| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 19:30
- Nahlásit
Venta
těžko říct, jestli by mu pomohlo očkování.
Nevim, mě proti mý vůli naočkova známá doktorka dávkou pro doktory a jejich zaměsnance, ale byla to ta stejná co se pokusila zbít ségru, także mě tim chtěla asi taky zabít
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 19:31
- Nahlásit
tři hodiny sběru ořechů. Lidi přísahám, že essi ještě dneska uvidím lískáč tak vomituju
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 19:32
- Nahlásit
Biluška
lískáče jsou gůt
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 19:33
- Nahlásit
zuzanarosakova
stejná co se pokusila zbít ségru
překlep..ona mě chtěla zabít...cha,jenže jí jí odhalila včas...
makrel
a co děláš pořád?
tentokrát jsem se praštila vo kufr auta...prostě bum,asi už mám špatnou koordinaci pohybů jak mám ten subdurální hematom..nefim
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 19:33
- Nahlásit
jablunka
Ne,byl nemocnej,pak přišel zápal plic a ten virus a pak bylo po všem.
Ale nebylo to,že by mu nic nebylo a najednou ho to sebralo.
Aha, tak to sem to blbě pochopila.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 19:37
- Nahlásit
makrel
lískáče jsou gůt
DH
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 19:38
- Nahlásit
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 19:38
- Nahlásit
Biluška
makrel
lískáče jsou gůt
To jo, ale vyloupaný už. Sem je včera roztloukala a celkem mě to už s....
Marush
prostě bum,asi už mám špatnou koordinaci pohybů jak mám ten subdurální hematom..
To bude Parkinson asi
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 19:43
- Nahlásit
Venta
To bude Parkinson asi
je to dost možný....ruce taky rozklepaný(to jsem ale myslela že je absťák normál drogovej)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 19:43
- Nahlásit
makrel
Si mrtvá Zas další sfině převlečená za kamarádku Až půjdeš ven s Filasem tak tě přepadnu, prásknu šutrem do hlavy, hodím do kufru, dovezu sem, přivážu tě k topení a budeš přebírat a louskat ořechy . A že jich letos je Poslední dva roky byla prt úroda tak letos si to vynahrazujou asi
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 19:49
- Nahlásit
Zdar, lidé. Musim Vám říct, že sem se dnes velmi velmi vzmužila a dělám k večeři ten Eninčin ranec. Teda bez choroše, bo ho nemám a zapomněla sem na ňho a bes papriky, bo tady tudle zelenínu nemám ráda tepelně upravenou. Tak su teda zvjedavé.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 19:56
- Nahlásit
děcka prosím Vás,dával tady někdo videjko z agi tuším nějakých Bratislaváků,kdy naprosto brutálně pes řezal slalom a majitel měl sklopné ty šprušle?že někdo víte,pfofím
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 20:00
- Nahlásit
Biluška taky mám lískáčů mraky, ale nechce se mi je sbírat.. asi se v zimě nažerou myši pod sněhem
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 20:01
- Nahlásit
Marush
,já se zas práskla vší silou do hlavy..
máš novej žlábek????????????????Budeš dvoužlábková???????,
|
datli
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 20:03 - Změnil/a: datli
- Nahlásit
tak vono to bylo na JRT foru:
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 20:03
- Nahlásit
jablunka
hele dřevino gdyš tě tu vidim co ty kotce v Mrdicích????? nemůžu z tebe dostat votpovjeť, a né že pak budeš řikat že se tě nikdo neptal
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 20:05
- Nahlásit
Alexa
hele dřevino gdyš tě tu vidim co ty kotce v Mrdicích????? nemůžu z tebe dostat votpovjeť, a né že pak budeš řikat že se tě nikdo neptal
si děláš kozi,kozi,kozi za mě......sem ti to psala vSMSce dneska a aji tdy asi před tejdnem.....chci jeden kotec pro bokséry.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 20:07
- Nahlásit
já to tam nenarvu!
URL
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 20:09
- Nahlásit
Alexa
máš novej žlábek????????????????Budeš dvoužlábková???????,
voe,jsem uplně vyndaná a mlží se mi před vočima....a ještě po mě někdo chce nějakou práci, to je už opravdu moc....
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 20:15
- Nahlásit
datli
já to tam nenarvu!
to je vychcaný jak mraky
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 20:16
- Nahlásit
Marush
a ještě po mě někdo chce nějakou práci,
f tudle hodinu?!?!
.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 20:18
- Nahlásit
datli
Jo, to znám tuhle metodu, to je dobrý Já to učila teda klasicky, a chyběj nám náběhy.
Co je to za psa? Vypadá jak liška
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 20:20
- Nahlásit
datli
Ti nechci brát iluze, ale to není nijak extrémně rychlý slalom. Véčko je metoda stará jak metuzalém, málokdo ji používá páč je pracná a dlouhodobá. Za pamlsek to šeltku naučíš ve třetinovém čase
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 20:20
- Nahlásit
kinta
tudle hodinu?!?!
ano f tudle hodinu....drzost nejvječí!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 20:23
- Nahlásit
jablunka
chci jeden kotec pro bokséry.
dobráááááááááááááá, znamenám si tedy 1 kotec pro palcatý čumáčky a kejtlin 3 kotce pro nějaký její čokle, objednám to až budu vědět jak ta grinka
Bajkoooooooooooooooooooooooooooooo
si tu někde??????????????????????, nechceš na cvičák starou troubu, troubu jako troubu né jako troubu nějakýho
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 20:27
- Nahlásit
Alexa
si tu někde??????????????????????
Jsem,díky nechcu. Máme sporák i stroubou funkční.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 20:29
- Nahlásit
Marush
drzost nejvječí!
Donebevolající !!
Tak jí aspoň udělej ňák hnusně, ať si nezprasíš karmu, víš jak ...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 20:32 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
čus uš sme spjet,na trase Praha 6 Praha 8 jsme bloudily přibližně půl hodiny a některá(mnohá) místa jsme projížděly vícekrát ,eště jednou mi někdo řekne Pojedem podle navigace tak ho vyhodim vokýnkem hned za tou navigací
švadla je velmi příjemná,velmi čikovná a má veeelmi tlustého kocoura Westy vypadaj dost dobře přestože z nich nebylo skoro nic vidět
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 20:37 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
davidkova renata
čus uš sme spjet,na trase Praha 6 Praha 8 jsme bloudily přibližně půl hodiny a některá(mnohá) místa jsme projížděly vícekrát,eště jednou mi někdo řekne Pojedem podle navigace tak ho vyhodim vokýnkem hned za tou navigací
šiš se neposer aspoň sis některý části Prahy 8 a 6 mohla dostatečně ftisknout
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 20:38
- Nahlásit
Eninka
my sem vlezem na návštěvu, šíříme dobro a skoro všichni utekli. Zase platí pravidlo, že pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí
Je fakt možný, že to nehraješ, je opravdu možný, že jsi tak neskonale naivní Napadá mě jediný vysvětlení - jsi z jiné planety, ňákej tendlencten anjél vod Aštara Šerana
|