| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 12:16
- Nahlásit
Eldoguero
No tak Márliho jsme neviděla, ale četla jsem knížku. Taky jsou na posldních stránkách rozmazaný písmena.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 12:18
- Nahlásit
Eldoguero
Tak sem kecala, může bejt bílej )))
http://japanesedogs.bulldoginformation.com/hokkaid o-ainu-inu.html
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 12:20
- Nahlásit
Eldoguero
Jo a ještě mě napadá Fluke - vo tom chlapovi, jak se zabil při nehodě a znovu se narodil jako pes. Měli v tom dobrou hudbu.
nééé, to bylo děsně hustý, jak šel umřít na ten svůj hrop, nechci ani goro, ani fluke ani cesta domu, nechci žádný zvířátkový filmy, ani benji, ani lesí, ani vzpomínky a afriku ani gorily v mlze ani nic takovýho.
Už děte s těma smutnejma filmama do řitě, ženy!!!!!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 12:20
- Nahlásit
Baico
marleyho jsem viděla i četla a to byl asi jedinej film u kterýho jsem taky málem řvala
jinak u gora mě taky dycky děsně krkalo jak se míjeli......
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 12:22
- Nahlásit
Jdu se Šampónům podívat po těch předváděčkách a cestou si koupit něco malého k obědu.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 12:22
- Nahlásit
Gerda
Prej můžou mít skoro jakoukoliv barvu, onehdá jsem na výstavě viděla skoro černýho, jen na nohách měl žíhání, tak jsem nevydržela a šla se paní zeptat. Potvrdila mi plemeno a říkala, že bílá barva je prý vzácná, ale je vyskytuje se.
Akita může být taky bílá a kolik jich člověk uvidí za život jiných než žlutých, že jo.
Baico
číst to 100% nebudu, stačil film
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 12:25
- Nahlásit
Gerda
Benjí mě nedostal, to je asi jeden z mála filmů z zvířatech, u kterýho jsem se fakt nudila. Gorily v mlze už taky nikdy víc
kejtlin
mě u Gora přišlo, že ti lidi jsou děsný degeni občas, ale to je asi tím jak Japonci točí filmy, tak že jim v podstatě nerozumíme.
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 12:28
- Nahlásit
Eldoguero
tak že jim v podstatě nerozumíme.
Tak vono tam pokud čék nežije aspon půl života tak je nepochopí nikdy(já než sem pochápla co je vlasně ninja a samuraj tož mi to zabralo5let)
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 12:28
- Nahlásit
Eldoguero
Gorily v mlze už taky nikdy víc
ty volr,tak ale to je veliký zlo...ale tam je pozabíjej,to každej slušnej čék musí vořvat....
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 12:42
- Nahlásit
du ven ty gorobílýpsíčci
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 13:00
- Nahlásit
čus babizny, vy zas máte téma teda. Gdybyste se na to radši vyprdly a šly mi posbírat ty ořechy tak uděláte líp
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 13:03
- Nahlásit
Biluška
šly mi posbírat ty ořechy tak uděláte líp
A to jako bé pytlíček vořechů s nápisem vyloupej si sám jako výhra na vořechyjádě?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 13:15
- Nahlásit
Psíček
furt jedeš ty geje....chjo
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 13:17
- Nahlásit
all
nakoupila jsem si nechutně moc novejch hadrůch a doplňkůch na dofču,hihihih...huš se to blížííííííííííííííí...pošlu vm pak nějaký fota co tam vyfotim,abyste mě mohli nenávidět
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 13:17
- Nahlásit
Tak jsem zde.
zuzanarosakova
Hele mám dvě silný krásný pletený předváděčky. Akorát neměli dvě ve stejný barvě, tak jsem zvala jednu béžovou a drhou čokoládově hnědou. Ke zlaťákům půjdou obě. A když se ti nebudu líbit, tak je po neděli vrátím a vyměním za pixlu sušenýho masa.
Jinak když jsem naší sekretářce říkala, že jsou to předváděčky pro tebe, tak říkala, že se jí moc líběj tvoje fotky. Že jsi moc krásná a že z tebe něco vyzařuje, že nmáš takovej bezduchej výraz jako ostatní modelky
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 13:19 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
jdu si taky sednout pod keře a sbírat lískáče.. Bilu je mi inspirací ale vezmu to stylem, jak ten dědek ve Slavnostech sněženek, jak tam plel jahody
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 13:19
- Nahlásit
Baico
seš nejvíc nejlepšííííííííííííííííííííííííííííííííí!!!!! Díky moc! A paní sekterářce taky dík du ven
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 13:22
- Nahlásit
zuzanarosakova
A paní sekterářce taky dík
Vyřídím. Ona má vůbec dobrej vkus, na nástěnce má spousty fotek Fandy a Bajkonůra
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 13:22
- Nahlásit
Baico
Jinak když jsem naší sekretářce říkala, že jsou to předváděčky pro tebe, tak říkala, že se jí moc líběj tvoje fotky. Že jsi moc krásná a že z tebe něco vyzařuje, že nmáš takovej bezduchej výraz jako ostatní modelky
jo vyzařuje z tebe že seš pěkná mrtka
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 13:40
- Nahlásit
Marush
Baico
Já sem četla "že máš takovej bezduchej výraz..."
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 14:01
- Nahlásit
Pakunobecny
Na vořešáky jsem dneska přivezla nádherné proutěné pejsky Fakt bombastický
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 14:09
- Nahlásit
Biluška
nádherné proutěné pejsky
Šíš to bé pěkný,hmyzáková neska vod rána lítá s gumovým prasátkem v hubě a učí se řvát z vokna aniž by ho daly z huby
|
datli
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 14:14
- Nahlásit
Libušáku-máš homeo sovu na cestě,tak čti a ptej se a nehledej v tom vědu,ale intuitivně,jo?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 14:18
- Nahlásit
Zavřou mě, když budu trochu po chvílích škrtit dítě? Už hodinu se jí snažím přesvědčit, že by bylo dobrý, aby si šla na chvíli lehnout, tak už konečně leží, ale pro změnu se přes mřížky postýlky oblizujou s Bonnie - oblizujou doslova čubu už jsem vyhodila, dítěti vrazila do ruky pití a furt má okyčky jak vejr
Potřebuju jít s čoklem na louku naházet mu balonky a vyfotit štěňata, což jsou aktivity, který s malou prostě dělat nemůžu, bo odmítá sedět v kočárku už a ona mi to sabotuje
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 14:33
- Nahlásit
Eldoguero
bo odmítá sedět v kočárku už a ona mi to sabotuje
to bé asi už ta puberta bo v Mlíkoších měla eště poslušnost výbornou...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 14:46
- Nahlásit
datli
kuji paní.
Eldoguero
Zavřou mě, když budu trochu po chvílích škrtit dítě?
Jo zavřou, některý lidi jsou na tohle děsně citlivý
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 14:56
- Nahlásit
nepsala to Biluše nebo něgdo jine vocuď ??
http://valicek.blog.idnes.cz/c/208020/Nejsou-nekdy -nase-matky-prevleceny-za-nase-nepritele.html
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 15:20
- Nahlásit
agáta12nepsala to Biluše nebo něgdo jine vocuď ?? http://valicek.blog.idnes.cz/c/208020/Nejsou-nekd y -nase-matky-prevleceny-za-nase-nepritele.html
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 15:42
- Nahlásit
agáta12
si blbá? Nenechávám haranty sekat zahradu, dělají to blbě a rozbíjijou sekačku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 15:50
- Nahlásit
Děcka, prohrála sem v pimpongu!!!!!!!!!!!!!!!!
|