Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8037 . 8038 . 8039 . 8040 . 8041 . 8042 . 8043 . 8044 . 8045 . 8046 . 8047 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 11:05
- Nahlásit

kuwa takový dráma tady a já dřu jak idiot a nejsem u toho, u nás jsme kdysi řešili něco podobnýho taky myslivec, co tejral psy v plechovým kotci, celoplechovým tak 2 metry na 2 metry měl tam 3 psy a v létě to byla síla tam pralo slunce celej den, měli tam jen pidiškvíry, já to tenkrát nahlásila a ten řekl, že mi postřílí v lese psy až tam půjdu a ty co nepostřílí tak otráví, najel radek s mým bráchou a idiota tak zmalovali, že nemoh 14 dní do práce a byl klid

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 11:11
- Nahlásit

Tak teď vám lidi nevím, jestli si nemám dnes uškrtit vlastní dítě mluvit nechce, vydává různé skřeky a hovoří zřejmě jazykem Borgů, kterému sice výborně rozumí psi očividně, ovšem já jsem zřejmě nějaká divná matka, páč já jí teda nerozumým ani prd ale ona na druhou stranu rozumí všemu, teď jdu do kuchyně a ona za mnou s mističkou na drobnosti (piškoty, nakrájený jabko a tak) a já říkám jako chce - ona skřek, já na ní jestli banán chce a co myslíte naprosto bez zaváhání běží do špajzky, otevře si ji a přinese mi banán ale že by řekla jedno blbý slovo - banán to nééé
Korejsky mluví celkem plynule, jinak všechno co chce v češtině je TO
A to vůbec nemluvím o tom, že mi vylila ráno pití skoro do naťasu, ještě, že jsem stála vedle a pár dalších excesů, dnes teda jede

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 11:11
- Nahlásit

kejtlin
najel radek s mým bráchou a idiota tak zmalovali, že nemoh 14 dní do práce a byl klid
ano,ano,ano....to je přesně to co na tyhle kryply platí!!!! Bravo!!!!

Tinta76
# Zasláno: 30 Čen 2011 11:19
- Nahlásit

davidkova renata
ad lovci bestijí, mooooc hesky shrnuto

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 11:25
- Nahlásit

Marush
a povedlo se jim to někdy vůbec
hele to nevim..voni měli vizi jít po nich jako cestou práva aby se to nezametalo pod koberec,prudit vyšší místa co s tim jako udělali a udělaj,medializovat případy,prostě dávat o tom vědět co nejvíc a hlídat vymáhání případnejch postihů.Myslim,že držku soukromě nabili taky někomu tu a tam,ale to se veřejně nebrobíralo logicky,co vim tak nějakýmu kokotoj někdo nějak zapálil fstupní dvéře,ale fak nevim kdo to moch bejt..asi vítr Máchale.jmenovali se Lovci bestií,jmenovitě samo nevim,jen některý co lze dnes vyhledat v mije))))))
umučit si jednou za čas nějakýho myslivce nebo nějakýho zamindrákovanýho kokotka co si vybíjí svou celoživotní frustraci na zvířatech.... to by přece bylo skvělý jako hobby!
osobně se mi toto líbí velmi velice!!!!
Eldoguero
takže měla pravdu, že je to banda vymaštěnejch fanatickejch psychopatůch
no to měla bezpochyby
ad dítě..pošlete ho na práci do koreje nebo do číny dyš umí jejich řeč..může ject s maryjí lodí,vona jí gerda taky posílá na práci.-)))

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 11:31
- Nahlásit

davidkova renata
hele to nevim..voni měli vizi jít po nich jako cestou práva aby se to nezametalo pod koberec

vcelku softi teda je ti jasný že my bém daleko důraznější,že jo? ....už o tom tu psát nebudu nebo nás udaj ještě dřív než začnem,chi,chi

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 11:33
- Nahlásit

Marush
je ti jasný že my bém daleko důraznější,že jo
naprosto))))
uš nepyš! mušíme si ale dát nějaký přezdífky a šifry používat,motáky a tak))))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 11:34
- Nahlásit

kejtlin
nechceš je poslat i k našim sousedům, není to tak dlouho co mi sousedka vyhrožovala, že mi zkope psy, když je někde potká sice nevím, kde by je měla potkávat, ale jeslti si chce kopnou do argentin, tak nejsem proti v zásadě a ani oni nebudou ovšem, kdyby mi šáhla na Happunu nebo štěňata, tak já asi zabiju. Minulý týden šla kolem a zastavila se u brány a čuměla na štěňata, vzhledem k tomu, že mi spadl sloupek od brány, tak tak je otevřená stále a já se bojím, aby tu krávu nenapadlo jít mi malodogy "nakrmit" ... nebyly by první ...

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 11:36
- Nahlásit

davidkova renata
vyhledat v mije))))))

co to mije/mija...nevim?

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 11:36
- Nahlásit

Eldoguero a já říkám jako chce - ona skřek, já na ní jestli banán chce a co myslíte naprosto bez zaváhání běží do špajzky, otevře si ji a přinese mi banán ale že by řekla jedno blbý slovo - banán to néééwoe, esi ona ti nechtěla něco naznačit?
pust jí ke klávesnici, třá ti něco napíše

impact
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 11:38
- Nahlásit

pawLINka
Tož je to lepčí, ale stále nic moc.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 11:39
- Nahlásit

Marush
co to mije/mija...nevim?
http://www.mija.estranky.cz/

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 11:41
- Nahlásit

Eldoguero
add korejské dítě

pozor na toto...posedlý ďáblem mluvěj dycky cizejma jazykama co nemůžou znát

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 11:43
- Nahlásit

Marush
posedlý ďáblem mluvěj dycky cizejma jazykama co nemůžou znát

vidělas Obřad s Hopkinsem? docela dobrý musím říct.

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 11:44
- Nahlásit

davidkova renata
co to mije/mija...nevim?
http://www.mija.estranky.cz/

ty jsou divný...jak dyby akresivnější ale furt květinový děti...nevim,ty nechci do party!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 11:44
- Nahlásit

davidkova renata
Tu jsem psala o tom kolagenu:
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5614_8259.html#30

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 11:45
- Nahlásit

jbat
vidělas Obřad s Hopkinsem? docela dobrý musím říct.

ano prosim s mazlíkem,kterej pak cestou domu furt řval Bááááááááál....a nejvíc se mu líbilo jak ta holka: rape me!!!!!!

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 11:46
- Nahlásit

dneska budeme přát šéfce [imgs] [/imgs]
sice má narozeniny až 4.7., ale příští týden tady skoro nikdo nebude

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 11:46
- Nahlásit

Eldoguero
s bráchou se nebavím poněvadž se z něj stal celkem slušnej idiot, tedy bavíme se spolu ale už by pro mě nic neudělal-ono tedy pro nikoho, ale to je jedno.
radkovi tenkrát naházel soused přes plot buřty-zrovna měl radek štěňata, radek ale náhodou zrovna byl venku, tak to psi nesnědli, tak vzal krumpáč a soused měl novou octavii a radek mu vymlátil všechny skla, světla a trochu upravil kasli a řekl, že příště to bude jeho ksicht, ale radek je blázen naprostej z toho si příklad neber!!!!!!

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 11:47
- Nahlásit

davidkova renata
prosím, hoď mi link na ten kolagen bo co jste to kupovaly, bych si to vytiskla a vzala si to na veterinu dneska, že bych se zeptala, esli by to bylo vhodný pro As v kombinaci s tím Alavisem Triple. Pokud to teda bude "jen" nějaký artrotický sfinstvo..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 11:48
- Nahlásit

jo žumpo dneska dávaj na čt2 film katka, četla jsem tady že je to hust´árna budu koukat ještě jsem to neviděla

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 11:49
- Nahlásit

kejtlin
jo žumpo dneska dávaj na čt2 film katka, četla jsem tady že je to hust´árna budu koukat ještě jsem to neviděla

jo to si dej,vynikající!!!!!!!!!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 11:50
- Nahlásit

Crysa
Doporučuju zeptat se na ten hydrolyzát tady: http://www.vetklinik.cz/

Radí i po mejlu...

Byla jsem rozhodnutá ten hydr. kolagen taky koupit, ale po jeho přednášce jsem si to rozmyslela. Jasně, ublížit nemůže, ale je otázka, jestli pomůže...

Spíš by byl lepší ten, jak sem dávala včera odkaz danajasa - lyofilizovaný (nevím, jak tam jsou ty i/y).

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 11:50
- Nahlásit

Crysa
pust jí ke klávesnici, třá ti něco napíše
to už jsem zkoušela, čéče zase korejština a já fakt korejsky neumíííííím a tuhle regionální formu nezná ani gůgl
Marush
jsem v klidu, ona je antikrist, to já vím huš vod narození (má to i v datu f poctatě ) to mě neva, štve mě, že jí nerozumím

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 11:51
- Nahlásit

Marush
ano prosim s mazlíkem,kterej pak cestou domu furt řval Bááááááááál....

bože...

nejvíc se mu líbilo jak ta holka: rape me!!!!!!

jasně, se ani nedivím a vsdaím se, že je to to jediný, co si z toho filmu pamatuje.

kejtlin
čt2 film katka, četla jsem tady že je to hust´árna budu kouk

koukej určitě!!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 11:51
- Nahlásit

jo marush nebo někdo neumíte německy? potřebovala bych něco přeložit

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 11:52
- Nahlásit

Eldoguero
jsem v klidu, ona je antikrist, to já vím huš vod narození (má to i v datu f poctatě ) to mě neva, štve mě, že jí nerozumím

no jo vlastně vono mít 160hluchejch obřích kancobijcůch,tak se asik jeden malej antikristík už tak hystericky neřeší,to chápu

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 11:52
- Nahlásit

kejtlin
voléééé ten je dobrej teda, správnej psychouš
v kolik dávaj tu Katku prosím tě?

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 11:54
- Nahlásit

kejtlin
jo marush nebo někdo neumíte německy? potřebovala bych něco přeložit

sice mi lichotí že mi tak věříš,ale já umim jen AJ...nebo umim jakože se dohovořim,ale jest zde profi překladatelka Makrelita nejmocnější...překládá z AJ a NJ,je velmi mocná!!!

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 11:54
- Nahlásit

Crysa
jéé, vy vlastně dneska zase jdete, tak držím palce

<< 1 ... 8037 . 8038 . 8039 . 8040 . 8041 . 8042 . 8043 . 8044 . 8045 . 8046 . 8047 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání