Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8550 . 8551 . 8552 . 8553 . 8554 . 8555 . 8556 . 8557 . 8558 . 8559 . 8560 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Tinta76
# Zasláno: 30 Srp 2011 07:31
- Nahlásit

pawLINka
tyvole kocourkov ... tak teďs mi zkazila radost ještě jsem se to v krámu snažila vyargumentovat, že necíííí zlý, bo je to vizitka majitele, muš a prodavačka mě ukecali, že to víc odradí

pawLINka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 07:33
- Nahlásit

Tinta76
Co vím, tak by ideálně mělo být na cedulce něco jako: Pozor pes. Zákaz vstupu. A k tomu piktogram: přeškrtnutý panáček. Aby se i negramota nemohl vymlouvat, že si to nemohl přečíst. I tak je to ale prý diskutabilní, když pak někoho kousne.

Nevím, možná to někdo upřesní... Samotnou mě to zajímá.

datli
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 07:34
- Nahlásit

hoj směr rachta

Tinta76
# Zasláno: 30 Srp 2011 07:38
- Nahlásit

pawLINka
no jako ale - když jsme se k našim stěhovali, tak jsme to vymysleli tak, že oni mají hlavní vchod do baráku přímo z cesty (tam nejni vůbec žádnej plot, čili tam psové nemají vůbec přístup, zahrada je vedle baráku) a my máme (respektive budeme mít) hlavní vchod zezadu a k tomu vchodu se právě musí jít přes zahradu, takže tam to upozornění o psech je na místě ... ale tu ceduli "zlý" asi půjdem teda vyměnit, no

Tinta76
# Zasláno: 30 Srp 2011 07:42 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

pawLINka
Co vím, tak by ideálně mělo být na cedulce něco jako: Pozor pes. Zákaz vstupu. A k tomu piktogram: přeškrtnutý panáček. Aby se i negramota nemohl vymlouvat, že si to nemohl přečíst. I tak je to ale prý diskutabilní, když pak někoho kousne.
no to je taky fakt! takže pudu shánět ještě další ceduli k nám cizí lidi nechoděj, teda kdyby, tak by rozhodně nešli přes zahradu ... jako Žeryk zatim ještě nikoho nekous, ale na to se spolíhat nechci ... ale vona je vlastně vostrá i Kytka, ta nechce nikoho do zahrady pustit, šváru tuhle chytla za ruku (nekousla) a přes plot ječí i na mě ... tyvoe zjišťuju, že máme divnopsy

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 07:47
- Nahlásit

fstávat a makat lemuřice lemuřácký. Sem v noci ňák nemohla usnout tak sem si vzala stilnox. Asi ve dvě ráno. V sedm mě někdo probudil, ani nevím kdo a proč...nicméně stilnox v mém těle pořád ještě spí Sem taková malá kulatá zombice S odulým xichtem samozřejmě

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 07:53
- Nahlásit

Biluška
z toho si paní nic nedělejte, já vypadám taky značně hrozně ...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 07:54
- Nahlásit

Tinta76zahrada je vedle baráku) a my máme (respektive budeme mít) hlavní vchod zezadu a k tomu vchodu se právě musí jít přes zahradu, takže tam to upozornění o psech je na místě .
A zvonek budeš mít u toho vchodu? )))))

Tinta76
# Zasláno: 30 Srp 2011 08:00
- Nahlásit

pawLINka
A zvonek budeš mít u toho vchodu? )))))
nééé zvonky máme u toho předního vchodu ... návštěvy (jakýkoliv) by tudíš přes zahradu vůbec chodit neměli asi braňku budem zamykat a bude to ...

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 08:00
- Nahlásit

Čus bus!!
Včera jsem vás ani nazapnula,protže bych zase u poče skejsla do půlnoci a to bych fakt nedala.
Ale v duch Žumpy jsem šíila zlo, protže vlak, ve terémjsme jela do Budějovic srazil člověka, jen teda nevím,jestli jsem teda šířila to zlo, podle mých přidělených pravomocí.
Jinak Živitelka ic moc,nejlepší bylo, že jsem se tam potkala se svým bývalým úžasným šéfem z výzkumáku. Jen kvůlivá tomudle setkání ta cesta stála za to
Eldorádo
Kdyby jsi jako já chodila k Bendovi místo na C tak by si tu chemii udělala

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 08:05
- Nahlásit

Monty
to jak vypadám je mi zcela jedno. Ale já se tak i cítím. A točí se mi hlava, při každém pohybu sebou málem švihnu a když se chvilinku nehýbu tak usínám ve stoje

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 08:07
- Nahlásit

Biluška
hej, já to mám taky, jsem taková slabá a každou chvíli čekám, že se bou někde švihnu

makrel
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 08:11
- Nahlásit

Monty
já taky, ale přikládala jsem to včerejší státnici

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 08:19
- Nahlásit

makrel
no já včera nepila, neměla nervy nic, takže to nemám čemu přikládat

makrel
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 08:21
- Nahlásit

Monty
tak jedině počasí

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 08:22
- Nahlásit

makrel
no asi ale jako masakr stav, ať už mě to přejde

Tinta76
# Zasláno: 30 Srp 2011 08:29
- Nahlásit

Monty
že by nízkej tlak? to by chtělo panáka

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 08:31
- Nahlásit

Tinta76
ten bude večer

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 08:36
- Nahlásit

cus bus antabus,tak za pulhodky zas jedu na call centrum a pak prijedu vychlastam si kafe a beru amina a jedu smer dalsi objekt hermanice az do rana!!!!ja se mam!
ALLjinak dobre ranko,jo a kikina uz si ten ocas ten pahyl amputovala a radi jak cerna ruka,vubec ji nevadi,ze ma kupirovany ocasek!!!!

Tinta76
# Zasláno: 30 Srp 2011 08:36
- Nahlásit

Monty
no tak to už ti bude k prdu, sim tě na, esi se po tom pobleješ, tak jedině dobře, béš to už mít za sebou

(já teda na ten obrázek nesmim koukat, bo bych vrhla vokamžitě )

pawLINka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 08:37
- Nahlásit

Klimatex má od zítřka do neděle slevu 50%!!!!!!!

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 08:38
- Nahlásit

Tinta76
fůůůj, ze zelené by mě natáhlo, ikdyž by mi bylo dobře

Tinta76
# Zasláno: 30 Srp 2011 08:41
- Nahlásit

Monty
mě stačí jenom to slovo, z vobrázku je to vo něco horší ... v reálu by to byla moje smrt a stačilo by jenom čuchnout

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 08:44
- Nahlásit

Tinta76
nápodobně, doufám, že večer budou stolovat vodku, jestli whisky, nbo tak něco, tak to bude hodně špatnéééé

laguna
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 08:45
- Nahlásit

Krásné ráno
Tak jsem tu včera zas nebyla ale to neni nic nového já už tu žumpu nikdy nedočtu.Proč furt píšete?????

Nebe je modrý, voda je mokrá a Satan Claus na nás číhá a je čím dál silnější.

Tinta76
# Zasláno: 30 Srp 2011 08:46
- Nahlásit

Monty
no já myslim, že je to špatné už jenom s tou vodkou

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 08:50
- Nahlásit

Tinta76
to už je jedno z čeho budu ...... třeba mě to spraví, člověk nikdy neví a je třeba vyzkoušet všechno

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 08:54
- Nahlásit

Eninka
nojono chlap...hlavně že neuhýbá před sama sebou, to se cení

nojono pánbůh chlap....to vás někde učej todle nebo kde se to v ženskejch bere to uctívání mužů? Nebo to je daný jako přírodou, aby se každej měl šanci rozmnožit? Ale to neplatí jen pro Eninku, ale i pro ostatní, dycky si tady někoho oblíbíte, nějakýho muše a pak vás hrozně překvapí jak se zachová...jak je to možné, když je to chlap? ))))))))))))) vždycky mě to hrozně pobaví...

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 08:58
- Nahlásit

Marush
kde se to v ženskejch bere to uctívání mužů?
já ti nevim, mě by asi nebavilo uctívat ženckou...notabene u chlapa máš šanci, že když bude hodně bohatej a nelakomej, můžeš z toho mít hodně moc peněs...to mi příde dost zásadní a kvůli tomu budu uctívat klidně kohokoli...ale asi i tu ženckou...jo, klidně i ženckou.

makrel
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 08:59
- Nahlásit

Marush
já nikoho neuctívám a nemůžu za to, že mám ráda chlapy

<< 1 ... 8550 . 8551 . 8552 . 8553 . 8554 . 8555 . 8556 . 8557 . 8558 . 8559 . 8560 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání