| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 19:50
- Nahlásit
datli
hej,taky se vám tak moc nic nechce?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 19:51
- Nahlásit
Bilušo,byla u nás dneska dealerka homea českýho a cosi mi dala do ruky,já se na to mrknu.Bylo tam něco.A jediný,co zaručeně zabere,je 3 dny po sobě se pořádně vyspat.Jo a pro Migulu mi něco vymyslela!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 19:58
- Nahlásit
zuzanarosakova
Já dnes dělala anylýzu trhu! ten byl dobrej, co?
pche,si udělala research vole na netu jaký jiný agence sou a jaký maj stránky,ne? To je toho zase, ale zase vzhledem k tvýmu dotazu jak se vloží obrázek do wordu je to slušnej výkon
Nějaký prezentace toho couchingu...třá jak zacházet s různym druhem lidí...vokážu:
Agresivní narcis
Jak ho poznáme - Nadbytečně „moudře“se vyjadřuje, mazlivě formuluje věty, zálibně opakuje výroky, rád se poslouchá, v konfliktu se bez skrupulí ukazuje jako mocensky silný (, okázalá rezervovanost)
Jak na něj – vyvarovat se mentorského tónu a poučování, podávejme úplné informace, nejednejme podbízivě ani poníženě, zachovejme si úroveň a důstojnost, při konfliktu, prokáže-li nám omyl, neváhejme se stručnou profesionální omluvou.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 19:59
- Nahlásit
hmmm 20 hodin a už je šero
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:06
- Nahlásit
Marush
Jak na něj – vyvarovat se mentorského tónu a poučování, podávejme úplné informace, nejednejme podbízivě ani poníženě, zachovejme si úroveň a důstojnost, při konfliktu, prokáže-li nám omyl, neváhejme se stručnou profesionální omluvou.
a co třá: drž hubu vole!
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:08
- Nahlásit
zuzanarosakova
ahoooooooooooooj uuuz se tesim na klukyyy sem zvedava co budou rikat na lauru jak se jim bude libit tak male mimi ....
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:09
- Nahlásit
ketty
čauky, voni maj miminka rádi, asi ti jí trochu umejou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:14 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Marush
Jak na něj
twe to mě ba! pod udělat malej seminářík onlajn.-))) jako uznej že matroše je tu hafo.-)))) tak na něj pudem věděcky pro změnu
ketty
čus,už zas pojedeš venčit i s malou jo? .-))
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:15
- Nahlásit
zuzanarosakova
a co třá: drž hubu vole
to taky můžeš,ale má to bejt jako tvůj kolega nebo zaměstnanec nebo šéf,chápeš..tak mu nemůžeš říct aby držel hubu...nebo pokud si Alibaba tak vlastně i jo
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:15
- Nahlásit
děcka dotas!
ten aport jak nacvičuju s klikrem (jsme u krátkého podržení v sedě) tak to dělám s chlupatym peškem. Mám ho používat i normálně na cvičáku, když se aport dělá klasicky? někdy tam aport donesou, někdy ne (tak 50 na 50) a vždycky ho flusnou, voba. ndik
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:16
- Nahlásit
davidkova renata
twe to mě ba! pod udělat malej seminářík onlajn.-))) jako uznej že matroše je tu hafo.-)))) tak na něj pudem věděcky pro změnu
dej si ho
Bojácný a úzkostný typ (agresivní)
Jak ho poznáme – váhání, odvolávání se na jiné autority, nerozhodnost, pomlky v řeči, opakující se dotazy, zraňující výroky (fyzicky – těkání očima, nesmělá gesta, strnulý postoj)
Jak na něj – klidný hlas, nepoužívat otázky typu buď a nebo, klademe
za něho nevyslovené otázky, formulujeme jeho pochyby, shrnujeme závěry, skočí-li nám
do řeči, vyčkejme a potom pokračujme ve svém sdělení.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:19
- Nahlásit
zuzanarosakova
chudaak zas bude oslyntana jojo viim ze oni radi male deti ale u mimi sem je nevidela jeste ze uz je zvykla od toho RR co chodi na vycvik ten by si ji taky nejradsi odnesl domu k tem dvoum co uz tam ma
|
Ppjotra
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:28
- Nahlásit
A tohle je jako ta sekta joooooooooooo?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:30
- Nahlásit
Ppjotra
jo to je přesně vona...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:31
- Nahlásit
Marush
twe a najdi mě!!! ))
Ppjotra
jo.-))) tož vítej esi chceš a můžeš klidně pobejt
co pes ,už přibral.-))
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:33
- Nahlásit
Hááálooo, tak mám těm čoklům házet to chlupatý nebo něco jinýho???
|
Ppjotra
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:35
- Nahlásit
davidkova renata
jo pribrala...tak maximalne dalsich par % retardace...jinac nic jako...se ji ani nedivim ale..rozchazim se s chlapem,tak toz to asi spatne nese...jako ja
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:41
- Nahlásit
Ppjotra
hele ale mě psi po rohlíkách přibíraj dost teda. Voni je milujou strašně, jednoho mám nežravce a začla jsem mu za odměnu za snědenou misku dávat kus rohlíku, když byl extra hubenej, tak i rohlík rozmatlat k masu a přibral. Až jsem musela i to odměňování rohlíkama trochu omezit
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:42
- Nahlásit
davidkova renata
twe a najdi mě!!!
to jsou typy problémovejch lidí,to ty fakt nejsi..ty se hned vodgestíš se vopalovat akorát dyby byl konflikt ))) ale hodim ti sem jakoby rozdělení lidí do 4skupin a tam si najdeš kdo jsi!
1.
SOCIABILNÍ TYP
Vždy jde s davem, svoji hodnotu odvozuje od reakcí jiných lidí, snaha vyhovět, podřizovat své cíle přáním skupiny, jsou nerozhodní, odbíhají od tématu, nechtějí riskovat.
– ty jsi OK, já nejsem OK
2.
BYROKRAT
Vždy postup podle předpisu, málo riskují, nechtějí vybočovat z davu, nové myšlenky zpochybňují.
- já nejsem OK, ty nejsi OK
3.
DIKTÁTOR
Dogmatik, co má vždy pravdu, sklon opovrhovat druhými, často používá slovo já
– já jsem OK, ty nejsi OK
4.
VÝKONNÝ TYP
Nezávislí myslitelé, respektují pocity druhých, přirození vůdci, společenští, asertivní
– já jsem OK, ty jsi OK
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:43
- Nahlásit
Ppjotra
rozchazim se s chlapem,tak toz to asi spatne nese...jako ja
šiš to je důvod k radosti .-)))))
hele někerý psi sou prostě takový,sou hubený jak kozy at děláš co děláš..jaký máš krmení..grancle? esi jo spíš bych volila maso ,prostě normální žrádlo,po tom nabyde každej čoklík co lidi psali ze zkušenosti
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:45
- Nahlásit
Marush
to jsou typy problémovejch lidí,to ty fakt nejsi..ty se hned vodgestíš se vopalovat akorát dyby byl konflikt
no hele asi budu diktátor..to tě překvapuje co?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:47
- Nahlásit
Marush
a žádnej jinej typ nejni? já si třeba myslim: já jsem OK, ty nejsi OK, ale svý názory většinou neprosazuju, druhejma opovrhuju spíš tak v tichosti...jsem asi něco mezi diktátorem a byrokratem...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:48
- Nahlásit
Ppjotra
mě po mase přibrali i psi co třeba 7 let nepřibrali
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:52
- Nahlásit
zuzanarosakova
Hááálooo, tak mám těm čoklům házet to chlupatý nebo něco jinýho???
já bysem házela to čim si začla,což nevim co je,a pak to převedla aji na jiný předměty..jako gerda s marunou třá,ale ta neaportila vůbec původně
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:53
- Nahlásit
davidkova renata
no hele asi budu diktátor..to tě překvapuje co?
tak co myslíš že su já?
zuzanarosakova
žádnej jinej typ nejni? já si třeba myslim: já jsem OK, ty nejsi OK, ale svý názory většinou neprosazuju, druhejma opovrhuju spíš tak v tichosti...jsem asi něco mezi diktátorem a byrokratem...
ne jen tydle 4,ale nikdo neni stopro ouplnej ten typ jeden, možná někdo jo,ale ve většině ne!
|
datli
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:54
- Nahlásit
Biluška
Tak jsem právě našla,že GRAFITES(používám ho tam,kde hrozí škaredé jizvy)
Pomáhá při touze po lenošení,pocitu úzkosti a nejistoty,potlačovaném nadměrnou konzumací potravin,při nadměrné chuti k jídlu spojené s nadváhou.Při bolestech kloubů s praskáním a omezením pohyblivosti.Při vypadávání vlasů,křivých nehtech, u pacientů s lupénkou.Při nechuti k práci.Podává se jako civilizační lék první volby hlavně školákům ,aby se zvýšila jejich chuť chodit do školy se učit.
Toť z dnešního letáku a přednášky homea v práci.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 20:58
- Nahlásit
datli
jakože po něm zhubneš????????
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:02
- Nahlásit
datliPomáhá při touze po lenošení,pocitu úzkosti a nejistoty,potlačovaném nadměrnou konzumací potravin,při nadměrné chuti k jídlu spojené s nadváhou.Při bolestech kloubů s praskáním a omezením pohyblivosti.Při vypadávání vlasů,křivých nehtech, u pacientů s lupénkou.Při nechuti k práci.Podává se jako civilizační lék první volby hlavně školákům ,aby se zvýšila jejich chuť chodit do školy se učit.
To se hulí?Bo ůčinek mi příde podobnej máš všecko akorát je ti to buřt
|
Ppjotra
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
ja uz jsem to prave psala tam v tematu diskuzni forum...maso nam neslo....chci ho znova ozkouset az se trochu vykrmi....
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
datli
jakože po něm zhubneš????????
essi jo tak ho chci sem ta obezita přecejc.....
|