Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 918 . 919 . 920 . 921 . 922 . 923 . 924 . 925 . 926 . 927 . 928 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Erin
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 13:47
- Nahlásit

argosek

čoveče, ty máš nákou úchylku přes" slečnu"?Já jen že tak voslovuješ všechny ,včetně čoklin ,možná aji chlapy...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 14:06
- Nahlásit

Erin
čoveče, ty máš nákou úchylku přes" slečnu"?Já jen že tak voslovuješ vše
no já si toho taky už dávno fšimla...navíc tak voslovuje i mě a to mě několikrát viděl

Benda
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 17:09
- Nahlásit

Dobrý den je něco nového kromě vedlejšího tématu ?
My jsme potkali vlka, žádná zoo ani klec, normálně byl 2 metry od nás a když viděl Bendu tak lehnul na zem že úplně zplacatěl i když nevím jestli z Bendy nebo velkokynologa ?

argosek
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 17:12
- Nahlásit

Benda

ha bendo, ze se ptas a rovnou vlkem mi i pripominas!
uz vim, co je splendy. diky jedne slecne kamaradce (jestli si to ctes, helenko, tak ti timto dekuji), jsem zjistil, ze se jedna o krizenkyni vlciho spice.

takze

a) uz nemusim rikat, ze je to krizenec neceho chlupateho
b) kdyz se me nekdo zepta, reknu zvucnym hlasem "vlci" a toho "spice" uz jen tak spitnu.

ha.

a kazdej se nas bude bat a i benda pred nama zalehne!

jooo a bendo vcera, jsem videl maleho (tedy je vetsi nez splendy) brasku od te osklive fenecky CV co jsi chtel. a chyt me rypak no rypaku a ja myslel, ze to je muj konec, protoze CV jsou psi nemilosrdni! ale nastesi se slitoval, kdyz videl, ze mam ocasek dolu a olizuju se a ted jsme kamaradi :-P

argosek
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 17:13
- Nahlásit

Erin

ja nemam zadnou uchylku, to jen benda se mi snazi namluvit, ze dobry vkus = uchylka.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 17:24
- Nahlásit

Benda
je něco nového kromě vedlejšího tématu
no zejtra si zamejlujem,to si piš,brouku
argosek
ze se jedna o krizenkyni vlciho spice
dyk sem ti to řikala ne?
kdyz videl, ze mam ocasek dolu
no jo,proto ty 16ky,ebonýýýýýý vidíš to??

Benda
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 17:25
- Nahlásit

argosek
to kousnutí do rypáku ti přeju a také závidím. Nebýt to na veřejném foru tak se zeptám a jaká byla.

Jinak Ti musím říct, že včera večer jsem byl tady na Bahnanách na večeři v restauraci master of ocean a tebe sem nepotkal, kde jsi byl ? je to tady malé a ty nikde.

argosek
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 17:26
- Nahlásit

davidkova renata

dyk sem ti to řikala ne?

fakt? aha..to jsem se vam, slecno, asi zrovna koukal do oci a, uhranut jejich puvabem, nebyl jsem s to vnimat, co mi rikate.

tak nakonec mi to rekla 16ka no..to je ale divny, ze ji jsem vnimal...asi jsem nejakej nemocnej

argosek
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 17:27
- Nahlásit

Benda

e to tady malé a ty nikde.

prave ze je to tam male - ja se tam uz nevejdu.

Nebýt to na veřejném foru tak se zeptám a jaká byla.

no jaka jen muze byt od kluka :-P

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 17:29
- Nahlásit

ještě 5 stránek a je tu tisícofka

Benda
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 17:34
- Nahlásit

argosek
no se t musím omluvit už nejsi buznička ale ted jsi kynolog velkokynolog

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 17:40
- Nahlásit

jo a sem se vodpoledne viděla s Mucholapkou

Vůbec nevypadá jako něgdo gdo krotí bojový plemena,vypadá celkem křehce až ééééterycky..

želva
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 17:42
- Nahlásit

tak lidi,jsme dorazili domů,sindynka se opět vyválela v hovnech ,voni věděli proč jí nikdo nechce v tom utulku ,dastík lítal taky ale neválí se aspon v hovnech ,tak jsem šoupla sindy do vany a už nepáchne ,štěpán od radky už krásně běhá a čurá se zvednutou nožičkou,čert furt souložil s jednou dogou a dogy měli nové šátečky,aby se lépe poznali od sebe,Pardál měl novej obleček i s obojkem ,maruška byla vzorná a dokonce byla hodně ve předu před námi a richard no furt to samí
nepršelo,lidi chodili,potkali jsme 2 saluky, 1 afgána zachráněného z utulku a pak snimi byl irskej setřík
krásné to bylo a isdpch prohlásil že snámi by neměla chodit Davídková,bo takle jdeme na delší vychajdu a ne jenom furt a t se de dom

argosek
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 17:45
- Nahlásit

davidkova renata

jo a sem se vodpoledne viděla s Mucholapkou

Vůbec nevypadá jako něgdo gdo krotí bojový plemena,vypadá celkem křehce až ééééterycky..

fakt? a do kdy bude v praxE?

želva
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 17:47
- Nahlásit

argosek
asi jenom do dneška

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 17:58
- Nahlásit

argosek
jj,večer v 9 jede dom

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 17:59
- Nahlásit

želva
isdpch prohlásil že snámi by neměla chodit Davídková,bo takle jdeme na delší vychajdu a ne jenom furt a t se de dom
píšu si...

želva
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 18:03 - Změnil/a: želva
- Nahlásit

davidkova renata
no práskout sem to mušela velebnosti
ale neboj,plánuje se vejlet k berounce nějak až bude hezky

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 18:04
- Nahlásit

davidkova renata
SEm se zase rozčílila, jdu se uklidnit do své tajné množárny v prasečáku. Do večera tu nebudu, protože budu dohlížet na krytí. Kdyby bylo něco důležitýho tak pošli sovu, se tu stavím.

Fšichni co mají estetické cítění
Do naší nově vznikající množárny jsme pořídili obkladačky. Modré, bílé a bílé s delfínkama. Bude hezčí dávat řadu modrých, řadu bílých a sem tam delfína, nebo vždycky dvě bílé a jednu modrou? Pochopitelně zase bude sem tam delfín. Jo a nahoře ještě bude řada takových tenkých se škebličkama a úhořema .

rendik
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 18:12
- Nahlásit

Biluška
Já bych to dávala bílou-modrou-delfína-modrou-bílou-modrou-bílou-mod rou-delfína-modrou-bílou-modrou-delfína...a takhle pořád dokolečka, ať máš tu množárnu hezčí než Bártů . Jinak koukám, že je to zajímavý na všech frontách (jakože i na mujpsovi to docela jede)...

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 18:19
- Nahlásit

rendik
To nepůjde, poněvadž delfínů je málo, byli drazí Delfín může být max. každej desátej.
ať máš tu množárnu hezčí než Bártů
No to bude v každém případě. Poněvadž sem koupila prasečák už špinavej, heč. Nemusím čekat až mi ho podělají psi, je podělanej od samýho začátku. A taky jsou tady plísně a tak. Je prostě hogo fogo, mnohem hezčí než Bártovic

jakože i na mujpsovi to docela jede)...
Všimla jsem si, paní Kalubcové taky hodlám něco připomenout. Jenomže potřebuju dodělat toho pitomýho psa roku a když se furt někde zdržuju tak nad tím zase budu sedět do rána

želva
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 18:32
- Nahlásit

rendik
heled a kde to tam najdu,jako pod jakým článkem?

želva
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 18:44 - Změnil/a: želva
- Nahlásit

tohle se mě líbí
http://www.youtube.com/watch?v=6v7H2z5I5sk&feature =related
a tuhle přímo řeru,kort ted ...
http://www.youtube.com/watch?v=4DRi9p6Ldek&feature =related

rosnička
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 19:14 - Změnil/a: rosnička
- Nahlásit

Biluška
To nepůjde, poněvadž delfínů je málo, byli drazí Delfín může být max. každej desátej.
Nech si udělat samolepky (ani to nemusej bejt delfíni, třá něco jinýho pozitývního. Pošlu Ti svou fotku, mi tak napadá!!! ) a f pravidelnejch intervalech je blemcni na fšecky ty fádní bílý. Bujte, pani, taky trochu kreatývní!!!

Benda
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 19:24
- Nahlásit

želva
čau co jsi říkala včera na hokej ?

želva
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 19:27
- Nahlásit

Benda
se zeptej isdpcha ,no jsem na vychajdě se dověděla že je to 1/0 a byla jsem dost vzteklá ,no ale já jsem to tedy čekala že to vobrátíte

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 19:33
- Nahlásit

rosnička
f pravidelnejch intervalech je blemcni na fšecky ty fádní bílý
Voni nejsou fádní Jsou v nich takový jako modrý žilky, takovej céfní systém . F těch modrých jsou zase býlý. Ne koně, ale žilky
Tvoji anorektickou fotku tam nedám, bych si připadala tlustá. Dám si tam Růžičkovou, to si budu připadat krásně hubená .

Benda
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 19:36
- Nahlásit

želva
bylo to vypjaté, viděl jsem to celé a musím uznat že KV hráli dobře. Myslím že KV hrají dost kontaktní silový hokej a fakt nevím jak se s tím slávka vypořádá

rendik
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 19:59
- Nahlásit

želva
diskuzní fórum, šeltie, Biluš je drtí kde se dá

Biluška
To nepůjde, poněvadž delfínů je málo, byli drazí
Tak na ně vynech místo, dyť si na ně hravě vyděláš, množárny přece sypou ne?
Ty děláš psa roku? Četla jsem zápis ze schůze a koukala jsem, že ses ozývala tam, čéče, tebe bude za chvíli většina lidí nesnášet

ketty
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 20:04
- Nahlásit

ahooj lidi

<< 1 ... 918 . 919 . 920 . 921 . 922 . 923 . 924 . 925 . 926 . 927 . 928 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání