| Autor |
Zpráva |
argosek
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 18:04
- Nahlásit
Psíček
dik
neni zac
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 18:13
- Nahlásit
Psíček
just IMBA
ta je ma oblibena.
ze se nestydis, takhle ochudit nase kamaradky
dieta. mimochodem, vcera jsem byl se slecnou barou na operaci jakehosi tukoveho neceho, co ji viselo pod hrudnikem, a zjistil jsem, ze vazi 77kg, takze od pristiho tydne bude jist dietni granule.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 18:15
- Nahlásit
Zakrslý králíček je ideální zvířátko do bytu. Milují jej nejen děti, které naučí (samozřejmě s naší pomocí) odpovědnosti za živého tvora. Králíčci jsou čistotní, společenští, přátelští a překvapivě chytří.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 18:16
- Nahlásit
davidkova renata
čus voe) je nějaký info vo čupakábře?????
jo,hale bližší na tajný..ale pro kolemjdoucí zamrdaný píčuse co jim už dávno chcíply pancharti: Nyxa se nemusí voperovat,buhehehe vy xichti
Eninka Psíček
Už mě váš vztah nebaví,jestli nebéte souložit a pak sem nedáte fotky..huš tu nevotravujte
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 18:31 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit
Psíček
já su pro
já takíííí
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 18:35
- Nahlásit
PsíčekEninkaargosek
můžu k vám do tématu?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 18:37
- Nahlásit
makrel
jasne, ale zadne vulgarity!
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 18:38
- Nahlásit
makrel
můžu k vám do tématu
všichni můžou všude, ale který téma myslíš? Rádi tě přivítáme, dobrého slova k tobě promluvíme..ámen
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 18:39
- Nahlásit
Eninka
no tady přece, ste psali, že je vaše ťuťuťu
argosek
pokusím se chvíli ovládat
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 18:46
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/243222-ptaci -chripka-zmutovala-opet-se-siri.html
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 18:47
- Nahlásit
Marush
Nyxa se nemusí voperovat,
tak to ti přeju
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 18:53
- Nahlásit
makrel
no tady přece, ste psali, že je vaše ťuťuťu
my nepsali, že je naše, ale chceme bejt taky slavný, tak jsme zaskákli na krátkou návštěvu, jestli teda neva
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 18:54
- Nahlásit
makrel
ptačičí chřipka....No a? To je furt něco,beztak jsou to kampaně farmaceutickejch firem akorát...víš co
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 18:56
- Nahlásit
Marush
asi jo
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 19:03
- Nahlásit
makrel
Třá ta mexická byla největší habaďůra, akorát blbci zkoupili Tamiflu, kterýmu se blížil konec trvanlivosti a pak to vyšumělo
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 19:04
- Nahlásit
zuzanarosakova
jo oni vlastně i psali, že na normální chřipku umírá mnohonásobně víc lidí
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 19:12
- Nahlásit
makrel
jo oni vlastně i psali, že na normální chřipku umírá mnohonásobně víc lidí
No jasný, mi přijde, že takhle je to se všema těmahle věcma, viz bakterie ecoli nebo co to bylo, ani nevim, jak to vlastně dopadlo, každopádně nikdo už nehebe, ale španělský pěstitelé biookurek na to dost dojeli a někdo jinej na tom stopro dost vydělal..
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 19:19
- Nahlásit
makrel
Mně přijde, že na tohle umře spíš někdo, kdo je i jinak nemocnej nebo má celkově oslabenou imunitu a umřel by třeba i na normální chřipku.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 19:21
- Nahlásit
Venta
Přesně, jsou to triky a lidi jim to děsněžerou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 19:22
- Nahlásit
Venta
Mně přijde, že na tohle umře spíš někdo, kdo je i jinak nemocnej nebo má celkově oslabenou imunitu a umřel by třeba i na normální chřipku.
pokud si dobře vzpomínám na tohle umřel čísi manžel. Už nevím jaký měla ta holka nick. Martina? Nebo Michala? Nebo tak něco...chodívala na saraxátko hodně. Byl to normální, zdravej chlap (něco kolem pětatřiceti myslím) a umřel na ni
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 19:24
- Nahlásit
Biluška
Už nevím jaký měla ta holka nick. Martina? Nebo Michala? Nebo tak něco...chodívala na saraxátko hodně. Byl to normální, zdravej chlap (něco kolem pětatřiceti myslím) a umřel na ni
Ne,byl nemocnej,pak přišel zápal plic a ten virus a pak bylo po všem.
Ale nebylo to,že by mu nic nebylo a najednou ho to sebralo.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 19:25
- Nahlásit
Já asi umřu dřív na lidskou blbost... Dneska jsme potkali fenu bulíka, navolno s košíkem. Namachrovaně šla k nám a pomalu začínala prudit, no a majitelka na ní volala: "Hodná, hodná, HODNÁ!!!!!..." já si psy vzala k noze a šla odtud, nakonec teda nic nebylo, ale tyhle lidi fakt nemusim
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 19:26
- Nahlásit
Biluška
Jo, ale taky se stane, že normální zdravej čék umře na normální chřipku nebo na nějakou banalitu prostě. Na tu prasečí umřely zdravý lidi, co to nechali dojít moc daleko, že jako měli horečku několik dní a nic nezabíralo a když přišli do nemocnice bylo pozdě uš..
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 19:27
- Nahlásit
Biluška
jablunka
No to je vono, oslabenej zápalem plic a pak by mohl podlehnout i něčemu míň závažnýmu ... těžko říct, jestli by mu pomohlo očkování.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 19:27
- Nahlásit
all
To neni možný už,já se zas práskla vší silou do hlavy... jsem asi naprostej dement...no určitě jo...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 19:28
- Nahlásit
Du krmiti pak zas dojdu
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
Marush
jsem asi naprostej dement...no určitě jo...
asi určitě.
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
Marush
a co děláš pořád?
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 19:29
- Nahlásit
Tak nakonec dám možná dcerku na pár dnů do školky tak mi zítra držte palce jdu se tam kouknout.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 19:29
- Nahlásit
Marush
jsem asi naprostej dement...no určitě jo...
nevim, co ti říct. Ňáký utěšování, že nejsi dement, je tady asi k ničemu, stejně bys nevěřila
|