Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8541 . 8542 . 8543 . 8544 . 8545 . 8546 . 8547 . 8548 . 8549 . 8550 . 8551 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 20:58
- Nahlásit

hally001
Amálka je hlídací kokřice...jako na hlídání.

Eldoguero
dnes byl naprosto maximálně unesen z krátkosrstých čivav
No to neva, tak dostane čivafku, no...až jí nebudeš už chtít, jen pustíš Kaly...

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 21:00
- Nahlásit

Eldoguero
no, ještě, že ty medaile dávaj, bo dávat jen poháry, tak se nám nevejdou do skleníku doma
No tak postavíte větší skleník no Nebo to začneš rozdávat . Já je po závodech vždycky někomu daruju, nejčastěj nějakému dítěti. Bo to prostě nemám kam dávat . Akorát teď nutně musím vyhrát takovou placatou velkou plaketu. Sem jednu měla, bombasticky se tím vybíral bordel ze studně. Jenomže mi tam nedávno spadla Potřebuju novou

hally001
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 21:00
- Nahlásit

URL
tak koukněte, doufám že sem to správně vy...Přehodit se přes vrata nedá, leda by byl někdo z vás olympionik...ale zezadu z vinice by se dala podstrčit...no na hovno

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 21:01
- Nahlásit

davidkova renatahlavně aby ho něgdo eště nenarazil

hally001
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 21:02
- Nahlásit

du kouknout vedle, jak se cukrujou...všude se to hádá...potkaní diskuze, klub německých dog, ifauna, peugeot klub...snad jen holky z "ovulace" a"čekatelky" sou na sebe hodný...běda jak se dočkaj

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 21:05
- Nahlásit

hally001
se to hádá...potkaní diskuze, klub německých dog, ifauna, peugeot klub...
asi nějaký érekce na slunku

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 21:06
- Nahlásit

Gerda
a malý a rozmilý )) To si neviděla, jak zářil štěstím, když viděl kejtlinu, kterak šla venčit malopsy. Zornicema mu blesklo - sem v nebi! - a utikal za nima jako malá lilije. A u toho sejmul Viktora, aniž by o tom věděl. Tak byl šťasten. Je teda fakt, že ve svém štěstí je velmi nebezpečný.
Přesně chúdě malý dítěto z toho mělo docela šok a kanárek pak chudák vůbec nevěděl proč pláče a tloukly se v něm rozporuplné pocity, na jedné straně nadšení z malopsů a na druhé povinnost utěšit dítě dnes byl na malou tak opatrný, že když mu dávala kousek čehosi k jídlu, tak jen pootevřel hubu a nechal si to normálně strčit až do krku a kdybyste ho viděli, jak zahlídl ty čivavy ...
Je to pruhovaný játro prostě

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 21:07
- Nahlásit

hally001
snad jen holky z "ovulace"
))))) ty si debiiil ))))))) kde je forum ovulace???????????

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 21:08
- Nahlásit

hally001..snad jen holky z "ovulace" a"čekatelky" sou na sebe hodný...běda jak se dočkaj

ty máš taky dost paříš s matkou fory, ne?

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 21:09
- Nahlásit

Eldoguero
No já mám bílý játro, ale dnes mu Zlatovláska opět zkazil den, musel ho kousnout

Marush
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 21:10
- Nahlásit

hally001
potkaní diskuze

to musí bejt vostrá potkaní bitka,kde to najdu?

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 21:10
- Nahlásit

Eldoguero
nechal si to normálně strčit až do krku
Tak je mi jasný, že Viktor je nekompromisní, řekne Happu papat, a i kdyby Happu papat nechtěl, tak bude!!!!!!! Kdy jde do kruhu Vikina? Do malejch by mohla, ne?

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 21:12
- Nahlásit

přihlaste se někdo na brigádu, musím zpracovat faktury za celý měsíc A hrozně se mi chce

Jdu si zaplavat kolem špuntu a než přijdu tak ať to máte hotový

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 21:13
- Nahlásit

Eldoguero
kdybyste ho viděli, jak zahlídl ty čivavy ...
si ale říkala že je nechce sníst a že je nesní

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 21:16 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Eldoguero
Tak já mám bílý játro
Ale dnes jsme mu zkazili den, musel kousnout Zlatovlásku

A něco pro kolemjdoucí, aby se jim takhle v neděli večer trošku rozproudila krev

impact
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 21:17
- Nahlásit

Vyvstává otázka, kdo má lepší imunitu a kdo byl jenom přikříženej, že...

A už fakt dneska du.

http://www.novinky.cz/veda-skoly/242980-krizeni-s- neandrtalci-zajistilo-modernim-lidem-lepsi-imunitu .html

hally001
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 21:18
- Nahlásit

Marush-no zadáš potkaní diskuze a je to na králíci-potkani....hele jak se sejdou 4lidi, tak se během pár tejdnů vytvoří minimálně 5skupin, který se nemůžou ani cejtit. Jinak holky těhulky.."tak mám zítra ovu, počkám na manžílka a budem dělat tuli, tuli..."čekatelky a zasloužilý matky taky vygůglujete..je to zajímavý čtení, akorát sem po tom tak měsíc frigidní, tak zajdu zřejmě bezdětná

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 21:18
- Nahlásit

Gerda
kde je forum ovulace???????????

tady ne?? chcete mi říct, že nejsem celou dobu na fóru o ovulaci????

impact
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 21:19
- Nahlásit

Baico
Hele ten pes kouše na rukáv, jo? Jsem zaslechla, že nějaká CT organizace chce dělat při zkouškách u psů reakci na peška/rukáv. A kterýmu psovi se rozsvítí očička, tak prej letí.

hally001
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 21:20
- Nahlásit

zuzanarosakova-to zjistíš, když si při čtení příspěvků změříš bazální teplotu teta

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 21:22
- Nahlásit

impact
Hele ten pes kouše na rukáv, jo?
I na ringo
A kterýmu psovi se rozsvítí očička, tak prej letí.
Může být, ajkonůr zkoušky má. Já je dělala proto, abych měla papír o přezkoušení a mohla v klidu chodit za mámou do školy a na akce s dětma.

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 21:23
- Nahlásit

hally001
"tak mám zítra ovu, počkám na manžílka a budem dělat tuli, tuli..."
jak to vědi, kdy je ovu? Ty vado, vůbec nevim, kdy mám ovu...myslela sem, že tuli se prostě dělá ve středu...že to je zástrčkový den...stejně jako se v čt chlastá, protože to už je malej pátek...

zuzanarosakova
chcete mi říct, že nejsem celou dobu na fóru o ovulaci????
ale prd, tady seš na foře o defibrilaci...ovulaci si nějak počítáš, defibrilaci nastavuješ - ustupte, nabíjím na 350!!!

impact
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 21:23
- Nahlásit

Baico
No to byl fór na tu organizaci. Mě to totiž přijde víc než ftipný. Ale tak nic, no.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 21:24
- Nahlásit

kejtlin
šiš pani, sorry, chybička se vloudila, se omlouvám a děkuju samozřejmě
Gerda
až jí nebudeš už chtít, jen pustíš Kaly...
ok, dám ji nejdřív Happu k narozeninám a další rok hned Kaly - budou oba šťastní
ale Kaly se dnes chovala úplně vzorně, nehučela ani na psy, který ji otravovali, jak byli zblblí těma háravkama tak pak už chodili kontrolovat každou čubu - potvrdilo se mi, že se fakt chová mnohem klidněji, když tam nemá malou
Biluška
Nebo to začneš rozdávat
To v žádným případě, sem děsně lakomá ¨
placatou plaketu nemáme, ale páč jak jsem lakomá, tak bych ti ji stejně nedala, tudíž je ti to asi šumák

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 21:26
- Nahlásit

impact
No to byl fór na tu organizac
Já vím To je stejný jako by vyhazovali psa, kterýmu zasvítí očička na balónek.
Já jsme sama viděla, jak ten přesně ví na koho kouše a podle toho jde do toho zákusu. Na tu nejmenší holčičku byl fakt něžnej, dával si bacha aby do ní nevletěl.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 21:26
- Nahlásit

Gerda
Ty vado, vůbec nevim, kdy mám ovu..
Já to teda vím Furt

defibrilaci nastavuješ - ustupte, nabíjím na 350!!!
ses zase koukala na Pohotovost co? Páč to se normálně vůbec neříká, normálně se říká "máme defibrilátor?" - "nemáme doktore, půjčili si ho ze sálu" - "aha, tak volejte na sál, že ho tam vezem"

Marush
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 21:28
- Nahlásit

Gerda
jak to vědi, kdy je ovu? Ty vado, vůbec nevim, kdy mám ovu...myslela sem, že tuli se prostě dělá ve středu...že to je zástrčkový den...stejně jako se v čt chlastá, protože to už je malej pátek...

já myslela čtvrtek!!!

zuzanarosakova
tady ne?? chcete mi říct, že nejsem celou dobu na fóru o ovulaci????

tak to ale mění celou situaci, o čem to tady teda celý je? :O

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 21:29
- Nahlásit

Baico
šiš pani a není vám toho pejska nebohého moc líto kanárek ho velmi moc zdraví
fotky super
impact
nějaká CT organizace chce dělat při zkouškách u psů reakci na peška/rukáv. A kterýmu psovi se rozsvítí očička, tak prej letí.
no to je moc chytrý, vždyť je přece světoznámá skutečnost, že pes, kterej dělá obrany je akresivní, že, jsem pro všechny čokle co kdy kously do peška, rukávu, či ještě hůř ringa zavřít do kotce a nevycházet s nima vůbec na ulici, pro bezpečnost a blaho lidu

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 21:33
- Nahlásit

Eldoguero
potvrdilo se mi, že se fakt chová mnohem klidněji, když tam nemá malou
možná jí bere jako svý štěně? Vikina jí má taky děsně ráda...no nechtěla bych bejt ten, kdo vám zkusí ukrást kočárek s Viktorem ))))

Biluška
Já to teda vím Furt
)))) normálně bych se ti vůbec nesmála...jako nesměju se, ale víš jak... )))))))))))))

Marush
já myslela čtvrtek!!!
ovulace?

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 21:33
- Nahlásit

Eldoguero
šiš pani a není vám toho pejska nebohého moc líto
No to teda neni, mu furt říkám, že musí složit alespoň ZM, aby se mohl předvádět v pracovní třídě
fotky super
Prohlídni si všechny, aqazorbing je fakt sranda. Se kolemjdoucí můžou pobavit, dnes byla koule v kouli Takové dva v jednom.

<< 1 ... 8541 . 8542 . 8543 . 8544 . 8545 . 8546 . 8547 . 8548 . 8549 . 8550 . 8551 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání