| Autor |
Zpráva |
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:51
- Nahlásit
bonc
ani takovej ten třá týmobajlovskej nechytneš doma?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:53
- Nahlásit
pawLINka
když mě už ta potřeba komunikovat přes net strašně zasahuje do osobního života, se spoustou lidí jsem v kontaktu jenom po netu, když bydlim na tak zkurvenym konci světa... Prostě jsou lidi který nemam šanci x měsíců vidět... já si to prostě neumim představit, vůbec nejde o práci, tu si stíham udělat za polovinu svý pracovní doby a zbytek lidí je na tom obdobně, jsou nárazovky kdy se nestíhá, ale většinu dní to prostě neovlivňuje moje pracovní nasazení... to je strašný, mě se chce normálně brečet
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:54
- Nahlásit
čus zde je zas boooží dopuštění
co je poctatnýho???
bonc
tak ale to si jako děláš kozi né??!! je mi jedno jak,ale nějak to pořeš prostě,nějak to jít musí!!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:58
- Nahlásit
Pumpa
nechytnu vůbec nic, bydlim v signální poušti, jsme bílý místo na mapě, srpek měsíce mezi dvěma pokrytíma. Jediná možnost je přes pevnou, měli jsme to tak asi půl roku, ale vůbec se to nedalo - stojí to ranec peněz a hlavně to vůbec neběhá, máme nějakou slabou ústřednu či co, 100x jsme to řešili, platili bysme tehdá cokoliv za zrychlení, ale leda bysme Stanovicím na ouřad koupili nějakou výkonější ústřednu na pevnou. Je to tak pomalý, že se ti jedna stránka otvírá několik minut, každej požadavek se odesílá nekonečně dlouho, to prostě nemá cenu...
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 10:02
- Nahlásit
bonc
úpa Tě chápu, já to mám podobně, ale aspoň přes pevnou to trochu jde. Jinak s jakýmkoliv jiným signálem, musím utíkat na zahradu pod třešeň a když chci telefonovat z vodafonu, musim stát ve skleníku a jednou rukou se držet za píst co votvírá vokna, abych si dělala anténu asik....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 10:04
- Nahlásit
bonc
no tak prostě musíš jít pracovat jinam no!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 10:04
- Nahlásit
bonc
Prostě zítra jsem tu naposled, to je fakt bomba
pani a co nějakej mobilní operátor, není to super připojení, ale je to aspoň něco
Monty
tak buď hodná a budeš mít prd, jako doteď
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 10:06
- Nahlásit
pakunobecny
pani nevyhazujte furt ty poserooonííí
http://www.cz-pes.cz/sos-detail-4727-q-Pisecko
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 10:06
- Nahlásit
davidkova renata
to je řešení
Eldoguero
už jsem si na to prd zvykla
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 10:09
- Nahlásit
davidkova renata
samozřejmě jsem vokamžitě psala ajťákovi, jestli se budou sledovat všechny prohlížeče, máme standartně všichni explorer, kterej je ale blokovanej a v podstatě na hovno, mam proto jako jedna z mála nainstalovanou mozilu, ale budou to sledovat paušálně - prostě příjem dat do pc. Neni šance z toho vybruslit, ajťák se právě teď se mnou shodnul že si to pudem společně hodit - a když už to nemůže nějak zakouzlit ani on...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 10:10
- Nahlásit
bonc
když už to nemůže nějak zakouzlit ani on...
hele něco vymyslet musíme..jak bysme se s tebou asi tak stýkali??? ani na emila bys teda nemohla???
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 10:13
- Nahlásit
teď hrajou na evropě 2 Montyho vycí písničku
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 10:13
- Nahlásit
davidkova renata
pracovní mail bude to jediný co mi zůstane... se soukromym mam taky šlus
to je jediný řešení
Eldoguero
co nějakej mobilní operátor, není to super připojení, ale je to aspoň něco
nás nikdo nepokrejvá
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 10:15
- Nahlásit
bonc
nás nikdo nepokrejvá
šiš to je děsná hláška.-)))
pracovní mail bude to jediný co mi zůstane
ten jaxi na něj píšem nebo jinej? páč jinej nemám!!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 10:16
- Nahlásit
bonc
to je v pr..., musí se to nějak vyřešit ale
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 10:22
- Nahlásit
davidkova renata
ten jaxi na něj píšem
jo jo, ten..
šiš to je děsná hláška.-)))
čeče normálně mi došel humor... si nepamatuju kdy by se mi to stalo naposledy... ti napíšu emila...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 10:30
- Nahlásit
bonc
ti napíšu emila...
ok piš
jinak se odjebávám,zatial děcka,aš mě menujou moderátorem,zavolejte mi to něgdo k rybníčku
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 10:30
- Nahlásit
nazdar hrdopci
bonc
no tak jedině mobilní přiojení a v práci mít svůj nojbůk aby byl ekstra nééé v síti, ale to bude asik finančně náročnější, nicméně v rámci připojení ti asi nic jinýho nezbyde
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 10:37
- Nahlásit
nemethova5
Tak se s tím vypořádala , oni to tak maj , ale škoda štětičky .
Hele, ty prej tvoříš oblečky a dečky ?? Psí .
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 10:42
- Nahlásit
bonc
Hela a co se domluvit se stejně postiženejma a frknout někam wifinu a pořídit kapesního noťáska . Já to mám takhle v práci , ne že by mě někdo sledoval , jen jsme kolektivně lakomí, Máme wifinu za 6 kilo, každej dává 150, - a jsme .
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 10:45
- Nahlásit
agáta12
Hela a co se domluvit se stejně postiženejma a frknout někam wifinu a pořídit kapesního noťáska .
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 11:08
- Nahlásit
Alexa
agáta12
pawLINka
Hela a co se domluvit se stejně postiženejma a frknout někam wifinu a pořídit kapesního noťáska
na wifinu bych byla sama, ostatní jsou varáci, takže maj normální připojení doma a jsou vysmátý... ale řešení by to bylo, byť drahý - na kolik vyjde rámcově kapesní noťásek?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 11:13 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
bonc
- na kolik vyjde rámcově kapesní noťásek?
hele když se koukneš v akci tak je kol 5000 hele třá tady: http://www.zbozi.cz/842168-acer-aspire-one-d255e-c erny-lu-sev0c-110/?r=tab&sId=03UdgR3ECzEddE4qsnsA& categoryPath=/pocitace/notebooky&catOrder=relevanc e&categoryId=111&forceScreen=productItems&order=ch eap
a když si pohlídáš akce třá v elektrowordu, alze apod tak můžeš mít i levnější, o prázdninách sem někde zahlídla za 3800
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 11:25
- Nahlásit
Měli sme dlouhý školení, jsem úplně vyřízenej člověk, tohle nikdy nepochopim. Lity lity boncoj, doufám, že pořídí soukr wifku.
Jdu makenzí.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 11:26
- Nahlásit
agáta12
cau jo tvorim,ale musim si to na psoj sama zmerit takovy mereni co nekdo posle miry mi je k prdu
jj kikina je kupirak!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 11:56
- Nahlásit
chtít výcuc vůbec nemá smysl, co?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 12:02
- Nahlásit
Eninka
nojono chlap
ne, prase.
.hlavně že neuhýbá před sama sebou, to se cení
Co prosím? Cože dělá? Já se z tebe osypu, fakt
Hele, essi mermomocí potřebuješ samečka tak vím, že psychiarie v Opavě má taky slušnej výběr a i na Mírově by bylo kam šáhnout
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 12:15
- Nahlásit
Biluška
prase - něco jako prasopes?
Já se z tebe osypu - no, když nic horšího, tak to je dobrý
že psychiarie v Opavě
my máme v Brně bláznů dost, na co jezdit tak daleko..
p.s.já myslela, že máš Psíčka v oblibě
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 12:41
- Nahlásit
Eninka
něco jako prasopes?
nooooo, spíš prasočlověk.
my máme v Brně bláznů dost, na co jezdit tak daleko..
Ale jo, můžeš si vybrat klidně i tam
p.s.já myslela, že máš Psíčka v oblibě
Samozřejmě, já ho přímo žeru . Teď zrovna ho mám s bramborovou kaší :mlaskající smajlík:
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 12:47
- Nahlásit
ježibaby, jsem vám krze můj osobní konec světa ani neřekla, že nám v neděli spadlo vedle baráku letadlo. Stačilo o půl kiláku vedle a měla jsem v posteli letadýlko Káně a dva mrtvý chlapy. Se tam dneska musim jít podívat, jestli se tam ty zbytky ještě válej, stejně mi ležej v cestě kudy každej den chodim
|