| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 18:20
- Nahlásit
Já třeba prohlašuju docela často, že lidi nesnáším. Přitom si moc dobře uvědomuju, že to není až tak pravda. Ve skutečnosti nesnáším ty lidi, co byly dnes v autobuse. Přesně takové. Ty, co by mi nebyli schopni nebo aspoň ochotni pomoct, kdybych tam ležela na té zemi já.
Tak nějak očekávám, že by se v takové chvíli taky nade mnou někdo skláněl, otíral mi čelo mokrým kapesníkem a říkal mi, že to bude dobrý. Pravděpodobně, bych ho poslala do prdele, ale přesto by mě to vnitřně uklidnilo...
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 18:22
- Nahlásit
davidkova renata
hele ale já sem divná zase..třá dyš f telce vidim každou chvíli jak nějaká většinou černá mrdka vobere podvodem nějakou ubohou bapku vo úspory,vona tam pak brečí a tak,tak přísám to bych vraždila to NESNÁŠIM úpa bych je umlátila vosobně..nebo nějakýho třá slepce nebo incvalidu dyš vokradou..to samý vražda smrt zabití ihnet!!
to mám stejný to mi vadí,nebo jak ukradli tomu invalidovi auto se všema věcma to byl fakt shit, nevadí mi člověk co vylopí banku,kdo střílí na policajty atd...ale kdo si troufá na slabší než je von je ubožák a srab a to mi vadí moc!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 18:23
- Nahlásit
davidkova renata
myslim taky,že spousta lidí by měla daleko mín psychickejch problémů a i zdravotních,kdyby v sobě nepotlačovali svoje pravý pocity a nesnažili se napasovat do těch obecně platnejch norem který sou údajně správný,ale voni to cejtěj jinak,ale hrajou podle těch norem aby je společnost nevodsoudila..
hele ale naprosto přesně!! Proto má každej druhej i raka, z toho stresu z potlačovanejch pocitů! Jako ale fakt, bez prdele!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 18:23
- Nahlásit
A jinak teda ještě z povahy mé práce a taky z toho, že pracuji v Charitě by tak nějak mělo vycházet, že ty lidi docela ráda mám a že mi jejich osudy fakt nejsou lhostejné...
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 18:25
- Nahlásit
davidkova renata
upřímně doufám, že má jen naraženou packu. Ale bohužel, pohmatem to nelze zjistit (a s RTG počkám, jestli to nepřejde). Protože tomu teriéřímu sráčovi mačkáš hnátu a on čumí. Občas mrkne. Pak se olízne, zvedne se, že mačkání už bylo dost a lítá po bytě s aportem. Za pár minut se svalí do boku, protože nemůže došlápnout na pravou přední. pak se zvedne, jdeme ven. Jde na vodítku, táhne dopředu, při značkování se mu klepou hnáty, protože jedna bolí a druhá samotná ten hrudník neunese. Pořád přešlapuje a odlehčuje jednu tlapu. Včera jednou kvíknul, když jsem mu zmáčkla hnátu, tak jsem ho ihned zavřela do kennely s klidovým režimem a od tý doby předstírá, že ho nic nebolí.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 18:31
- Nahlásit
davidkova renata
já bych zas vraždila, právje dyž vidim tydle bapky co v jednom kuse brečej, že je někdo vokrat, páč ho pustili dom, přitom celej den seděj u tývky. Dyby vopčas mrkli na zprávy a nečuměli na šherezádu, třá by vjeděli, že se todleto děje dnes a denně....
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 18:32
- Nahlásit
pawLINka
A jinak teda ještě z povahy mé práce a taky z toho, že pracuji v Charitě by tak nějak mělo vycházet, že ty lidi docela ráda mám a že mi jejich osudy fakt nejsou lhostejné...
tak to je jasný, ten pán měl štěstí, žes tam jela ty a ne já třeba
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 18:33
- Nahlásit
pawLINka
A to je taky v pořádku,co si myslíš a řikáš podle toho i jednáš a to se mi třá dost líbí!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 18:36
- Nahlásit
Pumpa
já bych zas vraždila, právje dyž vidim tydle bapky co v jednom kuse brečej, že je někdo vokrat, páč ho pustili dom, přitom celej den seděj u tývky
jenže vono jim to už moc nepálí a jsou sami takže rády a rádi že se s nima někdo chce bavit a tak nalítnou....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 18:36
- Nahlásit
zuzanarosakova
no já sem tudle po ránu koukala na snídani s noovou a tam jeden psícholok povidal,že at si uvědomíme,že nemusíme NIC,vše co děláme ,děláme jen proto že to CHCEME DĚLAT
néé jako mě v tomdle vyučila moje kartářka svýho času,ta by mezi nás zapadla se svejma názorama ,navíc samosebou zcela bezmezně milovala zvířata,měli luxusního stafa
pawLINka
taky z toho, že pracuji v Charitě by tak nějak mělo vycházet, že ty lidi docela ráda mám a že mi jejich osudy fakt nejsou lhostejné
aha..tak to já bych se měla ucházet o ůklid někde f osvětimi
Maky a Trix
hele tydlety kulhací neidentifikovatelný stavy sou úpa k hovnu páč prostě víš hovno ,někdy to dost dlouho trvá a vrací se to a ty víš prd..to tě chápu a doufám,že to brzo odejde
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 18:37
- Nahlásit
Marush
ale kdo si troufá na slabší než je von je ubožák a srab a to mi vadí moc!
to mi taky vadí a eště násilí proti menšinám, ať je to třá menšina kokotů, ale prostě to mi strašně vadí.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 18:38
- Nahlásit
Marush
jasně, nejsou všichni v jednom pytli....
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
Proto má každej druhej i raka, z toho stresu z potlačovanejch pocitů! Jako ale fakt, bez prdele!
Aspoň vím,na co umřu.
Já mám zase problém,že mám lidi celkem ráda,ale život mě celkem dost votlouk,takže se dá říct,že si dávám dost bacha,ale žiju v neustálý panice,že zase někomu naletím.
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
aha..tak to já bych se měla ucházet o ůklid někde f osvětimi
kdyby to místo bylo volný....nevim proč bys ho měla dostat zrovinka ty?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 18:39
- Nahlásit
Pumpa
dyž vidim tydle bapky co v jednom kuse brečej, že je někdo vokrat, páč ho pustili dom, přitom celej den seděj u tývky. Dyby vopčas mrkli na zprávy a nečuměli na šherezádu, třá by vjeděli, že se todleto děje dnes a denně
hele ale voni sou starý..sou už trochu jinde,to je normální fyzikální jef,v zásadě sou jak haranti už zas,jim to prostě nesepne a každej kdo to umí je prostě utáhne na vařený nudli..a to mě právě neskutečně sere vyrůstala sem u babičky a teta byla za rohem,tak vo tom vim svý
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 18:41
- Nahlásit
jablunka
Já mám zase problém,že mám lidi celkem ráda,ale život mě celkem dost votlouk,takže se dá říct,že si dávám dost bacha,ale žiju v neustálý panice,že zase někomu naletím.
já si zas vo lidech myslim primárně to nejhorší, takže mě pak můžou je příjemně překvapit
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Marush
ať je to třá menšina kokotů, ale prostě to mi strašně vadí.
mě zas kokoti věděj jak jednotlivě tak v menšině..blbý je že většinou se vyskytujou ve většinách
Marush
nevim proč bys ho měla dostat zrovinka ty
bo mám pro něj předpoklady ty bys mohkla třá dělat kuchřku co?
|
Grin
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
Marush
já nemůžu psychicky unést krom týráíní zvířat ještě týrání postiženejch lidí. To mi fakt trašně vadí moc.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 18:41 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
davidkova renata
kdyby něco, na fakultě máme zástup ortopedů, tak se budou muset snažit. Zatím mě jen sere, že z celý agilití sezony byl dva měsíce pokousanej, takže nemohl trénovat, pak měl svoje psychostavy, kdy nemohl dělat vůbec nic, natož agi a teď kulhá, takže mi brzy zdemoluje celej život. hned poté, co si zase rozkouše haxny
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 18:42
- Nahlásit
davidkova renata
no jasně, ale to je se všim. A zase jsme u toho, že dokud za čímkoliv budou stát lidi, bude to vždycky jen na hovno.....
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 18:43
- Nahlásit
zuzanarosakova
já si zas vo lidech myslim primárně to nejhorší, takže mě pak můžou je příjemně překvapit
A upřímně ti tu vlastnost závidím. To jako fakt,páč vono se s tím určitě lípjejc žije.
|
pawLINka
Člen |
- Nahlásit
Ty vole, jsem se asi trochec stihla přiopít. Jdu se psíma ven. Snad nebudu muset někoho zas zachraňovat, nechce se mi zase prát oblečení.
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
hele ale voni sou starý..sou už trochu jinde,to je normální fyzikální jef,v zásadě sou jak haranti
přesně a když nemaji nikoho mladýho, kdo se vo ně stará a drží je v realitě, tak jsou naprosto mimo a nesoudný..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 18:46
- Nahlásit
Pumpa
dokud za čímkoliv budou stát lidi, bude to vždycky jen na hovno.....
a to mi teda řekni,proč by se teda měli zachranovat??!!
Maky a Trix
byl dva měsíce pokousanej, takže nemohl trénovat, pak měl svoje psychostavy, kdy nemohl dělat vůbec nic, natož agi a teď kulhá, takže mi brzy zdemoluje celej život. hned poté, co si zase rozkouše haxny
no umíte žít to zas jo )))
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 18:47
- Nahlásit
pawLINka
Ty vole, jsem se asi trochec stihla přiopít.
tak asi nedávej nikomu umělý dýchání
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 18:49
- Nahlásit
Tak jsem vás přečetla. Asi bych panikařila, ale pomohla bych. Nicméně na cestě nezastavím pokud nejsem první auto a nevidím, že je tam fakt vážná nehoda a v noci a a na odlehlých místech už tím tuplem ne. Samozřejmě že telefonem bych volala, ale k autu jen stojícímu s jakože poruchou bych nelezla ani za nic.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 18:50
- Nahlásit
Grin
já nemůžu psychicky unést krom týráíní zvířat ještě týrání postiženejch lidí. To mi fakt trašně vadí moc
to mi taky vadí právě plus důchodci...třá děti mě tak netankujou, asi že se jim věnuje tolik pozornosti a maj různý úlevy a každej na ně přispívá...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 18:52
- Nahlásit
Marush
každej na ně přispívá...
každej ne esi mi rozumíš
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 18:52
- Nahlásit
davidkova renata
že sem ty prachy za kurs rači neprochlastala
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 18:53
- Nahlásit
davidkova renata
každej ne esi mi rozumíš
no tebe sem nepodezírala že chodíš hladit holohlavý děti do Motola..tebe teda ne
|