| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:01
- Nahlásit
Marush
Čelta jsi, jak rozsívám zlo? Včera vlak, kterým jsme jela srazil čolověka.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:03
- Nahlásit
DOPRDELE DOPRDELE DOPRDELE!!!! megaprůser - začali nám v práci monitorovat net. V červenci udělali na tajňačku monitorovací tejden a od 1.9. to bude napíchlí furt und furt. Je to megasuperprůser v rámci celý sociálky, přecházíme se spoustou aplikací na centrál a furt to neběhalo, bylo to pomalý, padalo to... tak se to furt řešilo no a výsledek zjištění je, že je síť mnohem víc přetížená soukromim lozenim po netu než všema programama dohromady... ústředí kapánek řve, vokamžitě trvalo totál zákaz soukromýho využití, za každej tejden podrobnej raport ředitelům který se budou muset zodpovídat nahoru esli tam bude něco k vysvětlování. CHÁPETE TO??? huž mě tady neuvidíte, konec, šlus, soukromej mail, všechno doprdele....
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:06
- Nahlásit
bonc
to je paní v pééérdeli, to vám vůbec nezávidím, taky jsem na netu většinou jen v práci, doma už moc ne, protože mi nejde kolikrát i hodinu nastartovat počítač a už není tolik času
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:07
- Nahlásit
Gerda
makrel
Mě jen překvapuje když ženská řekně že jsou chlapi lepší než ženský...to znamená že i ona se musí cítít méněcenná než jsou muži,jak jinak si to vysvětlovat? jakoby muži byli nějak kvalitnější lidi nebo co...ale jako proč ne, každýmu vyhovuje něco jinýho, já neuctívám nikoho nikdy.
Gerda
notabene u chlapa máš šanci, že když bude hodně bohatej a nelakomej, můžeš z toho mít hodně moc peněs
To teda ale spíš v nějaký telenovele myslim, ale falešný uctívání abys dosáhla mamonu,to je myslim v pořádku
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:07
- Nahlásit
bonc
dneska už hodně firem toto hlídá a postihuje, spíš je zázrak, že to začali řešit až teď
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:08
- Nahlásit
Baico
Kdyby jsi jako já chodila k Bendovi místo na C tak by si tu chemii udělala
To je dost dobře možný, páč si na C jsme se chemii rozhodně nedoučovali
sákra, si mi to nemohla říct před ... lety
Jinak všem přeji dobrého dopoledneho, jsem tu dnes velmi brzy, bo jsme degen a nevim proč jsem vstávala asi už včéra. Třá venčit sem šla tak brzo, že jsem musela hlídací vepřadorku dokonce budit. Akorát, že nevim kolik bylo, podívala jsem se na mobil až před chvílí.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:10
- Nahlásit
Baico
Čelta jsi, jak rozsívám zlo? Včera vlak, kterým jsme jela srazil čolověka
Jistě,četla,seš dobrá a výkonná....
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:11
- Nahlásit
Marush
já uctívám sama sebe
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:12
- Nahlásit
makrel
já uctívám sama sebe
to si myslim že je v nejlepčim pořádku!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:14
- Nahlásit
makrel
já toho bráchu zabiju, zase řve, že přijedu tak pozdě!!! řekla jsem mu, že o půl sedmé, co sakra chce, když jsem doma 16:45, už se mi tam teda vůbec nechce
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:16
- Nahlásit
Eldoguero
si mi to nemohla říct před ... lety
Bohužel. jen mě velmi překvapuje, že jsme se nesetkali už tam Škoda, náš studijní kroužek, by tě rozhodně padnout nenechal.
Marush
seš dobrá a výkonná....
Jen nevím, jestli vraždění lidí vlakem bylo včera v mé kompetenci. Nevím jak to bylo včera rozdělené.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:18
- Nahlásit
Baico
Jen nevím, jestli vraždění lidí vlakem bylo včera v mé kompetenci. Nevím jak to bylo včera rozdělené.
každá vražda dobrá..dycynky , ale myslim že vlaky měla fčéra ségra, dyštak si to pak béte muset vyřikat
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:20
- Nahlásit
Marush
já jsem četla, že nějakou hroznou dopravní nehodu já, ale vůbec nevím vo co go...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:21
- Nahlásit
Marush
ale myslim že vlaky měla fčéra ségra
No tak jsem za ní zaskočila. Prostě ve jménu Žumpy
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:24
- Nahlásit
du,odpo sem zas vlezu...
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:26
- Nahlásit
Baico
No tak jsem za ní zaskočila. Prostě ve jménu Žumpy
no tag jistě...zlo se musí šířit kontinuálně....
Monty
já jsem četla, že nějakou hroznou dopravní nehodu já, ale vůbec nevím vo co go...
no honem....D1 je tvoje!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:28
- Nahlásit
Marush
co, tam mám jako jet, ať mě tam srazí auto, či co???
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:32
- Nahlásit
Baico
Bohužel. jen mě velmi překvapuje, že jsme se nesetkali už tam Škoda, náš studijní kroužek, by tě rozhodně padnout nenechal.
Tak ono je možný, že jsme se tam potkali třeba, ale i kdyby stejně bych si tě vůbec nevšimla pakliže jsi nestihla být minimálně 3 krát do týdne na klubu C nutno podotknout, že ve světlých chvilkách jsem o nějakým studijním kroužku uvažovala, akorát teda jsem se setkávala převážně s lidma co měli permanentně na žíle dvě, tři promile, tudíž jsem vůbec netušila, že by něco takovýho mohlo v reálu existovat
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:35
- Nahlásit
Monty
co, tam mám jako jet, ať mě tam srazí auto, či co???
Né, nikam nejezdi, přece se nebudeš vystavovat zbytečnýmu riziku, prostě a jednoduše rozesílej zlo astrálně
Baico
dobrej vlak, asi se taky budu muset zaměřit na tuzemsko, ať je to víc vidět
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:37
- Nahlásit
Eldoguero
akorát teda jsem se setkávala převážně s lidma co měli permanentně na žíle dvě, tři promile
No tak my jsme taky nebyli uplně furt ve škole. jednou jsme šla děla poznávačku obilovin, kdy jednotlivé rostliny byli ve fázi osení a měla jsem v sobě 5 piv. Překvapivě jsem udělala
a pak jsme mívali tzv. krize poloviny semestru, kdy sedmý týden jsme obvykle trávili Bendy Čese jsme to dotáhli až tak daleko, že jen nás číšník s kamarádkou viděl mezi dveřma, tak už lásil: Vidím, dvě řezaný do ucha
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:38
- Nahlásit
Tož řekněte, co s tím jinými slovy, ke kterým dveřím to navezeme
http://www.novinky.cz/domaci/243110-tisice-tun-psi ch-vykalu-z-prazskych-ulic-nikdo-nechce.html
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:39
- Nahlásit
Eldoguero
asi se taky budu muset zaměřit na tuzemsko
No jasně, nejdřím to zamoříme tady a pak vyexpandujeme so zahraničí.
Jen mám obavu o výstavu v Rybníkách, taková koncetrace zla na jednom místě by moha způsobit zkázu celé výstavy
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:39
- Nahlásit
Eldoguero
a proč mám být zlá????
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:40
- Nahlásit
Baico
en nás číšník s kamarádkou viděl mezi dveřma, tak už lásil: Vidím, dvě řezaný do ucha
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:41
- Nahlásit
Gerda
notabene u chlapa máš šanci, že když bude hodně bohatej a nelakomej, můžeš z toho mít hodně moc peněs.
To de i bez uctívání ;)
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:43
- Nahlásit
Monty
jestli nechceš, tak samo nemusíš, akorát, že žumpa je jistými individui přezentována jako společenstvo veskrze zlých a zlopřejících bab, které kudy chodí tudy škodí, tak jim jen dáváme za pravdu
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:44
- Nahlásit
Monty
jenže já ho doma vůbec nemam! V naší signální poušti mam prostě smůlu
makrel
u nás se to právě nikdy neřešilo, ani pracovní mail nemáme monitorovanej, nejvíc na hovno je že to nejni proto, abysme makali, ale protože zasíráme sítě, takže to nevyšumí... bude se to monitorovat trvale aby se podle toho řešili problémy s aplikacema...
Prostě zítra jsem tu naposled, to je fakt bomba
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:45
- Nahlásit
Eldoguero
no jasně budu zlá a vrátí se mi to stonásobně zpátky při mém štěstí
bonc
tak to paní tím tuplem litry, litry
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:45
- Nahlásit
Zdravím všechny....
mám poslední tejden prázdnin, tak se těším z radostného nic nedělání a taky se těšim do práce....(už nebudu moct bejt nařčěna, že střídám práci, teď ještě dest kilo dolu a mám to v suchu)
jak je tady na frontě?
musim uznat, že tady začíná platit, že čím víc se s hov.em mažeš, tím víc smrdí...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:48
- Nahlásit
bonc
Lity, lity, lity, paní. Jsou hnusní. Přece nemůžou chtít, abys v práci pracovala. Dej na ně stížnost.
Rozumím ti moc dobře, jen se modlím, aby něco podobného nenapadlo někoho i u nás...
|