| Autor |
Zpráva |
datli
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2011 19:37
- Nahlásit
Už máme doma dvě klučičí loužičky!A žere to a otkává se to a je to chlupaté...
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2011 19:39
- Nahlásit
ALL ad fotky adydasové
Nejvtipněšjší je jak to všechno žerete ten bulvár )))já například to týhle chvíle nevěděla že nějaký fotky s poníkem jsou
kinta
Jj, mě fascinovalo, když bylo dost rozhovorů s taťkou Magionem, když začal Barrandovský videostop. Jakože "Velký návrat Jana Rosáka" apod. A v každým plátku zásadní informace
Hlavně žeš je všechny četla, přitom takový kraviny a i ostatní obyčejní lidé,čím víc je otec vidět tím víc prachů si může říct a tim víc pak budu mít já...tudíž stopro pozitivní věci to jsou...
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2011 19:48
- Nahlásit
Marush
Hlavně žeš je všechny četla
No tak, četla jsem dva, no.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2011 19:57
- Nahlásit
Nazdar lidé, už jsme z venku, máme asi 5 kilo čvestek.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2011 20:05
- Nahlásit
proč zas zakládám stránku???!!!!!!! Jo a jinak já sem ráda, že sem v bulváře updatovaná, bo bych jinak vůbec nevěděla, že má taťka magijon nějaký haranti a vo koníčkách houpacích bychtaky nevěděla, takže díky, ženy.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2011 20:13
- Nahlásit
hlásím, že už jsme doma
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2011 20:15
- Nahlásit
já snad půjdu spát, jsem nějak moc unavená
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2011 20:15
- Nahlásit
Biluška
z těch kanystrů?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2011 20:20
- Nahlásit
Biluška
nechytla Vás náhodou ta příšerná bouřka s kroupami?
TAdy to byl mazec!
Mig je v pohodě,u misek se nemelou,zvědavě pokukuje,jak a kde co ,pozoruje Sáru a už se nechá od ní i šťouchnout.Leželi spolu bokama v kontaktu a zdá se,že to ani jednomu nevadilo.
Jen mě udivuje,že je dost zadejchanej.To je mu tak vedro?Leží a funí-říkáme,že pumpa mu jede na plný obrátky.
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2011 20:22
- Nahlásit
Zdáár sem celebrita MÁM FOTKU S LILÁTKEM!!!!Hmyzopes se chovala slušně huž nenapadá všecko a nechce zežrat všecky dokonce se nechala od Impakta pohládnou což je výraz nevyšší hmyzopsý důvěry vrámci předchozího živůtku v psím pekle.Dále se du urychleně zcivilizovat neb mám sraz třídy to zas bude peklo pro mě. Biluška
huž vím co sem chtěla vyjádřit-u pakoně bylo špatně huž setkání spermije s vejcem,páč jeho brůdr žije v jinejch podmínkách vlasně na jiné planétě a je zcela totožný magor,akorát prostý mokrých houbičeka a traverz takže jisté niance zde jsou patrné. Ps:datlíkovi tímto děkuji za dovoz mořské fauny a flory v krychli držené v zimníkrabičce. Nic du se srazit.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2011 20:23
- Nahlásit
datli
Jen mě udivuje,že je dost zadejchanej.To je mu tak vedro?Leží a funí-říkáme,že pumpa mu jede na plný obrátky.
To může být stresem z nového prostředí,někteří psi to prožívají,časem to přejde.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2011 20:30
- Nahlásit
datli
pani, vy už máte doma novou šelmyji?
Pakunobecny
em celebrita MÁM FOTKU S LILÁTKEM!!!!
pámbu s náma a zlej pryč ))))
|
datli
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2011 20:31
- Nahlásit
Gerda
jojojo,je už doma a je to sranda.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2011 20:42
- Nahlásit
datli
To bude fakt asi stresem, nemyslím,že byste měli doma až tak horko
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2011 20:47
- Nahlásit
Pakunobecny
MÁM FOTKU S LILÁTKEM
upřímnou soustrast,pani.-((
Biluška
To bude fakt asi stresem
třá esi se taky nemoch bát tý bouřky co psala datli že byla hustá
špym a špym a ňyc nesyšim....
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2011 20:49
- Nahlásit
datli
To bude fakt asi stresem
prdlačku je to tím že ho Bilu chovala v mrazáku aby se nezkazil
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2011 20:49
- Nahlásit
davidkova renata
Bouřky se nebojí, tady jich pěkných pár prošlo, naposled dneska v noci a jsou mu šumák.
datli
Chytla nás taky. Samozřejmě právě ve chvíli gdy jsem musela vystoupit z auta a hodit Ympaktovi do schránky klíče
Gerda
pani, vy už máte doma novou šelmyji?
jo jo, má novou šelmyji, naše malé letadýlko MIG 21
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2011 20:55
- Nahlásit
datli
Biluška
proč je to mig, když to byl boeing? Mě se líběj Suchoje....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2011 20:57
- Nahlásit
Gerda
Protože Datli-muš je vojenský pilot a říkal, že mu bude říkat MIG, páč je to lepší letadlo než Bojink
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2011 20:58
- Nahlásit
Gerda
Zdar pani, dneska proběhl ten OB závod bez borderek, jak ste tam chtěla jít a jak byste bejvala určitě dovezla pohár ... no a vy nic, jen to bublání a kulhání
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2011 21:02
- Nahlásit
Biluška
Datli-muš je vojenský pilot
ty vole, top gan! Super, líběj se mi vojenský námořní piloti - má bílou uniformu? Když už má chudák plesnivýho psa?
Venta
dneska proběhl ten OB závod bez borderek
stejnak nic neumíme, bysme tam vůbec nemohli. Budeme spíš stopovat, to nemusim nic dělat, jen du, kam mě pes vede. A pak jí řikám - myslíš? Fakt máme jít tudy? A vona ví, páč tam je kolíček a salám, takže tak. Pojeď do mrdic, odlož roditbu a bduem si tam cvičit.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2011 21:07
- Nahlásit
Gerda
To je koncem září, ne? To už asi nevyjde, leda by tam byl doktor a nebo aspoň vet.
Na stopách mě nebaví, jak je to zdlouhavý. Udělám stopu, pes čeká, pak čekáme spolu, aby to nebylo hned. Pak na to jdeme, ale mezitim zapomenu, kudy to vedlo... No a taky si pak řikám- fakt tudy? Nemělo to jít tamhle kolem toho drnu? Prostě to není ňák ono. Vrátim se radši k agi až budu moct.
A nebo když by byla ňáká společná procházka se stopovací vložkou někdy, tak to ěště zkusim, jestli mě to nechytne.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2011 21:07
- Nahlásit
Gerda
Ne má plesnivou modrošedou uniformu,anebó pouštní maskáče považovány některými idioty za slavnostní.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2011 21:11
- Nahlásit
Venta
Na stopách mě nebaví, jak je to zdlouhavý.
to je na tom super - prostě jdeš, padaj z tebe pamlsky, pak si na hodinku lehneš a jak jdeš se psem do stopy, víš, že po tý hodině ležení děláš děsně těžkou věc pro toho psa. A přitom nejsi vůbec zpocená ani nic. Stopování je super! Teta Agáta nám ukázala stopovací hru, dá se dělat všude, nepotřebuješ moc prostoru, tak si jí někdy loupnem. Ty už vážně rodíš v září?
datli
pouštní maskáče považovány některými idioty za slavnostní.
sou s motýlkem a frakem?
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2011 21:18
- Nahlásit
Gerda
Tak nějakou tu hru bych ráda viděla, třeba by mě to začalo bavit Jo, rodit mám na konci září.
Z OB jsme dnes dovezly poslední pohár, letos na MR prdim a možná se k tomu už nevrátíme ani příští rok.... uvidíme. Tak třeba se dáme kromě agi a košíčků i na stopování
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2011 21:25
- Nahlásit
Gerda
jj, top gán. Mimochodem moc pěknej top gán, jenže už ho klofla Datli
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2011 21:28
- Nahlásit
Dobrý večer, dneska jsem se úspěšně flákala a zítra budu taky
Gratuluju Datli k šelmyji a zajímalo by mě kde se klofaj top gánové? To sis jako stoupla na letiště třeba v Ruzyni do příletový haly a čekala ???
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2011 21:32 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
z FB:
Gratulace úspěšným canystrům o obedyjencářům
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2011 21:32
- Nahlásit