| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 21:47
- Nahlásit
Marush
dělej debile, jak?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 21:49
- Nahlásit
zuzanarosakova
dělej debile, jak?
debil si ty..normálně ho tam můžeš nakopírovat,ručně natáhnout nebo vložit/obrázek..si nejvyndanější degen tě řikám...
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 21:57
- Nahlásit
zuzanarosakovaděckáááááááááááááááááááááá a jak se vkládaj fotky do wordůůůů? dííík
pokud máš ten office novej, tak nahože Vložení (druhá záložka) - Obrázek ze souboru tj. pátá tlačítko
Pokud ten starej Office, tak stačí pod pravym myšítkem v nabídce Vložit obrázek
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 22:06
- Nahlásit
Zdrávas flundry, už sme takii domki, splníno, čuby šly chrápat s jazykama na vestě, Amála Mařenu inspiruje k míčkovýmu běhu, dokonce i k předhánění se, kdo doběhne proň dříve. Takže sme nejdřív velice snadno zlikvidovali Mařena, potom, když už Mařen ležel v trávě, i Amála. Již spějijou vobojó dvojó. Zrovna začínajijó dávat modrého sametu, zkusim se chvíli kókat.
Vestoskupina je ozkóšené, to je dobře, ale první se šije Lola, neb si to vymohla mejlovou žádostí. Zajímá mě, kdo se de zkóšet dál, krom mělniké skupiny, tu vim. Umřela mi po velké péči slečna azalé, soudruch Oldřich má velmi velké květy, jsem velkopěstitel. Biluše taky kvete, ale nějak se mi rozplizla. Nepodařilo se mi přihlásit moskevský festival, neboť mi soudruzi neodpovídají. Dále se mi podařilo přihlásit pobaltský festival, neboť to mají udělané víc pro blbce. A dále se mi podařila krásná výměna v zahradním pimpongu. V čtvrtek máme obrofskou mejdan v sadě, museli jsme tedy v pátek zrušit školení. Co se navigace týká, nejlepší je, když si celou trasu v maximálním zvětšení projedu na mapě, vytisknu si krizové úseky, domaluju si na ně šipky, vytisknu na A3 a v několika kopiích předám davítkové, která i přes to všechno neví, co máme dělat. Nyní již víme, že máme jet rovně a pak se uvidí. Jednou sem tak zabloudila...někde kolem úval..., že sem se rozhodla jet do kolína, kde vim, že je kruhák, na kterém se otočím, a pojedu konečně domů.
zuzanarosakova
vložit obrázek dej.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 22:23
- Nahlásit
Gerda
Biluše taky kvete, ale nějak se mi rozplizla
no ona je krapet rozpínavá, jsem tě asi měla varovat . U mě už se rozplizla přes půl zahrady a je celkem nezničitelná. I když jí řeknu "tady růst teda nebéš, švihej do svýho truhlíčku" a vykopu ji pryč tak si tam klidně normálně roste
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 22:23
- Nahlásit
Marush
Crysa
Gerda
huš sem to vložila, bude to pškná prezenčka dik
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 22:29
- Nahlásit
zuzanarosakova
huš sem to vložila, bude to pškná prezenčka dik
co to je za prezenčku?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 22:31
- Nahlásit
Biluška
no to vim, že se roztahuje, ale sem pěstitel, namotávám jí na tyčku, takže by měla mít krásnej kuželovitej tvar, ze ketrýho trčej kvítka. Ale ona mi nějak prořídává a v tom prořídnutí se rozplizává...jinak už je to Biluše 2, tu první sem v zimě omylem zabila, ale napadaly mi semínka do truhliku s krysantémkama, takže vzešly, jako féniks, teď je z nich Biluše 2. Až zabiju dvojku, bude trojka Je to moc milá kytka, děsně jí zalívám.
zuzanarosakova
Chroustal? Chroustal Joséé? ))) co robiš za prezenčku? Vrchnímu inseminátoroj?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 22:33
- Nahlásit
Gerda
Chroustal? Chroustal Joséé? ))) co robiš za prezenčku? Vrchnímu inseminátoroj?
Chróstal nerop srandu
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 22:33 - Změnil/a: zuzanarosakova
- Nahlásit
Marush
prezenčka konceptu na ty stránky zpíčený. Děsně mě to už jebe a Imed prej: já na tobě nevidim, že bys byla nadšená z toho vytváření toho webu, že bys to milovala! A já řikám no bodejť dyk už to uplně nenávidim, nejsem takovej magor jak ty abych milovala nějakej hovadskej web proboha!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 22:39
- Nahlásit
zuzanarosakova
Děsně mě to už jebe a Imed prej: já na tobě nevidim, že bys byla nadšená z toho vytváření toho webu, že bys to milovala! A já řikám no bodejť dyk už to uplně nenávidim, nejsem takovej magor jak ty abych milovala nějakej hovadskej web proboha!
Imed je vyndanej workoholik ty vole,to se nedá vůbec...von si f tom oupa lebedí....úchyl
|
datli
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 22:45
- Nahlásit
Biluška haha prej kvítko.No tož já ti teda pošlu během zítřka manuál k těm jedovatým kuličkám.Se říká,čím víc je to jedovatější,hnusnější,špinavější,efekt léčby je pak vyšší.Písnu ti to z práce,co a jak.du chrnět.mám nějak spánkovej dluh.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 22:47
- Nahlásit
datli
a ty jedové fujtajblíky už jsi poslala? Sem zapoměla hlídat pošťačku. Ale dneska přišly rodokmeny šelmyjí Ti ho nebudu posílat, vezmu ho do Kojetína, ju?
Špym a špym a nic nesyším
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 22:47
- Nahlásit
Marush
Imed je vyndanej workoholik ty vole,to se nedá vůbec...von si f tom oupa lebedí....úchyl
a ten Steve minule na večeři, ten polite as fuck, na mě : do you enjoy building up your new web, it must be so exciting! a já jenom I beg your pardon vole?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 23:10
- Nahlásit
Marush
takže já vkládám ty fotky těch skrínů do tý prezentace, různý typy setkaret nebo upozornění na zprávy na fcb, takový chci mít na webu taky ..a všude na těch fotkách mám otevřený lišty: Pro Davídkovou Renatu a Tajnou žumpu! To si daj vy webkonstrutéři až jim to pošlu
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 23:10
- Nahlásit
zuzanarosakova
už tu nejsi ty senilito?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 23:11
- Nahlásit
zuzanarosakova
..a všude na těch fotkách mám otevřený lišty: Pro Davídkovou Renatu a Tajnou žumpu! To si daj vy webkonstrutéři až jim to pošlu
nejvyndanější....opjet
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 23:27
- Nahlásit
Marush
nejvyndanější....opjet
já už to ale nebudu předělávat, jebu to, nenávidim to! prostě tam bude Davídková všude v tý prezentaci! může se pak vod toho distancovat, když bude chtít
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 23:29
- Nahlásit
zuzanarosakova
byl smazán můj příspěvek? Why?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 23:31
- Nahlásit
Marush
byl smazán můj příspěvek? Why?
nevim, zavolej do Hobitína
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 23:33
- Nahlásit
Marush
du spát už , čus bus
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 23:35
- Nahlásit
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 06:49 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
Kdo zase včera mazal a proč???
A jinak vám jdu říct, že se s váma budu bavit asi už jen dneska, protože od zítřka 2 měsíce budud makat na šílené zakázce
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 07:10
- Nahlásit
fstávat a makat lemuřice, dneska zase bude perný den
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 07:22
- Nahlásit
dobré ráno, vůbec není dobré.... včera se chlastalo u bráchy, už si připadám horší než makrelito
|
datli
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 07:27
- Nahlásit
no vstávám od kafe a mažu poslat jedy Biluši a hned pak do práce pro další jedovatosti.tak pěkně jedovatej den,ať jsme na stejný lodi!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 07:35
- Nahlásit
Monty
no to jsi protože já přes týden nepiju
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 07:35
- Nahlásit
Čus bus!
Můžete mi laskavě řct, kdo se spltl a poslal na mě bolest zad? Pokud jsem si to ofšem něčím zasloužila, tak mlčím.
A kdo zmutoval tu ptačí chřipku, to je opravdu majstrštyk.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 07:40
- Nahlásit
makrel
no jo, ale to zase vymysleli tatík s bráchou
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 07:43
- Nahlásit
ale snad mě zachrání cola, káva a čaj, je mi dobře, jen se mi chce strašně spát, bolí mě strašně v krku, ale nepřipadá mi, že bych vypálila bacila
|