| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:36
- Nahlásit
Kristova noho, co to čtu po ránu hnet
Biluši doporučuji ožralu zastřelit, páč se obávám, že podobný incidenty se budou opakovat a riziko msty na zvířatech je u takových primitivů dost značný vím dobře, sama mám sousedy tohoto ražení (nechlastaj sice, ale debilové to jsou řádný oba), proto psa na zahradu nepouštím, jen na dvůr kolem baráku a když jdou na zahradu se mnou a náhodou někde něco žerou (většinou trávu teda) tak hystericky ječím a řítím se na ně
Psékovi držím palec, ať je ok
davidkova renata
Pani, něco podobnýho už jsem kdysi slyšela od jedné známé, taky se v tom chtěla původně angažovat a nakonec velmi rychle vycouvala, páč to prej mezi nima jako fakt nešlo, takže měla pravdu, že je to banda vymaštěnejch fanatickejch psychopatůch
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
,spolek se rozpad ě někteří z nich se přesunuli do mijaspolku..tagže asi tak
tak to ledacos vysvjetluje.
|
Crysa
Člen |
- Nahlásit
Marushumučit si jednou za čas nějakýho myslivce nebo nějakýho zamindrákovanýho kokotka co si vybíjí svou celoživotní frustraci na zvířatech.... to by přece bylo skvělý jako hobby!
tak to můžeš jít na jekejkoliv hon a nějakýho si střelit, voni stejně málo kdy zjistěj kdo to komu našil do zad..
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:38
- Nahlásit
davidkova renata
to voni chtěli taky mj..
a povedlo se jim to někdy vůbec? Nebyla to ta partička co pouštěla třá tygry z klecí a pokusný zvířata..tak byla jedna moje kámoška a právě byla veganka a pak málem umřela...ty byli přehnaný....já jsem pro zájmovou hobby skupinu s názvem...postraš,muč či zabij si svého zmrda všechno dělaný jen z čirý radosti..ovšm plošný vyhubení jest možný taky...možná by v žampalnadu mohla být zřízena plynovka malá...můžu poskytnout knowhow
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:39
- Nahlásit
a už jdu něco fakt zas dělat, kecá se tu s váma dobře, hlavně když pro změnu je to konverzace a ne monomlok, teda monolog. Ještě musím posekat předzahrádky u obou baráků a uklidit u něšich dvůr, bo zítra už přisfiššštííí, pokud je teda řekové nezastávkujou někde na kufrech sedící v letištní hale
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:40
- Nahlásit
Crysa
tak to můžeš jít na jekejkoliv hon a nějakýho si střelit, voni stejně málo kdy zjistěj kdo to komu našil do zad..
ty jo....hmmm,zajímavá myšlenka........
Eldoguero
banda vymaštěnejch fanatickejch psychopatůch
tak to bych se tam možná i hodila,ale zase nejsem dost fanatická myslim,ale psychopatická jo
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:40
- Nahlásit
Marushmůžu poskytnout knowhow já taky můžu poskytnout hounou, se ně podařilo jedno pěkný dneska vykroutit
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:43
- Nahlásit
Marush
to neklapne, bo nejsi dost veganka
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:45
- Nahlásit
Crysa
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:45
- Nahlásit
makrel copa?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:46
- Nahlásit
makrel
Crysa
ty jsi dneska zase milá
|
impact
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:46
- Nahlásit
Biluška zase zachraňuje nějaký čokle, jo? A neměla jí dát náhodou makrel přes hubu? Já už to nestihla bo jsem byla s rukou. Už 14 dní se léčím a ještě 14 dní prej budu. Příště nechám rýčbejka scíplýho na té posteli. Třeba měsíc.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:47 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
impact
proč mi dát přes hubu???????????
edit: ahá, já jí. no já to nestihla, je moc rychlá
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:47
- Nahlásit
makrel
debyle, zachraňuje zase psa aasi, ne? fole
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:48
- Nahlásit
Eldoguero
to neklapne, bo nejsi dost veganka
řikám tě založim si svojí vlastní teror organizaci....už jsem byla vůdkyní skupiny MFF(multicuture freedom fuckers:jednalo se vo plány na přežití po atom,útoku,ale bohužel se nám rozpadla díky vnitřním třenicím), teď nedávno jsem založila skupinu ZKBCH(zabiju kohokoli budu chtít) a ta celkem dost o chlastu a kalbách,,ale vzhledem k tomu že ted nemůžu pít..mohla bych jí přetvořit na tu polovojenskou jednotku,betak jdem hrát paintball,takže bém trénovat. Mám plaán i na to když mě zavřou, ve vezení napíšu knihu a prodám práva na film,takže myslim...že je čas dát se do toho
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:48
- Nahlásit
impact
Příště si nepořizuj ryčbejka
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:49
- Nahlásit
impact
A jak to vypadá?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:51
- Nahlásit
Monty
narozdíl od tebe makám, takže to nestíhám tak rychle sledovat a oryjentovat se v tom, víš
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:51
- Nahlásit
Marush
hele zmáklý to máš, to zas jooo, až béš něco organizovat, dej vědět
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:52
- Nahlásit
Monty
ty máš celé dva měsíce volno?
volno jako úpa volno nééé ale je velmi ale velmi volnej režit tj. že do práce chodím třá na 9-10 a z práce kdy se michce třá v 13,00 a když někdy nepřídu tak pohoda a taky si vemu práci dom a třá tejden se sem přídu jenom podívat a hned hupky dupky domki
Marush
hezká myšlénka, ale mám takovou vjetší obáfku že v tomdle státě byste nakone c byli stíhaný vy že ubližujete chudinkám lidičkám, víš jak to tu chodí, že nejdřív musíš počkat až tě zloděj praští po hlavě a pak se teprf začít bránit
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:53
- Nahlásit
makrel
já taky makám, kdyby jsi makala pořádně, tak by jsi tady ani nebyla
já tu můžu být, protože já makám nepořádně
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:54
- Nahlásit
Alexa
hezká myšlénka, ale mám takovou vjetší obáfku že v tomdle státě byste nakone c byli stíhaný vy že ubližujete chudinkám lidičkám, víš jak to tu chodí, že nejdřív musíš počkat až tě zloděj praští po hlavě a pak se teprf začít bránit
to je jasný,to by bylo zcela mimo zákon...právě bych počítala i se zatčenim no...aspoň vzrůšo dobrodrůžo,ne?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:54
- Nahlásit
Monty
však už jdu
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:55
- Nahlásit
Marush
řikám tě založim si svojí vlastní teror organizaci....už jsem byla vůdkyní skupiny MFF(multicuture freedom fuckers:jednalo se vo plány na přežití po atom,útoku,ale bohužel se nám rozpadla díky vnitřním třenicím), teď nedávno jsem založila skupinu
jj, těch skupin máš víc, co...? ))) nemohli bychom se pustit i do lidí, co nemaj smysl pro humor třá...?
jinak jdu do toho s tebou, chtěla bych vykonávat třeba výslechy (právo útrpné a tak)...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:55
- Nahlásit
Alexa
to máte paní super trošičku závidím
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:56
- Nahlásit
davidkovarenata
jak se jmenovali ty psychovegani?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:56
- Nahlásit
Marush
.právě bych počítala i se zatčenim no...aspoň vzrůšo dobrodrůžo,ne?
jo táááák tak to jo to by měl taťka magionradost až by byly fšude obr titulky prominentí spratek moderátora J. Rosáka zatčena za výhružky fyzickou likvidací
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:59
- Nahlásit
jbat
jj, těch skupin máš víc, co...? ))) nemohli bychom se pustit i do lidí, co nemaj smysl pro humor třá...?
určitě...lidi bez humoru jsou horší než pedofilní lidojedi..to už jsme si řekli minule,že? Ale jak je bém hledat?!!!
jinak jdu do toho s tebou, chtěla bych vykonávat třeba výslechy (právo útrpné a tak)...
Už tě vidim seš největší softka zas bys akorát chtěla umučit lidi co tě serou...což ovšem je taky legitimní požadavek ale nezapadá to do mý filosofie radostnýho vraždění? nebo byla bys u toho piknikově radostná? Pak bych tě vzala
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 11:01 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit
Alexa
prominentí spratek moderátora J. Rosáka zatčena za výhružky fyzickou likvidací
přesně..takhle by to psali, táta by nebyl nadšenej asik,ale bohužel někde se musim uplatnit a v Alkajdě už novýho šéfa maj
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 11:05
- Nahlásit
Marush
ale nezapadá to do mý filosofie radostnýho vraždění? nebo byla bys u toho piknikově radostná? Pak bych tě vzala
to by byla taková radost, že pikniky jsou proti tomu tryzny.
|