Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 900 . 901 . 902 . 903 . 904 . 905 . 906 . 907 . 908 . 909 . 910 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Benda
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 23:04
- Nahlásit

janika
ahoj, dostaneš se na poradnu ?

Benda
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 23:10
- Nahlásit

janika
hlásím se tam, milorde
No jestli se přihlásíš tak jsi milord Ty
já mám Banána a nejen já

Neessi
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 23:10
- Nahlásit

PetraK
ale červík stejně hlodá

Na červíka hoď bobek a krm podle bobků.Teď nevím,v kterém to bylo filmu,ale mniši v Tibetu se tam starali o malýho Dalajlámu.Koukli do nočníku,co vykadil a řekli"přidat fazole".Ten film jsem viděla někdy před 5 lety,takže jsem jím nemohla být ovlivněna před 35 lety,ale krmila jsem podobným systémem.
Poměr masa,sacharidů a zeleniny je : 50 : 30 : 20
U ovčouna to je 500g masa,300 g rýže(vloček,pelet...),200g zeleniny.Vajíčka se dávají podle srsti-když je pěkná lesklá tak stačí 1 x týdně 1 vejce,když je srst matná tak klidně 3x týdně.
Tvaroh 2x týdně cca 200 g.Vápník je v syrovém mase,v kostech,v tvarohu.Fosfor je v syrových rybách.Důležité jsou ještě bylinkové přísady: tak jednou týdně lžička lněného semínka(vařit s rýží),pár semínek ostropestřece 2x do měsíce,trochu koriandru když je stolička řidčí.........a u štěňat Pangamin a rybí tuk tak dvakrát do týdne.Ovoce,co hrdlo ráčí.

Neessi
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 23:13
- Nahlásit

Benda
já mám Banána a nejen já

no to se letím číhnout

argosek
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 23:17
- Nahlásit

Benda

bendaku neres to tu, k cemu to je.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 23:17
- Nahlásit

Neessi

tak dneska už ty bobky nestihu, páč jsem je sbírala potmě a na rozbor nebylo dost světla .

Ten poměr 50:30:20 je stejný i pro ty prcky? Tvaroh prckům taky 2x týdně? Sice už dva roky negranuluju (krom dovolených, v hotelu by mi asi neuskladnili maso pro psa ), ale asi jsem ještě moc poblblá bobulovou propagandou?? zas na druhou stranu u toho štěněte-dá se to vzít takhle velkoryse jako u dospěláka? A nestřílejte mě, prosím, za dementní dotaz

Benda
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 23:19
- Nahlásit

argosek
k hovnu Argo k hovnu a taky jde o hovno.
Hele ale jednou ho někdo přepere

argosek
Člen
- Nahlásit

PetraK

tak dneska už ty bobky nestihu, páč jsem je sbírala potmě a na rozbor nebylo dost světla .

jak svetla? kvalitni rozbor lze provest stejne jen hmatem - a pak je tma vyhodou

Neessi
Člen
- Nahlásit

PetraK
je stejný i pro ty prcky
je.Akorát to masíčko trochu nakrájet a nedávat velký kusy.

Neessi
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 23:22
- Nahlásit

Benda
argosek

copak jste ,chlapci,zase vyvedli?Zase někdo nepochopil váš nádherně černý humor?Když tak mi to písněte na maila,ať neumřu v nevědomí.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 23:23
- Nahlásit

Neessi

tak jo, tak to neřeším a zkusím si někde v budoucnu, až budu mít štěně půjčit selský rozum, abych se podle něj mohla řídit . Páč můj vlastní mi přes reklamace ještě nedodali

argosek
tak tak dobrej gynolók ešče nejsem. Mně štajfuje, jen když to sbírám, ešče to hňácat!!! to radši ten velkogynolók nebudu

Neessi
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 23:24
- Nahlásit

argosek
kvalitni rozbor lze provest stejne jen hmatem

hmatem poznáš prd a kuličky-no možná,že jestli je v tom houně víc tuku.

argosek
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 23:26 - Změnil/a: argosek
- Nahlásit

Neessi

to by ses divila, co takovej stivi uondr s hovnem dokaze...:-P

PetraK

cesta poznani je trnita...ale trocha toho pichani jeste nikoho nezabila

zeptej se davidkovy

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 23:35
- Nahlásit

argosek

cesta poznani je trnita...ale trocha toho pichani jeste nikoho nezabila zeptej se davidkovy

no radši budu bez poznání, ale nezahouněná . A Davídkový se ptát rači nebudu, kdoví, co bych se dozvědíla ???

Jdu už teda doopravdy spát - poměry jsem se dozvěděla, houno už neprošťourám, tak co dál. Nechám to na ráno Dobrou.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 23:52
- Nahlásit

Když jsme u těch dysplazek, konečně se mi podařilo najít DKK otce Emmy, nic moc teda, má 3/2. Matka 3/3. Hm.......

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 07:50
- Nahlásit

Fstávat a makat, ať f tom nejsem sama

želva
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 08:17
- Nahlásit

dobré ráno všem,co nemohli včera usnout a šli spát ve 4 ráno,co se vrací domu,co maj mnoho psů,co nejsou kynologové jako já a co dnes budou koukat na hokej,bo favorita maj

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 08:22
- Nahlásit

A dobrý ráno všem co vypadla bomba ze zubu a bojej se zubaře

želva - Landrover má rozhovor v magazínu MFDnes, víš to?

Biluška už jsem celá vorvaná z toho jak furt makám. Tak dneska makat nebudu! Držím smutek za tu bombu

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 08:30
- Nahlásit

janika

Vona chodí Davídkojc venčit bodláka?? No to sou mi věci!! Je vidět, že se mám pořád co učit

želva
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 08:38
- Nahlásit

PetraK
Už vím,jsem si to našla na internetu

želva
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 08:50
- Nahlásit

isdpch
tady leje a dost hnusně

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 09:33
- Nahlásit

Dobré ráno všem, co dnes dostali dárek od kolegyně, co se vrátila ze svatební cesty po Vietnamu, Laosu a Kambodži (upřímně, loučili jsme se s ní s tím, že už jí neuvidíme), všem, co jim stále ještě lehce srajdí pes, všem, co mají shnilé nohy, co makají a nemakají, a hlavně všem ,co se dokáží nas*at tak, že jim vyskočí ječné zrno na oku!

Dostala jsem vietnamské cigarety, pohled do sbírky, bo je sbírám - až někdo někam pojedete, přivezte, či lépe pošlete, mi prosím pohled, ať je sbírka velká - a korálky, ty taky sbírám, věšim je na choroš, co mám v pokoji a už si skoro nepamatuju, odkud které jsou. Tak kromě pohledů vozte i korálky.
Mám megaječné zrno na oku, pod horním víčkem, včera jsem se ho snažila vyoperovat, něco jako opthalmolog amatér. Teď to mám oteklé trošku víc, než včera, zrno je tam stále. Navíc sem si tam amatérsky asi zanesla nějakou špínu, bo mám již oteklé obě oči - podle hesla: Kromě pytlů pod očima neměl jiných zavazadel.
Jak se máte?

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 09:34
- Nahlásit

isdpch
Zejtra s náma jde do krčáku i Amálka s Káčou.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 10:12
- Nahlásit

Dobré ráno fšem, co mají konečně zařízeno, že popelnice jim budou vyvážet každý týden, ne jen jednou za 14 dní.

argosek
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 10:14
- Nahlásit

Mucholabka

gratuluji. a slecno nevite, co mam delat? umyvam si nadobi kazdy prvni ctvrtek v mesici, ale ted jsem dvakrtat vynechal a uz v cem varit. nevite, jak to osetrit? pristi prvni ctvrtek je az za skoro 30 dni

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 10:17
- Nahlásit

argosek
nevařte, kupte štanglu lovečáku, krychličku sýra, pecen chleba a vždycky jen kousek ukrojte a snězte.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 10:19
- Nahlásit

argosek

kupte si osobo buřta, napíchněte na klacek, opékejte dozlatova a servírovat můžete buď na krající chleba a kdybyste chtěl jako bejt kór nóbl, tak si pod to můžete rozprostřít noviny

argosek
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 10:19
- Nahlásit

Mucholabka

vy jste kynologicky genius..lovecaky tu dva mam, tak jeste usetrim!

argosek
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 10:20
- Nahlásit

PetraK

no ale cim to ukroim? noze jsou nedostatkove zbozi - navic jsou vespod pod talirma a hrncema a tam se neodvazim sahnout...

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 10:20 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Mucholabka

takže vítěžství ducha nad hmotou!! No to je skorem na šampůs. , beru-li to podle bojů, který s touhle institucí (a s kterou ne) podstupuje bez výsledku moje sestra rodná.

Jak teda s tou kastrací hafana z Jarošova? Mám něco poslat?

<< 1 ... 900 . 901 . 902 . 903 . 904 . 905 . 906 . 907 . 908 . 909 . 910 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání