| Autor |
Zpráva |
Benda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:41
- Nahlásit
isdpch
chceš seno nebo ňáký drobný ?
předsedo Ty jsi *ůl
Hlavně aby se želva nemaskovala jako fanoušek slávie a po infiltraci do kotle neprovedla nějakou hloupost
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:43
- Nahlásit
Benda
Na kolik štěnat mám jako majitel kryče nárok ?
Na jedno ,ale to jí nemusíš řikat
tak mě napadlo do jednoho boxu šoupnout Bendu. Ta paní málem upadla a já dostal vynadáno od dcery i ženy
Hm, z toho jasně vyplývá,že ses blbě voženil ,dybysis vzal mě,už by tam měl hnízdečko a klíče bych hodila do kanálu
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:47
- Nahlásit
davidkova renata
Na jedno
tak to je houby bysnys
a klíče bych hodila do kanálu
škoda že jsem se bál zavřít ty dvířka, mohl jsem té paní zcela seriozně tvrdit, že ho tam odkládám běžně protože se s ním nechci tahat po městě
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:49
- Nahlásit
Benda
Hlavně aby se želva nemaskovala jako fanoušek slávie
nikdy
dejte už pokoj vy dva, no tak jste po stoupili a vy z toho naděláte,jako kdyby to byl bůhví nějakej uspěch
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 10:01
- Nahlásit
želva
dejte už pokoj vy dva
Ale jo už Tě nebudeme zlobit nevíš jak jsou na tom pardubice ?
Teď nevím jestli o sestup hraje ustí nebo pardubky.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 10:04 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
Benda
tak to nevím,ale slišela jsem že o sestup hrajou pardubice ,ale já sleduji jenom extraligu a 2 ligu nějak nee
no ale možná postoupěj knám Mladá boleslav a ještě někdo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 10:22
- Nahlásit
Dobré ráno hokejistííí, fotbalistíí, fanoušcííí, množitelé bíglů, lidé se ZOPboxy, IPOboxy, s boxery i obyčejnými psy! A nejvíc dobrého rána všem, co se narodili kolem roku 1500 a nechají si vybrousit hlavu!
Jak se máte při dnešku? Jak vám šlapou auta?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 10:25
- Nahlásit
Gerda
nejvíc dobrého rána všem, co se narodili kolem roku 1500
Ahoooj
Mě nešlape nic,ale du venčit,beru si kopačky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 10:27
- Nahlásit
Benda
tak mě napadlo do jednoho boxu šoupnout Bendu. Ta paní málem upadla a já dostal vynadáno od dcery i ženy
tsstss tss, pak při PÍPO závodech, jako když takovou zkušenost s Bendou najdete
Já taky Ešusa zvykám, aby se nechal vozit v kolečku a děláme rallye, tak co by Benda nemohl vyzkoušet jaký to je stát se kufrem??
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 10:29
- Nahlásit
davidkova renata
beru si kopačky
ty seš teda taky fanoušcíííííííííííí?
PetraK
tak co by Benda nemohl vyzkoušet jaký to je stát se kufrem??
No jistě, a když mu dáš helmu a postavíš ho na ten kufr, bude vypadat jako razítko...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 10:32
- Nahlásit
PetraK
tak co by Benda nemohl vyzkoušet jaký to je stát se kufrem??
a moh by ho poslat letecky třá do Kolumbyje,to je dost daleko...
Gerda
ty seš teda taky fanoušcíííííííííííí
ne e,já su Nyný vochranka
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 11:42
- Nahlásit
davidkova renatazdarec,co az prijde nemethova,co jsem zas propasla?ja vcera byla s hajou dooost daleko,vratili jse se az za ctyri hodky domu,samo,ze pes a ja jsme spokojeni,ale me zas ty hnaty bolely jak hrom,jinak dnes je tu krasne,ach jo,tahnu do roboty.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 11:59
- Nahlásit
Gerda
trikolórní razítko co chodí u nohy s vokem položeným na věnci buřtů
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 12:01
- Nahlásit
davidkova renata
třá do Kolumbyje
Že jako pro zásilku??? Není to dneska vošajslich?? Voni to dost hlídaj a pak... voni teď maj na letišti na to ty cvičený bíglíky, sem četla, Benda se tam zapomene a krom toho , že tam nechá zásilku, bude mít na krku minimálně další vrh bezpapíráků
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 12:10
- Nahlásit
PetraK
bude mít na krku minimálně další vrh bezpapíráků
mi rači řekni kde já ty psí haranty udám ? Navíc je to houby bysnys, cena bígla bez PP je tak 2000czk, to mi ani nepokryje dodávku granulek z Lídla.
že já si nevzal Pištu ričbeka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 12:23
- Nahlásit
Benda
co bys je udával?? to se snad už dávno v našich kruzích nedělá, ne??? Udávalo se za komanče, teď už je to pasé
Si je necháš a uděláš na nich tu inlajnovku, nebo co to řešíte
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 12:23
- Nahlásit
Čau lidijové, tak mi ten den pěkně začal.
Ráno jsem musela vstát o hodinu dříf, abych dovezla Mášenka do práce a mohla si nechat auto. To mě naštvalo poprvé. Podruhé mě naštval menší krtek. Sem jim pečlivě posbírala bobky co nadělali přes noc. Do tří igelitových pytlíků. Ty jsem odložila ke dveřím a začala vytírat. Krtek-prťavec uzmul jeden ten pytlík i s nevábným obsahem, odnesl ho na koberec do obýváku a tam ho pečlivě prozkoumal. Ostatní blbečci přihlíželi jak se v tom ten ňouma matle, ale nikdo mi to nepřišel nahlásit Druhej krtek se mu snažil pomoc, ale brácha byl lakomej a rozmatlal všechny bobky sám po sobě. Takže jsem krom podlahy umyla i krtka. Chtěla jsem ho vzít taky trošku savem, ale nakonec jsem si to rozmyslela. By mu ještě mohli vyblednout ty fleky a byl by z něho setr-albín . Pak jsem zjistila, že mám docela fofry, abych byla včas na jednání a ještě předala Rozinku vetovi. Takže jsem zrychlila. Ve chvíli, kdy jsem zapla poslední knoflík na saku jsem si uvědomila, že mám značně oprýskaný lak na nehtech. Se na něm podepsala ta dvoudenní práce s krompáčem a lopatou. Takže fofrem najít lak (to není tak jednoduché když máte koupelnu na třech různých místech, jenom v koupelně ne), fofrem přeláknout a nepřetahovat. Samozřejmě jsem přetáhla. Při opravě nehtu č. 1 se mi poškodil nehet č.3. Při opravě č.3 došlo k poruše laku na nehtu č. 7 . Pak mi kousek cáknul na kostým. To už jsem začínala být hysterická. Očistila jsem kostým. Usoudila jsem, že lak dostatečně zaschnul a zahájila akci "nástup do auta". Zjistila jsem, že sameček mi tam přes veškeré včerejší výzvy nedal klec. Takže na půdu a hledat klec. Podotýkám v ČERNÉM kostýmu na ZAPRÁŠENOU půdu. Donesla jsem klec, oprášila kostým a otřela ho vlhkou houbičkou. Bylo devět pryč, v devět jsme měli být v ordinaci. V rámci zrychlení jsem postavila klec doma, naházela do ní lodičky, papíry do práce, smlouvy, mobil, peněženku a diář. Odchytla jsem Rozárku, která se snažila vlézt do kamen a nacpala ji taky do klece. Oznámila jsem jí, že jestli počůrá něco z těch věcí tak nepůjde na kastraci, ale na injekci za 160,- Káčé. Zjistila jsem, že při odchytávání Rozi se mi nenávratně poškodil lak na nehtu č. 4 Byl na něm nalepený bordel z koberce. Uvědomila jsem si, že lepší lak žádný než lak s bordelem z koberce a taky skutečnost, že znova lakovat už to fakt nemůžu. Papírovým kapesníčkem a odlakovačem jsem to servala všechno dolů. Přitom se mi na nehet č. 8 nalepil kus toho kapesníku a nešel sundat. Nevím co to je za lak, možná jsem si ho v tom fofru spletla s Duvilaxem Odtáhla jsem klec se všema věcma k autu a nacpala to do kufru. Přitom jsem si zašpinila kostým od špinavého auta. Furt doma opakuju, aby s tím zajel na myčku, ale furt zbytečně Otevřela jsem klec a vyndala ty smlouvy a jiné důležité propriety. V lodičce jsem měla načůráno. Oznámila jsem Rozině, že je mrtvá a šla domů umýt tu botu a kostým. Lilie zdrhla ven a hnala se k autu. Oznámila jsem Lilii, že je taky mrtvá, jestli nebude během tří vteřin doma. Od baráku jsme se odpíchly takovým smykem, že štěrk lítal až do potoka. Do Krnova jsem to hnala průměrnou rychlostí 140 a uvařila jsem levou přední pneumatiku. Nevím co jí je, ale píská a jde z ní kouř. Je mi to jedno, ať si to Mášenek opraví, příští týden s tím má jít na technickou. A měl by to opravit rychle, protože já mám za půl hodiny další schůzku a ještě musím pro tu Rozinku. Bože, to je zase den.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 12:45
- Nahlásit
Biluška
Tomu se říká tajm menežment, jako když si necháváš časové rezervy na případné potíže, co mohou nastat ))))
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 13:04 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
tak jendovi nechválili žádnou hypošku ani na půl milionu
a von je naprosto vysmátej
takže kdybyste někdy ve zprávách slišeli že jedna slečna zabila přítele,tak to jsem já
a co ted? mám jendu už konečně vyhodit?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 13:28
- Nahlásit
Biluška
Při opravě č.3 došlo k poruše laku na nehtu č. 7
Panííí,vy máte sedum prstůch??? Jejda,vy ste asi nějak postižená ne? Si z toho nic nedělejte...Chceme žít s vámi....to znáte ne?
možná jsem si ho v tom fofru spletla s Duvilaxem
No to je možný bo mám krásychtivou kámošku a ta se ondá rozhodla,že se jako vylepčí a na xicht si napatlala nějakou vomlazovací masku.Teda...myslela,že to byla maska .Po chvíli jí držka ztuhla tak,že neměla vůbec mimiku,stejně jako medvjedíííí .Eště z toho měla radost,že jako už se jí ta kůže vypíná a tak .Radost jí přešla v momentě dyš zjistila,že je to nějakej sajrajt proti pocení f podpaždí .Vona je vůbec pecháček,ondá zas měla rande a aby jako byla víc sexy,taxe natřela tou samovopalovací Saharou.Podotýkám,že to bylo těsně po totáči,ale pochybuju,že by v kvalitě byl nějakej rozdíl.Se jako natřela fšude ,jenže...vono to de celkem blbě rovnoměrně rozetřít,páč co to udělá,uvidíte až za chvíli Rande musela zrušit bo vypadala úplně přesně jako dyš se posrala bez možnosti se umejt
želva
tak jendovi nechválili žádnou hypošku
já myslela,že je to už hotový??!!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 13:33
- Nahlásit
davidkova renata
no to já taky,jenže prej to jenom byl návrh a jelikož si nadělal zas dluhy vo kterých se dozvídám postupně,tak mu hypošku nedaj ani půl mega
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 13:34
- Nahlásit
želva
včera jsem to nabízela kamarádce - nechceš půjčit starej kobere? Na zabalení tý mrtvoly
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 13:37
- Nahlásit
PetraK
né mě by stačil barel
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 13:38
- Nahlásit
davidkova renata
jako dyš se posrala bez možnosti se umejt
.
Když jsme u těch záměn - já si tuhle grémuju, grémuju a pak jako, že mě ten obličej začíná pálit. Asi hodně velká alergická reakce si říkám.... do tý doby, než jsem zjistila, že jsem si na hubu napatlala zubní pastu Když jsem to vyprávěla kolegyni, mohla se strhnout jak se řehtala. A páč pánbůh trestá do tří dnů, tak si o následujícím víkendu místo masky naflákala na xicht gel na vlasy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 13:39
- Nahlásit
želva
ten máme. Ale na chalupě, umělohmnotnej ale. Ten se blbě potápí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 13:41
- Nahlásit
isdpch
to mě taky napadlo poradit, po té zmínce o dluzích, ale sem nechtěla rozdávat rozum. Ale když už to někdo napsal, tak se přidám. Páč když dělá dluhy teď a navíc o tom nevíš, tak je Želvo nepřestane dělat nikdy. Takovýho jednoho jsme taky v rodině měli. Naštěstí už je to minulost. Tak věř isdpchovi.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 13:42
- Nahlásit
želvadam ti zadara par cernych pytlu XXXl velikost,asi bych mu dala po tlame,jeste je vysmatej,na to nemam nervy,fakt.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 13:43
- Nahlásit
isdpch
no jo to klidně,ale mě taky hypošku nedaj,to vím na tuty,to jsem už zkoušela 2x
no nevím,no je tu ještě jedna možnost,ale to jedině kdybyb bylo nejhůř,ale vo tom se bavit nechci
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 13:44
- Nahlásit
želvato bych se na nej fakt vykvajzla.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 13:48
- Nahlásit
nemethova5
no není problém ho zbalit během 2 hodin .....
ted mám v hlavě zmatek.....
|