| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 17:29
- Nahlásit
Biluška
Dost mě zaráží kolik lidí to takhle nastavený nemá
mě zas dost zaráží, kolik lidí tady denně vykřikuje jak nenávidí lidi (to nemyslim konkrétně tebe) a ve skutečnosti to tak neni. Já lidi fakt ráda nemám a pokud ten člověk mi neni nějak blízký, je mi jeho osud v podstatě hostejný a nemám motivaci riskovat vlastní život nebo zdraví pro jeho záchranu. Spousta lidí mě za to odsoudí, ale já to tak prostě mám..
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 17:32
- Nahlásit
Gerda
Biluška
no já bez mučení přiznávám že teda nikoho zachraňovat fakt nechci,nechci aby se mi to někdy stalo a kdyby tam byli jiný lidi co by se toho chopili budu dost ráda. Vim že bych se nevotočila a neodešla,určitě bych volala pomoc,ale v žádnym případě bych nikomu nepomohla mohlo-li by to jakkoli ohrozit mě...
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 17:33
- Nahlásit
zuzanarosakova
jsme jediný kdo fakt nemá rád lidi no...musíme se s tim smířit ))
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 17:34
- Nahlásit
Marush
jsme jediný kdo fakt nemá rád lidi no...musíme se s tim smířit ))
možná eště mamka...ale taky myslim, že asik ne
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 17:35
- Nahlásit
Marush
no já bych na pokyn volala tu sanitku...
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 17:39
- Nahlásit
Gerda
no já bych na pokyn volala tu sanitku...
vždy´t jo, já bych taky nekoukala z okna jakože nic nevidim,ale že bych to celý manažerovala,to se znám že nejsem ouplně krizovej manažer
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 17:45
- Nahlásit
Marush
se znám že nejsem ouplně krizovej manažer
a to já právě zase jo, pokud jenom trochu tušim co a jak - taky to nejni úpa dobrá vlastnost, páč jsem schopná přebít člověka kterej by třá toho v ten moment věděl víc než já.. ale pokud vim úplný kulový, jako u tý zdravovědy, tak se toho bojim - prostě lev no, když vidí "stádo který očividně potřebuje vést" tak se do toho vrhá, ale musí mít alespoň maličko šajna co a jak. S láskou/nenávistí k lidem to podle mě vůbec nesouvisí, lidi jako celek jsou největší paraziti na týdle zemi, ale asi mam nějak zakódováno - chovej se tak jak chceš aby se vostatní chovali k tobě. Chci aby mi někdo pomoh až budu já v průseru.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 17:48
- Nahlásit
Marush
zuzanarosakova
já lidi nesnášim a štítim se jich, asi stejně jako koček, kdyby na světě nebyly kočky ani lidi, vůbec bych se nezlobila. A ze všeho nejvíc nesnáčim malý holčičky, klučičí pézetka mi tak nevaděj, ale holčičí.... fujtajbl. Neptejte se proč. ale kdybych někde potkala polomrtvou kočku, taky bych jí pomohla. Prostě tak nějak mám hodně zakořeněný co je správný... kvůli tomu ještě nemusim mít ráda lidi...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 17:48
- Nahlásit
Marush
že bych to celý manažerovala,to se znám že nejsem ouplně krizovej manažer
kdyby to byla věc, na kterou sem tak nějak trošku uvyklá, nebo jí trošku znám, a věděla bych, že to můžu managovat třá jako stývn segal nějakou bojovou akci, tak jo, to pak třá dám klidně i příkaz, ale v situaci neznámý...ten příkaz rači dostanu.
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 17:51
- Nahlásit
pawLINka
dobrý !
Na příštím žumpasrazu se bude trénovat první pomoc, kdyby to s někým prásklo.
A už si můžete připravovat nehody, které se vám stanou !
Prdlé cévky, otevřené traverzoidní zlomeniny, deliria trémenzy, epileptické a hysterické a schizoidní záchvaty, zaskočené brambůrky a jiná sousta, otřesy mozků a zlomeniny spodin lebečních .... připálené kůžičky okolo frňáků....
Každej si vybere nehodu a kolektivně ho budeme zachraňovat .
Buďto směrem ke světlu tunelovému anebo od něj
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 17:51
- Nahlásit
uš sem tady děcka vše sem pročetla důkladně ,pawlince vyslovuju velkej obdiv,je fakt statečná
zbytek asi naseru tim,že se klonim spíše k rosákovejm spratkům,nemůžu za to,ale je to tak..rozhodně bych okamžitě volala sanitku,to by se mi fakt nemuselo řikat,ale jinak..nevim,děfčata..první pomoc neumim,živim se jako uklízečka,tak to nějak ke svýmu povolání nutně nepotřebuju,fobii mám milion a paranoidní sem taky slušně..třá bysem se asi snažila pomoct třá nějaký starý bapce či dědovi páč starý lidi sou jediný co jakž takž snesu..teda krom toho debila nad náma ,ale jinak nevim,no..stejně bych nevěděla jak .Jinak nemám povolání jako třá hasič nebo dochtor aby v něm bylo zakotvený,že musim zachranovat cizí životy a dát tomu přednost před vlastním bezpečím,takže tu povinnost fakt necejtim..a taky myslim,že čék stejně neví přesně co udělá leda až se do tý situace dostane
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 17:53
- Nahlásit
Grin
Prostě tak nějak mám hodně zakořeněný co je správný... kvůli tomu ještě nemusim mít ráda lidi...
tak to je hodně silný sociální stereotyp! Našim rodičům se nepodařilo nám téměř žádné soc. steretypy předat. Jsem za to ráda, život je bez nich mnohem jednodušší...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 17:54
- Nahlásit
agáta12
deliria trémenzy
hysterické a schizoidní záchvaty
asi nezbyde nigdo gdo by vošetřoval ))))))))))))))))) fšicí budou pacošíí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 17:55
- Nahlásit
davidkova renata
asi nezbyde nigdo gdo by vošetřoval))))))))))))))))) fšicí budou pacošíí
naopak, tohohle bych se chopila, vestu navléknout a za zády utáhnout bych zvládla hnedle. Kdyby se moc bránil, pomohla by topičova lopata s lokálním anestetickým účinkem.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 17:56
- Nahlásit
zuzanarosakova
¨ asi zřejmě jednodušší to je... kor když já mám k tomu ještě tu fobii z dotýkání se cizích lidijí halt naši sou zase děsný citlivky a proti mě jsou teda citlivý úpa nejvíc, a jebou mě dote´d že jsem cynik a zlá zákeřná.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 17:58
- Nahlásit
davidkova renata
třá bysem se asi snažila pomoct třá nějaký starý bapce či dědovi páč starý lidi sou jediný co jakž takž snesu
přesně, někdy mě třá i dojme ňákej příběh dědka o povodních (hlavně když má psa třá) v telce, tak mu pošlu love. Ale třá jak vidim ten hladomor v somálsku, samý anonymní lidi, děcka s velkejma hlavama, vůbec mě to nedojímá, prostě nemám v sobě primárně zakořeněnej soucit s lidma. Kyby třá mě někdo prosil tváří v tvář ať mu pomůžu, tak samozřejmě nejsem z kamene a pomůžu mu, protože to se mnou pravděpodobně pohne, ale pomáhat někomu jen proto že mám zakořeněný, že je to správný, to fakt ne..
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 17:58 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit
Grin
Prostě tak nějak mám hodně zakořeněný co je správný... kvůli tomu ještě nemusim mít ráda lidi...
chápu tě, já to mám jinak jsem sociopat prokázanej a nemám právě vůbec určený co je správný a co ne..určuju si to sama, ale třá nemám ráda když se ubližuje slabším...ale nejvíc nemám ráda teda když se ubližuje mně ,
edit/vlastně pawlinka neva Grin by určitě taky zachraňovala
ale ty seš hustá a dala si to nejvíc jako záchranářka a tudíž tě pasuji na zdravotníka žumpy
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 18:00
- Nahlásit
Grin
a jebou mě dote´d že jsem cynik a zlá zákeřná.
seznam je se mnou a Mařkou a omluvěj se ti, že seš matka Tereza!
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 18:03 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit
Marush
tě pasuji na zdravotníka žumpy
tak to prrr, koukejte radši pasovat Pawli, ta to má te´d čerstvý a navíc pak nemusí pálit hadry co bych nosila??
zuzanarosakova
seznam je se mnou a Mařkou a omluvěj se ti, že seš matka Tereza!
pochybuju... oni dycky říkaj: Mě nazajímaj ostatní děti, mě zajímáš ty!! už gdyš sem ve třetí třídě tvrdila, že nikdo z toho testu nedostal lepší známku než trojku
Edit: Ale švagrový a tchyně s tchánem by to vobčas potřebovali... třá nedávnou jsem se švagrový tvrdě vysmála gdyš mi ukazovala fotky ze svatby.. tekly mi slzy smíchy... vzala si to osobně...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 18:05 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Biluška
Mám to trochu jinak.....vzhledem k mé bývalé profesi vím jak pomoc,v šílenejch situacích nepanikařím a nehysterčím(na to si vyhrazuju prostor po akci ) a pomůžu pokud můžum,ale nedělám to samozřejmě....hodně hodnotím.
Naposledy ležela vedle silnice holka a nad ní se skláněl kluk....Tomáš zastavila chtěl vylézt z auta,což sem mu nedovolila,houkla sem na kluka co se stalo,on tvrdil,že holka si zvrtla nohu a udělalo se jí blbě,jestli by sme je nevzali do nejbližší nemocnice.Celkem klidně sem se ho zeptala,jestli už volali sanitku a on mi řekl,že nemají foun,což mi bylo hodně divný,páč gdoho dneska nemá. Tak sem mu řekla ,že je volám já,ale do auta je nevezmu.Vyslechla sem si cosi o píčách a tak,ale co já vím,jestli to nebyli Stodolovi ll.
A podsouvat někomu to,že MUSÍ ,to mi přijde fakt nepatřiční.Už tím že neuteče a zavolá,pomáhá.
edit
A samože před pawLINkou velmi smekám,aji v tom,že poté neřvala,páč já bych ty lidi vyřvala neskutečně.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 18:05
- Nahlásit
zuzanarosakova
(hlavně když má psa třá
já se z tebe poseru ))
Marush
nemám právě vůbec určený co je správný a co ne..určuju si to sama, ale třá nemám ráda když se ubližuje slabším...ale nejvíc nemám ráda teda když se ubližuje mně
holky vy mě bavíte ))) nejvíc mě ba ,že se to nebojíte veřejně řikat přestože je to "špatné a společensky odsouzeníhodné" myslim taky,že spousta lidí by měla daleko mín psychickejch problémů a i zdravotních,kdyby v sobě nepotlačovali svoje pravý pocity a nesnažili se napasovat do těch obecně platnejch norem který sou údajně správný,ale voni to cejtěj jinak,ale hrajou podle těch norem aby je společnost nevodsoudila..tim teda nemyslim třá masový vrahy a pedofily aby bylo jasno ,ale vy tuty víte jak to myslim
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 18:09
- Nahlásit
jablunka
Souhlas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To se mi moc líbí tvůj přístup,přesně mohli to bejt vrazi,každej má právo chránit sebe!
davidkova renata
holky vy mě bavíte
jen proto že seš podobnej psychopat
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 18:10
- Nahlásit
jablunka
mno tak na to bych se taky vysrala, ono je jedna věc pomoct gdyš sebou někdo flákne před tebou a jiná pomoct někomu gdo je někde u silnice a nevíš prostě vo co go... jako volala bych záchranku, ale co je mně do nich, neumíraj, akutně pomoct taky nepotřebujou, tak co bych je tam nenechala. to by mě taky žíly netrhalo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 18:11
- Nahlásit
jablunka
on tvrdil,že holka si zvrtla nohu a udělalo se jí blbě
a na to já mám tu lékárničku a dávám ta obinadla.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 18:13
- Nahlásit
Marush
jen proto že seš podobnej psychopat
to je dost pravděpodobný )))))))
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 18:13
- Nahlásit
Gerda
a na to já mám tu lékárničku a dávám ta obinadla.
Upa tě vidím.....mrd z vokýnka obinadlo.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 18:14
- Nahlásit
Pawlinka
udělalas správně,moje vzdálená teta a dobrá kaamrádka mají epku, ptala jsem se jich co mám dělat kdyby dostali záchvat, popsali mi to cos udělala ty, já bych si rady věděla, ale jen proto že mi to řekli, jinak bych byla asi bezradná napadlo by mě asi ho nějak zafixovat na zemi aby sebou nemlátil, ale to je celý, tys odborník
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 18:15
- Nahlásit
davidkova renata
jen Bilu prdly céfky jinak velmi chápu, že někdo na to prostě nemá a může dělat co chce... nechápu akorát ty na zdravoťáku....
no a jak je Vám, pani?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 18:15
- Nahlásit
čau děcka,
pan Tryks nechodí, teda chodí, ale špatně. Pajdavě.
hrozně mě ten teriéří zmetek sere, protože skáče, běhá a pak nemůže chodit. Pořád si hraje na velkýho hrdinu, venku je nasranej, že nemůže běhat, ale po 15minutový procházce už se sotva vleče.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 18:19
- Nahlásit
jablunka
mrd z vokýnka obinadlo.
Pumpa
že někdo na to prostě nemá a může dělat co chce
hele ale já sem divná zase..třá dyš f telce vidim každou chvíli jak nějaká většinou černá mrdka vobere podvodem nějakou ubohou bapku vo úspory,vona tam pak brečí a tak,tak přísám to bych vraždila to NESNÁŠIM úpa bych je umlátila vosobně..nebo nějakýho třá slepce nebo incvalidu dyš vokradou..to samý vražda smrt zabití ihnet!!
Maky a Trix
pan Tryks nechodí, teda chodí, ale špatně. Pajdavě
ježíš a co mu je????????????????????
|