| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 09:31
- Nahlásit
pawLINka
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 09:31
- Nahlásit
Pumpa
to se dělá dávát lidem ke svátkům nakrojený dorti?
zatímco nakrojení psi jsou v pohodě??????????? ))) Pumpice! Doufám, že do Mrdic jedeš a počítáš s tím.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 09:33 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Hurá!! Právě mi psal zlatovláska, že bude pravidelně dojíždět do Zlofse!! To je v naší současné situaci, kdy nevíme, jak to pan velký Zen vidí dál s svým působením u nás. Nebo on to možná už ví, jen jaksi není schopen podat relevantní info
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 09:46
- Nahlásit
Baico a mě zas psal, že se jede podívat na celý víkend na nožní maliny do Petrovic za Hradec
ale že bude pravidelně za barákem mám velikou radooost
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 09:53
- Nahlásit
Crysa
a mě zas psal, že se jede podívat na celý víkend na nožní maliny do Petrovic za Hradec
No to mě taky a jestli prej jedem taky, tak jsem řekla, že skoro všichni jedem do Dobříše. Ale od příštího týdne prej je připravenej dojíždět. Bude sper, když budeš jezdit, aby se mu to ježdění vůbec vyplatilo.
Ji jinak si myslím, že pokud se budou příští rok Rybníky konat, tak po naší hromadné ávštěvě se to už bude jmenovat Žumpa dog šou
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 09:55
- Nahlásit
ježíííííš no jo, pavluši maj dneska svůj velký den!
pawLINka
Monty mě předběhla, taky jsem ti chtěla poslat soby
takže ti nic nepošlu, enem ti popřeju všecko úplně nejlepší, ať tě sabijáci nesabijou a hodně sil na to všecko!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 09:56
- Nahlásit
bonc
Monty měla soby včera, tak ať si Pavlínka taky užije
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 10:15
- Nahlásit
Pawlinka
vše nejlepšejší k svátku
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 10:18
- Nahlásit
Baico
já bych taky jezdila na zlatovlásku k vám, ale nevím zda můžu.....
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 10:18
- Nahlásit
makrel
včera mi velký bratr vymazal můj příspěvěk, byl v cizím jazyce, nikoho neurážel jednalo se o parodii mluvy tzv.afroamerické kultury z gheta, užité ve smyslu imaginární odpovědi britskému IT odborníkovi...od Adydasa...ale bohužel byl v tichosti smazán...bojím se, že mě sleduje štázi, jsem velmi paranoidní osoba a toto mi nedělá dobře
all
čis,jatýrka opěj cajk..kdo mě pozve na panáška?
pawlinka
secičko nej!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 10:19
- Nahlásit
Baico
Znamená to,že mates už do Zlofsi jezdit nebude,nebo to špatně chápu?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 10:19
- Nahlásit
Marush
čis,jatýrka opěj cajk..kdo mě pozve na panáška?
jáááááááááá
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 10:24
- Nahlásit
Monty
jáááááááááá
oukej,oukej,děkuji za pozvání...jako takže to bylo fakt z chlastu evidentně...chi,chi , ale tvrdej huš nesmim asik,radši víno,protože to v malých dáfkách neškodí v jakémkoli množství!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 10:27
- Nahlásit
Marush
vajno s tebou pít nebudu
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 10:27
- Nahlásit
Serete na mě jak na placatej šutr jo?! Jako zkusim teda dotaz zvopakovat, a budu ho vopakovat na každý stránce, dokáď mi někdo nevodpoví... páč je to životně důležitá záležitost
Sim vás, kdo se v tom aspoň trochu vyznáte, můj šitskej foun podporuje GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900. Růžovky mi včera zaktivovali GPRS/EDGE/3G. To asi nebé fungat což? Ať tam nejdu zbytečně ze sebe dělat debila
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 10:31
- Nahlásit
Marush
ahoj, že tě vidím, našla jsi včera Psíčkovo vysvětelní na ty mrtky? Já teda doufám, že si nedělal srandu, ale jestli ne, tak mám vysvětlení i pro jméno paní Mrtkové, která nás má na starosti na našem městským úřadě. Ale jestli si srandu dělal, dostane do nosa kokosa
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 10:34
- Nahlásit
čus tydýti,proč svítí dyš to nepotřebuju??? fčil mám duchovní trojma
sem to prlítla prej se mám distancovat od čehosi toš se dystancuju od ..doplnte si sami
bonc
čus zlato,užs to pořešila??? a máš tu pevnou?? esi jo pošli mi číslo emylkem!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 10:35
- Nahlásit
Eninka
ahoj, že tě vidím, našla jsi včera Psíčkovo vysvětelní na ty mrtky?
Tohle strašně důležitý vysvětlení jsem četla,zaznamela do svýho archivu o Psíčkovi, udělala tabulku, zprůměrovala a výsledek zanesla do análů svýho archivu, moc díky za upozornění.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 10:36
- Nahlásit
kejtlin
já bych taky jezdila na zlatovlásku k vám, ale nevím zda můžu.....
Proč bys nemohla?
Marush
jatýrka opěj cajk
Velmi gratulíruju pani. Pozvu tě v sobtu v Rybníkách, když nebudeš vodičovat.
Znamená to,že mates už do Zlofsi jezdit nebude,nebo to špatně chápu?
Asi tak, to zřejmě ví jen on sám. Na můj mail s přímou otázkou mi ani po 14 dnech nepřišla odpověď. V neděli by měl přijet, tak snad to z něj dostaneme a případně se domluvíme, co ude dál.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 10:38
- Nahlásit
Marush
zanesla do análů ...
...sem se lekla, než jsem to dočetla celý
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 10:38
- Nahlásit
Baico
Proč bys nemohla?
no po tý poslední akci, že tam žumpa vlastně nesmí.....
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 10:39
- Nahlásit
Baico
Asi tak, to zřejmě ví jen on sám. Na můj mail s přímou otázkou mi ani po 14 dnech nepřišla odpověď. V neděli by měl přijet, tak snad to z něj dostaneme a případně se domluvíme, co ude dál.
já si myslim, že se to nakonec uklidní...je to jen otázkou času., v tom jsem optimista.
Velmi gratulíruju pani. Pozvu tě v sobtu v Rybníkách, když nebudeš vodičovat
děkuji ti převelice, to asi budu,navíc nevim jestli tam vůbec pojedu..ale jestli mi někdo pohlídá čupakábru tag jo
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 10:43
- Nahlásit
Pawlinka
Všechno nej k svátku!
A co jinak, jaxe máte? Já dost dobře, zhubla jsem kilo
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 10:44
- Nahlásit
kejtlin
no po tý poslední akci, že tam žumpa vlastně nesmí
Buď v naprostým klidu. Od té šaškárny se scházíme v neděli max 4, a to ti normální a Žumpofans. Takže si s tím vůbec hlavu nelam.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 10:46
- Nahlásit
Marush
Musíš do Rybníka, budeš. Muj asistent s Šamponama, Imed ve slabý chvilce řek, že pojede a vystaví Rambíka, ale když jsem mu řekla, že nástup je v sobotu v 7:30, tak to okamžitě dementoval
|
Baico
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
Hele že tě vidím. Místo oběda skočím do toho zveráku. Jaký barvy chceš případně ty předváděčky?
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
Baico
Žumpofans
kdo to jé? teda kromě Psíčka and company
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 10:46 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
davidkova renata
pevnou vlastnim jenom v práci, což po 19 a o víkendech nebé moc platný... pořešila sem to tak že sem si včera pořídila yntronét do founa, kde mi samozř. nefungá páč mam šitskýho founa. Do tejdne bych měla mít lepčejší, takže budu mimo max do pátku (příštího) Pak přes mob (což bude megavopruz) až do doby než budu mít prašule na netbook, kterej budu moct mít připojenej tam kde je signál - tj. v práci a tak, ale doma prt. Takže zbejvá co nejrychlejš zchrastit nějakou pětku, což dřív jak v půlce listopadu nebé určitě.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 10:47
- Nahlásit
Baico
Buď v naprostým klidu. Od té šaškárny se scházíme v neděli max 4, a to ti normální a Žumpofans. Takže si s tím vůbec hlavu nelam.
tak tedy ok
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 10:47 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Crysa
Baico
mě taky ted psal že sou nožní maliny a kdo jede..to mi sere,bych nožní maliny dost ráda viděla.-(((
jinak doufám že v sobotu bé bílá hora a zloves v neděli nebo mám zas howno.-))
pawlinka
|