| Autor |
Zpráva |
argosek
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 20:56
- Nahlásit
Gerda
mn(shackem)mn(shackem)mn(shackem)mn(shackem)mn(sha ckem)
sisoj psojic
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 20:57
- Nahlásit
Dobrý večerní den
Gerda
co se navážíš do argouška, nemáš co na prácy
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 20:57
- Nahlásit
davidkova renata
tak to je husty. chudak kluk..a nemohla by si toho psa vzit treba ebony? - nebydli zas tak daleko a pro nemecke pasacky ma preci slabost...
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 20:58
- Nahlásit
Benda
kozi kozi kozi
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 20:59
- Nahlásit
janika
to ale nejni prosíradlo!Nelži tomu děcku!
Tak jo, mamko, teda janiko, neni to projímadlo, kecala sem. Je to prášek, kerej dyš si vemeš, tak už tě nikdo nenase*e, jak už názef napovídá.
argosek
sisoj psojic
Rispoloženskij! Pankratěvna Praskovna...To jistě dávají nějakého Ostrovského...A té líííípy se nevzdáááááááám, patří našemu rodu už po staletí. Dovolíte, knežno, přenesu vás....
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 21:00
- Nahlásit
Gerda
musilova-vebrova
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Benda
nemáš co na prácy
promiň taťko, mamka řekla, že když už sem vyžehlila šecky tvý montérky, smim se navážet do argouška.
|
Mucholabka
Člen |
- Nahlásit
argosek
nemohla by si toho psa vzit treba ebony?
Tak to bych jí teda nepřála...
|
Benda
Člen |
- Nahlásit
želvo
KV to dokázali
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 21:01
- Nahlásit
argosek
musilova-vebrova
jo, vona je jak dvje. Piš holoupku piš, brzy zcepeníš!
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 21:01
- Nahlásit
Gerda
vyžehlila šecky tvý montérky, smim se navážet do argouška.
tak to je v pořádku.
potřebuju odborníka na pc
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 21:03
- Nahlásit
Mucholabka
proc bys ji to neprala?
a beres si na evropskou dalmatina? jestli jo, tak bych se stavil podivat
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 21:04
- Nahlásit
Benda
ja zas potreebuju odbornika na instalaterstvi pac mam ve sklepe povoden a nevim co s tim mam delat...za chvili se to dostane do prizemi a ja odplavu po proudu zelivky az kamsi do tyrolska.
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
argosek
a nemohla by si toho psa vzit treba ebony
čéče to nevidim reálně.Já nechci vydávat nějaký soudy,ale Danu znám,se psama má zkušenost,ten kluk taky nemá prvního,má doma čubu s měsíčním štěndem,tak chtěl do služby dalšího,aby čuba mohla v klidu chovat.On s ním jel prý do Přerova k vetovi(jméno zjistime) co se zabývá poruchama chován.Psa vyšetřil a řek,že je to patologický,až to udělá znova,utratit..já nevim,možná pes může bejt magor,jako lidi..On prý nebyl týraný,ani ho nebili,měly ho nějaký ženský,ale socializace teda skoro nic.Pak je porafal,tak šel k tomu figurantovi.Toho porafal ikskrát a ted tohodle už taky víckrát.Kdo se bude s takovým psem zabejvat,když je milion jinejch,bezproblémovejch?Beztak by skončil blbě dřív nebo pozdějc..jo a sou mu dva roky.
|
želva
Člen |
- Nahlásit
čus,co je nového?
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 21:06
- Nahlásit
argosek
no jo tak já jdu na viry když jste skoupí na radu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 21:06
- Nahlásit
argosek
a ja odplavu po proudu zelivky
taxe staf tady,co f Tyrolích
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 21:07
- Nahlásit
davidkova renata
nejlepsi by to bylo k rudovi, jenze ten nema misto..dvouletej pes...jak to stihl? vzdyt ty lidi musel rafat jeste jako stene...
a tomu figurantovi rozbit hubu - jestli teda toho kluka predem nevaroval, co je to zac...
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 21:07
- Nahlásit
Benda
tak co tomu říkáš,hrajete s KV ?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 21:08
- Nahlásit
davidkova renata
co f Tyrolích
naučí se jódlovat, jako Jirka Kornoj, ne?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 21:09
- Nahlásit
argosek
vo co gou? ty nabízíš nějakého hafana? jestli jo,tak já ti ho klidně přepošlu po známejch,jestli tedy chceš?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 21:09
- Nahlásit
davidkova renata
ja nikam nechci. chci zustat tady, chci mit suchy dum, voda at odteka pryc a ta co priteka at neukapava mimo vyznacena mista, draty vedouci ve stenach proud, at uz jsou take vymeneny, aby se mi pri zapojeni topeni netavily zasuvky a plot, at je spravemn tak, abych pul smecky nenalezal mimo zahradu pokazde, kdyz se vratim z delsi cesty
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 21:10
- Nahlásit
argosek
nejlepsi by to bylo k rudovi
to by si ho musel nechat nafurt.Nikdo nebude jezdit s takovým čoklem ikskrát přes půl republiky..jedna návštěva by nestačila.Stih toho dost,chudák,málem i zabít to měsíční štěndo.Figurant je debil,Dana se na něj chystá,prodal mu ho za tři tácy a řek jen,že je vostrej .Původně ho chtěl vrazit do útulku!!!
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 21:10
- Nahlásit
želva
ceece, hafana jsem nenabizel, ale jestli mas znamy, co by nejakeho chteli, tak bych jim dal klidne i vybrat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 21:11
- Nahlásit
argosek
chci zustat tady, chci mit suchy dum, voda at odteka pryc a ta co priteka at neukapava mimo vyznacena mista, draty vedouci ve stenach proud, at uz jsou take vymeneny, aby se mi pri zapojeni topeni netavily zasuvky a plot, at je spravemn tak, abych pul smecky nenalezal mimo zahradu pokazde, kdyz se vratim z delsi cesty
seš moc náročnej
želva
ty nabízíš nějakého hafana
to vypust.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 21:14
- Nahlásit
janika
kterej figurant
nevim,až přijde Dana,ale je z Orlový,tagže něgde tam.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 21:15
- Nahlásit
jo, vsichni zdejsi psi dr. housove, kidakovi se delaji u korene pindoura takove dve boule - ale pak zase zmizi a za par dni tam jsou zas (nebo mozna casteji - vsim jsem si jich zatim 2x), co to je? zda se ze ho to vubec neboli, prohmataval jsem to, ale, aby z toho neco nebylo...
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 21:16
- Nahlásit
argosek
heled argosku,po dnešku zůstanu sama bez přítele,nešceš se mnou chodit?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 21:16
- Nahlásit
argosek,
není to jeho erektovaný penis?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 21:17
- Nahlásit
janika
a ten zku*vil psa? jaký plemeno?
nezkurvil,nemám sílu to znova psát,vzal si ho páč rafal majitelky,jeho rafal taky,tak ho po půl roce poslal dál a toho ten pes poslal na jipku,je to NO bez PP,koukni zpátky,částečně jsem to popsala na min. straně
|