| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 13:54
- Nahlásit
želvano to bych chtela videt jak by se tvaril,kdyby nasel kufry za dverma,jestli by se jeste tak blbe tomu smal,jo to se ti ani nedivim,ze mas zmatek,ono,jestli to ma vubec s takovym nejakou malinkou budoucnost tak asi.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 14:01
- Nahlásit
nemethova5
vým přesně co by dělal,dělal by mi ze života peklo,bo to on umí,ale to já taky,ale to ted nějak neřeším....
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 14:37
- Nahlásit
želva
Furt mám doma zásoby vápna,taxe nestyď a klíďo si řekni!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 14:56
- Nahlásit
želva
Vápno nemám, ale mám devět hladových psů. Nechcete s Jendou přijet na návštěvu? Ale zpáteční lístek mu nekupuj
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 14:57
- Nahlásit
isdpch
Ježišinky,ta je vočklivá a jak je malinká proti Čertoj!No sladká
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 15:04
- Nahlásit
isdpch
Ale to je nejvošklivější pejsek na svjetěěěěěěěěěěě )) A proč maj stejnou sedačku jako moje máma?????? Myslim že máma taky k tý sedačce potřebuje mopslíka.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 15:08
- Nahlásit
isdpch
jo .... máš plyn ?
Ne, vůbec nevim, kde je plynoměr, máma řikala, že někde na hajzlu, takže si musim nejdřív zjistit číslo a stav plynoměru, vyplnit formulář a zítra si to dát hrdě ještě jednou )) Ale už se nebojim, sou tam moc hodný. Pani velkoeletrárenský sem řekla, že se omlouvám, ale že to dělám poprvé, tak nic nevim, ona to všecko zařídila a pak se smála, že nevim, jakou chci zálohu. Nechala sem to celý na ní s tim, že teď chci platit složenky, když nevim, co je SIPO.
když si koupíš mopse, tak dostaneš tuhle sedačku
No to nevim, ale sedačku už máme, ale mopsa nám k tomu nedali.....půjdu to reklamovat.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 15:13
- Nahlásit
isdpch
to je krásný prdítko!!! Já jsem jednoho takovýho pufíka hlídala. Jmenoval se Corado, ale slyšel i na Catani a teď se u nás objevil půlroční mopsík a tak se Ešusí psí kámoši konečně rozšířili na č. 4. Jsou teď jak marijášníci. Mopsíka se nebojí, páč je malej
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 15:49
- Nahlásit
Gerda
když nevim, co je SIPO.
no myslim,že to bude ÍPO pro služebáky ne??
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 15:54
- Nahlásit
isdpch
davidkova renata
Možná je to Strašně Inteligentní Papír Oničem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 16:01
- Nahlásit
isdpch
SIPO je velmi záhadná a tajuplná vjec, vůbec nevim k čemu to slouží
SIPO slouží k tomu, abys neměl kontrolu nad svými penězi a nemohl institucím kecat do toho co platíš. Popřípadě, chceš-li s onou institucí ukončit spolupráci je SIPO skvělá záminka jak ti ještě půl roku krást peníze, k jejichž vrácení musíš vyplnit tolik formulářů, že většina lidí těch pár stovek raději obětuje
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 16:03
- Nahlásit
isdpch
jakej ti dala baba tarif (sazbu) na ten elektroměr
řekla, že mi přijde složenka na 450 kč za montování budíku. A to už je mi celkem fuk, hlavně ať už nemusim na žádný úřady, možná to byl jen trénink na stavební úřad pro ohlášku.
Biluška
SIPO slouží k tomu, abys neměl kontrolu nad svými penězi
No tak prostě stejně vůbec nevim, co to je, budu platit složenku.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 16:46
- Nahlásit
isdpch
Komfort KLASIK 24....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 16:55
- Nahlásit
isdpch
Tak si to tam užijte a jesi kvůli tvý nepřítomnosti nedokážu ten plyn, máš mě na vjedomí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 17:18
- Nahlásit
isdpch
Decibel. .. Kravál.... přitom jsou to takoví klidní, tišší pejsci. Jak bys prosím tě říkal Hemžilám, které dokážou řvát v kuse 30 kiláků
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 17:21
- Nahlásit
Fšem normálním ženským co řídí jenom v krajní nouzi
http://www.novinky.cz/clanek/136571-audi-s-tronic- sedm-stupnu-dve-spojky.html
Viděli jste to??? Ani to nečtěte, stejně jsou tam česky akorát spojky, ale ti blbečci-samečci si vymysleli auto co má dvě spojky To jako o pedál navíc Sou úplně pitomý a dělaj nám to schválně
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 17:25
- Nahlásit
Biluška
vo čem to je? přelož mi to
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 17:45
- Nahlásit
Biluška
Fuj, to si ma ale vydesila Je to vobracene, je to autom, ale ma tam dvojici spojek, ktery si to ladi samo takze zadnej dalsi pedal tam fakt neni Cely kouzlo je prej v tom, ze muzes mit zarazeny dva prevody jakoby najednou http://www.audi.cz/lexicon/dsg_/
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 17:49
- Nahlásit
Biluška
Roxana
Pokud si to auto řadí úplně samo, eště se navíc můžeš splét a zařadit dvě různé rychlosti, pak je to ideální!
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 17:50
- Nahlásit
Gerda
pak je to ideální! No skoro jo, co az na ty prachy, co za to vod Audi asi budou chtit, zaaaano
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 18:09
- Nahlásit
Roxana
No je fakt, že řadit už docela umim, jakože prostě jedu a přeřazuju...takže mě to tolik nenadchává, ale až mi praskne céfka a budu tahat nohu, je to dobrá volba jak nepřestat být řidičem.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 18:10
- Nahlásit
Roxana
Cely kouzlo je prej v tom, ze muzes mit zarazeny dva prevody jakoby najednou
Tak tomu už vůbec nerozumím . Zlatý časy kdy všechno co jezdilo mělo opratě
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 18:13
- Nahlásit
Biluška
Jak ste dopadli u veta?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 18:17
- Nahlásit
Gerda
takže mě to tolik nenadchává, ale až mi praskne céfka a budu tahat nohu, je to dobrá volba jak nepřestat být řidičem.
Cece, si myslim, spis ze tam de vo tu fintu fn, ze jako se ti predvoli ten dalsi razenej stupen a jak to tam prehodis tak je to bleskovka .. tim padem zadny ztraty .. takze prozitek pro fajnsmejkry ... ale sem jenom zencka vod plotny, ze jo
Biluška
Tak tomu už vůbec nerozumím Ja taky neeee ja mam ridicak temer este mokrej z tiskarny
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 18:37
- Nahlásit
Roxana
jako že máš vječí akceleraci?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 19:05
- Nahlásit
Roxana
jako že máš vječí akceleraci? ja nee ta prevodovka asi ... no jako asi se to predvoli samo a uz ta dalsi rychlost tam jakoby predbezi na tech votackach, co tam budou .. tim padem jakmile to tam soupnes hned je to optimalni .. tzn. razeni bez jakykoli prodlevy Ale nefim
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 19:21
- Nahlásit
Roxana
leda tak na závody, já se učim řadit s meziplynem, to taky zvyšuje rychlost.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 19:44
- Nahlásit
Gerda
já se učim řadit s meziplynem, to taky zvyšuje rychlost.
To máš sice pravdu,ale v Praze to snad nepotřebuješ,ne!
Normálně se meziplyn používá na náklaďáku a ty máš knedl.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 20:09
- Nahlásit
Biluška
auto co má dvě spojky
K čemu je f autě spojka,pani?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 20:10
- Nahlásit
Neessi
ale v Praze to snad nepotřebuješ,ne!
potřebuju, to je jasná věc, akceleruju rychle z křižovatky pryyyyyč )))
janika
Sice larakroftí křivky ponekud popíraly
Prosimtě, jak popíraly? To musely bejt úplně debilní kalhoty s úplně debilnim střihem, jinak by ty larakroftí křifky jenom zdůrazňovaly. Takový si nekupuj, by´t by měly 1000 kapes!
|