Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 900 . 901 . 902 . 903 . 904 . 905 . 906 . 907 . 908 . 909 . 910 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:42
- Nahlásit

Mucholabka
Kolik stojí napíchání nového obočí? Sem si teď šla vyrobit obočí na hlavu tužkou, a místo obloučku mám krásné vlnky....už mě to prdí...chci opravdické obočí nafurt.
Sem si kdysi dávno, asi tak v sedmnácti, nechala obočí namalovat v kosmetickým salónu. Nějakou supr moderní technologií, že to jako bude nesmývatelný a vydrží mi to na ksichtě asi tři měsíce. Průšvih byl, že mám jedno obočí víc rovný a druhý víc do obloučku. Jako správná bloncka je mám absolutně světle blond a není to vůbec vidět. Ta husa v tom salonu vzala černou tužku (v kombinaci se světlým obličejem, světlýma řasama, světle modrýma očima a absolutně světlýma vlasama už tohle samo o sobě zasloužilo po tlamě :mad a obtáhla ty obočí tak, jak je příroda stvořila. Krásně křivě Jedno rovné a jedno do obloučku. A řekla si o 400,- (před šestnácti lety, to ještě byli echt čtyři stovky :mad. Dostala do dršky (málem doslova), já šla domů s brekem, že s touhle hrůzou mám chodit tři měsíce a to i do tanečních. Doma jsem to drhla mýdlem, šamponem, solvinou a savem !! Dostala jsem to dolů i s obočím
Muchoš neblbni a všem kosmeťákům se vyhni obloukem

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:42
- Nahlásit

Gerdadobre pani,ja vas beru za slovo,cele organizovani necham na vas,hlavne aby nezapomneli pani na ty darky,ne?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:44
- Nahlásit

Mucholabkahele,abych te pak pozanala,aby si nemela oboci,jak ten dotycnej v policejni akademii!
Biluškapani,to vidim velice zive?????

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:47
- Nahlásit

Biluška
Muchoš neblbni a všem kosmeťákům se vyhni obloukem
No vono se dá to vobočí taky vyďobkovat tuškou, ale smí se fakt jen ďobkovat, nesmí se to kreslit čárkou. Prostě vobočí se ďobkuje a nečárkuje. A dyš sme u toho sava v obličeji, tu historku už znáte, jak mi v Hybernské spadlo z výšky LIDSKÉ hovno na hlavu, drhla sem se savem celá, kromě obočí mi slezly i vlasy. Pak sem si musela vzít seruprám na uklidnění, jak sem byla vzteklá.

nemethova5
hlavne aby nezapomneli pani na ty darky,ne?
No to ani tak nezapomenou, jako se na to vykašlou, bo sou děsně lakomý. My je musíme fšecky vobejít a normálně nekompromisně říct, co nám maj dát. Já chci furt ten milijo, vy si taky něco řekněte.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:47 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Gerda
Jistě, můj pes může bejt v kotci, zatímco váš buldozer se může klidně válet v teple v knedlíčku!!!!!!!!!!!!!!!!
no já bych jí právě dala radši do kotce bo mi přijde ,že by jí tam bylo lépe,ale asi by to zasmradila a pak dyby přišel nějakej čokl bez přivolání...nechci domysletChudinka malá,byl by f šoku a celej den by se klepal a vůbec by byl celej rozhozenej

Du venčit..

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:50
- Nahlásit

Gerdapani,to si delate s tim hovnem srandu,ne?kdyz na vas spadlo takovy lejno,jak to,ze uz ten milion nemate,to jste musela mit stesti na deset let dopredu!!!no asi nejlakomejsi je pry davidkova,co jsem tak zdali slysela,ja chci malej bytecek,akurat tak pro me hajana a marku a pro vas,kdyz prijedete na soudruzskou navstevu.

rosnička
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:51
- Nahlásit

Gerda
to bylo jako že ste nevrátila včas knížky vod Goetha.
Ahááá, to jó, to se mi vodlehlo!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:52
- Nahlásit

davidkova renatanyny tam muzete strcit,bo to neni skunk,ani tchor,at si cokli trhnou levou zadni,ne?treba at se klepou celej tejden.

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:53
- Nahlásit

nemethova5
pani,to si delate s tim hovnem srandu,ne?
Sama sem tomu nejdřív nevěřila, než sem si šáhla na hlavu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Někdo na mě vylil nočník!!!!!!! A milion nemám, asi to nebylo kouzelné hovno.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:56
- Nahlásit

Gerdajezisi marja,on nekdo primo vystrcil pr.el z vokna a pustil na vas lejno,no me by asi slehlo!tak to fakt nebylo asi to kouzelne houvno,to by muselo byt od kouzelneho dedecka,aby se ti vyplnil ten milion.

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:58
- Nahlásit

Gerda
Sama sem tomu nejdřív nevěřila, než sem si šáhla na hlavu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Někdo na mě vylil nočník!!!!!!! A milion nemám, asi to nebylo kouzelné hovno.
ty woe, se tu řehtám tak moc, že budu potřebovat slípendplej Živě si představuju jak jdeš po ulici a někdo na tebe z okna chrstne nočník . Růžovej s nálepkou kytičky

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:59
- Nahlásit

Biluškai ne bilej se zlutou kachnickou,ja takovej mela.

rosnička
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 11:06
- Nahlásit

Gerda
tu historku už znáte, jak mi v Hybernské spadlo z výšky LIDSKÉ hovno na hlavu, drhla sem se savem celá, kromě obočí mi slezly i vlasy. Pak sem si musela vzít seruprám na uklidnění, jak sem byla vzteklá.
Tak ta je dokonalá!!!!
To já se jen před lety, těsně před tancovačkou, rozhodla, že borůvkově fialovej přeliv se stříbrnejma třpytkama nebé mnět chybu. Tož sem vzala encijánovou vijoleť, sklonila se nad vanou a .......ta sfiňa fiajlová mi stekla po lícních kostech, toš sem to f časovym presu fšecko musel přelejt neředěnym savem.
Večír sem JAKO JEDINÁ v sále mněla: úúúžasný borůvkový přeliv, poleptané tváře a slzy v očích, bo tomu smradu se nedalo uniknout!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 11:12
- Nahlásit

Gdo by to byl řek, že sponka v pračce způsobí takový neřád!

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 11:14
- Nahlásit

isdpch
sraz v půl jedné u nemocnice nebo dáme ještě trochu krčského lesa ?

Rači v půl dvanáct, ať se ty jelita proběhnou, jo?

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 11:18
- Nahlásit

nemethova5
Biluška
rosnička
Žencký, to si neumíte přectavit, jak sem byla překvapená, bo jdu si takhle z pekárny se snídaní, v létě to bylo, sukni sem měla, sandálky, ondulaci, tílko, najednou plesk, plesk (to druhý plesk byl zbytek hovna na chodník) to první plesk se svezlo po mé hlavě přes záda za druhým plesk na chodník. Myslim že sem zrudla, pak sem začala koukat nahoru, pak brčet, lidi se mi smáli, což chápu, utikala sem do práce, do Opletalky, zamkla se na záchodě, kterej měl společnou chodbičku s pánskym, všecko sem ze sebe slíkla, hodila do koše a jala se umývat v umyvadélku v chodbičce. Teprve pak mi došlo, že nemám v čem vylézt z toho záchodku. Nechtěla sem se už oblíkat do uhovněných věcí, tak sem se omotala ubrouskama na utírání rukou a kolegyně mi půjčila košili, co měla navíc, já vytáhla sukni od hovna, sandálky od hovna a běžela sem k mámě do práce do Celetnéééééééééé, měla vanu a savo. Tak sem se osavila a v podstatě také poleptala neředěnou tekutinou. Od té doby sem v pekárně v Hybernské nebyla....

rosnička
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 11:19
- Nahlásit

isdpch
bože pani vy máte vjeci, hned písni co máš za strašnou chorobu, už se těším, třá jí eště neznám
Eště nefim, bo mi nigdo nebul vochotnej vystřídat f práci, toš tam du zejtra! Dočkej času, jako vegetariján čočky.

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 11:20
- Nahlásit

isdpch
Hele tak já pro tebe dojedu, ne? Dyť to neni problém, můžem jelita proběhnout i tam někde u vás....Sem tam přece za 10 minut, zatimco ty to půjdeš hodinu...

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 11:21
- Nahlásit

isdpch
a deš v neděli na hrady, že bych tě zase vzal já
Du a beru to, knedl už asi nebude mít benzin a nám eště nepřišla vejplata, potřebuju eště trošku benzínu na dojetí v pondělí ráno do servisu

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 11:42
- Nahlásit

Sháníte ještě někdo matroš do línyjí? Kocour se snaží nakrýt krysu. Je to modrý brit na modrou ikea krysu, to se hodí, ne?

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 12:08
- Nahlásit

Gerda

Žencký, to si neumíte přectavit, jak sem byla překvapená, bo jdu si takhle z pekárny se snídaní, v létě to bylo, sukni sem měla, sandálky, ondulaci, tílko, najednou plesk, plesk (to druhý plesk byl zbytek hovna na chodník) to první plesk se svezlo po mé hlavě přes záda za druhým plesk na chodník. Myslim že sem zrudla, pak sem začala koukat nahoru, pak brčet, lidi se mi smáli, což chápu, utikala sem do práce, do Opletalky, zamkla se na záchodě, kterej měl společnou chodbičku s pánskym, všecko sem ze sebe slíkla, hodila do koše a jala se umývat v umyvadélku v chodbičce. Teprve pak mi došlo, že nemám v čem vylézt z toho záchodku. Nechtěla sem se už oblíkat do uhovněných věcí, tak sem se omotala ubrouskama na utírání rukou a kolegyně mi půjčila košili, co měla navíc, já vytáhla sukni od hovna, sandálky od hovna a běžela sem k mámě do práce do Celetnéééééééééé, měla vanu a savo. Tak sem se osavila a v podstatě také poleptala neředěnou tekutinou. Od té doby sem v pekárně v Hybernské nebyla

myslela jsem, že mě dneska nic nepobaví, ale tohle zapůsobilo. I když je mi jasný, že to je zážiteček z kterýho se roděj noční můry horší než ty z Elmstýtu

želva
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 12:11
- Nahlásit

ahojda jak se vede?

želva
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 12:19
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=0m02-IuKYzs&feature =related

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 13:38
- Nahlásit

Gerda
Taxem tady...ale to je hrozná hystorije s tim hovnem!!!!Jako fakt vás lituju bo bych se asi svlíkla z kůže jako ten zas*anej řeznik toho psaNesnášim cizí hovna na svý hlavje a zádech!!!
Mucholabka
Sháníte ještě někdo matroš do línyjí? Kocour se snaží nakrýt krysu. Je to modrý brit na modrou ikea krysu, to se hodí, ne?
Určitě,hlídej to aby sme neprošvihly porod,nasekáme to jako švédskou indigo kočku

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 13:46
- Nahlásit

davidkova renata
indigo kočku

indigo nee, bude pak chudák vypadat jako Nagy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 13:51
- Nahlásit

PetraK
bude pak chudák vypadat jako Nagy
To je eště dobrý,dyby to byla kočka Krušnohorská ,mohla by vypadat jak Náhlofský a to bysme asi neprodali..

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 13:52
- Nahlásit

davidkova renata
Náhlofský a to bysme asi neprodali..
Prodali, minimálně hypochondr Isdpch by si jednoho hypochondra Náhlovského koupil

Benda
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 13:57
- Nahlásit

Dobré ráno pisatelé

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 14:00
- Nahlásit

davidkova renata
Biluška

no co vypadala, ale jak píše Biluška co když to bude pak hypochondr? Co by to stálo peněz -hypochondři hrozně lezou do peněz. Zvlášť teď poslední dobou

želva
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 14:00
- Nahlásit

Benda
heled vod kdy se hraje zas hokej? jako finále O2

<< 1 ... 900 . 901 . 902 . 903 . 904 . 905 . 906 . 907 . 908 . 909 . 910 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání