| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 20:11
- Nahlásit
davidkova renata
K čemu je f autě spojka,pani?
dyš potřebuješ spojit dva drátky, stoupneš si na to. Drátky spojuješ v případě, že sou rozpojený. Spojka spojuje lidi skoro jako becherofka, nebo něco takovýho. Někdy spojka spojuje rozvědku se základnou...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 20:21
- Nahlásit
Gerda
dyš potřebuješ spojit dva drátky, stoupneš si na to. Drátky spojuješ v případě, že sou rozpojený. Spojka spojuje lidi skoro jako becherofka, nebo něco takovýho. Někdy spojka spojuje rozvědku se základnou
Bože to je složitý ,chápu akorát tu becherofku,ale jen vomezeně bo po ní asi blinkám,tagže nevim jak je to s tim sbližováním .To už spíš ta rozvědka a základna,na štábu by vo tom mohli něco vědět ne?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 20:26
- Nahlásit
davidkova renata
No, vysvjetlim ti to jinak - dyš potřebuju zakrvdlat v nádrži benzínem, ale zrovínka jedu a nemůžu prostě zastavit a zakvrdlat ňákou tyčinkou v nádrži, použiju na kvrdlání tu vertikální tyčku, co mám jako řidič po pravé a jako spolujezdec po levé ruce. A aby se mi líp kvrdlalo, šlápnu přitom na spojovací pedálek, kterej zase pustim, jakmile míchnu - podle pravidel samosééébně. Prostě de vo to, aby se ti v nádrži nedělaly sraženiny, aby to potom na základně nemuseli rozpouštět a eště tě někdy někam jako rozvědku pustili. Nehledě na to, dkyž dobře kvrdláš benzín, dostaneš bonusem flašku becherofky podle hesla: Musí bejt veselo, i dyby fotra vješeli.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 20:28
- Nahlásit
Blbí velkokynolozi na výletě!!!
Si tak trajdám s pejskama na zahrádce, větrám deky, honím se s nima a tak...a přijelo auto-si říkám, no jooo, další vysvětlování, že bulíci už tady nejsou...houby, šli se jenom podívat na pomníček a nezapomněli u toho celou zahradu obejít...u plotu ležela Bucka a škaredě se na ně dívala...a paní, co je prototypem tchýně, na mě Chudáček dalmatinek, on taky nemá nožičku? Babu asi chytal fantas-a než jsem stačila říct bééé, Bucanka vstala a po svojem vysvětlila, že je zcela ve formě tak se baba jala aspoň vykládat, jak dalmatinovi jejich známé vlak ujel nohu (mašinka by zasloužila traverzou po čuni). Pak se baba posunula k pomníčku, Emma se z toho mohla poštěkat, tak jsem ji zavolala, bo nesnáším, když psi lítají kolem plotu a řvou. Jak šli lidi zpátky, tak šla zase vyhrožovat a ti lidi na ni Eno, Enuško, na...grrr, pěním, ale ještě tiše. Ale jak se zeptali A to není čistokrevný ričbek, že????, tak tou větou si ze mně udělali fakt nepřítele během několika fteřin. Když jsem jim řekla, že je to tosa s papírama, tak furt opakovali tosa, tosa a asi mi moc nevěřili. A pak mi řekli ještě novinu, že mám rezavý plot a jsou v něm díry (ono jaksi nejde udělat plot během zimy kolem celé zahrady, jsem ráda, že jsem zvládla jednu stranu, tu nejhorší)....ještě že tam je aspoň nějaký plot, byla bych asi vrahem, páč nesnáším lidi, kteří všemu rozumí a psům hlavně a jezdí fabijou.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 20:30
- Nahlásit
Gerda
Prostě de vo to, aby se ti v nádrži nedělaly sraženiny,
no furt mě to moc neuspokojuje bo jaxe mi v nádrži může něco srazit,dyš bych jí bestak měla furt prázdnou bo benzin je kure*sky drahej
janika
asi bych mela jít študovat tu psychologii
Ty voe,to di!!!! Už tam béte dvje
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 20:32
- Nahlásit
Jo, a o víkendu budu v Pze, budu spát v hotelu na Evropské, tak jestli třeba jdete do nějaké hospy v so večer, ráda se přidám. Nebo i k jiné akci.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 20:33
- Nahlásit
janika
Kurňa, to je složitý, asi bych mela jít študovat tu psychologii, když je to teď taková mooooda
Simtě, stejnak bys jen předepisovala seruprámy! A přitom úplně stačí dva brufeny zapít becherofkou.
Mucholabka
To sa na to podívajme, tak ty máš už aj ričbeka! A chudáka dalmatinka bez nohy! Jesi ty nebudeš dobrej čék, co sbírá nebohý tvory a pak s nima straší velkokynology na výletě...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 20:34
- Nahlásit
davidkova renata
no furt mě to moc neuspokojuje
Tak mamko, já ti nevim, ale s timhle ti asi neporadim....
jaxe mi v nádrži může něco srazit,dyš bych jí bestak měla furt prázdnou
No, se ti tam může srazit vzduch a hned máš průser jak vrata!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 20:35 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Mucholabka
budu spát v hotelu na Evropské,
Gde a máš nějaký číslo třá,že bysme se spojily voperatívně?
Gerda
tak ty máš už aj ričbeka! A chudáka dalmatinka bez nohy
Co to meleš,gdes to vzala,co mi uniklo?
Aha,už to mám
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 20:36
- Nahlásit
janika
Já se rakhle dozvedela, že mám neostříhaného pudla, obtloustlého chrta a jednou dokonce se mne nekdo zeptal, zda je to vubec canis familiaris
No vidiš, a to na Marii zase, že je to ten Turbo z televize, že je to ta čistokrevná kólija, že je to moc milééé pejsek, a pročpa že má ten košíček....že má taková smutná očka, jesipak si můžou toho pséčka pohladit ))))
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 20:38
- Nahlásit
davidkova renata
Není to přímo na Evropské, někde poblíž Šárky myslim, nebo poblíž KFC, myslím, že ten hotel se menuje Crystal nebo tak ňák nóbl, ale mají tam papundeklový nábytek.
720756059
Jaxe mi nikdo neozvete, tak ale budu smutná, budu brečet a nebudu se s váma bavit.
Gerda
tak ty máš už aj ričbeka!
Ale není čistokrevný!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 20:39
- Nahlásit
Gerda
no furt mě to moc neuspokojuje
Tak mamko, já ti nevim, ale s timhle ti asi neporadim....
už seš jak ten Benda
se ti tam může srazit vzduch
ty voe,to jako fakt jo???To bych si měla instalovat nějakou spojku aji do hlavy abysem s tim mohla kvrdlat bo jinak bych mohla mít průser jak vrata
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 20:39
- Nahlásit
janika
Pani, nebuďte zlá, dyť vám vo nic nejde, ne?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 20:41
- Nahlásit
Mucholabka
Ale není čistokrevný!
to u ričbeků neva, horší by to bylo u tosy, bo to byste jí jinak musela nechat vykastrovat, aby vám neutíkala skrzevá ten plot s dírama, co si ho neumíte vopravit přes poměrně mírnou zimu.
davidkova renata
To bych si měla instalovat nějakou spojku aji do hlavy
na to ti stačí vod Janiky seruprám.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 20:42
- Nahlásit
Mucholabka
ten hotel se menuje Crystal
Tak to je super,mám ho cca 5 minut z kopce vod baráku.Mobil si uložim a aspon se na tebe juknu až pudu s čubou dyby se nic nepovedlo..
janika
Dyš já vlastne nééévim, to mne to jenom tak jako baví, si jako určovat ty lidské profiléé. A dyš já vlastne nevim, co bych jako chtela.
No ale zasejc byste měla papééér
|
argosek
Člen |
- Nahlásit
Eukanuba pro aktivní psi
|
Mucholabka
Člen |
- Nahlásit
Gerda
ten plot s dírama, co si ho neumíte vopravit přes poměrně mírnou zimu.
čuchni...smrdí řbytovem...
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
janika
Nicméne stejnak je to otázka času, kdy mu rupne v tom zbytkovým synapsovým spoji.
To chce podporovat tvorbu serotoninu, aby mu urychloval přenosy, tak mu třá podaruj zbytek becherofky se seruprámem, co nespotřebuje mamka, aby se jí nedělaly sraženiny v hlavje.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 20:44
- Nahlásit
Gerda
co nespotřebuje mamka
tak to se mu toho moc neurychlí
argosek
pro aktivní psi
s tim di někam,nemáš něco pro uklidnění?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 20:45
- Nahlásit
argosek
pro aktivní psi
PSY pane argosi
Mucholabka
smrdí řbytovem
To sa nedá nic robit, klidně mi ju flákněte, stejnak vám zdrhne aj ten chudák bez nohy, dyš máte psy, co si neuměj ani vopravit plot, jak ste se tu minule chlubila, že přitloukaj trámky....v míííírný zimě...letos
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 20:45
- Nahlásit
janika
Nebo jako na nástenku vedle složenek?
vy máte složenky na nástěnce???Tak to se tam ani nehlašte...kozel zahradníkem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 20:46
- Nahlásit
janika
co to je ten seruprám??
To má mít každej velkokynolog. To je moc důležitý a jesi chceš studovat psycholooogii, najdeš to na každym psychowebu, bo to bere dneska v poctatě každej. Si to dohledej, i dybys měla dojíždět ))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 20:49
- Nahlásit
Gerda
Si to dohledej, i dybys měla dojíždět ))))
Blpko )))))))))))
konec,zamykám foru,žádná alotryja
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 20:50
- Nahlásit
Gerda
to nerikejte mne slecno gerdo :-P
davidkova renata
nekde jsem tu mel extazi, ale podle toho, jak dneska kidak cumel jak puk a porad vrtel prdeli, asi uz ji nemam..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 20:51
- Nahlásit
davidkova renata
Mamko, eště nééééééé, my si chceme povídáááááááááááát
janika
tak co je to ten seruprám? Nejaký viagroidní tablety?
projímadlo, bo uš názef napovídá, ne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 20:52
- Nahlásit
argosek
nekde jsem tu mel extazi
já sem f extázi furt Hele,večer volala Dana,že ten ovčoun jak se měl dostat do pohody,dostal včera toho kluka na Jipku .Skočil na něj při pochůzce jen tak..takže to má jasný
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 20:53
- Nahlásit
argosek
to nerikejte mne slecno gerdo :-P
...zabiju učitele Janderu? Až do čvrté třídy jsem obstojně rrráááčkoval....
|
argosek
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
to je mi lito (obou), ale nechapu, proc ho nemel s nahubkem, kdyz vedel, ze neni v pohode...ach jo..
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Mamko, eště nééééééé, my si chceme povídáááááááááááát
tak eště chvíli,děti,ale pak vyčůrat a spát!!
projímadlo, bo uš názef napovídá, ne?
to ale nejni prosíradlo!Nelži tomu děcku!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 20:55
- Nahlásit
argosek
ale nechapu, proc ho nemel s nahubkem, kdyz vedel, ze neni v pohode
měl ho,jinak ho vůbec nevodil.On si ho serval..
|