| Autor |
Zpráva |
Eninka
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 23:00
- Nahlásit
Marush
jo, ta sedí úplně přesně
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 23:01
- Nahlásit
Biluška
Podlaha už pod vrstvou špíny není ani vidět a je mi to fuck. Dřu f práci
jako Přemek? Von je u vás doma?A Zbyněk merunka taky? ?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 23:01
- Nahlásit
Biluškatak tak po obědě už nebude ani noha!Tak sem si to hezky musela dnes naplánovat.ALe budou na programu
nové nařízení.Blééééé
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 23:02
- Nahlásit
Eldoguero
tvoje otázka je záludná, jak si mám pamatovat propité roky, jak no
ten club znám...a víc k tomu neřeknu,jestli mi rozumíš
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 23:03
- Nahlásit
Marush
jako Přemek? Von je u vás doma?A Zbyněk merunka taky? ?
ale prd, meruňky už nejsou přece, leda, že bys Zbyňka poslala k dvanácti měsíčkům
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 23:05
- Nahlásit
Marush
ten club znám...a víc k tomu neřeknu,jestli mi rozumíš
rozumým naprosto a ani já nehodlám dál sdělovat více jinak než orálně
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 23:09
- Nahlásit
Marush
jako Přemek? Von je u vás doma?A Zbyněk merunka taky?
Vyloučit to nemůžu. Hele nechtěj, abych zjišťovala co fšechno pod těma hromadama bordela žije . Občas se to pohne, občas zahlídnu stín, všechno poživatelné ihned mizí... Odmítám zjišťovat jak se to jmenuje, nemám to ochočené
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 23:10
- Nahlásit
Lidi, mě z vás bolej záda normálně, takže si du lehnout a přijdu se na vás podivat zase zejtra
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 23:10
- Nahlásit
Eninka
tak todle,todle je tvůj zatim naprostej mástrpís..normálně klobouk dole...to je nejvíc...
Psíčku, já jsem tak ráda, že jsi to ustál, já si nějak nedovedla představit, že by jsi byl vypnutej. Seš bourák, že jsi to celý vyargumentoval tak, jak jsi to udělal, všichni ví, že jsi měl pravdu ale byls drsňák velkej teda. Já bych tohle nedokázala, měla bych strach, ale tak co už, chlapi jsou prostě takoví, neuhýbaj, jdou si za svým...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 23:12
- Nahlásit
Biluška
Vyloučit to nemůžu. Hele nechtěj, abych zjišťovala co fšechno pod těma hromadama bordela žije . Občas se to pohne, občas zahlídnu stín, všechno poživatelné ihned mizí... Odmítám zjišťovat jak se to jmenuje, nemám to ochočené
Tak to přišlo od nás dej si na to bacha, ochočit se to nedá, často to krade naprosto všechno, doporučuju to poslat co nejdřív k sousedům
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 23:12
- Nahlásit
Marush
vždycky říkám, co si myslím, a to, co bych říkala, kdyby ho vypli by byl ještě jinej level
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 23:15
- Nahlásit
Marush
... to bych totiž vypsala petici a vás všechny bych osobně objela, abyste ji podepsaly...
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 23:16
- Nahlásit
Eninka
vždycky říkám, co si myslím, a to, co bych říkala, kdyby ho vypli by byl ještě jinej level
jako je to super, krásný i dojemný i je v tom síla...je v tom kus srdíčka musim říct a to se cení....,prostě dokázala si o přesně vystihnout...tu podstatu!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 23:18
- Nahlásit
Eninka
to bych totiž vypsala petici a vás všechny bych osobně objela, abyste ji podepsaly
no já bych byla první kdo by jí podepsal,kdyby bylo nutný tak i vlastní krví klidně!!!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 23:20
- Nahlásit
Eninka
vždycky říkám, co si myslím
tak jestli jsi k tomu ke všemu ještě nikdy neřekla sprosté slovo, jsi něco jako Mirek Dušín, že ano
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 23:20
- Nahlásit
Marush
jako je to super, krásný i dojemný i je v tom síla...je v tom kus srdíčka musim říct a to se cení....,prostě dokázala si o přesně vystihnout...tu podstatu
žádnej smajlík? To jsi řekla upřímně?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 23:21
- Nahlásit
Eninka
žádnej smajlík? To jsi řekla upřímně?
samozřejmě
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 23:26 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit
Psíček
Psíčku, já jsem tak ráda, že jsi to ustál, já si nějak nedovedla představit, že by jsi byl vypnutej. Seš bourák, že jsi to celý vyargumentoval tak, jak jsi to udělal, všichni ví, že jsi měl pravdu ale byls drsňák velkej teda. Já bych tohle nedokázala, měla bych strach, ale tak co už, chlapi jsou prostě takoví, neuhýbaj, jdou si za svým...
pardon...ještě to doplňuji písní:
http://www.youtube.com/watch?v=xeaiTtat9J8&feature =related
|
datli
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 23:27
- Nahlásit
jdu stáhnout kůži a zalézt do brlohu.se tu bafte
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 23:29 - Změnil/a: Venta
- Nahlásit
Eldoguero
pravdou zůstává, že znám velmi dobře klub C
Na jaký vejšce jsi byla?
edit: tak zemědělka? Aha, tak nic. Já jen, že si ze školy taky hodně pamatuju klub C a nejvíc klub B
Marush
Normálka každej napíše první školní den sloh vo tom jak bylo vo prázdninách,kam mimo žumpu příspíval,kolik dostal banů a jede se dál
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 23:55
- Nahlásit
Eninka rules!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 00:12
- Nahlásit
špym a špym, rozpis služeb sem hodím až ráno, kdybych to nestíhala tak se šíříme dle starýho, jasný?
Eninka
Ty hele, já ti do toho nechci kecat, ale rozmysli si to. Von děsně prdí, krká a nemeje si nohy
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 00:15
- Nahlásit
Biluška
Von děsně prdí, krká a nemeje si nohy
nojono chlap...hlavně že neuhýbá před sama sebou, to se cení
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 06:53
- Nahlásit
Zase nikdo nevstává?!?
Táhněte makat, ať v tom nejsem sama, volové.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 07:02
- Nahlásit
Zase vás už půl hodiny pracovního času dočítám. Tady a i tu spoušť v tajné. Asi budu muset být nonstop u PC a nežít svůj život jak kolemjdoucí, pač totok se jako nedá.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 07:19
- Nahlásit
dobré ráno, je mi strašně blbě a nevím z čeho (blijící smajlík)
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 07:23
- Nahlásit
Fstávat a makat a upozorňuju vás, že už mě tady ty války vůbec nebví, takže se od všeho distancuju a budu se bavit zásadně s nekonfliktními jedinci...takže asi sama se sebou
|
Tinta76
|
# Zasláno: 30 Srp 2011 07:24
- Nahlásit
Dobrý den celý den
pawLINka
Zase nikdo nevstává?!?
jak nikdo ... já jsem vzhůru už vod 4:30
Jo! A včéra jsme zakoupili cedulku na plot "pozor zlý pes" ... v neděli k nám totiž přišli na návštěvu sousedi, naši je sice pozvali, ale vůbec na ně na zahradě nepočkali, tak sousedi šli zahradou až do baráku, což jaksi Žeryk nepobral a zastavil sousedku mezi dveřma vrčením No vono to vlastně moc legrační nebylo, páč to vrčení jsem zaslechla úplně náhodou ... a ještě jsem se kvůli tomu chytla s tátou ... tak teď už jen čekám, až začne vrčet na malýho synovce, to se asi budem stěhovat ...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 07:27
- Nahlásit
Tinta76
Pokud je tam Pozor ZLÝ pes, tak bych to radši sundala, pač když pak někoho kousne, tak tě můžou žalovat i za tu cedulku, pač ty sama víš, že je ten pes zlý a nezabezpečilas ho tak, aby nikoho nepokousal.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 07:29
- Nahlásit
Známou, co je pošťačka, pokousal včera taky pes. Kólie. Má pokousanou ruku a celé břicho, ten hajzl ji za to břicho držel.
Už prý pokousal několik lidí a nic s tím nedělají.
|