| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 12:35
- Nahlásit
děcka, co furt máte depréze? málo chlastáte asik!
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 12:36
- Nahlásit
Alexa
sou prdlí ale zjistim
pawLINka
na všechno výmluvu nemám
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 12:42
- Nahlásit
Lidi, du, zdar, budu zas večer
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 12:47
- Nahlásit
Zdárté všicí,pustila sem si pískacího Toma a hmyzáček si málem ukroutila lebku a pak zašala ze solidaryty pískat taky.Dále mám velkoproblém z pakoněm to napíšu vedle abyste mě nevodkázaly na náký podezřelý emil níhodou rači Jááááblooon keré Bílany,jako kerej okres????
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 12:53
- Nahlásit
neděláte někdo na poště?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 12:56
- Nahlásit
jbat
Jsem v naprostý prdeli.
co se stalo???
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 13:00
- Nahlásit
Pakunobecny
http://www.mapy.cz/#x=15.802642&y=49.935139&z=11&t =s&q=Bylany%2C%20okres%20Chrudim&qp=15.609616_49.9 21924_15.729052_49.971170_12
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 13:03
- Nahlásit
děcká, já jsem mimo, snažim se pracovat a vnímat a tvářit se ynteligentně a nejde mi ani jedno.. všichni po mě něco chcou, teď hned okamžitě, a já je vůbec nedávam. Proč je danajsa Pakunobecny a ne danajsa? dělá mi v tom ještě větší bordel. tajnou žumpu nechcu, nevoryjentuju se gdo je gdo, nebo jenom u hrozně málo lidí..
proč je davidkojc blbě, copa dělala, bumbala?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 13:03
- Nahlásit
Alexa
Hřbitov je v Mrdicích 100% židovskej.
http://www.mapy.cz/#x=15.675227&y=49.950549&z=15&t =s&q=h%C5%99bitov%20he%C5%99man%C5%AFv%20m%C4%9Bst ec&qp=10.347460_48.125305_20.609588_51.280989_6&d= base_1722036_0_1
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 13:05
- Nahlásit
Alexa
jablunka
agáta12
CELÝ MĚSÍC JSME CELÁ RODINA DĚLALI VESNIČANÚM A VŠEM NÁVŠTĚVNÍKÚM PUTYKY NAPROTI NÁM STRYPTÝZ.
no tak to bych nerada. Ale tohle by bylo do zahrádky, kolem který bude ňákej živej plot, takže jako normálně by tam neměl vůbec nikdo očumovat, ale spíš pro ten pocit, jakože je zataženo
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 13:06
- Nahlásit
pawLINka
To chce přepít, to je jasný...
to je jasný.
Gerda
co se stalo???
hodně se mi toho vysralo, mám nemocnou maminku ve špitále, kam za ní nemůžu (má zakázaný návštěvy), řeším další dluhy po bývalým, každý den si musím brát práci domů a dělám do jedenácti, zítra jede Toby zase k mámě, resp. tátovi, aby tam nebyl sám a udělala jsem rozhodnutí, kterýho teď lituju a není cesty zpět.
takže jediný řešení je chlast.
Mimochodem, s exem se občas poperem, že. No a včera jsem přijela domů, v naprostý píči, uřvaná, promočená, unavená a on se o mě postaral tak, že doteď hledám tu čelist, co mi spadla...
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 13:07
- Nahlásit
Anička se na koupališti ptá maminky . Mami co to má Pepíček tak dlouhého mezi nohama ? Maminka odpoví → To má píšťalku . Po hodině příjde Anička za maminkou a stěžuje si . . . Mami ta píšťalka vubec nepíská . .
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 13:08
- Nahlásit
todle je hnusný typický chlapi:
Muž říká ženě při milování: "Ani nevím, proč s tebou spím, když jsi tak škaredá."
Ona: "Asi je ve mně něco krásného."
On: "No to jo, ale za chvilku to vytáhnu..
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 13:08
- Nahlásit
Já chlastat nebudu, to vím jistě.
Jinak venku zase chcá, a nějakej debil zas vypouští žumpu do pole tak nám tu brutálně smrděj mraky. Fuj!
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 13:10
- Nahlásit
ON: Ale já nebyl až tak ožralý! Ne?
ONA: Hodil si s mým křečkem o zem a řval “Pikaču, volím si tebe”. Potom si hodinu křičel ve skříni, že vchod do Narnie nefunguje a když jsi vylezl, stál jsi v krbu a neustále křičel "Příčná ulice!". Zbytek noci si vypouštěl bazén s tím, že hledáš Nema a když ses vracel domů, skočil si po bezdmovci a nadšeně křičel “Brumbále, ty žiješ!”
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 13:11
- Nahlásit
jablunka
Tako to sou jiné v jedněch mám gut známý totiž.Proto se ptám. Ted mě nas...pečovatelky něco sem po nich chtěla a řekli mi že nemaj čas něco řešit z dědkem a přitom kasírujou docela dobrý prach pod kolonkou-styk s klyentem-takže pokud socka půjde po mě tak ji automaticky vodkážu na ně a hotovo dvacet to se nedá jináč.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 13:11
- Nahlásit
děcka, stalo se mi něco hroznýho! Alibaba mi koupil k naozkám takový udělátko, takovej strojek na vyhlzení pleti, prej je to děsně vymakaný, byla o tom i reportáž v tv, že je to nějaký přelomový, má to obnovovat buňky či co. No a já to použila a zřejmě nějak blbě takže mám strašlivou vyrážku kolem nosu, vypadá to jak splenina s puchejřkama, je to rudý a nechutný. Musela jsem zrušit zítřejší focení, bo to by se nedalo. A jako pěkně to bolí! nevim, co s tim mám dělat!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 13:12
- Nahlásit
zuzanarosakova
nevim, co s tim mám dělat!
Nic,nechat zahojit a udělátko už nepoužívat.
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 13:13
- Nahlásit
Akky0Aime
Debiléééé
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 13:13
- Nahlásit
Děcka, nepordáváte někdo nějaký starý noťas? Klidně fakt šunt, jen ať to zvládne internet... Nevíte o něčem fakt levným?
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 13:15
- Nahlásit
Během návštěvy na blázinci se ptá návštěvník ředitele, podle jakých kritérií bude rozhodnuto, zda někdo bude zavřen nebo ne.
Ředitel vysvětluje: "No, my napustíme vanu vodou, dáme kandidátovi lžičku, hrnek a kýbl a poprosíme ho, aby vanu vyprázdnili."
Návštěvník povídá:"Aha, rozuzmím, normální člověk vezme kýbl aby to šlo rychleji, že?"
Ředitel:"Ne, normální člověk vytáhne špunt. Chcete pokoj s balkónem nebo bez?"
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 13:16
- Nahlásit
jbat
co se stalo mamce? A může aspoň na telefon? Dluhy po bejvalym tomhle nejčerstvějšim? A von tě zbil?????? Do kdy tam s nim máš ještě bydlet?
zuzanarosakova
na kožní, klidně to spálenina bejt může. Kdyby ti dal kus zlata, nemohlo by se to stát. Je to možná atentát, nikdy nevíš, jestli alibaba neni v nějaký organizaci...
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
bych možná zkusila kožní
A udělátko samozřejmě vyhodit
|
Akky0Aime
Člen |
- Nahlásit
O Vánocích říká maminka Pepíčkovi: "Pepíčku, zapal vánoční stromeček."
Za chvíli přijde Pepíček a říká: "a svíčky taky?"
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 13:17
- Nahlásit
zuzanarosakova
nevim, co s tim mám dělat!
Hlavně nechodit na slunce a nákej vobklad chladící(hlavně né heřmánek ten dráždí eště víc)třá jak sou ty chladícíléčísí spreje po opalování to prej zklidnuje bolaví
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 13:18
- Nahlásit
zuzanarosakova
kožní a udělátko tam vzít sebou
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 13:19
- Nahlásit
zuzanarosakova
Ty vole, to mi děsně připomíná film Postřižiny.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 13:19
- Nahlásit
Hojda z rachoty.Nestíhám a mám pěkně těžkou hlavu velké myšlenky.Naskytla se mi nabídka loupě chajdalupky .Kdo mě zná,ví že po tom strašně moc toužím a dost mě to uvnitř žere,že jsme v bytě a nemáme kam jezdit.Jenže mužský se tomu brání.
Navíc by to znamenalo se uvázat na splátku 4,5 litru měsíčně a to nevím,zda jsme schopni utáhnout.
Ach jo.
Ukecat chlapa nebude tak lehké a sehnat prašule roovněž.
Kruciš-nějak mám letos moc nabídek fajn věcí.
----
Místo oběda jsem skákla domů okouknout devastační komando.
Migáček z radosti udělal looužičku přede mnou,jinak nic tragickýho doma zatím nebylo.Bobánek sucháček nepočítám.
Je fajn a včera večer si čurknul,káknul,znovu káknul pak na řídko,zakončil to štěkancem a šel najednou za Sárou se prát.Lítali tu torpeda,střídavě jeden zahryzlej do krku druhýmu.Pak se navzájem ozubáčkovali,udělali hygienu dutiny ústní a já je ponechala osudu.Mladej nakráčel k dětem k posteli a lehl si tam ,Sára si hopsla k nám a bylo.Zlatíčka
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 13:21
- Nahlásit
je tu laguna?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 13:22
- Nahlásit
zuzanarosakova