Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8424 . 8425 . 8426 . 8427 . 8428 . 8429 . 8430 . 8431 . 8432 . 8433 . 8434 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Venta
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 09:35
- Nahlásit

jablunka
Já bych to právě taky chtěla jen proti přímýmu sluníčku a pak aby nikdo večer nečuměl, když se vevnitř svítí. To se dá normálně roztáhnout přes den, ne? A nemusely by být závěsy ani žaluzie.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 09:36
- Nahlásit

jablunkaVenta
Hm, takže jsem asi vyhodila prachy zbytečně?

Žádná záclona se mi nelíbila totiž. Mám ráda takové ty jednoduché skoro hladké a mají teď přesný opak.

Toto se mi velmi mnoho líbí, ale bojím se té tmy. Pokoj je zrovna na takovou tmavší stranu.

Je to sice jen ložnice, ale vzhledem k tomu, že v tom baráku není jinak kde, tak tam budu trávit hodně času.

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 09:38
- Nahlásit

pawLINka
Zrovinka dneska jsem pěkně nadávala, že už je zase tma jak v řiti.
No já si jen řekla, že je dobře, že naši nejezdí na dovču tak pozdě. To bych na to krmení ráno před cestou do práce neviděla.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 09:39
- Nahlásit

Dívala jsem se tam i na tuhle. Je bílá s tím červeným. Možná by tolik světlo nebrala... Ale další 3 kila nevyhodím.

Jinak jsme si koupili v Baumaxu parádní rolety. Jedna stála 170 káčé a efekt mají parádní! Jsou takový jako špejlový nebo jak to říct.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 09:43
- Nahlásit

Ty rolety jsou něco takového:

Vypadá to fakt dobře a je to za pár kaček.

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 09:48
- Nahlásit

nazdar blázni staří

mám ještě tejden dovolenou závidíte???????????????????????
essi jo obraťte se víte kam

pawLINka
jak už ti psala okrasná dřevina, budeš tam mít tmu. Rolety jsou dobrý, ale essi je chceš proti slunku těma škvírama ti bude svítit
Venta
proti čumění v rozsvíceným pokoji jedině žaluzie nebo normální roleta z pevný tlustý látky, jinak je všechno vidět

Lola1
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 09:48
- Nahlásit

bré jitro, nebyla jsem tu dva dny, prosím výcuc.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 09:51
- Nahlásit

Alexa
Nene, je to proti čumilům večer, když se rožne světlo.

A vůbec, s tím voálem jste mě tak nasraly, že se s váma nebavím. To jste mi nemohly říct dřív? Mi se táááák líbí. To nemůžu ani mušovi říct, že jsem vyhodila 3 kila zbytečně, pač si stejně půjdu koupit záclonu.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 10:24
- Nahlásit

Zdraví vás pískající Tomáš:
http://www.youtube.com/watch?v=7GvlrxKYEW0

bonc
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 10:26
- Nahlásit

čuuuus bembelání!!!! Jsem zpět v šedé realitě Děkuju všecim za přání k narozkám, oslavila jsem je důkladně, rosákovic s makrelkou a jebatem by ze mě měly radost Mam za sebou nejlepší dovolenou jaká může bejt, vůbec se nechci smířit s tim že už je po. Co děláte, jaxe máte? Je něco novýho, závratnýho převratnýho?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 10:29
- Nahlásit

bonc
Nová je tajná žumpa, jsi v ní?

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 10:29
- Nahlásit

Venta
No já ti nevim, asi bych z takovýho hlavolamu nedostala ten pamlsek ani já, ale zase nepodceňuju Maryji, jistě je mnohem chytřejší, což neni zas takový umění, možná jí ho teda koupim, no, ale sama na to asi nepřijde...

bonc
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 10:31
- Nahlásit

pawLINka
Nová je tajná žumpa, jsi v ní?
Neeee, co to je, gde to je, proč to je??

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 10:34
- Nahlásit

bonc
Je to kvůli kolemjdoucím. Pomlouváme je tam a vytahujeme na ně různé pikantnosti. Prostě čiré zlo je to. ))))))

Je to na fejsbůku.

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 10:40
- Nahlásit

Venta
a pak aby nikdo večer nečuměl, když se vevnitř svítí. To se dá normálně roztáhnout přes den, ne? A nemusely by být závěsy ani žaluzie.

Tak ale při rosvícení je přez to vidět.
pawLINka
Žádná záclona se mi nelíbila totiž. Mám ráda takové ty jednoduché skoro hladké a mají teď přesný opak.
A nezkusila si třeba internetový obchody?Já nakupuju záclony taky tak.
Toto se mi velmi mnoho líbí, ale bojím se té tmy. Pokoj je zrovna na takovou tmavší stranu.
To bude asi problém.
Alexa
jak už ti psala okrasná dřevina,
Nejsem okrasná ,ale vovocná!

bonc
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 10:41
- Nahlásit

pawLINka
Je to na fejsbůku.
toho sem se obávala dyk já tu věc neovládam... a už vůbec nebudu stíhat sledovat víc věcí najednou

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 10:42
- Nahlásit

Pískající Tomáš číslo dvje:
http://www.youtube.com/watch?v=fxsPQ2b2w40

A teď si představte, že to posloucháte celý den v kuse.

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 10:43
- Nahlásit

Děcka, mám tad bezvadňáckou věc, je to mastička, je pro Míšu po tom úraze, je to ganža mastička, voní jako deset špeků, Maruna by měla radost. Hned sem si jí namazala na ten koutek, co se mi už 14 dnů nehojí, akorát se zvětšuje a zboluje. Je to hustomastičkáááááááááááááááááá!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 10:44
- Nahlásit

bonc
Já to taky úplně nesleduju, ale občas se tam objeví zásadní věci, bez těch nemůžeš fungovat přece.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 10:49
- Nahlásit

Zdar lidi, koho furt pomlouváte
Gerda
Poslouchám Čarodějova učně - je to výborný, pani, moc děkuju

Pumpa
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 10:51
- Nahlásit

pawLINka

tydle maj v Baumaxu?, no nekecej! tak to tam pro ně po dovče hned letim, páč mám ložnici ve stylu africká chýše, takže se mi tam tydle náramně hoděj

agáta12
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 10:53
- Nahlásit

Venta

Hele ,jestli jsou to ty od pawlinky na obrázku , tak ta jsme měli asi měsíc v koupelně u vany ( máme tam ohromné okno ).
A měli jsme je tam přesně do okamžiku , kdy jsem se byla večer projít a zálibně prohlížela bydlení.
V koupelně zrovna někdo za touhle úžasnou roletou byl.
CELÝ MĚSÍC JSME CELÁ RODINA DĚLALI VESNIČANÚM A VŠEM NÁVŠTĚVNÍKÚM PUTYKY NAPROTI NÁM STRYPTÝZ.
A ještě zadarmo
Ale nevim jak u vás, každej má nějakého koníčka , že jo

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 10:55
- Nahlásit

Pumpa
Jo, a mají tam moc různých druhů, barev, vzorů... Moc se mi líbí, taky se mi parádně hodí do stylu ložnice. Než tam pojedeš, tak si změř šířku okna - skla - je to podle toho rozdělený.

agáta12
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 10:59
- Nahlásit

pawLINka
Já bych ho asi zabYla , to dělá jako furt jo?
Je tam aspoň nějaký okamžik na rozkliknutí ?
Ale je fakt , že gdyž někde přivážu černou příšeru , tak ona zase furt řve. Nějací lidé mě kvůli tomu nemaj rádi

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 11:02
- Nahlásit

agáta12
Pani, bude vám volat předseda. Požádala ho kamarádka, jestli by jí nedoporučil štěňátko boxera, tak se chce poradit.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 11:07
- Nahlásit

agáta12
On tak píská pořád. Celý život. Je tak trošku nemocný na hlavičku, no...

Třeba dneska ráno mi zazvonil o půl paté budík a on vyskočil z pelechu a pískal do té doby, než jsem si vyčistila zuby, oblekla se a vyšla s ním na procházku. Přestal po asi sto metrech, co jsme vyšli ven.

I kdyby nebyl uvázaný, tak bude takhle pískat. Nepíská jen když spí, žere a někdy když jde ven a je spokojený. To ale taky není vždycky, někdy kňučí i celou procházku. Už devět let.

Naposled jsem ho vzala třá do žumpalandu, kde si vzala Biluše hárafku. Málem jsem ho přerazila. Trošku ho omlouval fakt, že tam byla ta hárafka teda...

Pumpa
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 11:07
- Nahlásit

pawLINka

to je supr, díky za info , páč nejbližší baux máme ve městě asi padesát kiláků a úpa se vidim, jak tam přijedu a budu koukat jak jelyto bo nebudu vědět rozměr jinak my bydlíme ve druhým patře a vokno máme směr rybník město a garáže, takže nejni kdo by nám zízal do ložnice, takže to chci víceméně jako doplněk a pak taky proto, že je tam jediná lampa, z tý jediněj proužek světla svítí k nám a Mušovi rovnou na polštář je to smolař

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 11:09
- Nahlásit

čus dementí s pískacíma psima i bez
a je to tady..je mi špatně..sice neseru bo to já fakt velmi zřítka,ale je mi krásně blbě,ani nemám hlat a dokonce sem nešla do druhý práce ale šla sem se zas svalit..du f tom pokračovat

agáta12
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 11:09
- Nahlásit

Baico
Pjeceda už volal, má doporučíno !

pawLINka
Venta
Myslela jsem ty rákosové a špejlové.
Pokud za nima nechcete bejt vidět , tak tohle není dobrá volba.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 11:13
- Nahlásit

agáta12
Tak jako předpokládám, že při běžném pohledu večer do okna nás nikdo neuvidí. Max nějaký degen, co přilepí xicht na okno a bude zírat těma škvírama, ne?

A jinak už mě neserte. Koupím si voál a zjistím, že jsem vyhodila prachy zbytečně, koupím si rolety a to samý? Děte do prdele fšecky.

<< 1 ... 8424 . 8425 . 8426 . 8427 . 8428 . 8429 . 8430 . 8431 . 8432 . 8433 . 8434 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání