| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 21:49
- Nahlásit
datli
ne,2x po jedné kouli.to je o něčem jiném.
dobrá pani děkuji za radu
|
datli
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 21:58
- Nahlásit
Alexa které koule si vzala na blízing?
Před chvilkou mi volala jistá slečna,že ji pes v nestřeženém okamžiku zblajznul homeo,celou tubu.Co fčil.No nic,musí ho jen dneska zařívat,jinak bude čilej až moc.Raději sem ji neříkala,že pes bude zřejmně asi ponocovat,aby to na něj nepřenesla už včil.Možná bude spát.Ale asi jen možná
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 22:00 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
datli
které koule si vzala na blízing?
no to jaks fčera psala ten graphites od bioněco 15CH
|
datli
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 22:05
- Nahlásit
makrelpaní vy jste homeopat?
nee,já měla nemocné dítě a tak jsem začala hledat jiné způsoby léčení.
Od bylinek čajů,přes extrakty,pak jsem začala dělat do éterických olejů,reflexku ,masáže....od každého trochu.Byla jsem na několika kursech homeopatie,mám kupu knih,ve kterých hledám,dle aktuálního požadavku.To se musí spíš zažít,než naštudovat.
Když to nezabere,tak jsem to jen blbě tipla,ale neublížím,narozdíl od klasických léků.žejo.
Ináč jsem sestra a miluju extrakty z konopí,páč mě na to navedli pacoši,jak jim to pomáhá.Takže z lékárny kupuju Canabis značku na celou smečku.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 22:08
- Nahlásit
datli
miluju extrakty z konopí,páč mě na to navedli pacoši,jak jim to pomáhá.
já taky,ale já to beru peroálně vdechuju
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 22:08
- Nahlásit
du, brou noc
|
datli
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 22:11
- Nahlásit
kurňa,právě mi odešla žehlička.Bezva na začátku školního roku!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 22:12
- Nahlásit
datli
právě mi odešla žehlička.
šiš a kam jí pouštíš tagle na noc
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 22:13
- Nahlásit
agáta12
komu cucáte koule
|
datli
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 22:13
- Nahlásit
Marush
sem posera,nikdy jsem nekouřila.Takže netuším,jaké to je,ale děsně bych to chtěla zkusit ten pocit.No nic,takže si dám čas od času štamprli a toť vsjo.Sem blb Dušín
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 22:18
- Nahlásit
datli
Marush
sem posera,nikdy jsem nekouřila
Já zas mám pocit, že už sem z toho asi vyrostla. Ale byly to hezký časy
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 22:19
- Nahlásit
datli
sem posera,nikdy jsem nekouřila.Takže netuším,jaké to je,ale děsně bych to chtěla zkusit ten pocit.No nic,takže si dám čas od času štamprli a toť vsjo.Sem blb Dušín
já su známé drogista, já hulim furt teda teď už zase můžu chlastat,takže asi bé změna...já sem taky posera,ale tohohle se nebojim
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 22:25
- Nahlásit
Marush
miluju extrakty z konopí
já taky,ale já to beru peroálně vdechuju
Tak zas jak kerý my měli za barákem technický pole velký borec to měl na výkup(sou z toho krásný lana kabelky trička jako moc využití)tady najížděli fakt zájezdy pak ti magoři jako furt čekali a čekali a nebyla živá síla kerá by jim vysvětlila že ikdyby toho sežrali vagon prostě se nestane nic ale lautr nic(borec to napřesrok vzdal páč mu na poli skoro nic nezbylo,páč ti co vědíli tak si donesli vlastní a aspon mu v tom chodili běhat pro dobrý pocit z okolí)
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 22:30
- Nahlásit
Pakunobecny
nebyla živá síla kerá by jim vysvětlila že ikdyby toho sežrali vagon prostě se nestane nic ale lautr nic
voni kradli to technický jo? OMG no a furt hulili a nic to je vtipný
|
datli
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 22:31
- Nahlásit
no nic,kafe nezabralo,idu chrnět.papá
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 22:42
- Nahlásit
Marush
OMG no a furt hulili a nic
A von tam měl cedule jak vrata že je technický,ale odmítali tomu uvěřit vono to bylo krásný lány 3m vysoký takže ti co v tom chodily běhat museli mět fak zážitek,nakonec sklidil tak polovinu zbytek byl zničenej nepoužitelný.
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 22:45
- Nahlásit
Dívám se na sk na kriminálku já tu řeč miluju-omrvinky zo šalátu -pozritě tuto kostě aj s otlačkami
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 23:24
- Nahlásit
je tu makrel?
http://www.youtube.com/watch?v=vIJINiK9azc&feature =player_embedded
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 23:33 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit
Lola1
je tu makrel?
to je krásnýýýýýýýýýý,ci tu lybkůůůůůůůůůůů!
ta lybka stojí 40doláčů to de já jí ci,ci,ci okamžitě, sem jí hledala je vyprodaná ale určo někde bude....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2011 06:29
- Nahlásit
fstávat a makat lemuřice, dneska se dře gdybyste to nevěděli . teda já ne, ale vy jo
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2011 07:15
- Nahlásit
Ty voe, teprve teď to čtu. Jsem tady teda měla zase co napsat... Jako to s tím, že nemám psa na cvičení.
Tím jsem jako nechtěla říct, že chci dalšího čokla. Volové.
Tímto vyzývám především matku přectavenou davídkovou, aby mi žádnýho čokla expres neposílala.
Ináč hezkého dňa přeju.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2011 07:29
- Nahlásit
bré ráno, konečně páteček, je mi hrozně, jsem nachcípaná jak sviňa, ráno jsem mluvila holkám, že jdeme ven, asi mi moc nešlo rozumnět, protože Soph se na mě dívala jako pako a skočila do postele, tak mi asi chudák nerozuměla
|
datli
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2011 07:31
- Nahlásit
hojanec,jdu vykopnout prvňáčka a podepsat možná tu chajdalupku.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 2 Zář 2011 08:05
- Nahlásit
Dobrý den celý den
Vejcuc by asi nebyl, což?
Jinak jsme vyměnili (teda muš vyměnil) cedulku "pozor zlý pes" za "pozor pes", o víkendu ji přiděláme ...
Máme naprosto jeblý psy (kromě Rexíčka, to je zlatíčko) ... tchánovci jedou na tejden pryč, tak jestli bysme jim nepohlídali stařenku pudličku (tu z útulku, teď jí bylo 15), jako proč ne, tak jsme jí včera vzali na seznámení, pěkně po jednom psu, Kytka OK (ta jí už zná z dřívějška), Žeryk OK (je to přeci jen čuba), ale Betka by jí snad zakousla - celou prochajdu jí hlídala a když jsem se náhodou koukla jinam, už po ní jela ... to by se možná jako dalo nějak ukočírovat, ovšem nesměl by se k ní přidávat zbytek psůch tak jsme zas pudličku odvezli a pojede na vejlet s tchánovcema, toš se aspoň někam podívá
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2011 08:08
- Nahlásit
Tinta76
Vejcuc by asi nebyl, což?
bych ti ho klidně podala, kdybych něco věděla, ale byla jsem tady naposledy včera odpoledne, pak už jsem doma nenastartovala comp...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2011 08:12
- Nahlásit
ty rypka je fajná. a jdu dřít, kdyby se šlo zase na ples nebo se cucaly koule tak dejte vědět
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2011 08:37
- Nahlásit
ahoj žumpo, mám už zase kachňata od jedný kachny, vylíhla ale jen tři, musím je všechny přestěhovat do velký králíkárny, nechce se mi vůbec bo kachny matky se dosti bojím....
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2011 08:48
- Nahlásit
Datle, hele co bylo tady nahoře v reklamím baneru:
http://www.alternativa.cz/akademie/
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2011 08:55
- Nahlásit
kejtlin
kachny matky se dosti bojím....
dobře děláš
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2011 08:59
- Nahlásit
kachna_
kachny matky se dosti bojím....
a to byla mladá až vylíhne ta stará tak tedy nevim ta jde natvrdo do boje, mladá je i s malejma už v králíkárně
|