| Autor |
Zpráva |
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 22:38
- Nahlásit
Eldoguero
impact
Lidí mám super psy pro ty dámy vod vedle každá může mít svýho héééléééé http://www.perfectpetzzz.cz/
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 22:40
- Nahlásit
děcka, víte co mě na vás mrzí? Že jako skandálujete jen během dne! a když se dostaví večer čék, aby si užil trošek skandálu, tak tu nikdo nejni!
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 22:42
- Nahlásit
zuzanarosakova
souhlas já chci taky skandál nic nevim a nic se nedovim protože jsou všichni tajemný jak hrad v karpatech.(
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 22:43
- Nahlásit
zuzanarosakova
když se dostaví večer čék, aby si užil trošek skandálu, tak tu nikdo nejni!
Někde tady ted čmuchá psék,ale pacholek do tématu k tervíkovi kde ho pomalu vyvolávaj jak spásu boži né a né vlízt něco schnilého je ve státě Dánském asik
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 23:47 - Změnil/a: Pakunobecny
- Nahlásit
Psíček
Strécu u toho tervíka vás vyvolávala Eninka a spol dokonce prohlásila,že si nedokáže představit že by ste eště neco napsal ,pak ale nadrásali mnoho stran tudíž vyzívání Psíčka zaniklo v odborných radách jak zabýt psa jitrnicí přímou čarou.Edit no a pak se asi lekli tak hrajou na pštrosa.
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2011 23:52
- Nahlásit
Psíček
Néni trochu kontraproduktivní radit lidem jak vychovávat psa přímo pod názvem týraný zvířata?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 00:00
- Nahlásit
Psíček už není, co za stara, prostě se pominul
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 00:08
- Nahlásit
Psíček
ale no tak, dycky jsem byla zvědavá, když jsi někam přispěl, co za skandál vyvoláš a teď jen a jen tyrana.zvirata@gmail.com - to už nejsi TY
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 00:44
- Nahlásit
sakra co tu řešíte s tyrana.zvirata@gmail.com vy nejste noumální na týdle stránce je to min 4x blázni
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 07:11
- Nahlásit
Dneska nikdo nevstává???
Buuuuudíííííčéééééééééééék!!!!!!!!!!!!!
Já huž jsem v práci a budu tady dneska velmi mnoho dlouho.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 07:13
- Nahlásit
pawLINka
já jdu teprve za chvíli spát , ovšem jdu zase večer takže mi to nic neřeší
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 07:29
- Nahlásit
bré ráno, zase je taky hnusné pondělí
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 07:37
- Nahlásit
Fstávat a makat, crysa mě nakazila vyrtuálně
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 07:45
- Nahlásit
makrel
čím tě nakazila?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 07:45
- Nahlásit
Monty
posráním
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 07:49
- Nahlásit
makáte? Jako dočítat vás nebudu, nebyla sem tu od sedmi večer, to nemám šanci přečíst ani tady, ani v tajný žumpě Pěkně mi s tím dete na nervy
Du dřít, akorát napřed Makrelítě přeju krásné narozeniny, hodně štěstí, zdraví, peněz, bohatýho samečka a tak...ale hlavně to štěstí, páč na Titaniku měli zdraví, prachy i hezký samečky a k čemu jim to fšechno bylo, že jo
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 07:52
- Nahlásit
makrel
bóže, to je bubé nakažení
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 08:10
- Nahlásit
Vy blpky, nebyla jsem tady od pátku a je tady pogroma jako. Gdo to má číst????
Dočetla jsem akorát téma o jitrničce a o tom kterak Včáčková vykonávající odbornou práci (mmch dost dobrý ) nejchytřejší byla. Hodně ftipný to bylo.
Nic jinýho dočítat nebudu, aby bylo jasno.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 09:00
- Nahlásit
Brétro, už zas v háku, ste strašný flundry, fakt.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 09:19
- Nahlásit
pawLINka
kterak Včáčková vykonávající odbornou práci (mmch dost dobrý ) nejchytřejší byla.
No to jo, ona je velice odborná přes výcvik psů Asi se na ní taky obrátím, když se naskytne problém.
Gerda
Bré jitro, pani má už Maryje hlavolam pro psy?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 09:19
- Nahlásit
Děcka, máte někdo v oknech místo záclon voály? Jsem si teď koupila jeden do nové ložničky a nějak mám teď strach, aby tam pak nebyla tma. Chtěla jsem voál, pač je to přízemní okno směrem do ulice, tak aby mi tam nikdo nečuměl. Koupila jsem si takový světloulinečce béžový (taková zašlá bílá) s béžovýma a červenýma čtverečkama a nevím jestli tam nebude moc tma.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 09:23
- Nahlásit
Já teda nevim, co je voál
Co to je? Budeme se časem stěhovat a tak budu hledat ňáký tipy
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 09:25
- Nahlásit
Venta
Jakej hlavolam? Nemá, my bychom ho nevyřešili ani jedna....Ani tu hračku, jak s ní kutálíš a lítaj granule, nechce, můžem jí dát nějakému přemýšlivému psíku.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 09:26
- Nahlásit
Venta
Taková ta nezáclonová záclona přece.
Třeba todle:
Já mám něco takovýho, ale hezčí:
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 09:29
- Nahlásit
Čus bus!!
Návrat po 14 dnech do práce je velmi hnusný. Naštěstí se nenastala źádná pohroma, ale ten návrat ke vstávání ve 4:55 je dost děsný, zvláště když už zase vstávám za tmy
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 09:30
- Nahlásit
Baico
jo no, ještě ve 4:55 není moc světla je to na nic
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 09:30
- Nahlásit
Baico
zvláště když už zase vstávám za tmy
Přesně tak, pani. Zrovinka dneska jsem pěkně nadávala, že už je zase tma jak v řiti.
Vstávám v 4,30.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 09:31
- Nahlásit
pawLINka
Já sem měla V Bylanech v jednom okně,páč tam fak choděl čučet úchylnej synáček sousedů(byl magorfakt koukal mezerou v žaluzkách,nebo mezi závěsama),ale šlo to jen díky tomu,že to byl echtsvětlej pokoj,páč jednou sem to vyzkoušela v jiným a tam se to nedalo.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 09:32
- Nahlásit
pawLINka
To je hezký, ale bere to určitě světlo. No ale v ložnici to zas tak moc nevadí, ne?
Já budu chtít něco takovýho asi v obýváku na takový ty prosklený okno-dveře až na zem...jen teda na zatažení třeba večer a nebo když tam bude svítit moc sluníčko.
Gerda
Hlavolamy jsou různý, např.:
http://www.santony.cz/shop/kat/36/Hlavolamy/
My jsme teď na závodech dostaly takovej menší, jsou tam jen takový dutý špuntíky a pod některej z nich dáš pamlsek a pes hledá. Pan Antonín teda hledá tak, že se nenamáhá čuchat a rovnou jeden po druhým vyhazuje pryč...blbec. No a tu kuličku s granulema rozkousal už dávno. Přitom slečna Vendula by určitě při svý žravosti lovila pamlsky
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 09:33
- Nahlásit
pawLINka
jo a měla sem něco podobnýho jako je na tý poslední fotce,jen barva slonová kost.
|