| Autor |
Zpráva |
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 18:55
- Nahlásit
Marush
důchodci neeeeee... to se mnou zas nic nedělá..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:00
- Nahlásit
zuzanarosakova
mě zas dost zaráží, kolik lidí tady denně vykřikuje jak nenávidí lidi (to nemyslim konkrétně tebe) a ve skutečnosti to tak neni.
U mě to tak teda je. Nemám ráda lidi, nerada s nima mluvím, nerada s nima dělám cokoliv (krom mentíků a děcek, s těma dělám ráda cokolif páč jsou fajn). Ale když KDOKOLIV potřebuje pomoc tak mám prostě v sobě nastavený, že mu ji mám poskytnout. A je úplně jedno jestli by se jednalo o umělé dýchání, nebo o půjčení pilky na železo. Jedinou vyjímkou je Ekzém, toho dodnes nenávidím tak, že najít ho někde ležet v bezvědomí tak ho udusím polštářem,překročím a půjdu dál
a pokud ten člověk mi neni nějak blízký, je mi jeho osud v podstatě hostejný
Uvědomuješ si, že ten člověk někomu blízký je? A že třeba osud tvých blízkých může být v rukou někoho jiného, kterému zase nejsou blízcí oni?
Zkus si představit např. situaci, že namol ožralá Mařka spadne někde ze schodů. Rozseká si hlavu takže bude mít místo obličeje krvavou sračku, upadne do bezvědomí a přestane dýchat. Někdo půjde okolo, zavolá sanitku, ale umělé dýchání jí nedá, protože a) neví co má dělat, b) má fobii z ajcu a nebude riskovat, že by ho mohl chytit. Sanitka to do pěti minut nestihne bo je hustý provoz a Gerda bude muset Mařce napsat epytaf . Budeš nasraná na toho dotyčného, že Mařce nepomohl? Že jenom zavolal sanitku? On na ní přece nebyl nijak citově zainteresovaný...
Jabloň a ostatní stran vystupování z auta
Jsem doteď myslela, že žiju na Divokém Východě, ale tohoto se teda nebojím ani trošku . Normálně beru stopaře, normálně zastavuju u nehod a ptám se essi potřebujou pomoc (i když jsou všichni venku z auta a vypadají, že jim nic není) a když vidím někoho jít uprostřed polí po silnici (mimo civilizaci) tak dokonce sama zastavuju a nabízím svezení .
Jenom národnostní menšiny teda do auta neberu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:03
- Nahlásit
Biluška
když vidím někoho jít uprostřed polí po silnici (mimo civilizaci) tak dokonce sama zastavuju a nabízím svezení
páč doufáš,že tě znásilní a zatim furt howno co?
hele nemůžeš prostě někomu vnutit svoje nastavení jen proto,že ty to tak máš a myslíš,že to je dobře..
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:05
- Nahlásit
Biluška
Jedinou vyjímkou je Ekzém, toho dodnes nenávidím tak, že najít ho někde ležet v bezvědomí tak ho udusím polštářem,překročím a půjdu dál
jakej exém co to je?nechápu....exém jako vyrážka?
Uvědomuješ si, že ten člověk někomu blízký je? A že třeba osud tvých blízkých může být v rukou někoho jiného, kterému zase nejsou blízcí oni?
No a co,to že někomu pomůžu jí neovlivní jestli někdo další pomůže mně...to je naprosto irelevatní tahle úvaha...
Jsem doteď myslela, že žiju na Divokém Východě, ale tohoto se teda nebojím ani trošku
tak se neboj,nikdo ti nevnucuje jak máš jednat...každej podle svýho,já nikomu nezastavim a nikomu pomoc jentak nenabízim a normálně veřejně to řikám
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:06
- Nahlásit
davidkova renata
páč doufáš,že tě znásilní a zatim furt howno co?
No.... jednou mi jeden kamioňák co jsem ho stopla nabízel, že kdybych chtěla zastavil by támhle u lesíka a dobře zaplatil...ale to sem byla zrovna krátce vdaná tak sem nechtěla
hele nemůžeš prostě někomu vnutit svoje nastavení jen proto,že ty to tak máš a myslíš,že to je dobře..
Ale já to nikomu nevnucuju. Jen píšu, že mě zaráží kolik lidí to má jinak . A že se pak v zásadě ani moc nedivím kolik jich projde kolem polomrtvého člověka a dívá se jinam
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:07
- Nahlásit
taky beru běžně stopaře, když mám v autě velký psy tak i všechny stopaře, jen cikány neberu, u nehod taky zastavuju-za bílého dne a ptám se jestli nepotřebujou pomoct, kdyby to bylo na lesní cestě-zejména za tmy, nezastavím ani náhodou.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:07
- Nahlásit
Biluška
Budeš nasraná na toho dotyčného, že Mařce nepomohl? Že jenom zavolal sanitku? On na ní přece nebyl nijak citově zainteresovaný...
a vo tom to právě je! Já NEČEKÁM, že by jí někdo pomohl, automaticky předpokládám, že mě ani nikomu z mých blízkých nikdo nepomůže, bo lidi jsou zmrdi. Velkej problém lidí dneška je myslim iluze, že žijou ve světě duhy, kde jsou lidi hodní a blízcí lidé neumírají, nejsou nemocní, nezrazují, neodcházejí. Hovno. Kdyby v tebou popisované situaci Mařce někdo náhodou pomohl, tak padnu do onmachtu a do konce života se to budu snažit pochopit!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:08
- Nahlásit
Marush
jakej exém co to je?nechápu....exém jako vyrážka?
Jeden velmi nepříjemný chlap co mi kdysi několik let dělal ze života peklo (byl to můj soused a tím peklem nemyslím, že by do rána pařil a nevytíral schody )
No a co,to že někomu pomůžu jí neovlivní jestli někdo další pomůže mně...to je naprosto irelevatní tahle úvaha...
Jak se to vezme. Ale to by bylo na dlouhý filozofický večer a já mám jiné plány, tak to radši nebudu rozebírat.
tak se neboj,nikdo ti nevnucuje jak máš jednat...každej podle svýho,já nikomu nezastavim a nikomu pomoc jentak nenabízim a normálně veřejně to řikám
viz moje odpověď Davídkové
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:09
- Nahlásit
Biluška
tak ty jsi extrémně odvážná s tím zastavováním, víš kolik je případů, že to byla fakt finta, já na to odvahu prostě nemám. pomoc při záchvatu a nehodě je jasná, ale poklud někdo na mě bude mávat nebo stopovat, tak jsem srab.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:10
- Nahlásit
Biluška
A že se pak v zásadě ani moc nedivím kolik jich projde kolem polomrtvého člověka a dívá se jinam
ale to to zas trošku votáčíš
ale to sem byla zrovna krátce vdaná tak sem nechtěla
a vod tý doby nic..to je pech co?.-)))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:10
- Nahlásit
zuzanarosakova
Takže automaticky předpokládáš, že pokud někoho z tvých blízkých srazí auto, nebo spadne na schodech, nebo nevím co podobného tak je prostě po něm, protože mu nikdo nepomůže?
Ti na rovinu přiznám, že pro mě je to těžko pochopitelné, budu si to muset ještě párkrát přežvýkat než mi to dojde
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:11
- Nahlásit
Biluška
btw..já nikdy nepadám nikde ze schodů a nikdy nejsem nikde sama,celkem krom autonehody se i něco může stát těžko,ani busem nejezdim...ale může mě pokousat můj vlastní pes,ale to by mi nikdo nepomohl bo by čupakábra pokousala pak i jeho jak by byla z pachu tý krve celá rozdováděná barfově
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:12
- Nahlásit
Biluška
Právě pani právě já takle dostala za vyučenou dvakrát-jednou bylo auto v příkopu a degeni mi eště štípli peněženku z palubky dyž sem šla esli nechcou volat sanitku páč byl leden 1H ráno a byli v potoce, a podruhé sem vzala týpka do se na mě vrhnul sem ho musela fakt nasilu šrubovákem do žeber dostávat z auta vod tý doby bych asi taky váhala naposled sen zastavila páč sem telefonovala šli pomě náký turci chtěli litr na benál že mi daj žlatý řetěz huž se cpali k autu,ale pakůn zasáh(sou chvíle kdy su ráda,že je retard agresor)
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:13
- Nahlásit
Biluška
Takže automaticky předpokládáš, že pokud někoho z tvých blízkých srazí auto, nebo spadne na schodech, nebo nevím co podobného tak je prostě po něm, protože mu nikdo nepomůže?
formuješ to trochu exaltovaně, ale v podstatě ano. Vždycky mám primárně na mysli to nejhorší a na nikoho se nikdy nespoléhám, kromě na sebe.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:14
- Nahlásit
zuzanarosakova
hele paradoxně to mám stejně, s těma nejhoršíma scénářema, ale přesto já bych pomohla...
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:15
- Nahlásit
makrel
tak ty jsi extrémně odvážná s tím zastavováním, víš kolik je případů, že to byla fakt finta, já na to odvahu prostě nemám. pomoc při záchvatu a nehodě je jasná, ale poklud někdo na mě bude mávat nebo stopovat, tak jsem srab
já třeba nejsem srab, já nikoho vozit nechci,nechci nikomu pomáhat když je debil a nekoupí si lístek na bus a stopuje..nasrat,je mi to u prdele naprosto nejvíc moc,nebudu s cizákem ve svym autě i kdyby to náhodou nebyl vrah a úchyl což to ale určitě je
Třeba náš strejda dostal infarkt umřel v uatě a vezl výplaty...a nido mu nepomohl a on tam umřel a ješt někdo ukradl tý výplaty...je to nechutný ale vůbec ne překvapivý, lidi jsou svině a nevim proč bych jim měla pomáhat,pomůžu tomu koho znám a vim že to neni zmrd...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:17
- Nahlásit
davidkova renata
a vod tý doby nic..to je pech co?.-)))
Jo ještě jednou potom....ale to sem měla sebou Pumu a ona mi to zkazila sfině Když sebou náhodou nemám žádnýho čokla tak nikdy nic
ale to to zas trošku votáčíš
Neotáčím. Kolik jich pomohlo u Pawlínky v autobuse? Kolik jich zastavilo když jsem sjela s Amálkou do příkopy a stopovala (asi třicet-čtyřicet jich projelo než mi zastavil kámoš a rovnou mě i vytáhl ). Kolik jich zastavilo když Libor dával té holce umělé dýchání? Ani jeden dokud nepřijela sanitka a policajti a nezastavili provoz.
makrel
Mě nepřipadne, že bych byla nějak odvážná. Nikdy mě ani nenapadlo, že by to mohla být nějaká finta a že by někdo předstíral nehodu, či rozbitý auto proto, aby mě praštil traverzou (beztak mám větší kalibr a přeprala bych ho )
Neberu každýho stopaře, kterýho vidím. Někdy třá nemám náladu a prostě ho nevezmu. Ale většinu svezu, krom těch národnostních menšin teda (nemyslím jenom cigány, nevzala bych ani araby a tak. Zrovna ten jeden případ kdy musela zasahovat Puma byl právě arab )
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:18
- Nahlásit
zuzanarosakova
já bych pomohla spíš lidem cizím než blízkým-tedy těm které nemám ráda, klidně bez mučení, ale ti cizí mi nic neudělali takže bych pomohla
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:19
- Nahlásit
Biluška
Ti na rovinu přiznám, že pro mě je to těžko pochopitelné, budu si to muset ještě párkrát přežvýkat než mi to dojde
to mám taky..nemám o lidech a vůbec iluze
Marush
..já nikdy nepadám nikde ze schodů
můžu tě srazit esi chceš
může mě pokousat můj vlastní pes,ale to by mi nikdo nepomohl bo by čupakábra pokousala pak i jeho jak by byla z pachu tý krve celá rozdováděná barfově
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:19
- Nahlásit
Biluška
tak protože se to známým stalo, tak nad tím uvažuju, navíc já ani můj pes nepřepereme nikoho. takže proto ten strach.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:20
- Nahlásit
makrel
navíc já ani můj pes nepřepereme nikoho
Pche. Normálně ho zápasem sumo svalím na zem, kozi kozi kozi mu přimáčknu na obličej a počkám až se udusí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:21
- Nahlásit
Biluška
Neotáčím. Kolik jich pomohlo u Pawlínky v autobuse
mě ale přišlo že to vztahuješ tady na nás
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:21
- Nahlásit
kejtlin
to chápu, ale já mám svý blízký ráda, rodinu a kamarády. Ale někdy pomůžu i cizím lidem, když mě jejich příběh dojme. Neřikám, že nikdy nikomu nepomůžu, ale pomáhám zásadně s motivací typu "toho člověka je mi líto a chci mu pomoct!" a ne s motivací typu "někomu se něco stalo a já mu musim pomoct, protože tak je to správné"
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:22 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit
celkem klidně bych nabrala pjeknýho samečka stopaře, moh by z toho bejt seks
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:23
- Nahlásit
Biluška
Ale většinu svezu, krom těch národnostních menšin teda
tak ty seš nácek a budeš mi tu kázat?" PCHE!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:24
- Nahlásit
Biluška
nemyslím jenom cigány, nevzala bych ani araby a tak. Zrovna ten jeden případ kdy musela zasahovat Puma byl právě arab
tag to seš velkej humanista když bude umírat cikán či arab v příkopu bude ho to bolet stejně jako bílýho degena,nemyslíš?A ten cikán bude pravděpodobně blízkej hodně lidem,celýmu jeho cikánskýmu klanu obří rodině...a tobě je to jedno..to fakt nechápu,to bych si nikdy neodpustila teda
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:24
- Nahlásit
Grin
a zas se to zvrátí do sebe celý
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:27
- Nahlásit
Marush
Tak to bacha dámo, sem řekla, že cigány neberu coby stopaře . Umělý dýchání bych zvládla i na něm . Ale do auta je nechci, páč gdyž musím řídit nestíhám hlídat essi mi nekradou peněženku a tak
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:28
- Nahlásit
Grin
jenže von by ti po tom sexu třá strunou upižlal hlavu,chápeš?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:30
- Nahlásit
Marush
strunou upižlal hlavu,chápeš
debile
|