| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 11:01
- Nahlásit
Baico
kdo je Velký Zen
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 11:03
- Nahlásit
Brý tro před chvilkou málem skonala hmyzáček byla uvázaná před trafikou a mohla cca50cm do chodníku ůpa vožralej magor jel na kole slyším kvikot pak děsně moc sprostých slov vona jak chuděra chtěla za mnou tak napla vodítko a von ho bud přejel nebo ju nakop nevím říkat mu že po chodníku se nejzdí na kole bylo zbytečný páč byl vožralej a byl napaden obrovským velkým psem při jízdě na kole(hmyzák godzila to je všem jasný)nic se nestalo ale nakrkla mě trafikantka páč mu přizvukovala jak je to nevychovanej pes(mocsprostýsmajl)příště tam postavím pakoně to se podiví teda
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 11:03
- Nahlásit
Baico
něco pro nás:
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 11:05
- Nahlásit
Baico
BTW teda to jsem fakt nevěděla že to je "TA" bílá hora ale je fakt že já mám vzdělání v dějáku tak mizerný že z toho často plynou takovýhle "trapasy" ... já totiž nemám dějkák jako takovej, když nepočítám základku kde jsem se flákala, pak už jsem se učila jen dějiny umění a literatury a bohužel nebylo na co stavět když nebyl ten děják
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
Alexa
můžeš mi vysvětlit proč voblečení velikosti až 58 voblíkaj na vychrtliny???????????????????????????????? essi je to známá tak se jí voptej
myslim že to fotěj tlusčí než normální modelky,klasický hadry taky předváděj hubenější než jsou norm.štíhlý ženský... já tu holku znám spíš přes kámoše, nevim jaký tam maj hadry(ale vypadaj celkem slušně)...v HMku se narvu do 42/44 a věci jako plesový šaty nenosim vůbec, to bych asi na sebe těžko sehnala...
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
Baico
určitě byl, prý k tomu dával ještě nějakej ftipnej popisek, jsem se ho raději ani neptalal jakej
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 11:06
- Nahlásit
Eldoguero
kdo je Velký Zen
Mates
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 11:07
- Nahlásit
Eldoguero
kdo je Velký Zen
Mates
Jednou možná, ale teď určo ne, Grineček má teď vrchol energyje
Já takhle vydržela cukat 5 let a dýl to fakt nešlo
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 11:08
- Nahlásit
MarushAlexa
můžeš mi vysvětlit proč voblečení velikosti až 58 voblíkaj na vychrtliny já mám dvoje elastický dlouhý a prostě se natahujou podle momentální šířky vsunutýcho člověka krásný dlohý bledě modrý a eště tím jak stahujounatahujou zužujou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 11:10
- Nahlásit
Pakunobecny
vožralej magor jel na kole slyším kvikot pak děsně moc sprostých slov vona jak chuděra chtěla za mnou tak napla vodítko a von ho bud přejel nebo ju nakop
no tý kráááso tak to by mě jeblo,trafikantce večer narvi fteřinový lepidlo do zámku,aby neměla čas sledovat nevychovaný psy
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 11:10
- Nahlásit
Pumpa
něco pro nás
Ty si blbkááá! By mě rodina ženich, která mi přijde celkem bez smyslu pro humor ukamenovala
Ale fakt vážně uvažuju o tom,že si něco ve stylu těch šat nechám ušít. Abych taky měle něco do společnosti, kdyby mě náhodou někdo někam vyvez
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 11:12
- Nahlásit
Marush
Baico
dík
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 11:14
- Nahlásit
Baico
Jako jo, chtěla bych hlavně než jsem si Grina pořídila ale už bylo jasný že bude BŠO, tak jsem si to představovala jako že si až čubí odejde pořídim k BŠO čubičku jinýho plemene, ale teďkom už je jasný, že to bude zase BŠO a možná že to bude kluk ale zatim platí že až čubí odejde, protože je to nevrlá postarší dáma a jeden Gríňa jí stačí
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 11:14
- Nahlásit
Pakunobecny
já mám dvoje elastický dlouhý a prostě se natahujou podle momentální šířky vsunutýcho člověka krásný dlohý bledě modrý a eště tím jak stahujounatahujou zužujou
No to je jistě možný vzít si šaty z elastanu...ale spíš jako vtipná vložka třá nějaký party...něbo kdybych chtěla jít na maškarní za jitrnici nebo za tlačenku, ale to bych šla jedině s psíčkem...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 11:16
- Nahlásit
Pakunobecny
příště tam postavím pakoně to se podiví teda
no kdyby tam byl pakůˇň tak ho vobjede velkym obloukem
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 11:17
- Nahlásit
Baico
tu:http://www.adamis.cz/
Tam jsem byla několikrát - tedy v Průhonicích -v prvním patře vpravo (doufám, že je to ono) a na veškeré příležitosti tam vždycky něco měli.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 11:17
- Nahlásit
Marush
něbo kdybych chtěla jít na maškarní za jitrnici
V mém případě by to bylo spíše jelyto
Grin
je jasný, že to bude zase BŠO a možná že to bude kluk
No jasně, je krásný mít jednoho bělouše, ale ještě lepší mít bělouše dva
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 11:18
- Nahlásit
Marush
kdybych chtěla jít na maškarní za jitrnici nebo za tlačenku, ale to bych šla jedině s psíčkem...
gde je psíček?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 11:18
- Nahlásit
Lola1
na veškeré příležitosti tam vždycky něco měli
Kouknu se tam, ale asi si fakt nechám ušít ty korzetové šaty.
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 11:20 - Změnil/a: Pakunobecny
- Nahlásit
Marush
ale spíš jako vtipná vložka třá nějaký party...něbo kdybych chtěla jít na maškarní za jitrnici
vono to nevypadá zas tak děsně jako už ten střih dává možnost ůschovny http://www.e-saty.cz/dlouhe-cerne-elasticke-saty http://www.e-saty.cz/cerne-spolecenske-saty-raseni -v-pase
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 11:20
- Nahlásit
Baico
ještě lepší mít bělouše dva
jako mít jednoho krysaříka ajednoho bělouše je taky dobrý lidi to rozesměje
BTW včera u chovatelky jsme měřili a máme 66 cm
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 11:21
- Nahlásit
Lola1
gde je psíček?
šel se voblíct,jden na bál já za jitrnici,von za jelito...za chvíli razíme
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 11:21
- Nahlásit
Eninka a Psíček
jaká byla svatební noc?
all
zase nedřete?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 11:22
- Nahlásit
Pakunobecny
vono to nevypadá zas tak děsně jako už ten střih dává možnost ůschovny
Jo takleeeee,tak to jo to i podobný šaty mám,ty vypadaj fajn...
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 11:25
- Nahlásit
Marush
u těch druhejch píšou pro sylnější postavy jako fakt dyž sem se na plese přežrala guláše z divočáka tak sem si předsunula kabelku před břích a zhrdě vyztačenou hlavou sem vyplula odložit kousek zvěřiny do přírody a jelo se dál
|
Eninka
Člen |
- Nahlásit
Marush
gde je psíček?
šel se voblíct,jden na bál já za jitrnici,von za jelito...za chvíli razíme
můžu se přidat a jít třeba za tu tlačenku, když jste mi vyfoukli jitrnici a jelito?
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
Pakunobecny
Nevim nevim s tím pakoněm, známýmu takhle přejel degen na kole (taky jel po chodníku, ale nebyl vožralej, jen úplně blbej) čubě NO přední packy. Už nevím proč ležela na chodníku, na někoho nebo na něco tam čekali, buďto na bus (tramvaj...) nebo na někoho, teď huš netuchám. Čuba prej ležela u kraje (dál od silnice) a jel kol kolem nějakej postpubescent a tak nějak jí přehlíd a přejel jí přední tlapky
Prej mu ale ani nedal do držky, bo si ten tatar o metr dál rozbil hubu sám, jak se samo lek, tak napálil do koše odpadkovýho nebo lampy veřejnýho světla
Řekla bych, že od tý doby asi jezdil už jen po silnici aspoň nějaký čas
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 11:27
- Nahlásit
Eninka
no ale na mě nezbylo už vůbec nic
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2011 11:29