Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8037 . 8038 . 8039 . 8040 . 8041 . 8042 . 8043 . 8044 . 8045 . 8046 . 8047 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:26
- Nahlásit

impactMrd mrd.
copa, paní "chovatelka" ?

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:27
- Nahlásit

impact
Mrd mrd

se máš... já až zejtra...

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:27
- Nahlásit

jbat
právě jsem ti poslala menší kytičku teda...
spíš takovej věneček...noční věneček...je na něm napsáno - spi slatce.

děcka, provedla sem pokus s barvou na vlasy, jsem strašně opatlaná, mámě nesvítí světlo v koupelce, takže mám všechno černohnědý, vzadu na krku dokonce tak, že je to strašně vidět, vzala sem to trošku nbeředěnym savem, ale nepustilo to, jen sem špinavá a děsně smrdim. Jak provádim tyhle operace bez brejlí, abych si je nezapatlala, pak dycky vidim tu spoušť, když si je znova nasadim. Totál vše je velmi zasrané a velmi savově smradlavé. Ještě že sem na to vlezla k mámě a ne k sobě. Nevíte, kde seženu eletrikáře krz to světlo? Nefachá ta kolíbka, co se s ní rozsvěcí...

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:28
- Nahlásit

jbat
se máš... já až zejtra...

dement si a dement budeš

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:30
- Nahlásit

Gerda
děcka, provedla sem pokus s barvou na vlasy, jsem strašně opatlaná

proč někomu neřekneš, ať tě napatlá, vole? já bych tě klidně napatlala.

spíš takovej věneček...noční věneček...je na něm napsáno - spi slatce.

Marush
dement si a dement budeš

viď?

Marush
Člen
- Nahlásit

Gerda
Totál vše je velmi zasrané a velmi savově smradlavé.

proč si barvíš vlasy savem,to mi řekni?!

laguna
Člen
- Nahlásit

davidkova renata jinak je to v říčanech prodejna,tam máme lagun,ta by to mohla koupit
Co maj u nás. Zas nestíhám takže nic nevím.A už se asi nikdy nedovím

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:31
- Nahlásit

Gerda Nevíte, kde seženu eletrikáře krz to světlo? Nefachá ta kolíbka, co se s ní rozsvěcí...
hodinový manžel?
http://www.firmy.cz/phr/hodinov%C3%BD%20man%C5%BEe l%20Praha

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:31
- Nahlásit

Marush
ješíš,to bych se zabila asi..nenávidim veřejný vyznání,růže a toto...hned panikuju

Grin
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:32
- Nahlásit

Gerda

na barvu na vlasy je nejlepčejší setřít to pleťovym krémem, pak to docela jde z tý kůže ale jako neni to taky žádná hitparáda trochu ti to tamn zůstane.

PS All GDO BRÁNÍ
tenhle týždeň nemohu přijíti jsem s Grinečekem a Tixinkou na šumavě, držte palec ať mi ho tam nějakej exot mysliveckej nepicne, mám strach...

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:34
- Nahlásit

Crysa
ajo! Hodinový manžel, musim si jít teda ještě oholit nohy, než mu budu volat. Danke šén!

Savo sem použila jen na pokus o smytí barvy z těla, na hlavě docela drží. Ale krk, kus ksichtu, rameno, noha a mámy koberec + koupelna jsou zaflákaný též. Savo sem použila na svůj krk. Nezabralo. Jen musim teď hodně větrat, asi omdlel papoušek, de to přesně kolem něj.

davidkova renata
ty si debííííl ))

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Tinta76
jako 40 kg bankovek nebo drobákůch
vole 40 korun čekých za jedno kilo kvasinek f sypký formě.-))
impact
Mrd mrd

Marush
seš osobní trenérka? Tak proto seš momentálně anorektická, jak furt cvičíš jak maniak...tak je to vodhalený
drž hubu!!
Gerda
Nefachá ta kolíbka, co se s ní rozsvěcí
jé já vim co s tim je!!! je to rozbitý!

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

Tinta76
fakt, no super, potřebovala bych z polštiny do češtiny, mám to v mailu, můžu přeposlat teda?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:35
- Nahlásit

Gerda
Savo sem použila na svůj krk. Nezabralo
ale jo.jen vydrž chvíli..budeš celkem slušně poleptaná

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:36
- Nahlásit

davidkova renata
Hlavněc ty viď máš co řikat, jak jsem viděla tvou reakci na narozkách tvejch
na to ti vodpovídám toto:

jbat
Člen
- Nahlásit

davidkova renata

jsi stejná svině jako já nebo ještě větší? teď tak nad tím uvažuju... ))))))))

Tinta76
- Nahlásit

davidkova renata
vole 40 korun čekých za jedno kilo kvasinek f sypký formě.-))
jé já jsem vůl uš tomu rozumím

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:37
- Nahlásit

laguna
Co maj u nás
ten zasranej kolagen poctatně levnější než sme koupily
http://www.sportovnistrava.cz/susiny-v-prasku-suro viny-balene/210-hydrolyzat-kolagenu-100procent/

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
Nefachá ta kolíbka, co se s ní rozsvěcí
jé já vim co s tim je!!! je to rozbitý!

jsi hotovej vopravář telepatickej normálně gdyš jsme u toho, co je s mojí rychlovarnou konvicí

Tinta76
- Nahlásit

Eldoguero
fakt, no super, potřebovala bych z polštiny do češtiny, mám to v mailu, můžu přeposlat teda?
muš je teda polákoslovák, ale jako polski umí ... tak přepošlil, třá na to budu stačit i já

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:38
- Nahlásit

jbat
jsi stejná svině jako já nebo ještě větší
myslim,že sme celkem rovnocenné svině)))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:39
- Nahlásit

Tinta76
ok, du na to dík

impact
Člen
- Nahlásit

Neeeeeeeeee, mrdá mě z práce. Mám už jen hodinu na to, abych to dodělala, ale práce je tu tak na tři dny.

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Eldoguero
gdyš jsme u toho, co je s mojí rychlovarnou konvicí
no jako asi se budeš divit,páč se tomu těško vjeří,taková náhoda v jednom dni..ale je taky rozbitá
esi potřebuje eště někdo něco spravit at mi to pošle mailem at si to tu nezaplácáváme.-))))))

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:40
- Nahlásit

davidkova renata
myslim,že sme celkem rovnocenné svině

))))))))))))))

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:40
- Nahlásit

uš sme tu žumpice. Tak popis akce: Naběhli sme tam i s Mášenkem, Eva byla venku a okopávala kedlubny. Sem jí hned navrhla, že to štěně od Lojzy koupím. Ona říkala,že to asi nepé, že Lojza má prachů dost a že nebude chtít. Než sme to stihli dořešit tak se dogestil Lojza, akorát fstal (bych chtěla taky někdy chrápat do desíti ) . Jelikož si ještě nestihl ani dát pivo tak se s ním dalo celkem i mluvit. Napřed jsem ho tlačila do toho, že pes musí na veterinu, že jak by bylo jemu gdyby měl zlomenou nohu a nechali ho jenom tak... na to furt mával rukou, že dyť je to jenom čokl tak vo co gou. Mášenek to bral přes trvalé následky, že jako bude pes kulhat a tak. Lojza vyjádřil potěšení, nebo aspoň nebude ten hajzl lítat furt jak magor. Nechápu gde lítá, asi v tom kotci Pak jsem teda vytasila kalibr, že toho psa chci a že ho koupím. Rafinovaně jsem nabídla flašku fernetu, páč vím, že tomu žádný ožrala neodolá . Neodolal. Kývl hned na první nabídku, řek ať si čokla klidně vemu, že on už ho teda nechce gdyž bude beztak mrzák. A šel pro něho. Psa měli v kuchyni. Čekáme venku a najednou slyším řev "pocem, tak pocem". V domnění, že je to na mě jsem naběhla dovnitř. Nebylo to na mě, bylo to na štěně, které se zoufale přeplazilo přes celou kuchyň až do obýváku a tam se pokusilo zapresovat pod křeslo Tomu říkám radost, ze spatření pánečka Tak jsem ho sbalila a letěli jsme. Cestou mě pochcal. Nemyslím, že schválně, spíš mám dojem, že svěrače neovládá . Vet na nás neměl čas, páč zrovna začínal operovat nějakého bílého kníračka takže jsem tam štěně nechala. Prý ho uspí, zrentgenuje a zavolá. Pak uvidíme. Jo, když jsme odcházeli tak Eva brečela. Nevím essi kvůli tomu, že odnášíme ščeně, nebo kvůli tomu, že tušila, že dostane nakládačku. No s tím už se holt bude muset porvat sama

Ščeněti bysme měli vymyslet nějaké hustojméno, aby zapadlo k nám do smečky. Včil mu říkají Kuba. Teda říkají....má to prý napsané v očkováku (ten jsem samo nedostala, se nemohl najít), ale pochybuju, že by byl nějak často oslovován, takže na to určitě neslyší. Já mu takhle blbě říkat odmítám, to bych se za chvilku mohla dostat k Velkým Hnědáčkům

Tímto tedy dávám Gerdě volnou ruku, chci hustojméno, ale tak, abych ho dokázala vyslovit a nemusela s sebou ven nosit notýsek kde budu mít jméno přes tři řádky

Fotky vám samo neukážu, ale koukejte ho fofrem zainzerovat a najít zodpovědného majitele. Já jich pak pár odmítnu a odradím...no a nakonec ho třá někomu přece jenom dám

Marush
Za fin. pomoc budu moc vděčná, mám dojem, že tohle na veterině bude stát slušný balík

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:42
- Nahlásit

davidkova renata
myslim,že sme celkem rovnocenné svině)))

jde jen vo úhel pohledu,já například myslim že jste krávy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:42
- Nahlásit

Biluška
Čekáme venku a najednou slyším řev "pocem, tak pocem". V domnění, že je to na mě jsem naběhla dovnitř. Nebylo to na mě, bylo to na štěně, které se zoufale přeplazilo přes celou kuchyň až do obýváku a tam se pokusilo zapresovat pod křeslo

bonc
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:43
- Nahlásit

to je strašný, čék chvíli dře, pak si dá zaslouženej šlofíček a tady totok

Maruš sem vokamžitě přestane dávat moje fotky, není to vod ní hezký

Pro Biluši mam zcela jednoznačnej plán - vodebrat voba čokle, stabilizovat toho polámanýho a vokamžitě vodeslat k Vlčáčkový, ta má spoustu zájemců který si je vochotně rozeberou, stojej fronty na štěnce tak místo pološelmyjí dostanou polojozefčíky, štěnc jako štěnc.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:45
- Nahlásit

Marush
jde jen vo úhel pohledu,já například myslim že jste krávy

hele lidi sou svině obecně,mě tudle taky někdo natočil dyš sme TOO

<< 1 ... 8037 . 8038 . 8039 . 8040 . 8041 . 8042 . 8043 . 8044 . 8045 . 8046 . 8047 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání