Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8037 . 8038 . 8039 . 8040 . 8041 . 8042 . 8043 . 8044 . 8045 . 8046 . 8047 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:43
- Nahlásit

Marush
blbci si vyhledaj ve slovníku naučnym
Co to je

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:43
- Nahlásit

jbat
nech ji, ona už větřila černý klobásy... dost ji tímhle zklameš...

přesně Jbat ví no............

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:44
- Nahlásit

BiluškaNemůžu, máme děsně moc zvířat pojmenovaných na A, pletou se nám, takže A je už delší dobu zakázané písmeno
tak Džihád

bonc
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:44
- Nahlásit

Alexa
nevíš komu se v čechách říká černý obyvatelé??
ale nééé, chraňbůch!!! jako černý vovce rodiny, akorát že je jich tolik že je to celý stádo, a stejně tupý.

bonc
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:47
- Nahlásit

Crysa
tak Džihád
nebo Usáma, jakože letmé naznačení jak Lojzek dopadne

Marush
Člen
- Nahlásit

bonc
ale nééé, chraňbůch!!! jako černý vovce rodiny, akorát že je jich tolik že je to celý stádo, a stejně tupý.

a Alexa už vás viděla jak jezdíte každej tejden do Chánova na návštěvu a odvážíte si pak zpátky kila psích salámůch...a psího guláše taky

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

Crysa
tak Džihád
dyk se to nedá ani vyslovit sestry
Kámoška takhle pojmenovala svoji bobrmanku Kája, původně měla být Klára, ale jak sama řekla: "Když se ráno po kalbě ještě vožralá zvednu z postele, abych vyvenčila psa, tak než vyslovím Klára, budu mít zechcanej a zesranejd celej byt."

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:48
- Nahlásit

Eldoguero
blbci si vyhledaj ve slovníku naučnym
Co to je

blbý, blb. Sloveso blbnouti se stalo běžným buršikosním, až kamarádským výrazem pro pojem "dělati nebo mluviti hlouposti". - Slova jen česká, ale blbý je starobylé. - Psl. bylo asi b'lb'. Příbuzné je mu staroirské borb t/v (töricht, stultus) a odvozenina burbe, burpe, hloupost, stultitia. Rozdíl lidvid r/l nemůže to srovnání ohroziti. (Lat. bulbus "koktavý" příbuzno není!) Dále je příbuzné (záměna b/d a d/st) lot. stulbs slepý, chromý, zaražený, omámený, obmezený, stulbt verblüfft werden, dumm werden, stulbuot omámiti, ohlušiti, ohloupiti; konečně lat. stultus pošetilý, hloupý, kde místo b se objevilo t asimilací k st-. Mch Sb. Lehra-Spl. 113, ZfcPh 28.68.

bonc
ajo vlastně už sem si fspomněla
Marush
tak zpjet blbá sem já ne ty, no i když .........................

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:49
- Nahlásit

Marush
jezdíte každej tejden do Chánova na návštěvu a odvážíte si pak zpátky kila psích salámůch...a psího guláše taky
Vzhledem k tomu, jak to tam vypadá, řekla bych, že psi už došli, teď tak leda potkaní paštička ... blicísmajlíkdvakrátzasebou

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:50
- Nahlásit

Alexa
tak zpjet blbá sem já ne ty, no i když .........................

jednou já,jednou ty dyk jsme voba z jednoty....atd

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:50
- Nahlásit

Eldoguero
Kája, původně měla být Klára, ale jak sama řekla: "Když se ráno po kalbě ještě vožralá zvednu z postele, abych vyvenčila psa, tak než vyslovím Klára, budu mít zechcanej a zesranejd celej byt."

taky nevim, kde jsem vzala jméno Tobiáš... zrovna já probůch...
příští můj pes bude bulinka Blaženka. "Blážo" zvládnu dycky. Jak tak nad tím přemýšlím, když jdu z kalby, tak všechno co řikám zní jako "blllllážžžžo..."

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:51
- Nahlásit

Alexa
ráda bych řekla, že teď už je mi to všechno jasný, ale teprve teď v tom mám pořádnej bordel
blbostě všemožný znám, anymozity a jiný večerníčky, třá loutkový taky, ale ten slovník mi nedá spát

bonc
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:51
- Nahlásit

Eldoguero
mno, tak dobrý.
Sme měli u stájí ovčouna (teda je tam si dodnes jestli ještě nechcíp, snažila sem se ho udat leč marně), v kotci 2X1m, krmenej zbytkama pro prasata. Jednou mu tam ty kreténi kravínský naházely slanečky a vůbec je nezajímalo že ten pes nemá vodu. Přijela sem odpoledne, vyndam čokla z kotce a pes se mi rval ke každý pidikalužce, byl úplně šílenej žízní. Pak jsem našla ty zbytky v kotci, mísa na vodu úpa prázdá...nevim gdy mu je tam dali, klidně to mohlo bejt večer předtim. Jindy tam měl zelený karbanátky, knedlíky a tak, prostě zbytky pro prasata.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:53
- Nahlásit

jbat
Jak tak nad tím přemýšlím, když jdu z kalby, tak všechno co řikám zní jako "blllllážžžžo..."
Já jsem teda používala jen tu první slabiku
čoklovi můžeš říkat neser mě třá

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:53
- Nahlásit

Eldoguero

animozita
Psychologie, zaujatost, předpojatost, nechuť, podrážděnost vůči jiné osobě, předmětu nebo jevu (například sokům, cizincům, národu).

máš to tady jasně řečenýýýýýýýýýýýýýýý

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:54 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

bonc
šak to říkám furt lidi sou děsný hovada, já primárně vůbec nechápu proč si takový lidi psy vůbec pořizujou, když už v začátku vědí, že se vo něj nebudou starat

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:55
- Nahlásit

Marush
Eldoguero

animozita
Psychologie, zaujatost, předpojatost, nechuť, podrážděnost vůči jiné osobě, předmětu nebo jevu (například sokům, cizincům, národu).

bych řekla, ž eEldorádo nepochopila pojem "naučný slovník" a ne to druhý sprostý slovo...

Eldoguero
jsem teda používala jen tu první slabiku

no jo, však ona už to nějak pochopí.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:57
- Nahlásit

Marush
ale kulový, to sou takový ty večerníčky anymózní přece, třá vo Rákosníčkovi
ale co je slovník, to mi nigdo neřeknete, že jo

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:59
- Nahlásit

jbat
chytrá pani
jo, však ona už to nějak pochopí.
anebo se naučí uhýbat ve vhodných chvílích a naopak využít každýho tvýho pohybu směrem ke dveřím, by tě vytáhla na vzduch

bonc
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 14:00
- Nahlásit

Eldoguero
nechápu proč si takový lidi psy vůbec pořizujou, když už v začátku vědí, že se vo něj nebudou starat
páč je to ŤUŤU!!! V roce ho stará stoletá bába vykopla do tady toho kotce u stájí - páč je "moc divokej" a pořídila si štěně berňáka

bonc
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 14:02
- Nahlásit

Eldoguero
ale co je slovník, to mi nigdo neřeknete, že jo
Ottův slovník naučný, také Ottova encyklopedie, je největší tištěná česká encyklopedie (konverzační lexikon) všech dob, z doby na přelomu 19. a 20. století. V nedávné době ji na poli největších česky psaných encyklopedií předběhla česká verze internetové encyklopedie Wikipedie.

Ještě dnes je Ottův slovník naučný dobrým zdrojem informací, zejména o historických faktech. Derek Sayer ve své knize[1] říká: "Ottův slovník naučný zůstává skvělou příručkou, nepřekonanou ničím, co (v Čechách) od té doby vyšlo. Ve své době to byla jedna z nejlepších encyklopedií na světě, snad druhá co do počtu hesel a ilustrací za Encyclopædií Britannicou." (strana 96)

Slovník je velmi podrobný, hesla delší než sto stran nejsou výjimkou a hesla o několika desítkách stran jsou běžná. Některá hesla byla v upravené podobě vydána i v samostatném knižním vydání (např. heslo o Františku Palackém, které zpracoval historik Josef Pekař).

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 14:03
- Nahlásit

Eldoguero
lidi sou děsný hovada, já primárně vůbec nechápu proč si takový lidi psy vůbec pořizujou,

protože to jsou děsný hovada,proto si je pořizujou...je to zacyklenej koloběh debilství a zhovadilosti ....

jbat
bych řekla, ž eEldorádo nepochopila pojem "naučný slovník" a ne to druhý sprostý slovo

aha, tak nevim dál...jdu holčičky:

bonc
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 14:04
- Nahlásit

Eldoguero
bych řekla, ž eEldorádo nepochopila pojem "naučný slovník" a ne to druhý sprostý slovo
a nebo taky:
Riegrův slovník naučný (vydáváno pouze jako Slovník naučný) je první česká obecná encyklopedie. Encyklopedie vycházela v letech 1860–1874, má jedenáct svazků a svazek doplňků, má kolem 80 000 hesel. Vydání patřilo k největším vydavatelským počinům I. L. Kobera. V hlavní redakci byli František Ladislav Rieger a lexikograf Jakub Malý, který sám vedl redakci po Riegrově návratu do veřejného života. Vzor encyklopedie byl čtyřdílný Kleineres Brockhaus'sches Conversations-Lexikon für den Hausgebrauch (Malý Brockhaus) z roku 1854 a výrazně čerpala z díla Františka Palackého, který také připravoval českou encyklopedii, která nevyšla.

Mezi přispěvatele encyklopedie patřily osobnosti jako Karel Jaromír Erben, Václav Vladivoj Tomek, Antonín Gindely, Václav Hanka, Eduard Grégr, František Palacký, Jan Evangelista Purkyně a další.[1]

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 14:06
- Nahlásit

Jedu pro Kadylaka tak laskavje nepyšte

bonc
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 14:08
- Nahlásit

Biluška
Jedu pro Kadylaka
TSSSSS! a pak že na těch čoklech nevydělává

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 14:08
- Nahlásit

Biluška
Jedu pro Kadylaka tak laskavje nepyšte
to bude jeho jméno???

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 14:12
- Nahlásit

Biluška
Jedu pro Kadylaka t
a????????????????, jak je na tom víš něco????????????????????

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 14:14
- Nahlásit

bonc
V roce ho stará stoletá bába vykopla do tady toho kotce u stájí - páč je "moc divokej" a pořídila si štěně berňáka

napadá mě mnoho slov, ale ani jedno z ních není slušný

bonc
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 14:14
- Nahlásit

Biluška
Bude se jmenovat Cadillack
a vůbec, máš tam hrupku
Cadil lack

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 14:15
- Nahlásit

bonc
jéééé, dík pani, konečně budu chytrá jako vydra

<< 1 ... 8037 . 8038 . 8039 . 8040 . 8041 . 8042 . 8043 . 8044 . 8045 . 8046 . 8047 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání