| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 20:19
- Nahlásit
Biluška
Zabila jsem je obě
tagže máš zase pod staf!
Brej večír fšichni.....
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 20:21
- Nahlásit
Biluška
sfině tibetská a sfině čínská (
Teď mi to došlo,paní,vy máte doma dva totálně znepřátelený psy co se kamaráděj.......
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 20:22
- Nahlásit
Biluška
už nikdy nechci bílého psa. Daleko horší jsou rezavé tibetské ludry .Už nigdy nechci tibetskou ludru
Pokud ten seznam eště krapet rozšíříte,máte vod fšech čoklů nadosmrti pokoj
okamžitě skočila do postele. A začala se utírat
Sousedi přestavují žumpu a na přechodnou dobu (ale dost dlouhou ) vytékají enóna prostě z trubky ven, jen tak do kaluže . Hádejte kde ty sfině sfiňácké byli Zabila jsem je obě
jako fakt vás lituju,pani,zabila bych je taky vobě a hned pak sebe bo nevim co jinýho bysem si s tou postelí počla
Naštěstí mě to psi nedělaj,Nyný to zkusila asi v 5 měsících a dostala takovou čočku,že jí to vydrží až do příštího života
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 20:23
- Nahlásit
jablunka
sfině tibetská a sfině čínská (
Teď mi to došlo,paní,vy máte doma dva totálně znepřátelený psy co se kamaráděj
hele a nemohla by z toho Biluše něco vytřískat...teda myslim samo prachy ,jako třá nějaká reklama
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 20:26 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
davidkova renata
nemohla by z toho Biluše něco vytřískat...teda myslim samo prachy
No jistě,gdyž něgde ukáže,že se Tibet A Čína zase dávaj do pohody,tak z toho budou melouny...... (samo tím nemyslím ty k jídlu)
A ještě si vyčistí karmu(nemyslím plynovou)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 20:28
- Nahlásit
davidkova renata
Naštěstí mě to psi nedělaj
Mě jo Minulej týden Wanda v hnoji a teď tyhle dvě. Ale nedá se říct, že by se v tom váleli. Oni se v tom brodili, máchali si v tom čumáky a nejspíš tam lovili ryby, nebo co
co jinýho bysem si s tou postelí počla
naházela jsem to do igelitových pytlů, ty jsem hodila do chlíva a až pojedu k našim tak to dovezu máti vyprat. Mám rozbitou pračku a odmítá vyvařovat. Tohle jinak než vyvářkou dolů nedostanu Možná to vůbec vyhodím, stejně už to povlečení bylo v rožcích nakousané jak se o něho kdysi přetahovala Winky s Bon-bonem.
Teď mi to došlo,paní,vy máte doma dva totálně znepřátelený psy co se kamaráděj.......
To jo, tyhle se kamarádí . Ale sfině maďarská (puma) se nenávidí se sfiní anglickou trikolorní (Šagynou). Kupodivu sfině anglické malé (šeltie) docela toleruje. Ale jenom toleruje, nedá se říct, že by se kamarádila. Kamarádí se sfiňákem anglickým (Armanem) . Tam jsou ty mezinárodní vztahy poněkud nejasné
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 20:30
- Nahlásit
jablunka
(samo tím nemyslím ty k jídlu)
nemyslím plynovou)
ste blpka ))))))))))))))))))))))))))
ale zpeněžit by se to dalo,něco třá jako....berte si příklad z němé tváře nebo zvířata to dokážou a lidé nikolif ,no prostě nějakej trhák
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 20:31
- Nahlásit
jablunka
gdyž něgde ukáže,že se Tibet A Čína zase dávaj do pohody,tak z toho budou melouny......
Kam to mám jít předvést? Jestli z toho budou melouny tak tam hned letím . Klidně těch národů skamarádím i víc. Třeba maďary se slovákama. Ale to musíme najít čuvačku Akélu . Nebo Írán, Írák a Itálii, ale musíme vypátrat co tam mají za psy
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 20:32
- Nahlásit
Biluška
Ale sfině maďarská (puma) se nenávidí se sfiní anglickou trikolorní (Šagynou). Kupodivu sfině anglické malé (šeltie) docela toleruje. Ale jenom toleruje, nedá se říct, že by se kamarádila. Kamarádí se sfiňákem anglickým (Armanem) . Tam jsou ty mezinárodní vztahy poněkud nejasné
Ještě že mám doma jen němce a angličany a je jasný,že u nás vládnou němci!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 20:32
- Nahlásit
Biluška
Minulej týden Wanda v hnoji
no my tu f Práglu hnůj nemáme(myslim ten byjologyckej )
naházela jsem to do igelitových pytlů
ale za to mám dost igelitovejch pytlů ,tagže vám krásně mužu nějaký poslat a bejt vám tak nápomocná ve vaší tíživý situaci
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 20:33
- Nahlásit
Biluška
Klidně těch národů skamarádím i víc. Třeba maďary se slovákama. Ale to musíme najít čuvačku Akélu . Nebo Írán, Írák a Itálii, ale musíme vypátrat co tam mají za psy
Paní,to už by bylo na Nobelofku za mír!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 20:35
- Nahlásit
jablunka
,to už by bylo na Nobelofku za mír!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 20:37
- Nahlásit
jablunka
Paní,to už by bylo na Nobelofku za mír!!!
K Nobelofce se fasuje milijoun ne? Tak to cííííííí Tu medaili ať si klidně nechaj, o ceremonije taky nestojím, nevím jak se tam mám chovat. Ale prachy ať pošlou, za milijon jim skamarádím aj Perský záliv s Júesej
ale za to mám dost igelitovejch pytlů,tagže vám krásně mužu nějaký poslat a bejt vám tak nápomocná ve vaší tíživý situaci
Pošlete paní, pošlete, na oplátku vám v nich pošlu zpátky zdechlé kočky a zabité myši. Armánek jich má na kontě čím dál tím víc (těch myší teda). Ožužlané mi je nosí domů, aby se pochlubil
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 20:45
- Nahlásit
Biluška
K Nobelofce se fasuje milijoun ne? Tak to cííííííí
Tak doufám,že se spravedlivje rozdělíte???
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 20:48
- Nahlásit
jablunka
Tak doufám,že se spravedlivje rozdělíte???
Tsss, hlavně ho zatajím, protože by okamžitě přiběhla Gerda
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 20:56
- Nahlásit
Biluška
Tsss, hlavně ho zatajím, protože by okamžitě přiběhla Gerda
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 21:00
- Nahlásit
Biluška
protože by okamžitě přiběhla Gerda
pšššššššt ,vůbec nemlufte vo prachách!!!!!
Nechám vám foru vodemčenou...to sem hodná co? ....ale du čučet na nikolsóna bo ho kousne vlk a von bé vlkodlak ,tydle filmy miluju!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 21:01
- Nahlásit
Taky se řítím na vlkouška, tak pá pá lálá a dobrou noc
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 21:01
- Nahlásit
davidkova renata
Paní,to ste napsala velmi gůt(teda tam vedle sem myslela)
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 23:10 - Změnil/a: Benda
- Nahlásit
janika
čau bdím a u toho spím což je ovšem jistě OT
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2008 23:47
- Nahlásit
janika
ovoce není jako ovce a v tom má ovoce problém, sice je výživné a zdravé ale nenásleduje ovčáckého psa.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 08:59
- Nahlásit
Dobré ráno fšem, kterým opravář řekl, že tu pračku opravit neumí, protože je úplně v loji Taky těm, co jdou pracovat na zahrádku, protože venku je čanáně . A do třetice těm, kteří nebudou dělat nic a jen se poflakují, protože je neděle
|
želva
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 10:07
- Nahlásit
dobré ráno všem
ale honem všicky gratulujte SINDY,páč dneska je to přesně rok,co tu je se mnou a tím pádem má narozeniny
a jsou jí 3 roky
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 10:21 - Změnil/a: Walda
- Nahlásit
Biluška
pračku opravit neumí, protože je úplně v loji
Nepoužíváš Kalogonit, v tom to je. Jinak by byla pračka jako nová. Za domácí úkol se dívej na reklamy.
venku je čanáně
Tady leje.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 10:24
- Nahlásit
Walda
no tady taky ajsem zvědavá zdali se jde na vychajdu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 10:31
- Nahlásit
Walda
Nepoužíváš Kalogonit, v tom to je. Jinak by byla pračka jako nová. Za domácí úkol se dívej na reklamy.
no jo Jenomže teď nebudu mít čas koukat na reklamy, protože budu prát v potoce na valše
Tady leje.
Fakt? Tady je 20 ve stínu, sluníčko, absolutně modrá obloha a úplně čananě. Akorát mě deptá nějaká straka, nebo co je to za fogla. Naučila se pískat jako alarm u našeho auta. Už třikrát jsem letěla k bráně vypnout alarm a pokaždé jsem si až u brány uvědomila, že s autem je Tomáš v práci Taky umí hvízdat jako hladové morče, ale tím mě nenachytá, protože morče Hlada na podzim zabila Wanda Toho fogla chytím a půjde z domu, deptá mě to
|
želva
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 10:43
- Nahlásit
janika
v české republice,kde každej vládne jak se mu zlíbí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 10:46
- Nahlásit
janika
Ted jsem fakt nasrana.kurva,kde to ziju?
Proč?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 10:59
- Nahlásit
janika
tak to tam hod znova a uvidíme co z toho bude
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 11:07
- Nahlásit
janika
Protoze se nesmim zeptat,aniz bych hned nebyla zlincovana a vymazana.
Fakt nejseš Kájišek?
|