Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8415 . 8416 . 8417 . 8418 . 8419 . 8420 . 8421 . 8422 . 8423 . 8424 . 8425 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Venta
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2011 21:37
- Nahlásit

Crysa
Super fotka!!!
A díky

datli
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2011 21:40
- Nahlásit

Biluškajj, top gán. Mimochodem moc pěknej top gán, jenže už ho klofla Datli

nevýš s kým si měla tu čest mluvit.On se vybarvuje.Už třeba jen tím,že prcka povolil,to bylo tak nečekané!A takovej v životě je furt.Smaé nečekané akce.

Atusch-já dojela do Rosic u Brna na chystání středověkých slavností,rytířské klání.Aby to tehdy nebyla jen dřina,organizátoři vytvořili akci středověk.Jsme se přemístili do roku 1300 cosi,měli udělané kostýmy a takhle vegetili.
Ke konci týdne se přijel jeden frajer po škole za známejma podívat na kole.Já už nebyla nevolnice,ale odanná poddaná s divadelním kostýmem velkovýstřih až kdesi,plnohrudníkatá,prostě šťabajsna v tý době.Lezu ze záchoda a nemohla jsem se protáhnouk kolem nějakého idiota na kole,co tam klábosil u hajzlíku.Pak jsem se s ním ještě jednou při nějaké akci střetla,s frájou obecným.
Začal provokovat,jak je megadůležité jeho budoucí poslání,což mě nasralo,páč moje taky!
Prej on bdí,když jiní spí a hlídá naše blaho.No to já taky!
A tak dlouho jsme do sebe ryli,až jsme se zahleděli a ze středověku odjížděli spolů domů.No.Ještě jsme s děckama byli 4x na chystání tvrze a pak se vzali.Po 4 letech né chození,ale spoludojíždění přes půl republiky,vždy 3 hodiny vlakem,jsme zaparkovali v Přerově a pak teprve začali spolu chodit.
Takhle se chodí na piloty.Frája si myslel,že jako jedna bejvalka s ním chodím kvůli tomu že je pilot.Blbec,co já se nabrečela ze strachu o něj.Co bych dala za to,kdyby nebyl pilotem,ale třeba opravář kol,či tak.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2011 21:55
- Nahlásit

datli
Už třeba jen tím,že prcka povolil,to bylo tak nečekané!
Si myslím, že za to může Filda, jak se mu rozbrečel do telefonu. Napřed přišel za mnou, že by jako Migáče chtěl, ale že taťka to beztak nepovolí. A byl dost nakrkaný, doslova řekl, že nechápe co je taťkovi do toho když je stějně furt na nějakých misích. Ale že jim ho určitě nepovolí. Tak jsem mu poradila ať mu zavolá, že teď, když nejsou doma tak se taťkovi určitě stýská a bude na měkko a tak. Filda, že nemá mobil. Tož jsme se dohodli, že mu ho večer půjčím a brnkne. Filda po večeři přišel, vzal mobil, sednul si na postel, Ruda zvedl telefon a Filda začal bulet jak protržený . Jediný co ze sebe dostal bylo táááááááááátííííííííínkůůůůůůůůůůůůůůů . Nemám tucha essi brečel schválně, aby jako tatínka dojmul, nebo essi se mu tak stýskalo. Ruda nechápal co se děje a byl dost hysterický, bo měl asi strach, že se něco stalo. Jenže z Fildy už nevyrazil ani slovo. TAk jsem Filipovi ten telefon zase vzala, vysvětlila Rudovi situaci a zakončila to tím, že Filip skoro každý večer brečí (sem kecala, brečel jednou, ale co bych pro své pézetka neudělala, že jo ) a že se chodí mazlit za Boeingem a tak... a Top gán byl zlomenej a bylo to

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2011 22:02
- Nahlásit

špym a špym a nic nesyším

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2011 22:07
- Nahlásit

Biluška
špym a špym a nic nesyším

se máš já syšim bubu aji přes dveře většinou

Crysa
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2011 22:13
- Nahlásit

tak se tu teď rozechcalo, až to hezký nejní.. ještě před 3/4 hodinkou jsme seděli u ohýnku a koukali na zapadající slunko, vedro a dusno jak v prádelně teda bylo a teď pro špagáty vody nevidím ani na silnici, jen do předzahrádky.. v dáli hřmí..
asi jdu hajíbucí

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2011 22:34
- Nahlásit

Zdar lidi, co furt děláte?
U nás pršelo dopoledne dvarkát zrovna, když jsme dělali na cvičáku dřevo
Jinak teď je hezky docela, teplo, tak doufám, že to zítra zvládneme bez deště. Akorát máme teda opět nějakou technopárty poblíž, buďto v Polsku nebo opět na Andělce, jako každý rok, už druhý den je to celkem rachot a to jsme poměrně daleko, nechtěla bych bydlet ve vsi

datli
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2011 23:17
- Nahlásit

Spím v sedě,jdu se natáhnout.pa

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 06:16
- Nahlásit

fstávat a makat a držet palce, vyrážíme na výstavu

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 07:13
- Nahlásit

Biluškatse ja uz jsem vzhuru taky od sesti!toz tfuj,tfuj,tfuj!!!!drzime palceeee!

Venta
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 07:25
- Nahlásit

Biluška
Držím palce, hlavně sem pak napiš všechny posbíraný úspěchy

My vyrážíme za hodinu na dlouhou psí procházku, tak snad nebude moc horko.

impact
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 07:35
- Nahlásit

Pakunobecny
MÁM FOTKU S LILÁTKEM!!!!
Du ju sem dát. Když mi dáš emila, pošlu ti na něj originál.

Biluška
Samozřejmě právě ve chvíli gdy jsem musela vystoupit z auta a hodit Ympaktovi do schránky klíče
Já stála v chodbě za dveřma. A říkala jsem si, že na to seru a nebudu vylejzat. Ale stejně mě to chytlo v půli cesty, jak jsem jela.

Jsem potkala u mlýna měšťáky. S tím cirkusem. Já na kole, na řídítkách ten Gary barák, vedle mě na vodítku klusala Gara a Mordor a Máfo se táhnul pomalým klusem po kraji silnice asi 20m za náma. Kupodivu nezastavili a nestáhli mě o pěknej flastr. Asi su tu už známá postavička.

impact
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 07:41
- Nahlásit

Hečbek kanysterapeutem. Všimněte si nadšeného pohledu. Byla ale docela dobrá. Než Pupa promluvila.

Předání štěnětě datliovým. Holky se o něj furt tahaly.

Lilátko.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 08:00
- Nahlásit

tak sem fstalá, na cvičák nejdu Goša hárá a Axa každou chvíli zač ne taky

datli
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 08:58
- Nahlásit

To je pohodička doma.
Dítě celou noc spalo s pézetkama na zemi.Nekňučelo,nic.Ráno tu hromadu kontroluju a koká na mě chlupatá koule,vrtí ocáskem,ale leží dál.Vymazlit oba psy a jupí na ranní procházku .Je to prča,jak to malé je furt za patou.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 09:38
- Nahlásit

proč je do piče zas zatažíno?!

pakunobecny
jinak gratuluju pani,konečně na některý fotce vypadáte jako ta hezší polovina

corgi
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 09:44
- Nahlásit

Než založím nové téma, nevíte o nějakém útulku, příp. soukromníkovi, který by užil sporák, pračku, mikrovlnku, ledničku? Vše je snad funkční, ale špinavé, až zasr.né, že to tak musím říct. Kdyžtak můžu poslat fotky. Všechno za odvoz

impact
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 10:02
- Nahlásit

corgi
Odkud?

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 10:16
- Nahlásit

corgi
Pokud bys byla nějak blíž ku praz, ledničku by chtěli ve Zlovsi.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 10:24
- Nahlásit

davidkova renata
Už máš vypeckovaný čvesky? Já ne.

Venta
šmarjááá pani vám gratulíruju k dalšímu pohářisku!!!! Už samou roztažitostí nevíte, co vyhrát, co? ))) Podrbte inženýrku docentku soudružku Vendulu.

Maryje odpočívá na gauči, sme zas děsně zaspali, ale večer, jak sem usla u telky, sme byli venku až po půlnoci, tak ještě nespěchám, pěkně plavba, dojdu pro auto, pojedu na nákup, pak musim na ty parkůří závody, ale řeknu vám, dnes bych se válela, nechce se mi ničevó. Co děláte?

impact
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 10:30
- Nahlásit

Gerda
Co děláte?
Já vařím a uklízím.. Dneska máme hode. Tak asi vyrazím s čupkou rezavou na socializačku.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 10:39
- Nahlásit

impact
beru si tě tedy za příklad a taky budu uklízet...a možná něco uvařim...co si můžu jako začátečník kuchyňský uvařit? Co vaříš ty? Už si pofík? Že jako třeba děláš těžký jídla?

impact
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 10:44
- Nahlásit

Gerda
Tož jako nésu zdechlá si uvařit. ))))))))))))
A vařím takový klasický český jídla spíš. Zrovna teď moji velkooblíbenkyni slépku na smetaně. Mňam. A gulášovou polífku z mletýho masa.

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 10:50
- Nahlásit

fuj já už mám uklizíno a musím trénovat úsměv a zdvořilost na rodinnou oslavu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 10:54
- Nahlásit

corgi
bych možná si vzala pračku když ta moje nepůjde opravit

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 11:07
- Nahlásit

impact
Tož jako nésu zdechlá si uvařit. ))))))))))))
No to já právě zdechlé su, jako dost líné, celkově je mi i fuk, co jim, hlavně když nemám hlad. Tak furt jim chleba s máslem a těstoviny a krupicovou kaši ))) Ale teď pojedu na velkonákup, tak si beru nějakou inspiračku a koupim teda kuře. Taky milákuju kuře na smetaně nebo slépku, to je už jendo, ale je to velmi milená vomajda. A nejradši ze všeho koprofku. Mňááááááááám! Tož tak jdu, no.

impact
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 11:11
- Nahlásit

makrel
musím trénovat úsměv a zdvořilost na rodinnou oslavu
Fuj, tagle si kazit neděli.

Jinak ale vše nej lybko.

Gerda
kuře na smetaně nebo slépku, to je už jendo
To není jedno... Z kuřete nebude nikdy tak dobrá jako ze slépky. To mi věř.

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 11:13
- Nahlásit

Gerda
No to já právě zdechlé su
Já su taky zdechlá....fčéra sem nemohla spát,taxem koukala na Motýlka,pak na Údolí stínů a pak ještě na kousek nějaký emerický detektýfky a najednou byly čtyři ráno......a eště sem kvůlivá údolí stínů měla noční můru.

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 11:31
- Nahlásit

zdarec babizny
jablunka
fčéra sem nemohla spát,taxem koukala na Motýlka,pak na Údolí stínů a pak ještě na kousek nějaký emerický detektýfky a najednou byly čtyři ráno......a eště sem kvůlivá údolí stínů měla noční můru.
no po tvém výběru se ani nedivim

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 11:49
- Nahlásit

Alexa
no po tvém výběru se ani nedivim

Tak Motýlek je klasika,ale to Údolí stínů mě rosekalo,podobně jako Četa....detektýfka už byl čajíček před usnutím.

<< 1 ... 8415 . 8416 . 8417 . 8418 . 8419 . 8420 . 8421 . 8422 . 8423 . 8424 . 8425 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání