| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:05
- Nahlásit
Ppjotra
ja uz jsem to prave psala tam v tematu diskuzni forum...maso nam neslo....chci ho znova ozkouset az se trochu vykrmi....
tak ho zkus třeba jen dát do mikra na třeba nevím 3 minuty aby se " zatáhlo " neznám psa co by nežral maso
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:05
- Nahlásit
zuzanarosakova
Hááálooo, tak mám těm čoklům házet to chlupatý nebo něco jinýho???
Seš úplně nevíc blbá,já si teď leštím monitooooor!!!!!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:08
- Nahlásit
jablunka
Seš úplně nevíc blbá,já si teď leštím monitooooor!!!!!
jako to byl úpa vážně míněnej dotas!
all
děcka piju víno a jak nic nežeru, tak jsem už úpa na mol
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:09
- Nahlásit
kejtlin
neznám psa co by nežral maso
já o a neni jich málo..je to smutný ale je to tak
Ppjotra
hele jak píše kejtlin,esi je granulovej,nezná to a musí si zvyknout..já bych teda mikrovlnku nevolila,normál bych to krátce povařila,něco pěkně vonavýho,jen aby to chytlo šmak a uvidíš, pěkně ten vývarek k tomu..určitě to pude, nejsi první ani poslední..žere jen grancle nebo dáváš třá kosti nebo tak? rohlíky dávej,klidně je mázni ,třá i tim sádlem
|
Ppjotra
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:11
- Nahlásit
kejtlin
prali jsme se s tim na milion zpusobu....nikdy ji to nejelo, fakt ne, a kdyz uz tak po tom s.ala chudera div se nevys.ala z podoby...ze z velky cerny by byla mala bila
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:12
- Nahlásit
datli
kuji paní. Nemám pocit, že by to až tak úplně sedělo. Nemám touhu po lenošení, ani nechuť k práci,ale jsem imrvére děsně unavená. Taky nemám pocit nejistoty a úzkosti, nicméně nadměrnou konzumaci potravin mám teda velmi Čili zhruba polovina příznaků sedí tak to zkusím
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:15
- Nahlásit
Ppjotra
pošli tu fotku ať vidíme essi je fakt hubená, nebo essi je to tvůj subjektivní dojem. Už mi teda prošly rukama mraky psů, ale nestalo se mi aby někdo nechtěl maso . Nechtějí určité druhy - třá Rozárka nenáviděla ryby a prostě je nežrala. Ale např. kuřecí si klidně vzala...
|
datli
Člen |
- Nahlásit
Biluškatak to ne,najdem něco dalšího.jindy.Prvně srovnáme konec týdne,ju?
ináč né na hubnutí,ale pro ten tip lidí,co jsou kusbaby a nemaj chuť něco dělat a žerou
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Ppjotra
a kdyz uz tak po tom s.ala chudera div se nevys.ala z podoby...ze z velky cerny by byla mala bila
no to musíš postupně přecházet někerej pes to nesnese tak hrc prc,kor dyš je granulovej úpa ..tak něco ráda má ale ne? krom granclí..
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
Ppjotra
ani vařený jí nechutná jo?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:21
- Nahlásit
Ahoj všichni, nic nestíhám tak gratuluji PaWlince k svátku a posílám jí dort na vídeju aby viděla jak se dělá.
http://www.loupak.cz/video/umeni-a-respekt/7503-bo rec-vyroba-narozeninoveho-dortu?thx=Petulka24&ref= nf
a pak tedy kapku vína
Co jinak, jak se máte???
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:23
- Nahlásit
davidkova renata
no to musíš postupně přecházet někerej pes to nesnese tak hrc prc,kor dyš je granulovej úpa ..tak něco ráda má ale ne? krom granclí..
sem v životě nedělala nic postupně. U nás je to jak f kriminále - přijde nový pes - odbleším, odčervím, vyfasuje jméno, misku,obojek, pelech a je . večer se fasuje menáž, do misky hodím to co jsem zrovna rozmrazila (kolikrát ani nevím co to je, bo se mi věčně sloupávají nálepky ) a je rád, že žere . V životě se mi z toho žádnej neposral. Ofšem je fakt, že ke mě přicházejí z ulice a od různých terorizátorů a jsou zvyklí žrát odpadky a tak. Tudíž hovězí hrubomleté jim musí připadat jako mana nebeská
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:28
- Nahlásit
Ppjotra
a co třeba sardinky? Pokud je granulová, nalejt jí na grancle tuňákovou konzervu? U toho masa to srandění chápu, zkoušela jsi i nepraný držky? I vemeno je snad hodně výživný... Jinak i já znám čokla, kterej prostě nežere a vypadá jak z týrárny, kamarádka už se s nim skoro stydí chodit ven, neni snad dne, aby někdo neremcal, že psa týrá...ale čuba prostě nežere, vim, že ta ženská by e rozkrájela, aby jí dala, co by jí chutnalo, čuba si prostě vezme jen na zachování životních funkcí a šmidra. Když jí na louce náhodou chutná nějakej pamlsek (čoklové tam louděj v řadě a tim se i hecujou do žraní), nechává nás, abychom jí tim naládovali.
Už sme domki, zas byl míčkobjěch, i Mařena letěla jako šíp savanou.
Marush
Jsem mezi sociálem a byrokratem asik. Jsem nerozhodná a vy ste kreténi.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:29
- Nahlásit
Biluška
nestalo se mi aby někdo nechtěl maso
hele mařena v začátku prchala od syrovýho řízku. Vyměnila naklepanej řízek za slupky od brambor, chodila je mámě krást, když loupala brambory. Fakt maso nechtěla.
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:31
- Nahlásit
Biluška
V životě se mi z toho žádnej neposral.
Pani já zas dyž si spomenu na pakoní mládí jak nám na sk véstavě zdělili že pes vypadá dosti podvyživeně a pakůn žral a dycky se pak vys...z podoby bylo to depresívní velmi A co pytlů granclí se v něm akorát ohřálo něž sem zjistila že existují grancle co maj 87%stravitelnost a nenjsou z vobilí kukuřice a soji a dokonce viděli náký maso a nezrujnujou mi konto to byla velkofuška najít
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:33
- Nahlásit
Zdar sekto, koukám, že máme dalšího návštěvníka, nebo člena
Ppjotra
tě tu vítám, ale bacha na nás, prej kolem sebe šíříme zlo
Co furt děláte, co novýho, okamžitě udělejte někdo vejcuc, dík
Já piju vínko, čebrený a dobrý
|
Ppjotra
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:35
- Nahlásit
zuzanarosakova
ani vareny....ona jako krapitek vzdycky sezrala ale druhej den uz to nechtela...treba drubezi nechce vubec, hovezi jo ale taky jen porejpat a dost...tedkonc jsem rada ze aspon zere ty grancle...ona je holt nezravka...vet rikal, ze je pekna, stihla, atleticka....ale nikdy nevazila min nez ted. Jen kdyz byla rostouci, nohaty stene.
Potrebuju aby se dostala aspon zpatky na tech 27 kilo, potom planuju zase pomaloucku pridavat masiko a zkusit postupne granule odbourat. Ted ale vazi jen 24,5 kila a nechci aby hubla dal....
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:37
- Nahlásit
Gerda
Jsem mezi sociálem a byrokratem asik. Jsem nerozhodná a vy ste kreténi.
No tak vidiš,jak sis to pěkně zanalyzovala
|
Ppjotra
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:40
- Nahlásit
Eldoguero
to je v klidku ja jsem taky zloun...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:41
- Nahlásit
Eldoguero
Co furt děláte, co novýho, okamžitě udělejte někdo vejcuc, dík
šíříme zlo, co bysme dělali. Třá já sem dneska nabourala vlaky na Rokycansku . A to, prosím pěkně, pouhou silou vůle
Pakunobecny
a pakůn žral a dycky se pak vys...z podoby bylo to depresívní velmi
neznám. Fšichni moji psi jsou po mě - sežerou rohlík vážící 80g a přiberou 2 kila Taková fyzikální záhada
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:45
- Nahlásit
Gerda
Jsem nerozhodná a vy ste kreténi
tak to je taky dobrý diagnóza
šíříme zlo
Mně se dneska nic špatnýho nepovedlo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:49
- Nahlásit
špym a špym, bo musím ráno brzo fstávat
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:50
- Nahlásit
Ppjotra
to je v klidku ja jsem taky zloun...
ok, tak to sem zapadneš
Hej, lidi píšu si na fb s nějakým argentincem (jako né psem vy vyndaný magoři, ale s chlapem z argentiny) a španělsky a víte co je na tom nejlepčejší, že vůbec neumím španělsky, umím jen trochu anglicky a to zas neumí von
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:56
- Nahlásit
Marush
gde se flákáš Gustave? co děláš?
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 21:59
- Nahlásit
Eldoguero
http://www.prekladactextu.cz/ nastav si z češt do čeho chceš překládá výborně umí i sypanej čaj
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 22:01
- Nahlásit
Eldoguero
napiš mu schválně pendejo...nebo jak to bylo....cabron....
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
gde se flákáš Gustave? co děláš?
Právě jsem urobila prezenčku a du se psom ty smrade! Jako viděla jsem díl Sízra kde nějaký dva gejové měli 3křížence čivav a normálně je nikdy nevenčili...prej jsou malý,my mysleli že nemusej chodit ven a ty psi normálně nikdy nebyli ani na ulici...a srali samo po celym baráku..no konečná :blicísmajlik:
|
Pakunobecny
Člen |
- Nahlásit
ברד המדמנה לכתוב todle je třá-zdar žumpo píšu hebrejsky
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
Biluška
A tak pani, vy jste teda něco jako Velké zlo asi, že jo
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 22:05
- Nahlásit
Pakunobecny
překládám přes gooogle, ale dá mi děsně zabrat vymyslet jednoduše položený věty, aby to správně přeložil a hlavně vynechat žumpa-hantec
Gerda
co to má být? můj překladač to nezná
|