Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8541 . 8542 . 8543 . 8544 . 8545 . 8546 . 8547 . 8548 . 8549 . 8550 . 8551 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 21:41
- Nahlásit

Marush
Pani psék před chvilkou byl ve filmu http://youtu.be/aOoN9fnZ748 huž vím jak vypadá tož se nedivím že je chudátko v boudičce(ten nosík ty ouška tutununu)

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 22:01
- Nahlásit

Zdááár
Můžete mi něgdo vysvětlit co se to tu děje a proč ste takový degeni a jestli to eninka fakt hraje nebo je tohle její přirozenost su z toho jelen a to je dost poctatnej problém

Marush
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 22:02
- Nahlásit

Eldoguero

Eninka to nehraje!

Venta
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 22:03
- Nahlásit

Eldoguero
Tak to jsme na tom stejně. Taky mi není jasný vůbec nic, ani co se děje a ani to, jestli Eninka fakt je tupá nebo to hodně dobře hraje.

Eninka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 22:10
- Nahlásit

Víte co mě fakt štvete? (některé)..Že nechápete z mé strany srandu ani nadsázku. V tomto duchu tady přispívám od začátku, tak na to vždycky myslete, když se vám něco nebude pozdávat. Snad už nebudou pochybnosti o mé tuposti apod. Díky

Marush
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 22:14
- Nahlásit

Eninka
Víte co mě fakt štvete? (některé)..Že nechápete z mé strany srandu ani nadsázku.

z toho si nic nedělej,to se mě stává pořád...halt svět neni na druh mýho a evidentně ani tvýho humoru ještě připravenej

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 22:19
- Nahlásit

Eninka
Víte co mě fakt štvete? (některé)..Že nechápete z mé strany srandu ani nadsázku.
Víš co je největší průšvih, že mě je u každého, nebo řekněme každého druhého tvého příspěvku jasné, že se pokoušíš o vtip, ale ... jaksi mi tvůj smysl pro humor - no, řekněme nesedí. Připomíná mi to trochu styl humoru pubertálních, možná lehce předpubertálních děvčat. Navíc kdykoliv někdo něco napíše ohledně tebe - nerada bych se mýlila, ale mám pocit, že jsi to ještě ani jednou na poprvé nepochopila.
Pak se ale nediv, že na dost lidí působíš tak trochu zabržděně.
Jinak tě vítám zpět samozřejmě.

impact
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 22:22
- Nahlásit

Eldoguero
nebo řekněme každého druhého tvého příspěvku jasné, že se pokoušíš o vtip, ale ... jaksi mi tvůj smysl pro humor - no, řekněme nesedí. Připomíná mi to trochu styl humoru pubertálních, možná lehce předpubertálních děvčat.
No mě přijde, že se tam moc moc moc snaží zapadnout a být na stejné vlně, jako zbytek žumpy, až je to poněkud infantilní. Kdyby viděla, co a jak se řeší vedle, tak ji klepne. Tam už by se nechytla vůbec.

Eninka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 22:24
- Nahlásit

Eldoguero

no tak není nic jednoduššího z mé strany se vůbec "neangažovat". Měla jsem pouze pocit, že tady je sranda a dobírání se denním chlebem. Ale asi jiná, než moje, no.

tě vítám zpět samozřejmě

díky

Eninka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 22:27
- Nahlásit

impact

moc snaží zapadnout a být na stejné vlně, jako zbytek žumpy

to fakt ne...
a hlavně, kdybych to chtěla, nebavilo by vás to se mnou, takhle aspoň máte protiklad

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 22:31
- Nahlásit

Nejinteligentněší je hmyzáčková dneska vyhrává poklad pevnosti bojárd,páč tady furt pobíhala zuřivě žvejkala svý gumový prasátko pak už se mi cpala s prasátkem až na hlavu už byla moc otravná pískala mi sním do ucha pak mi došlo že už hodinu peču f kuchyni vepřový žebra a šla sem vypnout remosku hmyzáková je nejlepčí kuchynská minutka roku

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 22:32
- Nahlásit

impact
je to poněkud infantilní.
No právě, já chápu, že se snaží, třeba to myslí i dobře, ale dobře to prostě nevyznívá.
Eninka
To jsi pochopila správně, je to tu plné humoru a nadsázky ale pochop, že každý má jiný smysl pro humor a ten tvůj zde vážně působí, tak jak píše impact. Angažuj se nebo ne, do toho mi nic není, klidně si přispívej a piš do jakýhokoliv tématu, ale nediv se, že tě většina lidí "nedává"
Mě tu nevadíš (ne, že by to bylo jakkoliv důležité), tvé příspěvky si občas i přečtu, to, že jsi zpět si podle mě zasloužíš (stejně tak, jak jsis nezasloužila blokaci - dle mého názoru), ale nejsem si jistá, že budu do budoucna schopna rozumě reagovat na tvoje příspěvky, budou-li se ubírat v tomto duchu

Marush
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 22:35 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

Eninka

mě tvoje příspěvky baví, jsi prostě JINÁ

datli
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 22:38
- Nahlásit

hele dneska není žádné špym a špym?Ponocování hned na začátek týdne?Chjo a jak to tu vypadá,jak vypukne školní rok?

impact
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 22:43
- Nahlásit

Marush
mě tvoje příspěvky baví, jsi prostě JINÁ
Zabíjíš to.

datli
a jak to tu vypadá,jak vypukne školní rok?
A jak by to tu mělo vypadat? Pořád stejně. Sem choděj pracující.

Marush
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 22:46
- Nahlásit

datli
Chjo a jak to tu vypadá,jak vypukne školní rok?

Normálka každej napíše první školní den sloh vo tom jak bylo vo prázdninách,kam mimo žumpu příspíval,kolik dostal banů a jede se dál

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 22:48
- Nahlásit

datli
já dřu Jinak už bych dávno špymovala

Marush
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 22:48
- Nahlásit

impact
Zabíjíš to

Já komunikuju z 99% v nadsázce a Eninka z 99% z jinýho světa a tudíž se zákonitě setkáváme v určitym druhu nirvány na půl cesty

Eninka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 22:50
- Nahlásit

děkuju všem za upřímnost, tak zase na jiných tématech pa
tady vám nechci vlézat, dneska jsem tu byla původně jen kvůli Bilušce a mývalovi

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 22:51
- Nahlásit

Nééé, já už necí do školy, základka mě nudila celých 8 let, maximálně, ani občasné třídní a ředitelské důtky ji nedělaly zajímavější. Střední už byla ok, tam jsem se konečně začala bavit ale vadilo by mě sedět se zavřenou hubou celých 45 minut - tedy žádný posun od dob střední školy Jooo vejška to bylo něco jinýho, pravdou zůstává, že znám velmi dobře klub C, ale profesorů si vybavím jen toho, který mám nadával, když jsme chodili lehce pod vlivem na cvičení Tudíž jsem zásadně proti jakýkoliv škole

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 22:53
- Nahlásit

Eninka
dneska jsem tu byla původně jen kvůli Bilušce a mývalovi
můj mýval je velmi poctěn

Eninka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 22:54
- Nahlásit

Biluška

Pakunobecny
Člen
- Nahlásit

Marush
Já komunikuju z 99% v nadsázce a Eninka z 99% z jinýho světa a tudíž se zákonitě setkáváme v určitym druhu nirvány na půl cesty
je vo vás písen http://youtu.be/FhPGdJGtxhQ

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

Biluška
můj mýval je velmi poctěn
jsi děsnááááááááááááááááá

Marush
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 22:55
- Nahlásit

Eldoguero
zůstává, že znám velmi dobře klub C

na zemědělce?

Náš profesor na vejšce chodil furt do kabinetu onanovat...to si pamatuju nejvíc!

datli
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 22:55
- Nahlásit

Biluška dřeš podlahu,nebo Mášenku z kůže...

Já taky dřela.Sem uklohnila banánovou bebe střechu.Měli ji udělat děti dopoledne,aby se nějak zabavily a von je táta namísto téhle z
nahnal do úklidu pokojíku.A já teď musela "péct".
Trpaslík se pustila prvně do koštování,ale zachytila jsem jí zavčasu-bebeček je tak akorát na přesný počet.
A eče klohním šošovicu .A po dlouhé době mám silně aromatický prej český česnek.Ten tomu dal takovej říz,že si to zítra sebou beru do práce.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 22:57
- Nahlásit

datli
.Ten tomu dal takovej říz,že si to zítra sebou beru do práce.
TAkže budete mít prázdnou čekárnu, jo?

dřeš podlahu,nebo Mášenku z kůže...
Podlaha už pod vrstvou špíny není ani vidět a je mi to fuck. Dřu f práci

Marush
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 22:58
- Nahlásit

Pakunobecny
je vo vás písen

ta je výborná,ale pro nás já si představovala tudle původně:

http://www.youtube.com/watch?v=kz90BLAFvTE

datli
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 22:58
- Nahlásit

Marush
no neblbni!to ste ho tak provokovaly?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 22:59
- Nahlásit

Marush
na zemědělce?
noooooooo asi jooooo, tuším, že jsem měli předměty jako je chemije, matyka, fyzika, informatika a taky agrometeorologie, tak to asi byla zemědělka tvoje otázka je záludná, jak si mám pamatovat propité roky, jak no
Vybavuju si jen, jak jsme řešili, že budeme muset dát profesorce chemie, bo tu nedával naprosto nikdo (no až na pár výjimek, ty ale neznám, bo nenavštěvovali stejný kluby jako mi )

<< 1 ... 8541 . 8542 . 8543 . 8544 . 8545 . 8546 . 8547 . 8548 . 8549 . 8550 . 8551 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání