale zase na oplátku mě pochválila že sem statečnej
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 10:33
- Nahlásit
Benda
ale zase na oplátku mě pochválila že sem statečnej
a dostal si vobrázek? Třá i sprostej,dyš je hezká
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 10:39
- Nahlásit
davidkova renata
a dostal si vobrázek?
ne dostal jsem kartičku s dalšíma termínama na ty spodní osmičky a ty bude dělat nějakej doktor na sále a už mě u toho nebude držet za hlavu ta sestra
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 11:29
- Nahlásit
Čau fšicí co makají i ti co se flákají. Kolik jste tady toho proboha naflákali? Gdo to má číst? Udělejte mi někdo stručný výcuc, prosím. Jsem tu jenom na chviličku, sem se stavila z práce domů a muším vyčistit počůraný koberce, uklidit prádlo co tchýňa vyžehlila, ale nedokázala uklidit do skříně , zatopit bo je tady kosa jak v psírně, převlíct postele do kterých vlítli psi zaprasení od bahna a uklohnit oběd. A to fšecko fofrem, protože za chvíli musím zase do terénu. Za trest dneska nevezmu degeny ven, bo se tam stejně neumí chovat a dělají mi ostudu.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 12:03
- Nahlásit
Biluška
Paní já Vám ten výcuc neudělám páč ani se tím nejde prokousat a některé lidičky co jsem oslovila tak na mě házejí bobek a nekomunikují se mnou.
Paní a co jsme si doma vychovali tak to tam máme a dobře nám tak. Spratkové nevychovaní.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 12:04
- Nahlásit
Darina1
Paní a co jsme si doma vychovali tak to tam máme a dobře nám tak. Spratkové nevychovaní
Tak je vydědíme paní. A budou to mít
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 12:12
- Nahlásit
Biluška
Teď kom jsem jim to a kurát řekla, že jestli mi prdne ta cévka a já budu tahat tu nohu a nedej bože se jen tak natáhnu, tak že maj utrejch a dostanou to za těch 160kč na dvakrát. Paní a myslíte že se mě lekli? Prdlajs holt jsou to zmetcy a šichta. Radši všechno honem prožeru a nic jim nenechám jedině jsem se rozhodla, že jím odkážu dluhy a tak budu s ni má vyrovnaná za ty celoživotní nervy.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 12:27
- Nahlásit
Radši všechno honem prožeru a nic jim nenechám jedině jsem se rozhodla, že jím odkážu dluhy a tak budu s ni má vyrovnaná za ty celoživotní nervy.
jj paní, to je fantastický nápad. Dluhy jsou to jediný, co vám nikdo neukradne, na to se můžete spolehnout . Taky se tak zachovám a nechám harantům jenom dluhy, eště jim řeknu, že to mají za ty nervy když se nejsou schopni naučit, že lodyha má listy a stvol ne. Včera jsem jí do té palice tloukla hodinu a stejně to neví Estli dneska zase donese kuli z prvouky tak jí nadělám takové dluhy, že je bude splácet eště v důchodě
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 14:16
- Nahlásit
Darina1
některé lidičky co jsem oslovila tak na mě házejí bobek a nekomunikují se mnou.
to ale nemyslíte mě,že ne???? Páč s váma já komunikuju,ale bohužel výcuc těch srágor co tu denně vysmolíme nejsem schopna udělat nikomu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 14:58
- Nahlásit
Darina1nazdar pani,nemyslite tim me,ze ne?ja chodim do roboty,tak akurat,kdyz mam volno,pani,na tu vystavu kazdopadne jedu,tak v devet budete vytavovat,jo?hele hajana s sebou nepotahnu,je tam hlava na hlave,bude odpocivat,vsak nebojte,ja dojedu do hašišova,nebojte.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 16:03
- Nahlásit
Máme doma lofce....dnešní kořist....
P.S:Nekoukejte na trávník,po letošní zimě to vypadá,že u nás byly vojenský manévry!
Já jim tak závidím tu pohodu!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 16:19
- Nahlásit
jablunkazdar pani!vy mate uklizeciho psa,ze mi ho taky pujcite na vysmejceni bytu,konstatuju,jak pekne zachazi s tim mopem na prach,jinak moc pekny fotecky.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 16:20
- Nahlásit
isdpch
Zítra budu elektrifikována a v pátek plynyfikována. Vše probjehlo. Eště potřebuju revizi plynu, ale to až ňák pak, asi po rekonstrukci.
Jdeš v sobotu na tu přednášku o stopách? Mařka eště nehárá, můžem jednim autem.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 16:21
- Nahlásit
nemethova5
,konstatuju,jak pekne zachazi s tim mopem na prach,jinak moc pekny fotecky.
Díky za pochvalu,klíďo ti ho půjčím,ofšem upozorňuju,že po zásahu Teda,je prachovka nepoužitelná!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 16:23
- Nahlásit
jablunka
Pani, máte pjeknýho chrta! Má ouška jako středoasijátek, to asi máte hubenýho asijátka, co? Jako mucholabka má dalmatínka bez nohy, vy máte středoasijátka ze svěráku.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 16:26
- Nahlásit
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 16:27
- Nahlásit
jinak posilam jak bylo u nas bajecne a jak jsme si byli pocvicit a na stopach,dnes je fakt mizerie
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 16:37
- Nahlásit
nemethova5
Ježiš pani, vy máte náááádhernýho hajana!!!!!!!!! Mařce by se strašně líbil, vona má tyhle chundelatý ráda.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 16:37
- Nahlásit
Gerda
Má ouška jako středoasijátek, to asi máte hubenýho asijátka, co? Jako mucholabka má dalmatínka bez nohy, vy máte středoasijátka ze svěráku.
Se s tebe pose*u! Hele ,von má uši normální......
nemethova5
Hajan je krasavec pózovací.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 16:47
- Nahlásit
isdpch
Ty máš i velkorevizora?????????????????? Ty vado, ty máš všecko!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 16:57
- Nahlásit
isdpch
Takže máš i L BIG MEK? )))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 17:12
- Nahlásit
isdpch
Knédla klidně využij, v pondělí jde k panu doktorovi a bude tam celý týden. Vybrousej mu hlavu. Takže tě vyzvednu kdy?
|