| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 10:40
- Nahlásit
zuzanarosakova
Rambík - bere ho do huby
tak ho nechávej v klidu a sedě jenom držet a protahuj držení, jak bude držet v klidu, tak si od něj krok odstup a nech ho vykročit s aportem drženym v klidu v hubě. Já sem mařce odměňovala i vstanutí s aportem v hubě, prostě každej pidikroček....
Kokos - je o krok pozadu, strká do něj čumákem
tak na něj jdi pomalejc, Mařka do něj taky jen strkala, pak se ho dotkla zubem, pak do něj letmo kousla, pak do něj kousla trošku víc, pak ho měla půl vteřiny v hubě, pak vteřinu, prostě po malejch kročkách tak, aby ho to furt hodně moc bafčilo...
Jinak bych asi volala Katku, když už to máš rozdělaný pod jejím vedením, zas nechci ti něco řikat, když by třeba katka postupovala jinak, jesi mi rozumíš.
Tinta76
Ano, to je oleandr od Eire, dostala sem ho jako mrňouska dvoupatrovýho, jmenuje se Olin, roste jako blázen starý a doufám, že ho v zimě nezabiju.
bonc
vůbec nic nechápu
hele to je dobře, jestli nemusíš a nějak extrémně nechceš, ani se do toho neponořuj ))))
|
worick
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 10:42
- Nahlásit
jenom jsem sem jukla, poněvadž koukám, že sem písla zuzanarosakova
simtě trénuju ten aport přez klikr. Jsem ve fázi: Rambík - bere ho do huby, Kokos - je o krok pozadu, strká do něj čumákem. Jak mám postupovat dál? dik - tak se probírám v obchoďáku časákama a koukám, na obálce Blesk pes (či jak se to jmenuje ) naše místní krasavice s pesama. Tak jsem to koupila ze zvědavosti, čistě jen kvůli Tobě...a pesům. Áno, je to tak: celebrity holt prodávají Kluci jsou krasavci. Sluší vám to A je tam zmínka i o tom boji s klikrem tohle mně nezajímá tedy.....já s pesama mluvím...většinou až moc
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 10:49
- Nahlásit
tak makrelito to za chvíli začne
ještě 12 minut a musíme na ní všichni myslet aby to lybce dobře dopadlo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 10:54
- Nahlásit
Monty
tak makrelito to za chvíli začne
ještě 12 minut a musíme na ní všichni myslet aby to lybce dobře dopadlo
myslíme teda dnes na lypku děsně moc!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 10:55
- Nahlásit
worick
Kluci jsou krasavci. Sluší vám to
díky
no já s tim klikrem teď zkouším nacvičit ten aport, protože jinak nám to nějak nejde. Aportujou z vody, ale v terénu moc ne. Tak uvidíme jak to dopadne Jak se má woriček? Papá? Kokyn teď poslední dobou papá hezky, musim zaklepat
gerda
no já s tim nácvikem aportu začala sama a na hodinu ke Katce si furt s oběma netroufám, sice už vydržej bejt odložený i 15 minut , když druhej cvičí, ale děláme to dycky venku a nejsou tam jiný psi, nevim, jak by to bylo vevnitř s ostatníma psama (a eště s máńou třá )
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 11:06
- Nahlásit
bonc
nebeneutuchající úžas nad odšlapkanými Jeseníky, před mnoha lety jsem tam sbalila muže , při treku bez psů , oba jeme dělali před sebou hogofogo, že ňákých moc kilometrů a spaní pod jedlemi je úpa normálka , až po hodně dlouhé době došlo k přiznání, že máme raději postýlky a krátké tratě - hodně krátké
zuzanarosakova
aporty jakž takž , ale klikátko , by mi překáželo , ale :
http://www.youtube.com/watch?v=p_nLhYJUSW0&feature =related
koukni na tohle a pak je tam ještě něco - musíš si to projet
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 11:07
- Nahlásit
zuzanarosakova
Tak zkus ten nácvik víc rozfázovat, zatim v tom klidnym prostředí, pak bych to držení přenesla do rušnějšího a pak chození s tim aportem v klidnym a pak zas v rušnym a pak už to hodně trénovala v rušnym. Máňa bude chodit do kurzu zase až se ochladí a odhárá, takže myslim tak v říjnu.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 11:07
- Nahlásit
Fuj, tam je na zdechnutí. Jsme byli dvě hodinky venku a jsem zpocená jak kůň. Ale byli dneska nějak extra poslušní.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 11:09
- Nahlásit
impact
tak asi zjistili, jak jsi mocná a že nejni radno si s tebou zahrávat!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 11:10
- Nahlásit
agáta12
ale klikátko , by mi překáželo
no však ho k tomu vůbec nepotřebuješ, aji to vídejo je o tom rozfázování, to si myslim je na tom nejdůležitejší, najít rozložení toho cviku tak, aby se části daly dobře potrénovat a pak krásně srozumitelně napojit. My to dělali stejně, v tý první fázi úplně stejně.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 11:12
- Nahlásit
Gerda
no ono nejde ani tak, aby cvičil v rušnějším prostředí, to by asi cvičil v poho. problém je, aby ten druhej vydržel odloženej v rušnějším prostředí a neřval. Dohodla jsem se i na cvičáku, že přijdu s oběma a budu si je střídat, aby si zvykli
takže když už to Rambík bere do huby, mám klikat postupně za delší a delší držení v klidu a pak krok s aportem v hubě?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 11:15
- Nahlásit
agáta12
dik za odkaz, tam to vypadá hezky no, ale takovýhle nadšení jsem u svejch psů nikdy neviděla teda a to tam ta pani odměňuje jen piškotama, no tak to vůbec...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 11:17 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
zuzanarosakova
problém je, aby ten druhej vydržel odloženej v rušnějším prostředí a neřval.
Tak to určitě teda zvykat a zvykat a zvykat, nic jinýho by mě k tomu nenapadlo, ale todle víš, tak to je jasný.
takže když už to Rambík bere do huby, mám klikat postupně za delší a delší držení v klidu a pak krok s aportem v hubě?
já bych to tak udělala...ale neklikej, když přežvejkne. To si tam docvičíš jenom zlozvyk.
edit:
zuzanarosakova
a to tam ta pani odměňuje jen piškotama, no tak to vůbec...
míčkem pod bradou, ne?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 11:20
- Nahlásit
Gerda
ani se do toho neponořuj
asi jo, kašlu na to, mam co dělat sama se sebou abych se zase vyrovnala s návratem do šedý reality a střízlivosti, je to strašný jak jsou ty treky návykový, už teď si zoufam že jsou Krkonoše až za 14 dní.
TAKŽE: vážení a milý, kašlu vám na vnitroboje, nic číst nebudu, je mi úpa jedno kdo s kym kam proti komu proč, tagže mě předem omluvte za případný fópá až si zas nerozsvítim a budu mimo mísu.
agáta12
nebeneutuchající úžas nad odšlapkanými Jeseníky
děkuji paní
před mnoha lety jsem tam sbalila muže
muhehee jako nováček teprve zjišťuju že treky taky občas bejvaj dobrej Dalas a Beverly Hills dohromady
|
impact
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 11:20
- Nahlásit
zuzanarosakova
To asi jo.
Mám hlat. Asi si uobědvám míchaný vajíčka. Mňam. Nechcete mi někdo umejt nádobí?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 11:23
- Nahlásit
impact
jo klidně ho za tebe umyju, ale ty se za mě vyspi, mám pocit, že trpím každodenním nedostatkem spánku
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
Gerda
já bych to tak udělala...ale neklikej, když přežvejkne. To si tam docvičíš jenom zlozvyk.
ach jo, asi bych k tomu potřebovala nějakýho odborníka. VENTOOO nechceš nám dávat lekce klikání na procházce? a nebo i Katka dělá individuál lekce, že jo Gerdo?
|
kinta
Člen |
- Nahlásit
impact
Nechcete mi někdo umejt nádobí?
Pošlu Ti svýho spratka, chceš? Má takovej vrub, že teď bude vojna jako řemen. Klíďo zapůjčím na nejrůznější domácí i nedomácí práce.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 11:24 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit
zuzanarosakova
taky řekni jak je rambík poslední dobou akresívní...že je v podstatě azijat.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 11:24
- Nahlásit
bonc
už teď si zoufam že jsou Krkonoše až za 14 dní.
si nemocná. Evidentně. ))))))
impact
Nechcete mi někdo umejt nádobí?
klidně umeju, nevadí mi mejt nádobí, aspoň se mi zahojej záděry, jak teče voda, většinou si u toho zpívám. Dost nahlas zpívám...tak jestli furt ještě chceš....
|
impact
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 11:31
- Nahlásit
Gerda
Dost nahlas zpívám...tak jestli furt ještě chceš....
Ne, díky, nechci.
kinta
Pošlu Ti svýho spratka, chceš? Má takovej vrub, že teď bude vojna jako řemen. Klíďo zapůjčím na nejrůznější domácí i nedomácí práce.
Co vyved? Jinak klidně pošli. Dodělávám tu koupelnu, tak se mi píkr šikne.
Monty
klidně ho za tebe umyju, ale ty se za mě vyspi
Tak to beru ty vado. Rači budu chrnět.
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 11:33
- Nahlásit
Brý tro žumpo pakůn jest velmi vulgární pes,páč sem mu do hryzožvýkohračky nacpala luksusní pamlsky a náznakem předvedla že to taky jím a dala sem si tu věc k ůstům a simulovala mňááám načež pakonoj chvilku zápasil z vyndáváním oválel hračku po dvoře v uhlí ve dřevníku přes kanál notně oslintanou vším olepenou vzal do huby a naprosto něčekane mi ju vrazil do mé zívající ůstní dutiny s významným pohledem"mám tě rád tak se podělím papej takyy nááá"můžu ho zmlátit když mě chce krmit?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 11:33
- Nahlásit
impact
ale vyspaná budu já, je ti to jasný???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 11:37
- Nahlásit
zuzanarosakova
prostě klikneš jen za to, že drží v klidu, ne když u toho bude mlejt hubou. Na indivindi volej přímo katku.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 11:39
- Nahlásit
Pakunobecny
naprosto něčekane mi ju vrazil do mé zívající ůstní dutiny s významným pohledem"mám tě rád tak se podělím papej takyy nááá"můžu ho zmlátit když mě chce krmit?
to nesmíš,nesmíš ho zmlátit, je mazlík
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 11:40
- Nahlásit
Pakunobecny
hele co je pakoň za rasu vlastně?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 11:41
- Nahlásit
zuzanarosakova
je to pakůň obecný!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 11:43
- Nahlásit
Bré deň fšem dyzkomfortním ženám, kolemjdoucím i jejich psům.
Dočítat vás nehodlám, pač nejsu zas takovej debyl a navíc nemám čas. Stalo se něco zásadního od pátku?
zuzanarosakovahele co je pakoň za rasu vlastně?
Poserón.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 11:44
- Nahlásit
zuzanarosakova
poserón přece..... )))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 11:44
- Nahlásit
zdar sektářky, co novýho zde? (nedočítám a nebudu, bo jste děsný drásalky )
|