| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 23:46
- Nahlásit
Biluška
ty vole zase hadi!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 23:49
- Nahlásit
Biluška
Mařka - Ajc - kdekoliv
provedu!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 23:57
- Nahlásit
Biluška
mohla bych pro příště poprosim raději o dýmějový mor, přeci jen jsem ze staré školy...díky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 00:02
- Nahlásit
Marush
není problém, zítra večer to zase přehážu. Nemám ráda jednotvárnost a nudu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 07:08 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
čau šici je dost, že uš není to hnusný vedro
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 07:30
- Nahlásit
bré ránko, jakej byl víkend???????
|
datli
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 07:40
- Nahlásit
Monty náročnej,ale hezkej.
Se smečkou Jacků jsme šlapali na Smrk-docela problém ukecávat děti,že to nic není,když jsem já funěla jak lokomotiva a snažila se je zabavit ještě geocachingem-bohužel signál nás zradil.A pak nahoře na hřebeni bylo parádně.
Sem byla naprdnutá,že permanentně jsem neměla za zadkem štěně a hledala ho.A vždycky z davu se někdo na mě usmál-já si ho nesu a mazlím!No alespoň neměl uťapané nožičky.
Na Bílé jsme se nečekaně potkali se ségrou a pak jeli k našim do pohodičky,kdy šly konečně teploty dolů.
Lidi my tu měli před chvilkou 9 stupňů.Nechápu!Beru skutra a fičím do práce.Poslední dny klidnějšího průjezdu městem.Od čtvrtka začnou všude skákat na přechodech pézetka a přibude aut vezoucích děcka do školství.blééé
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 07:42
- Nahlásit
dneska má makrelito velikánskej den !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Musíme všichni na ni povinně myslet a držet vše co máme
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 07:43
- Nahlásit
fstávat a makat dámy. A pochopitelně šířit hnus a tak...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 07:45
- Nahlásit
datli
náročnej,ale hezkej.
tak to má být
Od čtvrtka začnou všude skákat na přechodech pézetka a přibude aut vezoucích děcka do školství.blééé
jo, to zase bude hnus, dneska jsem si i v tramvaji sedla kupodivu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 07:47
- Nahlásit
Dámy můžete mi laskavě říct, která z vás mi seslala na králíky kokcidiózu?
Dyk ty nebohý zvířata za nic nemůžou. Fuj, styďte se!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 08:01
- Nahlásit
kachna_
No to my se teda nestydíme, my děláme svou práci zodpovědně a žádné kamarádčofty nás nebudou ovlivňovat Psíček řekl "šíří po celém reálu" tak šíříme po celém reálu Se nám tam ti tvoji králíci připletli, no, soráč. Buď ráda, že je to jenom kokcidioza, taky to mohl být uragán, nebo jedovatí hadi (bez jedovatoterárka )
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 08:07
- Nahlásit
zejtra dopo jedu s bubou, odstraní mu to krytí, tak jsem zvědavá, co tam najde
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 08:09
- Nahlásit
kachna_
Dámy můžete mi laskavě říct, která z vás mi seslala na králíky kokcidiózu?
maj fakt kokcidiózu?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 08:10
- Nahlásit
je tu aleksa????????????
|
impact
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 08:46
- Nahlásit
Bré deň. Jako jsem myslela, že když se vyspím, tak mi bude fajn, ale pořád jsem unavená jak kůň.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 29 Srp 2011 08:55
- Nahlásit
Dobrý den celý den
Monty
dneska má makrelito velikánskej den !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a cože to má???
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 09:12
- Nahlásit
Tinta76
dělá státnice
děcka chci si vzít na týden dovču, ale nevím, kdy si jí mám vzít
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 09:17
- Nahlásit
Monty
děcka chci si vzít na týden dovču, ale nevím, kdy si jí mám vzít
si ji vem koncem září a pojed´ s nám do mrdic
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 09:19
- Nahlásit
kejtlin
bych klidně jela, ale vlakem se mi nechce...
a dovču potřebuju jako sůl, sice jsem měla dva týdny před skoro 2 měsíci, ale už to nějak nejde poznat
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 09:20
- Nahlásit
Bré deň, bramboráci. Jednoho krásnýho dne se vyspim, a hned potom vás dočtu )
To sme měli v pátek ale teplíčko což? A víte jaký bylo teplíčko v Jeseníkách? Udělala jsem několik zásadních zjištění:
-Jeseníky jsou dokopce
-i Jeseníků se můžou týkat tropy
-pot v očích skutečně štípe
-kombinace pekelný vedro + nový kotníkáče nevedou k dobrým koncům nýbrž k amputaci paty
-brečet bolestí kvůli kotníku kterej mě opustil 50km před cílem je zbytečný. Jediný co pomůže je chlast. Pak se na tom samym kotníku dá tančit až do rána.
-i se zbytkáčem jak kráva se dá odřídit 380km, dokonce v pantofli, páč do teď a ještě mnoho dní nic jinýho neobuju
-je vhodné se někdy, občas, mezi chlastem a chlastem vyspat. Zatim se mi to nepodařilo, výsledková listina od čtvrtka - počet hodiny spánku: 4, 3, 3 a půl/ množství chlastu: moc, moc a moc.
Miluju treky! Taky jste se měli tak dobře jak já?
Jo, a abysem nezapomněla, Bonička zvládla v tom vedru náročných 105,5 km za 38 hodin, 5. místo, došla nechutně akční, nadšená, poslední km mě svym neutuchajicim nadšením a řevem už dost deptala - já úplně ko, vážila jsem každej krok a čokl řval blahem a rval jak blázen a byl naprosto happy.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 29 Srp 2011 09:28
- Nahlásit
Monty
dělá státnice
a z čeho???
tož na ní budu myslet celý den ...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 09:35
- Nahlásit
Tinta76
z AJ
a má to mezi 11 - 12 hodinou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 09:37
- Nahlásit
čus vy si tu ovulujete??? tak to já du asi k rybníčku páč jednak to asi nechci a dvanak přesně nevim co to je,tagže..
Biluška
šiš umej si ty hnáty!! a mě bude vyčítat nepřevlíklý spodáry!
kachna_
a dá se to léčit u těch hlodafců?
bonc
čus zlato kam má děcko přesně jít s tou žádostí?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 09:40
- Nahlásit
Brýtro, už zas v práci, už jsme skoro v plném počtu, je to dobré zjištění, budeme mít šrumec, zatím snídáme svarební guláčky, jak se vdával kolega v pátek.
bonc
Miluju treky!
jsi nejvíc blázen, budeš můj Bůch sportu! Bonice je strašnej blázen, nechápu, jak můžeš ujít 100 km, já to skoro ani neujedu v autě, ale to neni směroplatný.
Tady vás potěším mou květinou, i když vím, že květiny nemáte tolika rádi jako já:
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 09:46
- Nahlásit
čus bus!
gerdico:
simtě trénuju ten aport přez klikr. Jsem ve fázi: Rambík - bere ho do huby, Kokos - je o krok pozadu, strká do něj čumákem. Jak mám postupovat dál? dik
|
Tinta76
|
# Zasláno: 29 Srp 2011 09:47
- Nahlásit
Monty
z AJ
a má to mezi 11 - 12 hodinou
no tak to tuplem budu myslet a ještě budu držet palce
Gerda
Tady vás potěším mou květinou, i když vím, že květiny nemáte tolika rádi jako já:
krásná! to je oleandr?
já třá mám květiny velmi ráda, ale nic mi doma nekvete, tea kromě nějaký voděnky, či co to je ... ale nejprv jsem jí musela úplně uschnout a pak jsem dostala novou a ta kvete ... jo a vlastně taky filajka, ta kvete strašně moc ...
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 09:48
- Nahlásit
davidkova renata
čau lááásko, na vaší místně příslušnou OSSZ na důchodové oddělení, rozděleno podle písmenka příjmení prosím, naschledanou, další!
Gerda
jsi nejvíc blázen
děkuji pani za uznání, tady je to fakt pocta
all
nenašla by se nějaká dobrá nudící se duše která by mi mohla shrnout na emila ty víkendový kauzy? Jako chci bejt taky ve vobraze když se dějou převraty, nejsem schopná pracovat, taxem nahlídla dokonce i na fb do žumpy ale vůbec nic nechápu a hlavně to tam nejsem schopná vysledovat...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 09:56
- Nahlásit
bonc
na vaší místně příslušnou OSSZ na důchodové oddělení, rozděleno podle písmenka příjmení
díky )
jinak shrnout nelze ,věř mi že vim co řikám.-))) prostě 3. svjetová fšichni proti fšem krom nás zatim.-)))
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 09:56
- Nahlásit
BILUŠE
simtě, máma potřebuje někoho na přednášku vo čoklech a canisterapii obecně pro děti z azyláku. Máš někoho, koho bys tam mohla poslat? Dikes
|