Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8559 . 8560 . 8561 . 8562 . 8563 . 8564 . 8565 . 8566 . 8567 . 8568 . 8569 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 20:38
- Nahlásit

Alexa
mohla dostatečně ftisknout
jako nejhorší je že je mám ftištěný vod děctví páč já věděla kam jedem bo sem tam kousek bydlela,ale to nééé to se jede podle navigace!!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 20:40 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

davidkova renata
jako nejhorší je že je mám ftištěný vod děctví páč já věděla kam jedem bo sem tam kousek bydlela,ale to nééé to se jede podle navigace!!!

no tak ses aspoň důkladně projela po krajích svého mladí no, měla by ses radovat a néééé fstekat
mohla jsi říkat jééé tady stálá prvorepubliková vilka a teď je tu kaufland, bo tady bylo pole a je tu satelit a tak nooooooooooo

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 20:40
- Nahlásit

davidkova renataže je mám ftištěný vod děctví páč já věděla kam jedem bo sem tam kousek bydlela,ale to nééé to se jede podle navigace!!!
jo, protože koněspřežka jezdila jinudy než můžou dnes auta, víme paní?

Venta
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 20:42
- Nahlásit

davidkova renata
já věděla kam jedem bo sem tam kousek bydlela,ale to nééé to se jede podle navigace!!!
No počkej, tak ty si trefila a si dokonce chytřejší než navigace? Tak to gratuluju To nebude teď Gerda bloudit, když pojedete spolu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 20:42
- Nahlásit

Alexa
mohla jsi říkat jééé tady stálá prvorepubliková vilka a teď je tu kaufland, bo tady bylo pole a je tu satelit a tak nooooooooooo
sem se nefšimla žes seděla na zadním sedadle
Crysa
jo, protože koněspřežka jezdila jinudy než můžou dnes auta, víme paní?
ty běž taky někam,ty lékárnice

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 20:44
- Nahlásit

kinta
Tak jí aspoň udělej ňák hnusně, ať si nezprasíš karmu, víš jak ...

tak to já dycky

davidkova renata
čus uš sme spjet,na trase Praha 6 Praha 8 jsme bloudily přibližně půl hodiny a některá(mnohá) místa jsme projížděly vícekrát,eště jednou mi někdo řekne Pojedem podle navigace tak ho vyhodim vokýnkem hned za tou navigací

prosim tě děláš jak dybys bez navigace někam trefila
jsi nejhorší diskomfort,kterej jako navigátor v Berouně řekně Beroun...takže bejt tebou vůbec se k tomuto tématu nevyjadřuju

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Venta
si dokonce chytřejší než navigace
to jako neni tak těšký dyš ten debil co jí namlouvá furt akorát řiká votočte se vo 180 stupnů,jinej program asi zabudli nahrát

Alexa
Člen
- Nahlásit

Crysa
protože koněspřežka jezdila jinudy než můžou dnes auta, víme paní?
myslim žes mrtvá
Venta
To nebude teď Gerda bloudit, když pojedete spolu

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 20:45
- Nahlásit

Marush
jsi nejhorší diskomfort,kterej jako navigátor v Berouně řekně Beroun...takže bejt tebou vůbec se k tomuto tématu nevyjadřuju
Hele to je ještě nic...už jsi ji viděla jak ukazuje když couváš k pražákovi do brány? :d

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 20:45
- Nahlásit

Marush
jsi nejhorší diskomfort,kterej jako navigátor v Berouně řekně Beroun
co kecáš maruno,v berouně sme spolu v životě nebyly!!!!
...ofšem neni vyloučený že sem Beroun řekla třá v Lysý nad Labem...

Venta
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 20:46
- Nahlásit

davidkova renata
dyš ten debil co jí namlouvá furt akorát řiká votočte se vo 180 stupnů
Tak já měla navigaci radši ani nemám. Měla jsem jí pučenou jen jednou a nejdřív mě hnala furt do lesa po cestě, která je sjízdná jen koňmo nebo na kole. A potom na mě každou chvíli zařvala "Pozor!", když sem jela rychlejc než se zrovna mělo.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 20:49
- Nahlásit

Venta
A potom na mě každou chvíli zařvala "Pozor!",

no ta gerdina zas neumí nic jinýho než Přepočítávám asio nějaká zakletá matykářka přiblblá

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 20:49
- Nahlásit

Crysa
jo, protože koněspřežka jezdila jinudy než můžou dnes auta
Ty si naprosto, ale naprosto děsná. Počky na Rybníku, dostaneš koňským vodítkem anóbrž lonží
Adidaska
Zaběhnu tam zítra z práce místo oběda a dám ti vědít. Chceš teda dvě a buď bílý, krémový ne červený, ju?

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 20:50
- Nahlásit

davidkova renata
Venta
Moje nemluví, jsem jí vypla zvuk . Od té doby akorát zoufale znakuje . Taky přepočítává, ale potichu

hancaw
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 20:51
- Nahlásit

Čus dezolátííí jak se máte? Co fšichni děláte?

Davídková už zase jsi přeprogramovala navigaci aby o tom řidič nevěděl? Chudák Alexa! Že ty máš ráda okružní jízdy?

Alexa nic si z toho nedělej když jsme jely na pasení tak Davídková mi ještě v Práglu přeprogramovala navigaci tak, že mě obracela na dálnici do protisměru.... a furt mi říkala: no jo! To je tou navigací to já znám ta je úúúplně blbá!Až když jsme stavěly na pumpě u Bolky jsem si toho fšimla a přeprogramovala ji zpjet.... jen nevim proč tam zadala bot zájmu - policejní stanice

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 20:51
- Nahlásit

už jste něco vymyslely do těch Mrdic?

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 20:53
- Nahlásit

hancaw
m proč tam zadala bot zájmu - policejní stanice

a tak třá hledá ňáký fešnýho pomahače

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 20:54
- Nahlásit

Biluška
Od té doby akorát zoufale znakuje

hancaw
mi ještě v Práglu přeprogramovala navigaci tak, že mě obracela na dálnici do protisměru
nežaluj furt!
kejtlin
už jste něco vymyslely do těch Mrdic?
jako sorry ale co bys asi tak chtěla dělat vmrdicích?????

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 20:54
- Nahlásit

Biluška
Moje nemluví, jsem jí vypla zvuk . Od té doby akorát zoufale znakuje . Taky přepočítává, ale potichu
A furt nás vodila dokola.
hancaw
jen nevim proč tam zadala bot zájmu - policejní stanice

Chtěla se nechat prohledat....

hancaw
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 20:55 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit

Alexahmmm jo to je docela možný ! Pak si teda domysli co hledala na Praze 8.... ztracený mládí ?

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 20:55
- Nahlásit

Kačenka ve vaně mi vyhlásila válku Odcházím do bitvy. Essi se vrátím a bude tu dvacet osm stran navíc tak vás zbiju

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 20:56
- Nahlásit

davidkova renata
co tudle šla by? http://youtu.be/n3e-thJ8DrY

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 20:56
- Nahlásit

VentaTak já měla navigaci radši ani nemám. Měla jsem jí pučenou jen jednou a nejdřív mě hnala furt do lesa po cestě, která je sjízdná jen koňmo nebo na kole. A potom na mě každou chvíli zařvala "Pozor!", když sem jela rychlejc než se zrovna mělo.

tak tos měla tu od mýho táty, tu jsem si půjčila, když jsem jela nad Brno, do Jedovnice, okres Blansko.. zapla jsem jí na D1 u posledního mekáče před Brnem, jako aby se rozhlídla, načuchala data a tak. Vjezd do Brna ještě dobrý, ale když mi začala ječet, že mám ostře zahnout do prava, do připojovacího pruhu na dálnici, začala jsem mít pochyby, když se mě snažila narvat do jednosměrky v protisměru, ještě jsem si říkala, že je třá jen zmatená, když mě hnala přes pěší zonu, kudy podle všecho fakt jel naposledy snad nějakej vladař na koni v 15 století, už to bylo fakt divný a když mi tvrdila, že mám jet po tom tramvajovym pásu proti tramvaji, už jsem byla 100% jistá, že nejsem divná já, ale ona. Bohužel jsem si ani nevytiskla z mapy.cz průjezd Brnem, kudy tudy tam. Takže jsem půl hodiny kroužila, až jsem našla ulici Jedovnická a vyjela z Brna, naštěstí správně.
Takže rady navigace co jsem měla byly úúchvatný, mezi tím jen ječela přepočítávám, přepočítávám, přepočítávám a zas nějaký moudro a pak zas přepočítávala, bo jsem nezahla ani do jednoto takto porazeného směru.
Z5 po víkendu jsem jí nastavila že chci k Futurum centru, kde jsem měla vyzvednout Elišku psounovou po přijímačkách.. efekt stejný.. ještě že orientace podle slunka šla, že jsem aspoň věděla, že tam, mám jet na sever, či severovýchod a z5 to mám projet směrem na Bratislavu, jihozápad a systémem pokus/omyl jsem dojela ač jsem Brnem do tý doby jen projížděla po dálnici.

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 20:57
- Nahlásit

davidkova renata
co kecáš maruno,v berouně sme spolu v životě nebyly!!!!
...ofšem neni vyloučený že sem Beroun řekla třá v Lysý nad Labem

zato v napíčený Nelahozefsi asi 500X

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 20:57
- Nahlásit

davidkova renata
jako sorry ale co bys asi tak chtěla dělat vmrdicích?????

bohužel tam budou jen chlapi zadaní a jinak ženský takže třeba bojofku nebo soutěže.....

hancaw
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 20:59
- Nahlásit

Davídková nežaluju ale hlásit to musím ne?

Crysa
těžko říct od koho chtěla prohledat bo pak chtěla vysadit v Kosmonosech

datli
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 21:00
- Nahlásit

BiluškaTi nechci brát iluze, ale to není nijak extrémně rychlý slalom. Véčko je metoda stará jak metuzalém, málokdo ji používá páč je pracná a dlouhodobá. Za pamlsek to šeltku naučíš ve třetinovém čase

no pro mne je to všechno novinka.Prvně jsem čekala,až Sára vyroste ,pak co kde bude k mání,s čím se mi taky děcka vrátí z gulagu...

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 21:00
- Nahlásit

Crysa
Biluška
davidkova renata
Já nvím, já si na navigaci nemůžu stěžovat, vždycky mě dovede dobře. U jsem s ní absovovala druhej rok supervizí naprosto v pohodě.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 21:01
- Nahlásit

chci lískový voříšky hned ale vyloupaný
u nás žádný nejsou, všechno je červavý

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 21:02
- Nahlásit

Biluška
Kačenka ve vaně mi vyhlásila válku
bezva..hlavně že se navážíš do argoška za lascívní vodkazy
Crysa
jsem si říkala, že je třá jen zmatená
blbý je že to je u nich jedinej a trbvalej staf))
Marush
Nelahozefsi asi 500X
páč nelahozeves leží v bermuckým trojúhelníku,to to vysvětluje

<< 1 ... 8559 . 8560 . 8561 . 8562 . 8563 . 8564 . 8565 . 8566 . 8567 . 8568 . 8569 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání