Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8415 . 8416 . 8417 . 8418 . 8419 . 8420 . 8421 . 8422 . 8423 . 8424 . 8425 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 15:47
- Nahlásit

Crysa
je to virkóza, lítá to všude, i u nás v práci hodně lidí sraloblilo, i na sídlu sem to slyšela, i já to měla, ale ve velmi mírné formě. Čekuládu nejíst, pobleješ se. Za dva dny to bude ok. Pij takovej čaj, co tě nebude bolet, až ho bude zvracet. Máš smectu? Kdyby ti kejtlina přivezla smectu, aby ses jen odkřečila...zejtra do práce nemůžeš, bude ti ještě hodně blbě, posereš se tam. Ještě klouby tě možná budou bolet.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 16:00
- Nahlásit

Ďecka, máme k vobědu pečený kuře se salátem a jako zákusek bábofku, fše made by me! Přiznejte se , gdo ste mi změnil imprinting!

Crysa
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 16:06
- Nahlásit

Gerda Za dva dny to bude ok.
to je moc dlouho!!
Pij takovej čaj, co tě nebude bolet, až ho bude zvracet.
já zatím nebliju, jen mi od pátka netáhne žrádlo, jako že by oči jedly, ale žaludek nebere, včera jsem do sebe ještě nasoukala dvě jídla, poloviční porce a v noci jogurt (to jsem ještě doufala, že to je jen jednodenní podráždění bachoru, který způsobilo dvakrát sraní). Ale dnešek je takovej výpravnej, jako že už jsme byla tak častzo na záchodě, že už si pamatuju i který obrázky na mě teď čekaj na hajzlpapíru..

zuzanarosakovaĎecka, máme k vobědu pečený kuře se salátem a jako zákusek bábofku, fše made by me!
jůůůů, se máááte
Přiznejte se , gdo ste mi změnil imprinting!
musel to bejt někdo, kdo to přeházel i Gerdičce, bo její nákup dokonce i brambor svěčí o tom, že asi fakt bé v roce 2012 konec světa, bo uvařená brambora už je vyšší level jak těstovina kepučem

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 16:17
- Nahlásit

Crysa
Krz to sraní, prostě do sebe necpi nic násilím, hlavně hodně pij, to je nejdůležitější, dva dny nejsou moc, navíc seš nakažlivá, neměla bys zítra nikam jít. Zesere se vám celá kacloš.

zuzanarosakova
no a je to tady!!!!

impact
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 16:20
- Nahlásit

Tak jsem se nacpala, včil nakrmim saň a du ven. Dneska u nás hraje MIG21. Se těšim.

Mig jako kapely. Ne Mig jako Bojink.

Crysa
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 16:22
- Nahlásit

Gerda Zesere se vám celá kacloš.
my se tam střídáme, my tak nejsme pospolu. Navíc kolikrát už klucí byli v práci s tím, že třá dva dny něco takýho měli, že jim to děcka přitáhly ze školky a pohoda, mě to nikdy nečaflo.. tak tentokrát to budu já, kdo bude po 24ce vytírat Savem a utírat stoly desinfekčníma vlhčenejma utěrkama aby nenakazil, většinou jsem si to tak myla já ráno po nich, když přišli že jsou srací nebo blicí
Ale už je mi víc k žití než bylo ráno

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 16:30
- Nahlásit

Crysa
Jak myslíš, dífče, v nejhoršim si naděláš do kombinézky )) budeš mít přírodní maskáč.

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 16:37
- Nahlásit

Uš su doma z výstavy . Rikša je Vé jedna, vítěz třídy, Lasice Vé dva. Su ráda, dělají mi radost holky

Atusch
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 16:39
- Nahlásit

Biluška
Gratulujuuu vítězům i skorovítězům

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 16:40
- Nahlásit

Biluška
kdo je Rikša? Ta akita?

Crysa
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 16:50
- Nahlásit

Biluška gratulejšn )

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 16:52
- Nahlásit

Atusch
Kuji paní

Gerda
Jj, ta akresífní akita . Za největší úspěch považuju, že se za celý den nepokusila sežrat ani jednoho psa Dokonce ani zcela kriplácké trpasličí špice, kteří si rozbili ležení hned naproti nám a neustále celý den vyjížděli a ňafali na každého psa co šel kolem
Na rovinu, gdyby vystartila po těchto tak by mi asi selhalo vodítko . Ale Rikša říkala, že je vedro a měla by pak žízeň a ta zdejší voda jí nechutná...tak se prý nebude unavovat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 16:54
- Nahlásit

Crysa
hele uvidíš že ti zejtra bé už líp,vono todle hjak rychle příde tak to rychle zmizí..
Biluška
gratulujééém pani)

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 16:57
- Nahlásit

Biluška
gratuluju

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 17:01
- Nahlásit

kuju fšem.
jdu plavat, su zpocená jak vrata od chlíva Řekněte mi proč musí být léto zrovna dneska?

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 17:02
- Nahlásit

Biluška
No tak to je velmi hezké, je milá a ješt má cenu...kde se tohle zastaví...Nás zase vůbec nesežrala Balunka, ani fenkíííí, chuděra se příště bude účastnit žumpazávodu, to snad abysme jí radši neřikali.

Už budu mít skoro dopečenej čtveskovej pernik, všecko je vypraný, uklizený, akorát spacák je děsně blbě vymáchanej, zůstal na něm nános prášku, musí znova do lázně, ale dnes už naň prdim, už se mi nechce, pude příště.

Fifinky rostou jako z vody. Slečna azalééé má nový výhon, Olin je velkej jako ruskej car, zvonky kvetou, Maryje má kost, za chvíli jedu na konící a vůbec, dneska sme to děsně proflákali. Asi bude pršení, mám dva brufeny.

Venta
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 17:25
- Nahlásit

Biluška
Gratuluju ke krásným psům

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 17:47
- Nahlásit

dvě kachny mi seděj na vejcích už dlouho, budou malý kachňata, tak essi se chce zase pražskej póvl přiject na úplně malý kachny až budou tak ste srdečně zváni

impact
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 18:01
- Nahlásit

Kua, čekala jsem hodně, ale že budou hulit špeka na podiu během hraní fakt ne.

datli
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 18:05
- Nahlásit

impact Dneska u nás hraje MIG21
a dneska u ná SI hraje taky MIG.A ještě k tomu u nás ještě i spinká!
Nějak se tu udělalo horko a bobášek se chodí různě po bytě chladit.Na parkety,na lino,jen né do pelechu-to je jako za trest v sauně!Sára si v poho zaleze pod peřinu a Mig ten by sice spal,ale funí a funí.Když je odložen do chladu,zklidní se.Co bude dělat za rok?

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 18:08
- Nahlásit

datli
Okamžitě pořiďte klimošku

datli
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 18:10
- Nahlásit

co to hulí?
Ha zjistila jsem úchylku mladýho.Baví ho cokoliv,co trčí .Takže na koberci trčela nitka.Už rval.Mám tu plínu,kterou jsem ho včera setřela po dešti-trčí na ní poutko.Na mých teplákách jsou,tedy byly kdysi šňůrky-trčí tam už jen jedna a baví ho.Ty prodlužovačky v předsíni jej taky dost berou,co jsoupod kobercem.

datli
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 18:11
- Nahlásit

Biluškapro jedno odpoledne pro ni nepofrčím do sklepa!
Stačilo právě udělat průvan a vypnul pumpu.Spí na špinavé plíně.

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 18:13
- Nahlásit

datli
Je drajvovej, chce se přetahovat
Na ten koberec bacha, Pumička kdysi taky našla trčící šňůrku a tahala a tahala až rozpárala celý koberec

Spí na špinavé plíně.
Ubožáček malinký, kam jsem ho to dala

datli
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 18:20 - Změnil/a: datli
- Nahlásit

Biluškaštěně je porouchané!Právě jsem mu nabídla talíř na blízing=program myčky předmytí,a on se na mě podíval tak strašným pohledem-že ho to zabije!Rýže s kung pao!Jeho stopy na talíři.Je divnej mycí program.Holky se o to rvaly,když to bylo možné!

Nicméně mě moc těší,jak hezky baští a neštítí se syrového.

Ha došla Zuzka (z tábora)se ségrou pozdravit malocha.
Budou brát pozemek a stavět a pořídí si prej do roka borderku,mi říkaly holky.
Dopoledne prochajda lesem s rodinou 3kluci,dcérenka doma na FB.
Mamka je už poprděná,taťka nalomen,že by šelmu taky braly-můžeš založit vrh C

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 18:21
- Nahlásit

datli
vypnul pumpu
naší pumpu??? ježiš a neni to škoda? zrovna dyš se chystala na víkent do mrdic..to je pech,to je pech

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 18:25
- Nahlásit

cus bus antabus!!!jsem velmi,ale velmi spokojena,uz se tesim s aminem na zkousky,akorat si dneska udelal blb cernej uraz!!jak kousal na rukav,tak se mu pod zuby pripletl kus jeho pysku a bylo vymalovano!
Biluškataky gratuluji ke krasnemu umisteni na vystave.

datli
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 18:25
- Nahlásit

davidkova renatatak né pumpu,ale totoc,jak to nazvatlufovací program?Jakože dýchavičnost vedrovou?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 18:27
- Nahlásit

nemethova5
tak se mu pod zuby pripletl kus jeho pysku
no jo chudák..to se stává.-((
datli
dýchavičnost vedrovou?
tak to jo,ta tu členem neni)

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 18:28
- Nahlásit

Biluška
gratulace k úspěchu

davidkova renata
Biluše nečte a kazí to

<< 1 ... 8415 . 8416 . 8417 . 8418 . 8419 . 8420 . 8421 . 8422 . 8423 . 8424 . 8425 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání