| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 13:54
- Nahlásit
davidkova renataAlexa
co jako, jen ať zalezou do škol, aspoň mi nebudou řvát pod oknama
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 14:00
- Nahlásit
Crysa
mohla bys směrem kus na Mlazice?
Jasně, tak tam pře pátou na mě někde čekej. kdybych tě nemohla najít, tak zavolám.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 14:03
- Nahlásit
BaicoJasně, tak tam pře pátou na mě někde čekej. kdybych tě nemohla najít, tak zavolám.
a můžu čekat až skoro za domem, u tý zelený hospody co se menuje U Zelený lípy? jak je takový to kolečko pro otáčení busů, něco tako taký malý kruhák, co není kruhákem?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 14:19
- Nahlásit
Crysa
a můžu čekat až skoro za domem,
Klidně, já to nějak najdu. Kdyžtak budu volat. Počítám, že tak za 10 min pět bych tam měla být.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 14:21
- Nahlásit
BaicoKlidně, já to nějak najdu.
sjedeš u Moundfiedlu klasika do leva a pojedeš fůůůůrt rovně až mineš po levý straně park a po pravý školu tak už budu tak 200m před tebou někde křepčit u silnice
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 14:26
- Nahlásit
Crysa
sjedeš u Moundfiedlu klasika do leva a pojedeš fůůůůrt rovně až mineš po levý straně park a po pravý školu tak už budu tak 200m před tebou někde křepčit u silnice
Tak to bych mohla zvládnout, to neni zase tak těžký. S kejtlin už je to domluvený. Zaparkujeme v Hloubětíně a pak pojedeme 10 min tralalajkou.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 14:28
- Nahlásit
Nemám na vás čas. Vůbec. zdrávas.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 14:34
- Nahlásit
Zdar a sílu fšem ovarovým hlavám a Velkým Zenům.
Dnes mám hodně práce, ale víte, co je pozitivní? Že jdu za půl hodinky konečně domki.
A jsem dnes ščastná, pač si nemusím kupovat na svajbu sestřenky vůbec žádný ohoz, ve kterém bych stejně už nikdy nechodila, pač mám šaty od Dášky.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 14:39
- Nahlásit
Čus, tak co, je nákej novej skandálek? Esi jo, tak mi napište vejcuc, musim zas valit
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 14:45
- Nahlásit
Baicoa pak pojedeme 10 min tralalajkou.
nemám lístky!! nevím kde tam koupím lístky
nemám drobný na lístky.. poběžím za tramvají?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 14:47
- Nahlásit
Crysa
nemám lístky!! nevím kde tam koupím lístky
ty woe už to vidím jak žumpa rozbije pražskou socku
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 14:50 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
Baico nešlo by zaparkovat tady?? pod estakádou?? stačí nám 600 parkovacích míst?
http://www.galeriefenix.eu/obchody-sluzby/parking. html
Alexaty woe už to vidím jak žumpa rozbije pražskou socku
jako už mám trojma.. ty se netlem, jo? to není hezký
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 15:00 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Crysa
ako už mám trojma
no hlavně že nemáš purgence
hele a bacha u dveří v trambaji je takový tlačítko, když ho nezmáčkneš tak se ti nevotevřou dveře, tak abys pak nejezdila po praze a nekřičela pomooooooc jáááá chcííííííííí vystoupiiiiiiiit
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 15:02
- Nahlásit
Crysa
Já taky ne. koupíš si přes sms.
nešlo by zaparkovat tady??
Stejně by jsme museli sockou. V Hloubětíně to znám, bydlela jsem tam.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 15:03
- Nahlásit
Alexa
Jsi velmi hnusná. Já jezdím trlalajkou každý den, takže bu´d v klidu
|
datli
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 15:04
- Nahlásit
nahoďte prototipa vestičky,co dáváte.Docela mě zajímá,co se nosí v žumpě za praktické věcičky.
Na cvičáku měly ženské moc šikovné vesty,ale byly nějaké firemní.
Za chvíli razíme na agi a mimono máme přibrat taky .Prej ať doma nezakrňuje a se už něco učí
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 15:04
- Nahlásit
BaicoStejně by jsme museli sockou.
já myslela že šička je ve Vysočanech.
V Hloubětíně to znám, bydlela jsem tam.
já tam taky rok vegetila, v údolí těch.. hmm.. noo.. dutejch hlaf ale Vysočany taky znám, jezdila jsem tam za tátou už od éry ČKD, zdá se mi ale metro Vysočanská víc ve Vysočanech. Ale esli mě nanaviguješ a jako tupci řekneš komu mám poslat sms, tak přestanu plašit a svěřím se do tvých rukouch. Ale potřebuju být v sobotu v Rybníkách, stihneme to?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 15:10
- Nahlásit
jedu si ještě vybrat, kdyby jsme zabloudili, ať se mám za co najíst a na dopisování s trambají abych měla a tak. Tak nepište, nestihnu to dočíst.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 15:12
- Nahlásit
Crysa
zdá se mi ale metro Vysočanská víc ve Vysočanech
Jenomže švadla je u divadla Gong a z Hloubětína nám tam jede přímo tramvaj. Nebou, nezabloudíme.
Ale potřebuju být v sobotu v Rybníkách, stihneme to?
Ty si blbá. Jasněže ano!!!
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 15:26
- Nahlásit
Crysa
I my z venkova už víme , že lístky se kupujou founem .
Došli jsme k tomu pomalu , bolestně , ale už to máme v malíku .
Pokusy byli třá : vytočení sms a hulákání do mobilu :
jedno metro , jedno metro , k národnímu divadlu , k národnímu divadlu .
On nám sice nikdo neodpovídal , ale určitě jsme mnoho lidu pobavili .
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 15:45
- Nahlásit
Baico
Já taky ne. koupíš si přes sms.
néééé to neumim
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 15:49 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
agáta12
Já to řeším civilizovaněji . Přijedu s Lilátkem do Prahy. Vystoupím na hlaváku z vlaku. Sotva vstoupím do podchodu přiřítí se ke mě nejméně tři men in blek a sledují mě. Je mi to fuck, jsem zvyklá. Lilátko taky, ale je zvědavé. Pokusí se k jednomu z nich přistoupit a prohlídnout si ho. Muš tasí zbraň. Já zakročím a vysvětlím, že je to pes. Evidentně mi nevěří, ale kolt zase schová. Požádá mě ať toho mimozemšťana držím na krátko, vysílačkou zjedná posily a vytvoří kordon. Ten se nás snaží vymanipulovat ven z haly. Šprajcnu se a oznámím jim, že chci do metra á. Kordon se přeskupí a směruje nás do metra. Před schodama se zase šprajcnu a řeknu, že nemám lístek. Okamžitě mi ho někdo vrazí do ruky. Metro bývá vesměs vylidněné a vlak již čeká ve stanici...Jezdíme si s Lilátkem jako páni
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 15:50
- Nahlásit
all
Plná Praha aut, kvůliva Pézetám už to zas začlo...fuj a vy ještě mluvíte o MHD, měl by vás Ypsydych vypnout že používáte sprostá slova...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 15:51
- Nahlásit
za deset min. domů a zítra konečně pátek
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 15:54
- Nahlásit
Biluška
Jezdíme si s Lilátkem jako páni
Takže do Práglu jedině s váma dobrá zařídím se na příště pani vodešel včerá hmyzopes na oučet tak až dojde chci vidět puntík nebo kitičku děkuji uctivě
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 15:55
- Nahlásit
Monty
za deset min. domů a zítra konečně pátek
já myslela že je středa jsem mimo,super, příští tejden touto dobou už budu odlítat do barceloooooooooooooonyyyyyyy.....olééééééééé s
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 15:56 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Marush
a já si asi od 12. beru týden dovču
edit: ale taky jsem dneska žila chvíli v domnění, že je středa asi na tom něco bude
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 15:57
- Nahlásit
kejtlin
néééé to neumim
http://blog.halada.info/632041-mhd-praha-jizdenka- pres-mobil.php
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 16:10
- Nahlásit
Tak jsem si vybrala peníze. Kus jsem zas i utratila. Ten krám s pracovníma potřebama neměli dávat hned proti poště, kde si vybírám. Zas jsem tam nechala pětikilo, měli dvoje poslední softshelový boty, jako úpa úžas. Slevněný vo strašně moc. Tak ty čtyrycítky mi sedly jak prdel na hrnec a mám je logycky doma Beru si je ihned na velkovýlet do Prahy. Jsou nepromokací, budou dobrý až pojedem mastnou tyčí a nějaká socka mi zechčí boty. Taky měli úpa dobrý sluneční brixle, takvý co já rát, ne ty výlohy přes půl gezichtu, ale takový jako sportovní. No to nejde nekoupit za dvě stofky. No a pak mám tu reflexní vestu za pade,kvůli který jsem tam šla
Jdu hledat nějaký kalhoty na výlet. Ty kostkáče mi do velkoměsta příjdou už moc vesnický
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 16:18
- Nahlásit
Crysa
tu reflexní vestu za pade,
Bože pani mám z vékendu barum tři a jednu dokonce s nápsem roudt marschal to byste v práglu upotřebily zastavit si dopravu páč nikdo by netuchal kerá byje
|