| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 21:18
- Nahlásit
argosek
jedu bez pejskůůůůůů
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 21:23
- Nahlásit
janika
no uvažuji vo tom ....
jako bylo by to nejlepší řešení ....,ale já to musím probrat jako co a jka dál bude,ale je jisté že do prázdnin je v háji,zejtra mu to voznámím oficiálně
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 21:24
- Nahlásit
Mucholabka
není to jeho erektovaný penis?
jestli jo, tak jsem rad, ze nejsem pes
janika
a máš na mysli boule jako novotvary a nebo boule, který tam mají bejt, když je sameček vzrušenej?
pockej - ale aronek, kldyz provadi samohanu (uspesne zakoncenou), tak tam nic takoveho nema. kidak tohle nikdy nedala (asi prosel katolickou vychovou a ma rad kotatka) a...takze to je normalni? ty vole to je uchyl, dela se mu to, kdyz se mazlime...ale vypada to fakt jako dve boule skoro pingopongovemickove velke a docela tvrde - kazda na jedne strane..myslel jsem, jestli nema neco s prostatou, uz je to takovej dedek junior.
želva
jakto? uz vam to neklape? :-P
ja uz jsem zamilovanej do dvou holek, nevim, jestli bych zvladnul treti...
Mucholabka
bez pejsku do prahy jeti
argoska 7 let nevideti
:-P
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 21:24
- Nahlásit
davidkova renata
ty nabízíš NO? jako já vím že ho mít nemohu,ale mohu se poptat
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 21:26
- Nahlásit
Mucholabka
heled vo co gou? že bysme se viděli o víkendu? tedy ppokud se chceš s pražáky vidět?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 21:28
- Nahlásit
Takže děcka, už mám robotu pro dnešek ukončenou, takže čekám jen na tágo a mastim domů za klidově drajvovou Marií, bo byla celej den s mámou, tak jí ten tipec musim trošku zatnout. Mějte se pěkně, vyvětrejte ten smrad před spanim, ruce na peřinu a žádný skopičiny, jasný? Nebo vám to tu mamka ráno nevodemkne!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 21:31
- Nahlásit
šmankote smolíčci,pacholíčci!!Vy ste tu zase tolik nasmolili,gdo to má číst?Ale janika mne aspoň pobavila s tím studijním plánem-to nemá chybu!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 21:36
- Nahlásit
janika
kerým?
no přece tej psychológie,co je teď ta móda!Jen se mi líbí,že neřešíš "za kolik"
|
Tinta76
|
# Zasláno: 1 Dub 2008 21:42
- Nahlásit
Brý večír vespolek jak se všichni máte?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 21:48
- Nahlásit
Tinta76
já už dobře a ted se loučím a jdu koukat na deník džonsnové,pa zítra
|
Tinta76
|
# Zasláno: 1 Dub 2008 21:55
- Nahlásit
želva
aha ale zamčíno ještě nejni, ne?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 22:00
- Nahlásit
Tinta76
zamčíno ještě nejni, ne?
to víš,že néééé.Kdo půjde poslední tak zabouchne.
Zdravím tě,paní.Co Rexík?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 1 Dub 2008 22:06
- Nahlásit
Neessi
Ahoooj Rexík už spinká ... vočíčka nic moc, ale nějak bylo nějak bude ... co novýho tady? Se mi to nechce ani čist ...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 22:15
- Nahlásit
Tinta76
co novýho tady?
kromě nových nebo zachráněných psů ,Gerdina novýho kvartýru,želvina už skorovyhozenýho přítele...........no je toho docela dost.Máš docházet pravidelně,jinak ti Davídková napíše křížek!
A co je u tebe novýho? Kdy bude nějaký miminko?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 1 Dub 2008 22:20
- Nahlásit
Neessi
týjo, to sou věci
Pravidelně to nešlo a ani nepude a moc toho tady píšete, to se nedá ani náhodou stíhat
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 22:36
- Nahlásit
janika
tak nespi, uzivej si ruchu velkomesta
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 22:52
- Nahlásit
janika
tak bud rada, aspon neco
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 23:04
- Nahlásit
janika
si jdu nabrousit sekyru
....ta sekyra je tupá,milá Lízo,milá Lízo,tupáááááá.
Tak ji nabrus milý Lojzo,milý Lojzo,nabrus jííííííí
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 23:22
- Nahlásit
janika
voda ne primo tryska, ale kape - coz v uhrnu ovsem vyda na peknou potopu.
dobrou noc tedy - neco dodelam a pujdu take, rano musim nejpozdeji v 9 vstavat a jit do lesa, na louku a na zahradu lelkovat. neni snadny zivot venkovskeho povalece.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 08:06
- Nahlásit
No co yéééééé? Vy ještě chrápete?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 08:57
- Nahlásit
ahojda všem
Vy ještě chrápete?
Mucholabka
nee,už nee
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 08:58
- Nahlásit
Mucholabko, misto.
jestli se ti chce curat, mela sis zajit vecer.
a spete, decka..
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 09:05
- Nahlásit
Mucholabka
Vy ještě chrápete?
Ne,ale ráda bych!!!
Brýýýýýýýýý rááááááánko fšem......
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 09:23
- Nahlásit
želva
ty nabízíš NO? jako já vím že ho mít nemohu,ale mohu se poptat
bohužel,jen co se vrátí majitel z nemocnice,kam ho pes poslal,jde na utracení Neptej se nikoho,to není pes,kterého je možné nabídnout kdekomu.
čus fšicííí co by eště spali a nemůžou bo musej dřít
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 09:38
- Nahlásit
Dobré ráno všem, co odešlivčera z práve v půl desáté a už jsou tu zas a opět nevědí, kdy večer skončí.
Hlavně a´t je tu zas večer nabito, ať tu nejsem sama, děcka, jo?
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 09:43
- Nahlásit
i pes může být magor, tak jako člověk. A je zajímavé ( a asi trochu divné) , že je mi stejně toho psa líto, zatímco magora člověka, který třeba někoho zabije , mi líto není
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 09:58
- Nahlásit
mac1
i pes může být magor, tak jako člověk
hm,tak to je blbý
A je zajímavé ( a asi trochu divné) , že je mi stejně toho psa líto, zatímco magora člověka, který třeba někoho zabije , mi líto není
no divný to neni vůbec,aspon ne mě,mám to stejně.Ale komu můžeš nabídnout takový zvíře?Je fakt asi nebezpečnej,kdo bude ochoten do toho jít?Leda by si ho vzal RD,ale pochybuju,takovejch psů je hafo,to by jima byl zaplavenej do hodiny .Ani nevim,zda by majitel byl ochoten ho tam vézt...Pokud si ho vezme "normální" člověk,jakej bude jeho další osud?Rozhodně ne veselej,eště ho někdo umlátí tyčí možná v lepším případě skončí v kotci 2x1 metr do konce života .Nejspíš beztak nakonec bude uspanej..Mě se to taky nelíbí,ale jestli je fakt "vadnej"...Vem si třá šlechtění a vůbec chov různejch plemen,třá severskejch.Pokud se vyskytnul jedinec vykazující agresivitu k člověku,bez milosti dostal kulku.Pochopitelně nemám na mysli psy tejraný a mlácený,ale zřejmě se občas nějakej ten "zmetek prostě vyskytne.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 09:58
- Nahlásit
dobré ráno všem co jsou smrti blíž a mají o jednu osmičku míň i těm co mají plnou hubu zubů a nebojí se je použít.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 10:00
- Nahlásit
davidkova renata
Já jsem pro uspání...je to humus, ale co kdyby se takové zvíře mělo ještě dál rozmnožovat? Vždyť samo to zvíře se svým životem musí trápit...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2008 10:06
- Nahlásit
davidkova renata
Pravda je,že se ten pes takhle mohl narodit,je to patologické a nepůjde s tím nic dělat.V tomhle případě jsem taky pro poslední pomoc.
|