Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8568 . 8569 . 8570 . 8571 . 8572 . 8573 . 8574 . 8575 . 8576 . 8577 . 8578 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 07:42
- Nahlásit

bré ránko, spala jsem dneska ani ne možná 2-3 hodiny, zatím jsem v poho, uvidím, kdy nastane krize

Pumpa
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 08:12
- Nahlásit

brýtro.... s tou svatbou ste mi připoměly, že můj brat má svatbu příští víkend a já nemám co na sebe co s tím teď?

Monty
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 08:12
- Nahlásit

Pumpa
tak to je třeba to napravit a něco pěkného si koupit

Pumpa
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 08:16
- Nahlásit

Monty

no Ty myslíš, že seženu něco přesně padnoucího, na svatbu se hodícího a současně vlezoucího se na mé tučné tělo?

Monty
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 08:21
- Nahlásit

Pumpa
jsem se dívala na fotky na FB a jako tučně mi teda nepřipadáš, třeba v těch plesových šatech či co to je, tak tam vypadáš moc pěkně

datli
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 08:23
- Nahlásit

Pumpa
zajeď do C a A nebo Lindexu-tam mají super oblečení i střihy za slušné ceny.Moje zkušenost z velikostí od 50 na nynější 46.

Tak a já vyvádím své druhé mládě do první třídy.Je netrpělivá,furt kontroluje aktovku,chodí mi v botách,sranda!

Baico
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 08:24
- Nahlásit

Dobré ráno
Dneska jsem si přispala a půjd z práce brzo neb skupina Mělník jede na zkoušku vest

Jinak k těm asistenčním psům. Mám kamarádku na vozíku, nechodí od narození po DMO. Má asistenčního labíka vycvičeného u Pomocných tlapek. Pes není její, stále patří Pomocným tlapkám, aby v případě nutnosti mohli psa odebrat. Previdelně jezdí na rekondice, aby se vědělo, jak se pes má. Jinak s Luckou se vídám a jako pejskař musím říct, že Falco se má fakt dobře, volného pohyb má opravdu dost, je členem rodiny. A ž od začátku je jasné, že až odejde do "důchodu" tak zůstane doma. Stejně jako jsou hovada mezi zdravími, tak sjouhovada i mezi postiženými, co mají psa. Nelze prostě paušalizovat. Což ofšem nemění nic na tom, že vycvičit asistenčního poníka je zvěrstvo. Kůň je jiný typ zvířete než pes. Jestli je to opravdu od Helppesu, tak to značí, že se tam už definitivně zbláznili.

Baico
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 08:27
- Nahlásit

Pumpa
no Ty myslíš, že seženu něco přesně padnoucího, na svatbu se hodícího a současně vlezoucího se na mé tučné tělo?
No bud to řešit zčátkem příštího roku. Ségra mě požádala, abych jí to odsvědčila. Jen doufám,že jí přejde ten úžasnej nápad, že mě navlíkne do lila šatů a na hlavu mi narazí klobouk

Pumpa
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 08:28
- Nahlásit

Monty
když si tak připadám... za tři roky jsem přibrala skoro deset kilo a teď nevim co s tim. Teď jsem přestala sladit a žrát, tak doufám, že se to spraví...
datli
CA, vidiš to je dobrej nápad... tolik teda zase nepotřebuju, ale v cačku mi většinou všechno sedlo. Díky

Pumpa
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 08:30
- Nahlásit

Baico
že mě navlíkne do lila šatů a na hlavu mi narazí klobouk

jedině, když budeš mít na tom klobouku ovocnou aplikaci..., ale proti lila šatům nic nemám a osobně si myslím, že když je šikovná návrhářka, dokáže udělat i lila padnoucí a slušící Tvé postavě...

Monty
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 08:32
- Nahlásit

Pumpa
jo spraví, já měla v práci nervy, tak jsem skoro nežrala a teď už mi stačí málo a jsem plná, už mi snad chybí 3 kila do mé původní váhy, ale ikdybych už nic nezhubla, tak už mi to dá se říct stačí, už se skoro do všeho vlezu
akorát mě sebou lidi, že pořád prudí, že nic nežeru a že jsem anorektička jím, sice méně, ale jim a rozhodně žádná anorektička nejsem

datli
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 08:36
- Nahlásit

ad labíci-sousedka má dva terapeutické labíky.Bydlí v rodinném domku a my jsme proti nim v bytovce.Vyleze se na dvůr-parkoviště přímo proti jejich pozemku.Když jsou psi na zahradě,jsou strašně uštěkaní ,skáčou na plot,protože chtějí tu smečku děcek odehnat,či rozhryznout.
A včera jsem klasicky poslala děcka opět venčit a vypadalo to,že ti psi už definitivně ten chatrný plot zboří a zahryznou cokoliv,co potkají.
Jsem dost překvapená,že ač terapeuti,tak jsou tak ostří.

Baico
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 08:36
- Nahlásit

Pumpa
myslím, že když je šikovná návrhářka, dokáže udělat i lila padnoucí a slušící Tvé postavě...
No tak to je jasný, bohžel nejsem Rotšíld, ale když už budu investovat do šatů, tak bych je ráda oblékla i při jiné příležitosti a to mi ta barva připadá divná. Hrozně se mi líbila tenktát Pawlovská v šatech od Klíra,ale to by byla fakt utopie.
Klobouk jsme řekla, že nevezmu ani za zlatý prase.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 08:38
- Nahlásit

Monty
akorát mě sebou lidi, že pořád prudí, že nic nežeru a že jsem anorektička jím, sice méně, ale jim a rozhodně žádná anorektička nejsem

to máš fuck já sem obézní
all
povezem dnes do práglu vejce? nigdo mi nedal vědít

Baico
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 08:38
- Nahlásit

datli
Jsem dost překvapená,že ač terapeuti,tak jsou tak ostří.
Tak můj pes má taky canisterapetické zkoušky a svoje si hlídá.
Ale holky se bavili o čistě asistenčních a vodících psech.

datli
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 08:42
- Nahlásit

Baicojá to jen dala jako vsuvku,že chyběl kousek a měla jsem včera po děckách,psech...Měla jsem za t o,že by ti vycvičení psi neměli být tak ostří.
Pořád mám v sobě z loňska kamarádky případ,kdy jí labík roztrhal raslíka.vrhnul se po něm a bylo.

datli
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 08:43
- Nahlásit

Tak jdem vyvést dítě z hnízda.držte palce,ať u toho moc nehýkám a nefrkám z dojetí.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 08:51
- Nahlásit

Monty
Dyž já dyž mám nerva tak žeru jak prokopnutá

Baico
myslíš ty s tím bílým korzetem a přes to pošitej černej šifon nebo co to je?Ty jsou super no, ta cena ovšem není super jak říkáš

Monty
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 08:56
- Nahlásit

Pumpa
to já mám dvojí nervy, někdy prostě když mám stres tak žeru jak nevím co a někdy zase skoro vůbec, teď mám naštěstí tu druhou formu teda už mám docela po stresech, teď už si to jen udržet nebo ještě teda ty 3 kila zhubnout a budu happy

Baico
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 09:14
- Nahlásit

Pumpa
myslíš ty s tím bílým korzetem a přes to pošitej černej šifon nebo co to je?
Tydle

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 09:34
- Nahlásit

čus lulani co se řeší krom asistenčního koně??? by mě zajímalo jak jim to dlouho vydrží,bych skoro řekla že je to peachovina

jinak znám vosobně 2 asistenční čuby ,jedna slepecká a ta druhá pro postiženýho,ale on chodí sice o holi a nevim co všecko má,to je fuk..ta slepecká čuba bydlí tady u nás,fakt je,že ta holka to s ní absolutně neumí,ale ne ve zlým,prostě tak, že ta čuba jí vesele fakuje..chodí s ní ale denně na celý dopoledne do obory,fena je tam na volno,lítá si v zásadě kde chce páč jak řikám jí fakuje,schází se tam dycky s někým známým taky se psem a čoklové si hrajou,normálně běhaj,prostě žádný omezení..na postroji je ta fena pouze na cestě tam a zpět,což je asi 5 minut od baráku.Pokud je třá tak hnusně,že holka ven nemůže(náledí,závěje) tak s ní chodí matka,normálně jí venčí jako každýho jinýho čokla,často též v oboře..nikdy sem tu čubu neviděla jinde naž v místě bydliště,vlastně nevim na co jí ta holka má,možná aby se vůbec dostala ven..ale ta se má dobře..Ta druhá v zásadě podobný,na volno též normálně chodí,spíš asi "pomáhá" doma..
jinak použití psa k léčbě člověka bez hlubšího vztahu mezi těma dvěma se mi hnusí stejně jako vám nevim proč by se měli zvířata tak zneužívat ve prospěch pána tvorstva ale zas je dost případů kdy ty dva jedou na stejný vlně a dotyčnej prostě nemá psa jako pomůcku,ale jako partáka a kámoše stejně jako my..tam mi to tak neva bo omezení pro psa sou dost malý..

Eninka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 10:04
- Nahlásit

Psíček

ty máš teda názvy

Pumpa
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 10:05
- Nahlásit

Baico
jo ty sem taky myslela, no jo, no, šikovný ruce

Marush
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 10:05
- Nahlásit

Baico
že Falco se má fakt dobře, volného pohyb má opravdu dost, je členem rodiny. A ž od začátku je jasné, že až odejde do "důchodu" tak zůstane doma. Stejně jako jsou hovada mezi zdravími, tak sjouhovada i mezi postiženými, co mají psa. Nelze prostě paušalizovat. Což ofšem nemění nic na tom, že vycvičit asistenčního poníka je zvěrstvo. Kůň je jiný typ zvířete než pes. Jestli je to opravdu od Helppesu, tak to značí, že se tam už definitivně zbláznili

Šak to jsme řikali, že to bude člověk od člověka u postiženejch, každopádně si stejně myslim že je to celkově dost týrání a zneužívání zvířat...a poník to vůbec nechápu jak se může vycvičit, to je už sajsfikšn mi příde

Psíček
ahoj holky, je tu dneska tlačenka?

už to zas začíná? skoro nikdo se s tebou neba a když začneš jet píčoviny,tak už pak vůbec nikdo...

Baico
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 10:08
- Nahlásit

Marush
každopádně si stejně myslim že je to celkově dost týrání a zneužívání zvířat..
No tak kdyby jsi to vzala do důsledku, tak to je téměř veškerá činnost člověka, která je spojená se zvířatama.
Pumpa
jo ty sem taky myslela, no jo, no, šikovný ruce
No teď bych potřebovala sehnat někoho, kdo by mi něco podbnýho spíchnul za rozumnější peníz.

Marush
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 10:09
- Nahlásit

davidkova renata
jinak použití psa k léčbě člověka bez hlubšího vztahu mezi těma dvěma se mi hnusí stejně jako vám nevim proč by se měli zvířata tak zneužívat ve prospěch pána tvorstva ale zas je dost případů kdy ty dva jedou na stejný vlně a dotyčnej prostě nemá psa jako pomůcku,ale jako partáka a kámoše stejně jako my..tam mi to tak neva bo omezení pro psa sou dost malý..

a právě by na to měly bejt nějaký pravidla že jo, aby ho nemohl dostat každej invalida/slepec....ale ten kdo prokáže že se k němu bé chovat dobře...ale nevim jak to udělat.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 10:11
- Nahlásit

Baico
kdo by mi něco podbnýho spíchnul za rozumnější peníz.
nevim co chceš spíchávat,ale co ta švadla s westama, je strašně milá a čikovná,se jí voptej

Marush
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 10:12
- Nahlásit

Baico

No tak kdyby jsi to vzala do důsledku, tak to je téměř veškerá činnost člověka, která je spojená se zvířatama

No to je taky fakt...mně spíš šlo o ty pravidla nějaký.

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 10:12
- Nahlásit

nazdar blázni

ach jooo už aby byly prázdniny

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2011 10:13
- Nahlásit

Zdar asistentí, tag co zas děláte, koho zas prudíte
Náš Velký pan Dozák má velké sklony k tomu být asistenčním dozem, jeho asistence se ovšem omezuje ze 100% jen a pouze na mě, takový kraviny, jako sundávání ponožek, nošení všemožných věcí ho děsně baví. Ke všemu ještě "léčí", když je mi blbě (on teda dokáže se občas přemoci a "léčit" i někoho jinýho, ale hooodně si vybírá).
Je to takový "doktor v bílém plášti"
V diskomfortu u toho nejni, akorát se teda děsně blbě tváří u toho
Myslím, že by to byl dobrý asistenční pes, kdybych mu čas od času dovolila někoho rozškubat na malinkatý kousíčky.
Prostě, jak by řekla Gerda je to dobrý pes

<< 1 ... 8568 . 8569 . 8570 . 8571 . 8572 . 8573 . 8574 . 8575 . 8576 . 8577 . 8578 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání