Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8568 . 8569 . 8570 . 8571 . 8572 . 8573 . 8574 . 8575 . 8576 . 8577 . 8578 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
hally001
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 22:07
- Nahlásit

ahoj lidi, neviděli jste dneska ve zprávách o prvním asistenčním koníkovi pro nevidomé? Já stihla jen závěr...zajímalo by mě která org ho "vyprodukovala"

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 22:14
- Nahlásit

Eldoguero
no tak mu to napiš ))) nééé, je to nadáfka.

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 22:20
- Nahlásit

hally001
prvním asistenčním koníkovi pro nevidomé
No tak to je luksus huž nemusí chodit bé se vozit já to chápu dyž sou asistenční opice a nemůžou si je vynachválit a kůn je citlivé zvíře akorát si nedovedu představit koňě v knihovně nebo kauflandu třá

hally001
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 22:24
- Nahlásit

ne to je ta falabela-zřejmě..prostě velikost dogy..jen mě zarazilo co je to za kravinu dávaT DO MĚSTA KONĚ, ač je to minikůň, stejně je to kůň a já už vidím nějakýho chudáka lézt s ním do tramvaje...jako přece kůň se vysere a vychčije všude...proto mě zajímala ta česká org. která si udělala takhle ujetou reklamu, protože to fakt vidím jako pěknou magořinu

Venta
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 22:24
- Nahlásit

Pakunobecny
akorát si nedovedu představit koňě v knihovně nebo kauflandu třá
proč ne? u nás se teď celkem jede Pipi dlouhá punčocha a tam kůň normálně chodí i po baráku

hally001
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 22:27
- Nahlásit

Venta-máš pravdu..jsem moc negativní, úplně jsem zapomněla na toho "džek rasla" co sedí na gramofonu, akorát tady v tý republice je zmršenej chov a znám dost majitelů, který jsou nasraný, že ten jejich na gramofonu sedět nechce a...

Marush
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 22:30
- Nahlásit

Venta
proč ne? u nás se teď celkem jede Pipi dlouhá punčocha a tam kůň normálně chodí i po baráku

jistě po vile vile vilekule

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 22:33
- Nahlásit

hally001
.zajímalo by mě která org ho "vyprodukovala"
Helppes,teta.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 22:34
- Nahlásit

Marush
jistě po vile vile vilekule

já třá chodim nakupovat do Billy Bilekuly..

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

Gerda
aha, tak huš chápu, proč to nedává překladač
ty, ty, ty pani - zase šíříš chaos, že a do vlastních řad
hally001
to je blbost né

Pakunobecny
Člen
- Nahlásit

Venta
tam kůň normálně chodí i po baráku
Tak jako i ten slepec ho bé muset někde parkovat že jo akorát esli to budou náký stáje bé blbý dyž se přechytí třá po ránu takle

hally001
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 22:38
- Nahlásit

jablunka-to si děláš prdel...a jako to bude asistovat někde ve městě...dyť je to týrání zvířat...i těch slepců...je to totální kravina...dokážeš si to představit? Jenom naplnit potřeby toho koně, protože je to pořád kůň..ač je pětinovej...a dneska jsem byla u koní a Věra mi říkala, že si myslí, že do tý tramvaje nevyjde ale skočí...a že se tam vysere je přesvědčená...hovadina na entou

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 22:40
- Nahlásit

hally001
-to si děláš prdel.
nedělám
A vůbec si to nedokážu v reálu představit.

Pakunobecny
Člen
- Nahlásit

Hééj v autobuse je v poho hélé http://tn.nova.cz/red/zajimavosti/misto-kone-vodi- zenu-slepecky-ponik-je-lepsi-nez-pes.html

hally001
Člen
- Nahlásit

je to jako s těma prasatama...jsou sice zakrslý, ale mají stejný potřeby jako normální čuníci...jinak Blaženoprase mi asistuje celej den. No to mě vytočilo s tím koněm...oni už lidi asi nevědí coby...a to bude jako s tím slepcem bydlet v paneláku a ...ty vole

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 22:43
- Nahlásit

hally001
bude jako s tím slepcem bydlet v paneláku a ...ty vole
Šíš v kočárkárně tam se toho vejde mrkvičky do vláčku a už valí

hally001
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 22:46
- Nahlásit

Pakunobecny-no je fakt že sem nasraná...nechápu co je k tomu vedlo. Psi se osvědčili...a halvně kůň je stádový zvíře a trpí v samotě-tedy bez jiného koně...zlomený zvíře..serou mě

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 22:47
- Nahlásit

hally001
Pakunobecny
jablunka

já teda nevim, ale mě serou i ty asistenční psi. jednou jsem viděla pořad o nějaký pani, co má postiženýho syna a jak tam mluvila o psu, kterej jí toho syna defakto rozhejbal, to mi bylo na blití..

Marush
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 22:49
- Nahlásit

zuzanarosakova
já třá chodim nakupovat do Billy Bilekuly

já zas do hypernohy!

Venta
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 22:50
- Nahlásit

zuzanarosakova
já třá chodim nakupovat do Billy Bilekuly..
No vidíš, tam by se kůň vyloženě hodil

Marush
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 22:51
- Nahlásit

zuzanarosakova
já teda nevim, ale mě serou i ty asistenční psi. jednou jsem viděla pořad o nějaký pani, co má postiženýho syna a jak tam mluvila o psu, kterej jí toho syna defakto rozhejbal, to mi bylo na blití..

jak vo něm mluvila? Mě teda taky serou,protože je nutěj dělat některý věci,co se mi zrovna nelíbí. Dávala bych je jen postiženejm co maj vztah ke zvířatům...jenže to je nereálný.

Venta
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 22:52
- Nahlásit

Marush
Dávala bych je jen postiženejm co maj vztah ke zvířatům...jenže to je nereálný.
To by bylo dobrý. Já jeden čas dost často potkávala slepej pár s tlustou asistenční labradorkou a přišlo mi, že jí ani moc rádi nemaj Je mi těch psů vždycky líto

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 22:55
- Nahlásit

Marush
jak vo něm mluvila?

žil s nima, aspoň jsem to tak pochopila, že to je jakoby jim přidělenej pes. ne takovej ten, co dáchází jen. Byl furt v předsíni, kromě toho, když se na něm to dítě polohovalo. Ona o něm mluvila stylem: polohuju ho na psovi, cvičení se psem mu pomáhá, nikdy nepadlo jméno toho psa, prostě tam byl jen jako nářadí pro toho postižence. nechutný..

Eninka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 22:56
- Nahlásit

Venta

však těch případů je plno, co asistenční psi jsou bráni svými "páníčky" jako pomůcka, sluha, poskok, prostě věc. Nemají vztah ke zvířatům a tak se k nim i chovají. Byla o tom i reportáž v televizi. Kopou do nich, cukají s nima, řvou na ně, a mnohdy si na nich vybíjí svůj handicap... někteří

Marush
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 22:59
- Nahlásit

Venta
To by bylo dobrý. Já jeden čas dost často potkávala slepej pár s tlustou asistenční labradorkou a přišlo mi, že jí ani moc rádi nemaj Je mi těch psů vždycky líto

Právě, já taky viděla slepce měl toho psa vyloženě jako nástroj a ne jako kámoše, vadí mi to. Ale jak je možný že ho maj doma a nezačnou ho mít rádi...nerozumim tomu...navíc jim tak pomáhá,žádnej vděk nic. , navíc se ty psi učej brát do pusy klíče a jiný kovový věci a další věci co jsou dost proti přirozenosti...nevim

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 23:00
- Nahlásit

Eninka
Venta
Marush

jednou jsem četla hezkej článek, že slepej pán měl vodícího psa a on mu oslepl. A on ho měl rád, tak si pořídil novýho a toho slepýho si nechal a ten novej je vodil oba. Ale takovejch případů je málo bohužel

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 23:03
- Nahlásit

Marush
proti přirozenosti to je, ale řekni to Velkému panu Dozákovi, ten magor mi podává klíče (cokoliv kovovýho), sklenici, list papíru a to ani nejsem retard (pšt, mlčte, to sem teď nepatří ) a nutno podotknout, že ho to děsně baví
Zkusím vyhrabat fotku, jak aportuje lahváče

Marush
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 23:04
- Nahlásit

Eninka
Byla o tom i reportáž v televizi. Kopou do nich, cukají s nima, řvou na ně, a mnohdy si na nich vybíjí svůj handicap... někteří

Hmm,tak toho bejt svědkem,tak de invalida z vozejku a slepec příde vo hůl ...ješíš zas příde psíček a bé mi spílat jak se posmívám postiženejm , ne ale beze srandy tak todle by ale mělo bejt nějak ošetřený a mělo by se kontrolovat jak se o ty psy staraj...nebo by ty psy měli bejt naučený že když se kn im třá slepec bé hnusně chovat zavedou ho doprostřed D1 a vodejdou

Eninka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 23:04
- Nahlásit

zuzanarosakova

jo, takovej případ je výjimka. Zaplaťpánbůh i za to, ale pokud je postiženej člověk nepejskař a najednou se ocitne v této situaci, tak buď najde k tomu psu i ten vztah, nebo nenajde. Je to smutný, ale zájmy člověka v tomto případě jsou nadřazeny zájmům psa. Jde o pomoc člověku, ale mnohdy za cenu útisku pro toho (taky živého) tvora.

Marush
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 23:06
- Nahlásit

Eldoguero

proti přirozenosti to je, ale řekni to Velkému panu Dozákovi, ten magor mi podává klíče (cokoliv kovovýho

tak pan dózák je vyjímečnej taky že!

a to ani nejsem retard (pšt, mlčte, to sem teď nepatří

ale von si evidentně myslí že seš,proto ti to nosí,to dá rozum

<< 1 ... 8568 . 8569 . 8570 . 8571 . 8572 . 8573 . 8574 . 8575 . 8576 . 8577 . 8578 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání